Порекомендуйте ХОРОШЕГО терапевта в Лесках, которому можно довериться, как семейному доктору! нужны реальные отзывы!
- 0 Поддержать автора
-
hohlu6ka
Имя: Ирина Группа: Новичок Сообщений: 27 Регистрация: 26.11.2011 Заходил(а): 05.03.2020 |
Ang185
Имя: Анжела Группа: Новичок Сообщений: 5 Регистрация: 04.05.2015 Заходил(а): 14.05.2020 |
Тяпа
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 07.05.2024 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 099 050 8599 |
Цитата Ссылка 17 Январь 2018 14:21я на рождество подписывала контракт. у врача места заканчивались уже
Какой контракт и как могли заканчиваться места? Еще врачи сами ничего не знают, ждут апреля, никаких контрактов им не давали еще.
¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))
Irusya2709
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1403 Регистрация: 19.04.2012 Заходил(а): 30.07.2022 |
Тяпа
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 07.05.2024 |
На этом сайте можно посмотреть врачей в амбулаториях в центре (3 Слободская, Чкалова, Адмиральская): Ссылка
Если кто-то может порекомендовать врачей в центре - буду очень благодарна!
В Ингульском р-не тут: Ссылка
Пока нашла эти два. Непонятно, почему они в разных местах и есть ли еще сайты.
Svetka-konfetka
Имя: Светлана Группа: Пользователь Сообщений: 93 Регистрация: 03.06.2010 Заходил(а): 05.03.2020 |
Добрый вечер. Подскажите кто ходит в ЦПСМД №5 на Адмиральской 38(теперь это семйная амбулатория 2). Есть там нормальный семейный врач? С педиатром в єтом районе нам не очень повезло, последний рецептик был в стиле: "что-нибудь от кашля и что-нибудь от насморка ".
И если есть очень хороший знакомый семейный врач, то не обязательно в этом районе.
Olga_86
Имя: Olga_86 Группа: Активный пользователь Сообщений: 289 Регистрация: 26.04.2010 Заходил(а): 05.07.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Терновка Телефон: 099 111 02 73 |
Цитата Ссылка 19 Март 2018 22:06Добрый вечер. Подскажите кто ходит в ЦПСМД №5 на Адмиральской 38(теперь это семйная амбулатория 2). Есть там нормальный семейный врач? С педиатром в єтом районе нам не очень повезло, последний рецептик был в стиле: "что-нибудь от кашля и что-нибудь от насморка ".
И если есть очень хороший знакомый семейный врач, то не обязательно в этом районе.
Многие люди хвалят заведующую дневного отделения Татьяну (отчество не помню)
Тяпа
З другого квітня розпочинається національна кампанія з підписання декларацій українців зі своїми лікарями. Ми знаємо, що у вас є багато запитань щодо вибору сімейних лікарів, терапевтів і педіатрів та процедури підписання. Куди приходити, чи потрібно попередньо записуватися на візит, які документи взяти з собою, до кого звертатися в лікарні - розповідаємо.
- Який медзаклад я можу обрати?
Ви вільні у його виборі, незалежно від місця реєстрації чи проживання. Головне переконатися у трьох речах:
1. Це має бути заклад первинної медичної допомоги.
2. Там має працювати сімейний лікар, терапевт або педіатр, в якого ви хочете обслуговуватися.
3. Заклад має бути підключений до електронної системи охорони здоров’я. Адже тільки заклади, які під'єдналися до системи "Електронне здоров'я" можуть забезпечити підписання декларацій з пацієнтами.
Частина медзакладів вже долучилися до системи, деякі ще в процесі підключення. Чи вже встиг підключитися медзаклад, який підходить вам, уточніть в реєстратурі. Крім того, з квітня ви можете про це дізнатися завдяки спеціальній позначці - Ссылка
- Коли будуть бланки декларацій у мого лікаря?
Для підписання декларації бланки не потрібні: уповноважена особа медзакладу (у різних медзакладах це може бути або реєстратор, або медсестра, або лікар) вносить дані в електронну систему. Після цього уповноважена особа роздруковує із системи примірники декларації, а пацієнт їх перевіряє і підписує. Уповноважена особа медзакладу накладає електронний цифровий підпис на декларацію та надсилає її в систему «Електронне здоров‘я».
- Що мені потрібно буде робити самостійно?
Обрати лікарню та лікаря та прийти до медзакладу з документами. З усім іншим вам допоможуть працівники медзакладу.
- Які документи потрібно взяти?
Щоб підписати декларацію, вам потрібно мати паспорт, податковий номер і мобільний телефон. Якщо ви плануєте підписати декларацію з педіатром чи сімейним лікарем для своєї дитини, то вам також знадобиться свідоцтво про народження дитини.
- Чи потрібно попередньо записуватися на підписання декларації?
Попередній запис не потрібен. Підписати декларацію можна під час звичайного візиту до лікаря. Якщо ще не обрали лікаря - приходьте до бажаного медзакладу і скажіть в реєстратурі, що хочете підписати декларацію з одним із їхніх сімейних лікарів, терапевтів або педіатрів.
Тяпа
Николаевцы неохотно заключают декларации с врачами — город потерял почти 40 млн грн
TatyanaDe
Имя: Татьяна Группа: Новичок Сообщений: 3 Регистрация: 29.01.2019 Заходил(а): 13.02.2022 |
4elsi
Имя: 4elsi Группа: Новичок Сообщений: 33 Регистрация: 26.01.2019 Заходил(а): 22.12.2021 |
Теперь семейным врачам разрешили не приходить на вызовы, а консультировать по телефону. Конечно, никто не захочет идти...
Forum