- 0 Поддержать автора
-
Синий бублик
Семья:
Награды:
Синий бублик
Имя: Лера Группа: VIP пользователь Сообщений: 3313 Регистрация: 17.01.2011 Заходил(а): 25.06.2018 |
Синий бублик
VIP пользователь
15 April 2013 Цитата: #10821 Tigress 15 April 2013, 00:31Вот тут в статье они перечислены http://news.pn/ru/incidents/79211 .
Александр Демьянов (глава фракции ПР, главврач БСМП), Светлана Хотина (начальник управления охраны здоровья Николаевской облгосадминистрации), начальница горздрава Лариса Дергунова, начальник пресс-службы Николаевского облздрава Юрий Багрянцев
жесть, какой-то журналистишка, ставящий себя в ряд с гонгадзе, раздувает слона из ничего.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
15 April 2013 Цитата: #10821 Ання+Эльвин 14 April 2013, 23:09Просто не получается как то отмахнуться когда со всех сторон "серьезные" люди тебе намекают, свозила бы ты малого на рентген, да и кровь сдать не помешало бы.
Ну, то свозіть. Які проблеми?
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
15 April 2013 Цитата: #10821 Ання+Эльвин 14 April 2013, 23:13Я четко осознаю что в 22 школе, не может быть не вируса, не гриппа, не учителя с туберкулёзом. И все шишки города так быстро собрались в школе на совещание, просто так, посочувствовать.
Зібрались лише ті "шишки", які мають відношення до медицини. Зібрались, щоб прояснити ситуацію педколективу, а ті, в свою чергу, батькам. Вони виконували свою роботу
moonsun
Награды:
moonsun
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
15 April 2013
Ссылка ЛШМД Олександра Дем'янова
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Ання+Эльвин
Имя: Ання Группа: Новичок Сообщений: 6 Регистрация: 26.11.2010 Заходил(а): 21.07.2016 |
Ання+Эльвин
Новичок
15 April 2013
я другого и не ожидала ...
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
Имя: Ірина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2533 Регистрация: 25.06.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Крокозябра
VIP пользователь
15 April 2013 Цитата: #10821 moonsun 15 April 2013, 14:56Коментар головного лікаря ЛШМД Олександра Дем'янова
І знову все перекинули з хворої голови на здорову...
Звичайно, вчителі самі винні, що померли - не хотіли, такі-сякі, на лікарняний йти. І адміністрація школи тут ні до чого, вона ж старанно заохочує вчителів вчасно лікуватись, брати лікарняні при перших симптомах захворювання тощо. Три ха-ха!
В мене мати вчителька з величезним стажем. І я прекрасно знаю, що ніколи не заохочувались лікарняні у вчителів: хвора ти чи здорова - нікого не цікавить, мусиш ходити на роботу. Адже навантаження великі, ніхто за тебе повноцінно їх виконувати не зможе - в кращому випадку разок на уроці замінять або, якщо дітей не багато, дві паралелі разом посадять.
А будеш лікарняні брати - знайдуть, як покарати: чи премію не отримаєш, чи на курси підвищення кваліфікації вчасно послати "забудуть", чи класне керівництво не дадуть. Може, ще якісь методи покарання є, не знаю...
Ось і виходить, що ціна життя двох молодих жінок - одна-дві ставки педагога на заміну . Суттєва економія для школи.
Так все це неприємно!
Дівчат-вчителів дуже шкода, Царство їм небесне.
Звичайно, вчителі самі винні, що померли - не хотіли, такі-сякі, на лікарняний йти. І адміністрація школи тут ні до чого, вона ж старанно заохочує вчителів вчасно лікуватись, брати лікарняні при перших симптомах захворювання тощо. Три ха-ха!
В мене мати вчителька з величезним стажем. І я прекрасно знаю, що ніколи не заохочувались лікарняні у вчителів: хвора ти чи здорова - нікого не цікавить, мусиш ходити на роботу. Адже навантаження великі, ніхто за тебе повноцінно їх виконувати не зможе - в кращому випадку разок на уроці замінять або, якщо дітей не багато, дві паралелі разом посадять.
А будеш лікарняні брати - знайдуть, як покарати: чи премію не отримаєш, чи на курси підвищення кваліфікації вчасно послати "забудуть", чи класне керівництво не дадуть. Може, ще якісь методи покарання є, не знаю...
Ось і виходить, що ціна життя двох молодих жінок - одна-дві ставки педагога на заміну . Суттєва економія для школи.
Так все це неприємно!
Дівчат-вчителів дуже шкода, Царство їм небесне.
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
15 April 2013
ну а що мав сказати лікар? він сказав, як є - померли через відсутність вчасного лікування. це ж не його вже діло - розмірковувати, з яких причин вони так ставились до свого здоров"я ((( ось так здається, що все витримаємо, потім відпочинемо, потім підлікуємось, а можна і не встигнути ((
pushtu
Имя: Клариса Группа: Новичок Сообщений: 27 Регистрация: 25.08.2013 Заходил(а): 06.09.2013 |
pushtu
Новичок
25 August 2013
R.I.P.
Просматривают эту тему:
Forum