- 0 Поддержать автора
-
Дівчата, був в мене день повний усяких неприємних несподіванок(((( Одна з них - загубила техпаспорт на автомобіль.
Як його поновити? Куди звертатись? Скільки коштує?.......
Як його поновити? Куди звертатись? Скільки коштує?.......
svetlya4ok
Семья:
svetlya4ok
Имя: Светлана Группа: Активный пользователь Сообщений: 364 Регистрация: 31.01.2011 Заходил(а): 08.02.2019 |
svetlya4ok
Активный пользователь
19 August 2012
Вам нужно обратиться в МРЭО. Можно написать заявление в милицию и долго ждать, а можно по-другому, думаю, в МРЭО вам расскажут...
free_ket
Семья:
Награды:
free_ket
Имя: Катерина Группа: Silver Сообщений: 7771 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 06.06.2018 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 0633двадцатьдва9367 |
free_ket
Silver
19 August 2012
да уж не приятность
думаю что стоить будет как оформление....
думаю что стоить будет как оформление....
Порой, у самых веселых людей, самая грустная душа.
Заказы по каталогам Германии
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
19 August 2012
Гадаю, буде коштувати, як новий техпаспорт. Років зо три тому це було в районі 200-300 грн.
Там же не потрібно платити пенсійний фонд, брати нові номери і так далі. Фактично тільки за саму пластикову картку та її оформлення. Ну і плюс подати об"яву в газету "вважати недійсним і так далі"
Якщо будете робити самі - то звертатись в МРЕВ, якщо через посередників - то можна одразу до них.
Теоретично звертатись можна в будь-який МРЕВ, не обов"язково той, що видав техпаспорт, в них наче зараз спільна база даних, але як воно реалізовано на практиці я не знаю.
Там же не потрібно платити пенсійний фонд, брати нові номери і так далі. Фактично тільки за саму пластикову картку та її оформлення. Ну і плюс подати об"яву в газету "вважати недійсним і так далі"
Якщо будете робити самі - то звертатись в МРЕВ, якщо через посередників - то можна одразу до них.
Теоретично звертатись можна в будь-який МРЕВ, не обов"язково той, що видав техпаспорт, в них наче зараз спільна база даних, але як воно реалізовано на практиці я не знаю.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
Просматривают эту тему:
Forum