Кто-нибудь ходил уже на "Захар Беркут"?
Отзыв Ссылка
ЦЕ ЩОСЬ НЕЙМОВІРНЕ: щойно повернувся з фільму Захар Беркут.
Насправді очікував щось нереально круте, драйвове та українське. Були сумніви щодо останнього, адже фільм є копродукцією України та США.
Перші хвилин 10 фільму розвіяли будь-які сумніви. Це наше, українське, проте за масштабами, операторською роботою, незабутньою музикою та краєвидами на рівні Голівуду.
Axtem Seitablaiev перевершив себе та свій фільм «Кіборги».
Не буду розкривати змісту та деталей. Багато хто з глядачів ще не подивився фільм і ще завтра-післязавтра відвідає прем‘єру.
Скажу лише кілька деталей: у фільмі, незважаючи на 1241 рік, присутній символізм, який перегукується з теперішніми часами. Вловіть його, примлухайтесь, подумайте. Ви обов‘язково зрозумієте. Символізм єдності та баротьби за свою країну, свій дім, свою землю та свій рід. Крім того є символізм візуальний, і ви його також побачите. Цей символ - двоголовий орел. Символ агресора. Символ окупації та знищення українців. І він там є.
Тому фільм не лише просто чудова акторська чи операторська робота, фільм - це перш за все патріотизм та символізм українства.
Саме тому негайно беріть дітей (років з десяти), рідних, близьких, родину, друзів, знайомих і біжіть на фільм. Особливо на подовжені вихідні.
Я 100% вам гарантую, що не пошкодуєте. А потім залишайте свої коментарі.
Хочу окремо подякувати знімальній групі, режисеру, сценаристу та акторам: ви молодці! Ви підносите наше кіно на новий рівень.
До речі, зали заповнені. Вщент. В кінотеатрі «Планета Кіно» в Києві практично немає вільних місць, а черга на фільм простягається через весь коридор кінотеатру, а коли ми виходили то утворилась нова. Люди чекали на новий сеанс.
Тому чекаю ваших вражень і максимального поширення.