- 0 Поддержать автора
-
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Тяпа 06 September 2012, 20:40
Я думала, что только у нас малышню на перемене не выпускают, но у нас в ММК просто некуда - коридора просто нет, небольшой предбанник на два класса. Обещали потом на одну и перемен выводить на улицу, а них пока только три урока, и одна из двух перемен уходит на завтрак.
У кого детей выпускают? Или тоже не выпускают.
В минулій школі не випускали, то це було просто жах. А в зимовий час ще й фізкультуру постійно відміняли ибо заміняли на математику чи щось таке.
Після школи діти були як з цепу зірвались, та й дисципліна на подальших уроках була відсутня як факт. Їм же природньо треба вибігатись, а не сидіти півдня смирно.
В четвертому класі перевелись в нинішню школу - тут випускали, вигулювали нормально. І різка зміна в поведінці була помітна моментально.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Лучик
Семья:
Лучик
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 7339 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 09.12.2017 |
Лучик
VIP пользователь
06 September 2012 А как обычно с поведением у вас?
----------------
нам уже сделали замечание, что поведение слишком активное...и ребенка трудно усадить на уроке...точнее все время крутится и не может сосредоточиться, хотя все знает и ориентируется...
сидел с подругой садиковской, пересадис другой девочкой...а с таикм поведением обещает учитель вообще самого посадить
я уж и не знаю..печалиться или наборот сидя один он сосредоточится на учителе и заданиях?
Заказы: Amazon, Walmart, Childrenplace, Mattel, 6pm, Sierra и другие американские сайты Бандлер http://viktusyaluch.bunddler.com
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Лучик 06 September 2012, 20:46
А как обычно с поведением у вас?
----------------
нам уже сделали замечание, что поведение слишком активное...и ребенка трудно усадить на уроке...точнее все время крутится и не может сосредоточиться, хотя все знает и ориентируется...
сидел с подругой садиковской, пересадис другой девочкой...а с таикм поведением обещает учитель вообще самого посадить
я уж и не знаю..печалиться или наборот сидя один он сосредоточится на учителе и заданиях?
Рано ще якісь висновки робити, й тижня ще не пройшло. Та й взагалі, від вчителя дуже багато залежить, чи буде дитина дисциплінована на уроках. Як варіант, дитині просто нецікаво, особливо якщо Ви пишете, що він все знає, у такому випадку йому треба ускладнені завдання давати, щоб був зайнятий, а не шукав розваг по сторонам.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
Имя: Ірина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2533 Регистрация: 25.06.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Крокозябра
VIP пользователь
06 September 2012 Моя мала страшенно радіє, якщо їй вдається одній за партою посидіти, каже - "як добре, ніхто не заважає" . Але в них таке щастя рідко трапляється, в класі учнів 37, а місць 38...
Думаю, і вам на краще буде.
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
Имя: Ірина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2533 Регистрация: 25.06.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Крокозябра
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Тяпа 06 September 2012, 20:40
Я думала, что только у нас малышню на перемене не выпускают, но у нас в ММК просто некуда - коридора просто нет, небольшой предбанник на два класса. Обещали потом на одну и перемен выводить на улицу, а них пока только три урока, и одна из двух перемен уходит на завтрак.
У кого детей выпускают? Или тоже не выпускают.
Нашим "першакам" розділля - в них своя окрема рекреація, закривається, ніхто чужий не зайде. Свої санвузли. В коридорі шафи з іграшками, невисокі дерев"яні подіуми, покриті килимками, щоб можна було сидіти і гратися.
Цього року, кажуть, зробили їм кімнату відпочинку, начебто там навіть ліжечка є... Але сама ще цю кімнату не бачила, то точно розказати не можу.
До речі, перші класи в нас мають окремий вхід, так що першокласники у нас майже ізольовані, з іншими дітьми тільки в їдальні бачаться.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
06 September 2012 Цитата: #9475 Крокозябра 06 September 2012, 21:11
Нашим "першакам" розділля - в них своя окрема рекреація, закривається, ніхто чужий не зайде. Свої санвузли. В коридорі шафи з іграшками, невисокі дерев"яні подіуми, покриті килимками, щоб можна було сидіти і гратися.
Цього року, кажуть, зробили їм кімнату відпочинку, начебто там навіть ліжечка є... Але сама ще цю кімнату не бачила, то точно розказати не можу.
