- 0 Поддержать автора
-
Какие вы знаете способы повышения либидо?
Полгода назад закончили ГВ, а желания всё нет... Наверно стоит пойти к гинекологу и сдать анализ на гормоны. Может вы ещё чего-нибудь подскажите
Аноним
Имя: ВНИМАНИЕ! Этот профайл используется для всех Анонимов Группа: Профиль используется для всех Анонимов Сообщений: 5565 Регистрация: 01.10.2009 Заходил(а): 22.12.2024 |
Аноним
Профиль используется для всех Анонимов
16 December 2012
Только у меня такая проблема?:(
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
16 December 2012
Можливо, Ви просто зациклились на "обов'язковості" цієї справи (по собі знаю: якщо мені щось в голову стукне, наче я тут вже чогось комусь повинна - все, ховайся, нічого не буде, бо в мене дух протиріччя зразу захоче протилежного). Через те йде блокування на підсвідомому рівні. Попросіть чоловіка допомогти Вам у цьому, через такі ласки прості (поцілунки, обійми тощо), але строго лише те, що викликатиме у Вас приємні відчуття. Якщо немає бажання йти далі - то й не треба, тільки тут треба щиро. Поступово воно відновиться. А, скажімо так, проблему чоловіка можна вирішувати іншими способами - від орального сексу і т.д., дозвольте собі використати цей час для пошуку чогось такого, що приносить Вам обом задоволення не лише у традиційному варіанті. Тобто ваша з чоловіком задача зараз - це змінити відношення до ситуації, тоді все нормалізується. Ну, це якщо я права щодо причини, звісно. Але у будь-якому випадку такий підхід гармонізує відносини, тож не завадить.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Просматривают эту тему:
Ответить в теме:
"Как повысить либидо?"
Forum