Не дай боже чоловік побачить процес народження!
Не дай боже на пологах казус трапиться та це побачать лікарі, чи чоловік!
Я особисто не переймалась ні тим, ні іншим. Бо я наче впевнена в своєму чоловікові. На що мені муж на пологах, який не зможе пережити те, що мій організм під час пологів трохи поведе себе не як організм принцеси (клізма, до речі повний ефект не гарантує - це з власного досвіду)? на що мені взагалі такий чоловік? А якщо я захворію, буду лежати і вимушена буду ходити на судно - що мені від такого чоловіка чекати? Чи мені перейматись як він так себе пересилює?
Дело, может, не в этом. Я например, не столько о муже думала, сколько о себе самой. Мне самой неприятно было бы. Я готовилась ко вторым родам полтора месяца (ждала каждый день, потому что была угроза преждевременных), и как бы это смешно не звучало.. я хотела на родах выглядеть хорошо, просто потому, что это очень важный этап в моей жизни - встреча с ребенком. Я переживала, чтоб у меня в этот момент была чистая голова, красиво отуюженные волосы, аккуратные ногти короткие. Самой смешно, но было так)
Не, ну у другий раз я теж переймалась, тому у пологовий взяла всі свої креми, шампунь, бальзам, фен, плойку))) А під час пологів я думала лише про те, коли це все скінчиться)))))