До речі, перші класи в нас мають окремий вхід, так що першокласники у нас майже ізольовані, з іншими дітьми тільки в їдальні бачаться.
Це що за школа? Рекреація тільки першачкам чи всій початковій школі?
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
Крокозябра
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Китиха 06 September 2012, 21:16
Це що за школа? Рекреація тільки першачкам чи всій початковій школі?
ЗОШ № 6, навпроти "Іскри" і парку "Ліски"
В нас перші класи на першому поверсі, а 2-3-4 на третьому. 5-6-7 теж на першому, але з першокласниками вони не зтикаються, ну а старша школа (з 8 класу) на другому поверсі.
На четвертому поверсі розташовані гуртки і студії.
Взагалі, в нас тепер багато вільного місця, бо школа розрахована на 1400 чи 1300 учнів, а навчається значно менше
Дикий Ёж
Награды:
Дикий Ёж
Имя: Маргарита Группа: VIP пользователь Сообщений: 7593 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 30.07.2018 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: --- |
Дикий Ёж
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Крокозябра 06 September 2012, 21:22
ЗОШ № 6, навпроти "Іскри" і парку "Ліски"
В нас перші класи на першому поверсі, а 2-3-4 на третьому. 5-6-7 теж на першому, але з першокласниками вони не зтикаються, ну а старша школа (з 8 класу) на другому поверсі.
На четвертому поверсі розташовані гуртки і студії.
Взагалі, в нас тепер багато вільного місця, бо школа розрахована на 1400 чи 1300 учнів, а навчається значно менше
т.е. на след. год нынешние первоклассники перейдут в другие кабинеты?
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
Крокозябра
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Дикий Ёж 06 September 2012, 21:32
т.е. на след. год нынешние первоклассники перейдут в другие кабинеты?
Так.
І хочу сказати, що це досить зручно. В кабінетах перших класів стоять малі парти та стільці, дошка висить нижче. Тобто все облаштовано саме для малечі.
А на третьому поверсі і парти в класах дещо вищі, і стільці, дошки вже вище висять, і роздягалка вже не в класі, а в окремому кабінеті.
Коротше кажучи, як на мене, досить розумно все продумано.
Дикий Ёж
Награды:
Дикий Ёж
Имя: Маргарита Группа: VIP пользователь Сообщений: 7593 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 30.07.2018 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: --- |
Дикий Ёж
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Крокозябра 06 September 2012, 21:38
Так.
І хочу сказати, що це досить зручно. В кабінетах перших класів стоять малі парти та стільці, дошка висить нижче. Тобто все облаштовано саме для малечі.
А на третьому поверсі і парти в класах дещо вищі, і стільці, дошки вже вище висять, і роздягалка вже не в класі, а в окремому кабінеті.
Коротше кажучи, як на мене, досить розумно все продумано.
Ясно, просто у нас в одном кабинете все 4 года, и перед первым классом все родители сдавали деньги на ремонт этого кабинета.
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
Крокозябра
VIP пользователь
06 September 2012 Цитата: #9475 Дикий Ёж 06 September 2012, 21:39
Ясно, просто у нас в одном кабинете все 4 года, и перед первым классом все родители сдавали деньги на ремонт этого кабинета.
В нас перші класи ремонтують за кошт школи та "спонсорські" гроші. А все, що ми купували за "свої", ми забрали в новий кабінет.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
07 September 2012 Ну, що вам сказати, нам з дитинства ставлять СДУГ. У нього підвищена рухова активність)) Якщо він не буде бігати на перерві, він почне це робити на уроках З іншого боку, якщо це не присікати, це все може закінчитися істерикою і безсонною ніччю(( Ось така палка з двома кінцями
Fёkla
Имя: Фёкла Группа: VIP пользователь Сообщений: 2269 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 29.01.2018 |
Fёkla
VIP пользователь
07 September 2012
А нас уже второй день отмечают похвалой. Что не может не радовать. Пугает только продленка ... как там и что. Но думаю адаптируемся
Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите!
Лучик
Семья:
Лучик
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 7339 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 09.12.2017 |
Лучик
VIP пользователь
07 September 2012 ясно! у нас аналогичная ситуация.. понимаю ...
мы правда, без истерик...просто с синими глазами потом и беспокойным сном.
мы в анкете родителей так и указали, что ребенок гиперактивный.
а еще в подготовишку не ходили, думала может и это прична: не привык и не осознает еще....
