Цитата: Ссылка (08 Январь 2015 15:37)
Девочки, подскажите, не могу найти в теме, где-то здесь писали про таблетки от температуры, вроде на основе парацетамола , но не уверена. Старший уже из сиропов вырос. Что вы даете детям постарше? Взрослая дозировка еще не подходит.
Я в останній раз купила таблетки дитячий нурофен з 6 років, подивилась на дозування сиропу і зрозуміла, що на її вік та вагу цей сироп треба вже склянками пити скоро буде.
Ще не давала, бо купувала "щоб було", але, думаю, що дія в нього така сама.
Цитата: Ссылка (08 Январь 2015 16:28)
Ну не скажите ..... Лаферобион стоит примерно 39-43 грн. , а назоферон 50-55 грн . Назоферон открыли , а через 10 дней выкинули и как правило все не использовали , а лаферобион я одну ампулу развожу на 1.5-2 кубика воды ( по возрасту) и на одну простуду 2-3 ампулы уходит , а остальное остается . В холодильнике себе лежит . Вот и выгода . НУ каждый остается при своем мнении !!! Пусть наши детки не болеют и это будет самая большая наша радость !
А ще дешевше просто не давати подібні препарати.
Я перший рік життя дитини теж шукала диво-засіб, який би пришвидшував та полегшував одужання, а потім зрозуміла - що нічого воно все не дає, треба просто створити умови для подолання вірусу + жарознижувальне при потребі.