- 0 Поддержать автора
-
Викуля
Семья:
Викуля
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 1468 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 15.12.2015 |
Викуля
VIP пользователь
13 October 2011 Цитата: #857 kybalibra 13 October 2011, 20:38А кто-то был в "Африке"? интересненько как там?
Света, мягко говоря никак.
Жизнь – это то, что происходит тогда, когда ты строишь совсем другие планы..
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Имя: Оля Группа: VIP пользователь Сообщений: 2329 Регистрация: 27.09.2010 Заходил(а): 06.09.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224 |
Zol_otko
VIP пользователь
23 October 2011
Отже,по гарячих слідах,розказую!
Були вчора в Африці і в Карибах
ost-67: .але все по порядку.
Африка: вхід безкоштовний,знаходиться в тому самому приміщенні,що і сауна "Міраж" за к-тром Космос.
Я була в шоці! Хто його назвав нічним клубом чи денс клубом????
Звичайний кафе-бар,де є маленький танцпол (у кого вже сильно закрутило в одному місці танцювати,щоб було де
) Людей зовсім мало,видно,що народ з району просто тусується (вечерком на пиво і посиденьки приходять).В африканському стилі там хіба що дерев"яні фігурки навішані на стінах,а так,то Африкою і не пахне.Ціни:горілка 8грн/50г,коньяк 10грн/50г,пиво 12 грн.Щоб ви були в курсі "Сир сулугуні Фрі" - велика порція,тому можна на декількох замовляти,бо сама так і не подужала
inner: Короче,бар для компаній,днів народжень і т.д.,але точно НЕ нічний клуб!
Глянувши на Африку,поїхали в Кариби(сильно вже настроїлись погульбанити)
Кариби: вхід для дівчат безкоштовно,для хлопців 40грн.Зайшли........я глянула танцпол маленький,навколо столики,посеред танцполу розкладений басейн з грязюкою(вже всі здогадались чому
),а навколо і по всьому танцполу розсипана якась фігня і досить грубим слоєм,як виявилось,то подрібнений пінопласт,по ньому всі ходять і танцюють (чоловік казав,що він дуже легкозаймистий,так що був трохи стрьом)
Контингент сподобався,весь клуб був повний людьми середнього віку і трохи старшими,ну малолєток і я не бачила.Атмосфера проста,дружня,класні Діджеї,а от піджейок забагато,вони там не поміщаються танцювати.сидіти за столиком + 50грн,за барною стойкою безплатно.Бармени собі гонять,бухають паралельно не соромлячись,б"ють посуду і безбожно розливають на підлогу алкогольне "добро"
І тут,я трохи труснула стариною,правда місця малувато((
,і дочекалися боїв в грязюці.Вийшли Піджейки і по двоє товклися,було цікаво і захопливо,азартно(правда мені мій чоловік потім сказав,що думав,що це більше шоу еротичне,тіпа баби в купальниках і в болоті,а виявилось,що вони реально товклися,кидались одне одним як грушами
Загалом сподобалось,були до 3 ночі,і цілком задоволені!!!!
Так що робіть свої висновки
oka:
![](/theme/default/images/smiles/smile.gif)
Були вчора в Африці і в Карибах
![](/theme/default/images/smiles/tongue.gif)
Африка: вхід безкоштовний,знаходиться в тому самому приміщенні,що і сауна "Міраж" за к-тром Космос.
![](/theme/default/images/smiles/rolleyes.gif)
![](/theme/default/images/smiles/wacko.gif)
![](/theme/default/images/smiles/142.gif)
![](/theme/default/images/smiles/biggrin.gif)
![](/theme/default/images/smiles/20.gif)
Глянувши на Африку,поїхали в Кариби(сильно вже настроїлись погульбанити)
![](/theme/default/images/smiles/59.gif)
Кариби: вхід для дівчат безкоштовно,для хлопців 40грн.Зайшли........я глянула танцпол маленький,навколо столики,посеред танцполу розкладений басейн з грязюкою(вже всі здогадались чому
![](/theme/default/images/smiles/105.gif)
![](/theme/default/images/smiles/cool.gif)
![](/theme/default/images/smiles/70.gif)
![](/theme/default/images/smiles/45.gif)
![](/theme/default/images/smiles/44.gif)
![](/theme/default/images/smiles/friends.gif)
![](/theme/default/images/smiles/tongue.gif)
Серцем і душею з ними.......!
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Имя: Оля Группа: VIP пользователь Сообщений: 2329 Регистрация: 27.09.2010 Заходил(а): 06.09.2019 |
Zol_otko
VIP пользователь
16 February 2012
Знову збираємось піти потрясти дупами
в кого яка свіжа інфо по нічних клубах.Де є що цікавеньке?