но посмотрим как оно будет
Заказы: Amazon, Walmart, Childrenplace, Mattel, 6pm, Sierra и другие американские сайты Бандлер http://viktusyaluch.bunddler.com
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |
Нява Малика
VIP пользователь
07 September 2012
Orhid, Лучик - сил вам и терпения. Мой тоже шилопопый.
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
07 September 2012 Ми ходили і в подготовішку при школі, і в школу раннього розвитку)) Отож, ми звиклі Просто, хоч ми і приймали протягом місяця перед школою комплекс заспокійливих ліків, все одно це стрес для організму. Нова школа, нові правила, нове життя! Для нас навіть рясні позитивні емоції- це стрес. Доктор сказав рочків після 10 "попустить" Чекаємо
Дякую!
Аннушка
Семья:
Аннушка
Имя: Анна Группа: Администратор Сообщений: 15378 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 01.11.2024 |
Аннушка
Администратор
07 September 2012
а мне казалось, шилопопее моего - нет..
Вчера прям руки опустились В школе он сдерживается (пока!) зато дома.... с учителем... крутится, вертится.. читать - не хочу... бегает, прыгает..
вообще не понимает видимо, что нужно стараться и учиться..
Вчера прям руки опустились В школе он сдерживается (пока!) зато дома.... с учителем... крутится, вертится.. читать - не хочу... бегает, прыгает..
Artemida
Награды:
Artemida
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3260 Регистрация: 16.01.2011 Заходил(а): 23.02.2017 |
Artemida
VIP пользователь
07 September 2012
Аннушка а не рано уже сразу и с учителем? Для малыша уже отсидеть 5 уроков в школе огромная нагрузка, а если еще и дома пару часов с учителем - так и все желание учиться пропадет имхо...
Америка с доставкой
jozh
Награды:
jozh
jozh
VIP пользователь
07 September 2012
Мамусі першокласників, а чи не занадто багато ви хочете від малюків у перший же тиждень їх першого навчального року?
Терпіння, не все відразу. Звісно, треба і привчати до дисципліни, і до відповідальності, але ж їм і так ого-го скільки зразу всього треба освоїти! Новий режим, нові діти, нові дорослі, нова обстановка, та ще й треба слухати і зуміти з усього того потоку нової інформації вичленити головне, якось його переварити, запам'ятати! Терпіння і увага, і не завантажуйте зразу багато чим, навпаки, поменше додаткових малозначимих завдань, побільше відпочинку для розуму, а для тіла навпаки, дайте можливість рухатися. І придивляйтеся до своєї дитини, що і як саме їй буде підходити краще, з чим справляється легко, а де треба трошки знизити вимоги, і так поступово з наростанням можна підвищувати. Найголовніше на даному етапі - це не вбити бажання навчатись, перевести природню допитливість у стійку любов до знань.
Терпіння, не все відразу. Звісно, треба і привчати до дисципліни, і до відповідальності, але ж їм і так ого-го скільки зразу всього треба освоїти! Новий режим, нові діти, нові дорослі, нова обстановка, та ще й треба слухати і зуміти з усього того потоку нової інформації вичленити головне, якось його переварити, запам'ятати! Терпіння і увага, і не завантажуйте зразу багато чим, навпаки, поменше додаткових малозначимих завдань, побільше відпочинку для розуму, а для тіла навпаки, дайте можливість рухатися. І придивляйтеся до своєї дитини, що і як саме їй буде підходити краще, з чим справляється легко, а де треба трошки знизити вимоги, і так поступово з наростанням можна підвищувати. Найголовніше на даному етапі - це не вбити бажання навчатись, перевести природню допитливість у стійку любов до знань.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
07 September 2012 Цитата: #9475 Аннушка 07 September 2012, 11:36а мне казалось, шилопопее моего - нет..
мой сейчас во 2-м классе, пол года первого класса домашние задания делали примерно так: пишем пример - кувырок через голову (пока в уме считаем) - пишем ответ, следующий пример - стойка на голове, пока решаем - пишем ответ и т.д, сначала думала у меня нервы не выдержат так делать уроки, призывать к порядку и заставлять сидеть спокойно было бесполезно, поэтому смирилась, а ближе к концу первого полугодия сыну гораздо легче было высидеть спокойно 30-40 мин пока делаем письменные задания
Просматривают эту тему:
Forum