- 0 Поддержать автора
-
Вчора привезли бабці холодильник з інтернет магазину.
Swizer DFR 204 WSP
Але за добу, що він пропрацював він жодного разу не вимкнувся.Тобто працює в режимі заморозки, чи якось так.
Є терморегулятор на три ступені. Зараз на третьому. Може переставити? Але на яку, першу чи другу?
Чи що це може бути?
Swizer DFR 204 WSP
Але за добу, що він пропрацював він жодного разу не вимкнувся.Тобто працює в режимі заморозки, чи якось так.
Є терморегулятор на три ступені. Зараз на третьому. Може переставити? Але на яку, першу чи другу?
Чи що це може бути?
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
Беляночка
Имя: Наташа Группа: VIP пользователь Сообщений: 3321 Регистрация: 08.04.2011 Заходил(а): 05.03.2023 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 097* |
Беляночка
VIP пользователь
21 April 2013 Цитата: #10881 Лілічка 21 April 2013, 13:54Вчора привезли бабці холодильник з інтернет магазину.
Swizer DFR 204 WSP
Чи що це може бути?
А в інструкції не написано як переставляти ступінь охолодження ? Перед тим, як складати продукти в холодильник, особливо в морозилку потрібно, щоб він 1 раз виключився самостійно, тобто нагнав холод. В нас у знайомих так було, коли загрузили в нього продуктів і включили, самостійно він не відкючився. Відключіть його з розетки і потім секунд через 5 включіть. Холодильник не повинен знову почати робити (включитись на охолодження).
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!!
Просматривают эту тему:
Forum