і нарешті,хто побував в Каприка. яка там музика (а то вони моднявих іноземних діджеїв привозять,а що вони грають не знати)?![](/theme/default/images/smiles/26.gif)
і ще,хто недавно був в Діксі.скільки вхід і що за музика?
![](/theme/default/images/smiles/129.gif)
і нарешті,хто побував в Каприка. яка там музика (а то вони моднявих іноземних діджеїв привозять,а що вони грають не знати)?
![](/theme/default/images/smiles/26.gif)
Анюта)
Семья:
Анюта)
Имя: Анюта Группа: Активный пользователь Сообщений: 481 Регистрация: 20.05.2011 Заходил(а): 11.12.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: +380 (95) 412 55 18 |
Анюта)
Активный пользователь
16 February 2012 Цитата: #857 Zol_otko 16 February 2012, 11:45Знову збираємось піти потрясти дупами![]()
і нарешті,хто побував в Каприка. яка там музика (а то вони моднявих іноземних діджеїв привозять,а що вони грають не знати)?
В Каприке на первом этаже клубная музыка, на 2 диско 80типо,но песни там играют "Мама Люба,давай", "Ну где же ты студент"))))))...., а вообще я так поняла смотря на какого диджея попадешь, была 2раза, один раз нормальная музыка была, то есть если сказали 80-90-е,то так оно и было, а второй раз была, то Мама Люба играла раз 10...)
Мне кажется на любителя,подружка у меня только туда и ходит,..а еще не давно были в Шторме, мне там даже больше понравилось,хотя раньше мне там не очень нравилось! А так хорошо посидели,потанцевали...)))только один нюанс-я там что-то не то съела или коктейль какой-то не понятный выпила, так как с расстройством боролось неделю
![](/theme/default/images/smiles/an.gif)
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Zol_otko
VIP пользователь
16 February 2012 Цитата: #857 Анюта) 16 February 2012, 13:05
В Каприке на первом этаже клубная музыка, на 2 диско 80типо,но песни там играют "Мама Люба,давай", "Ну где же ты студент"))))))...., а вообще я так поняла смотря на какого диджея попадешь, была 2раза, один раз нормальная музыка была, то есть если сказали 80-90-е,то так оно и было, а второй раз была, то Мама Люба играла раз 10...)
Мне кажется на любителя,подружка у меня только туда и ходит,..а еще не давно были в Шторме, мне там даже больше понравилось,хотя раньше мне там не очень нравилось! А так хорошо посидели,потанцевали...)))только один нюанс-я там что-то не то съела или коктейль какой-то не понятный выпила, так как с расстройством боролось неделю![]()
![]()
Дякую за інфу,будемо думати.
В Штормі мене напрягають націнки за диван,столик
![](/theme/default/images/smiles/an.gif)
![](/theme/default/images/smiles/42.gif)
![](/theme/default/images/smiles/bq.gif)
Анюта)
Семья:
Анюта)
Имя: Анюта Группа: Активный пользователь Сообщений: 481 Регистрация: 20.05.2011 Заходил(а): 11.12.2018 |
Анюта)
Активный пользователь
16 February 2012 Цитата: #857 Zol_otko 16 February 2012, 15:09
Дякую за інфу,будемо думати.
В Штормі мене напрягають націнки за диван,столикі на жаль,маленький танцпол,але цей нічний клуб до мене найближче(не треба вночі тратити на таксі)
До речі,якщо ми всі не використаємо,то можу дати флаєра на безкоштовний вхід в Шторм на лютий
![]()
спасибо))) если что возьму))
Кстати, в Каприке тоже очень маленький танцпол на втором этаже, мне даже кажется меньше чем в Шторме,если много людей,то развернуться совсем негде, я танцевала прям под барной стойкой-больше не где было)))
Танита
Семья:
Танита
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1297 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 04.09.2017 |
Танита
VIP пользователь
16 February 2012 Цитата: #857 Анюта) 16 February 2012, 15:59
спасибо))) если что возьму))
Кстати, в Каприке тоже очень маленький танцпол на втором этаже, мне даже кажется меньше чем в Шторме,если много людей,то развернуться совсем негде, я танцевала прям под барной стойкой-больше не где было)))
На втором этаже,в Патифоне (Party-fon) зал расчитан в среднем на 100 мест.Там тише играет музыка и по стилю она отличается от основного зала. Зал более уютный и больше располагает для дней рождений...,корпоративов и т.д
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Zol_otko
VIP пользователь
18 February 2012
Я знову зі свіжими враженнями
Були вчора в Штормі (пятница-развратница). розкажу свої думки: вхід для дівчат безкоштовно і безплатний коктейль флірт,для хлопців було платно,але чоловік пройшов по флаєру(йому крім безкоштовного входу ще давалась 1 година кальяну). Всі почали підтягуватись десь після 23год,весь вечір музика жахлива!Я все чекала на щось нормальне,але так і не дочекалась
Як я вже вище писала,танцпол малий,всі стоять над барною стійкою у тебе над душою (бо за столиками і на диванах платно). Малолєток не було,народ постарше щось намагався дьоргатись під запропоновану музику.Вийшли довгоочікувані піджейки,то був капець,дівчата зовсім не хочуть рухатись,танцювали на барній стійці топлес і вяло переминались з ноги на ногу.Короче жодної тобі пластики,краси,еротики і спокуси.у них на обличчі виглядало,ніби їх віддали в рабство в іншу країну.я розумію,що їм це вже давно набридло.але ж все-таки
Короче подивитись не було на що,пізніше вийшла дівчина і танцювала біля шеста,один танець,справлялась краще,але теж чомусь ніякої еротики не побачила,лише акробатичні вміння.білизна теж не ахті
чесно кажучи очікувала більшого від так званої шоу-програми! потім нарешті прийшли дівчата,що ходили по залу і наливали дамам безкоштовні коктейлі,правда це тривало десь близько години.але накидатися коктельчиками я встигла
Ціни високі,тому так дуже нічого не замовляли,та й ішли ми на стриптиз і потанцювати (хоча ні одне ні друге так і нормально не вийшло)
Одним словом,найближчими часами туди ні ногою
Сподобалось: безкоштовні коктейлі,кальян,добрі витяжки (хоча все одно прованялись)
не сподобалось:музика,піджеї,сама атмосфера в клубі,і таракан який ліз по барній стійці
Були вчора в Штормі (пятница-развратница). розкажу свої думки: вхід для дівчат безкоштовно і безплатний коктейль флірт,для хлопців було платно,але чоловік пройшов по флаєру(йому крім безкоштовного входу ще давалась 1 година кальяну). Всі почали підтягуватись десь після 23год,весь вечір музика жахлива!Я все чекала на щось нормальне,але так і не дочекалась
![](/theme/default/images/smiles/girl_to_take_umbrage.gif)
![](/theme/default/images/smiles/70.gif)
![](/theme/default/images/smiles/45.gif)
Одним словом,найближчими часами туди ні ногою
![](/theme/default/images/smiles/unsure.gif)
Сподобалось: безкоштовні коктейлі,кальян,добрі витяжки (хоча все одно прованялись)
не сподобалось:музика,піджеї,сама атмосфера в клубі,і таракан який ліз по барній стійці
![](/theme/default/images/smiles/20.gif)
![](/theme/default/images/smiles/blink.gif)
Тати
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 952 Регистрация: 24.04.2010 Заходил(а): 05.04.2013 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Балабановка Телефон: 411243 |
Тати
Активный пользователь
18 February 2012
Были в Каприке-не понравилось!!!
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Zol_otko
VIP пользователь
18 February 2012 Цитата: #857 Тати 18 February 2012, 18:40Были в Каприке-не понравилось!!!
а детальніше можна? а то сподобалось - не сподобалось,якось не цікаво
kybalibra
Семья:
kybalibra
Имя: Светлана Группа: Активный пользователь Сообщений: 130 Регистрация: 09.03.2010 Заходил(а): 27.11.2017 |
kybalibra
Активный пользователь
18 February 2012
Напишу свое мнение о Каприке, была там 2 раза. Первый раз на первом этаже и просидела весь вечер на диванчике
, музыка только так сказать клубная, а во второй раз была на 2 этаже - вот это мое))))))) музыка 80-90 и все такое
![](/theme/default/images/smiles/bh.gif)
![](/theme/default/images/smiles/ura.gif)
Анюта)
Семья:
Анюта)
Анюта)
Активный пользователь
18 February 2012 Цитата: #857 Zol_otko 18 February 2012, 16:12Я знову зі свіжими враженнями![]()
Були вчора в Штормі (пятница-развратница). розкажу свої думки: вхід для дівчат безкоштовно і безплатний коктейль флірт,для хлопців було платно,але чоловік пройшов по флаєру(йому крім безкоштовного входу ще давалась 1 година кальяну). Всі почали підтягуватись десь після 23год,весь вечір музика жахлива!Я все чекала на щось нормальне,але так і не дочекаласьЯк я вже вище писала,танцпол малий,всі стоять над барною стійкою у тебе над душою (бо за столиками і на диванах платно). Малолєток не було,народ постарше щось намагався дьоргатись під запропоновану музику.Вийшли довгоочікувані піджейки,то був капець,дівчата зовсім не хочуть рухатись,танцювали на барній стійці топлес і вяло переминались з ноги на ногу.Короче жодної тобі пластики,краси,еротики і спокуси.у них на обличчі виглядало,ніби їх віддали в рабство в іншу країну.я розумію,що їм це вже давно набридло.але ж все-таки
Короче подивитись не було на що,пізніше вийшла дівчина і танцювала біля шеста,один танець,справлялась краще,але теж чомусь ніякої еротики не побачила,лише акробатичні вміння.білизна теж не ахті
чесно кажучи очікувала більшого від так званої шоу-програми! потім нарешті прийшли дівчата,що ходили по залу і наливали дамам безкоштовні коктейлі,правда це тривало десь близько години.але накидатися коктельчиками я встигла
![]()
Ціни високі,тому так дуже нічого не замовляли,та й ішли ми на стриптиз і потанцювати (хоча ні одне ні друге так і нормально не вийшло)
![]()
Одним словом,найближчими часами туди ні ногою![]()
Сподобалось: безкоштовні коктейлі,кальян,добрі витяжки (хоча все одно прованялись)![]()
не сподобалось:музика,піджеї,сама атмосфера в клубі,і таракан який ліз по барній стійці![]()
![]()
![]()
когда мы были в Шторме то музыка была нормальная-это как раз первая суббота февраля была, все песни заказывали выпускники каких-то школ....что-то вроде диско 80-90было)
пиджеи конечно не очень),ну и цены конечно очень приличные...а в целом нормально было
за Каприку уже писала, и кто-то выше,не помню ник,написала тоже что и я: на 1-клубняк,на втором нормальная музыка
но как на меня места там очень мало, да и ничего хорошего),цены там тоже приличные, коктейли где-то как в шторме плюс,минус, суши,роллы,гривен на 20как минимум выше чем в якитории,остальных цен не помню...пицца вроде 75,может я и ошибаюсь...)
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Zol_otko
VIP пользователь
20 February 2012
Мабуть після моїх відгуків хтось сприйме цю пропозицію як абсурд,але все-таки попробую,може комусь знадобиться
Віддам флаєри в Шторм на лютий (безкоштовний вхід + кальян) - 6шт. Бажаючі(якщо такі є) пишіть в особисті повідомлення
Віддам флаєри в Шторм на лютий (безкоштовний вхід + кальян) - 6шт. Бажаючі(якщо такі є) пишіть в особисті повідомлення
Анюта)
Семья:
Анюта)
Анюта)
Активный пользователь
20 February 2012 Цитата: #857 Zol_otko 20 February 2012, 11:28Мабуть після моїх відгуків хтось сприйме цю пропозицію як абсурд,але все-таки попробую,може комусь знадобиться![]()
Віддам флаєри в Шторм на лютий (безкоштовний вхід + кальян) - 6шт. Бажаючі(якщо такі є) пишіть в особисті повідомлення![]()
сейчас подружке напишу,если она успеет из России вернуться,то мы идем!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анюта)
Семья:
Анюта)
Анюта)
Активный пользователь
20 February 2012
если б на март такие были я б забрала аж бегом!!! а где вы их брали?
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Zol_otko
VIP пользователь
20 February 2012 Цитата: #857 Анюта) 20 February 2012, 13:01если б на март такие были я б забрала аж бегом!!! а где вы их брали?
На жаль тільки на лютий є.
Ми ходили на концерт Бумбокс в ОДК.там роздавали
Надіюсь не пропадуть і комусь пригодиться.Ми вже 2 використали в п"ятницю
Але коли даватимете флаєри на вході,одразу уточніть за кальян,бо потім не докажете,що вам положено
masika
Семья:
masika
Имя: Виктория Группа: Активный пользователь Сообщений: 559 Регистрация: 16.10.2011 Заходил(а): 29.01.2020 |
masika
Активный пользователь
20 February 2012 Цитата: #857 Zol_otko 20 February 2012, 13:05
На жаль тільки на лютий є.![]()
Ми ходили на концерт Бумбокс в ОДК.там роздавали![]()
Надіюсь не пропадуть і комусь пригодиться.Ми вже 2 використали в п"ятницю![]()
Але коли даватимете флаєри на вході,одразу уточніть за кальян,бо потім не докажете,що вам положено![]()
заберу все что остались)
Sandrina
Имя: Sandra Группа: Новичок Сообщений: 5 Регистрация: 21.02.2012 Заходил(а): 21.02.2012 |
Sandrina
Новичок
21 February 2012
Привет всем!!! Вчера запислась к вам на сайт...просидела до 3 ночи читая ваши темы на счет жизни у нас в Николаеве.Я живу в Италии 12 лет.И когда приежаю домой на Украину каждий раз остаетца плохое воспоминание.Или мне не везло с людми или я проо отвыкла... Люи злые,как не заходила в кафешку чая или кофе выпит,везде или почти везде хомили наглым овразом!!!! Ужас!!!Буду в Николаеве в апреле,и хотелось бы посеть в хорошем местечке.Подскаите пожалуйта куда можно сходить так чтоб просто отдохнут.
Просматривают эту тему:
Forum