Алю, ну я зараз ніяк до лікаря не попаду. По-перше в нього запис на тиждень вперед, а в мене ГОСи, захист, і ще купа проблем. Ну коротше, чую, Італію я побачу з вікна готелю
- 0 Поддержать автора
-
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:06)
Лілічко, я так намагалася зробити і заріклася. ПМС почався вчасно і потім тупо нарастав, поки я не кинула пити пігулки. ТОму, якщо і хочеться так змістити місячні, то може це зараз робити, щоб у відпустку їхати вже після експерименту? Ну і підібрати їх краще дійсно з лікарем.
Алю, ну я зараз ніяк до лікаря не попаду. По-перше в нього запис на тиждень вперед, а в мене ГОСи, захист, і ще купа проблем. Ну коротше, чую, Італію я побачу з вікна готелю
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
Turbulent Bell
Награды:
Turbulent Bell
Имя: Фасоль Группа: VIP пользователь Сообщений: 2015 Регистрация: 01.09.2011 Заходил(а): 28.07.2019 |
Turbulent Bell
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:08)
Ну блін, я не думаю, що упаковка протизаплідних угробить мені гормональний фон. Дві підряд-вірю. Я от і шукаю якийсь безпечний спосіб, а точніше графік прийому. Справа в тому, що доза гормону значення не має, так як виконувати свою пряму функцію таблетки не будуть(ну протизаплідну, ви зрозуміли),тому можна і ті, в яких поменше всього цього. І так, справді, до врача мені ніколи. Принаймні не в червні.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:12)
Печально все это.
Можна конкретно?Що печально?
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
Sunny-mammy
Семья:
Sunny-mammy
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
04 June 2014
Лиличка, неужели нельзя за весь месяц потерпеть 5 дней? ради удовольствия в 5 дней рисковать здоровьем? а потом придет жопа с гормональным фоном и ты можешь поправиться, собьется цикл овуляции, и при желании заиметь второго у тя будет миллион тщетных попыток... неужели поездка в Италию того стоит?
И вы, девочки, удивляете. Зачем вы советуете человеку нездоровые эксперименты над здоровьем? над собой экспериментируйте
И вы, девочки, удивляете. Зачем вы советуете человеку нездоровые эксперименты над здоровьем? над собой экспериментируйте
t.me/zhgoogl
Natashenka
Семья:
Награды:
Natashenka
Имя: Natashenka Группа: Gold Сообщений: 1001 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 02.06.2017 |
Natashenka
Gold
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:01)
А чи можливо припустимо почати приймати таблетки першої упаковки просто посеред циклу?Тоді виходить, що остання таблетка, як раз припадає на день мого від,їзду.Тобто 13 липня в мене нормальні місячні, потім припустимо, 5 серпня(за 8 днів до наступних) числа я приймаю першу таблетку і закінчую 25. На наступний день підуть місячні?Так буде?Чи може мазати?
Детские, семейные и романтические фотосессии http://vk.com/natalia_onyshchenko_photography
Блог http://mymagicdreams.livejournal.com/
Магазин декора и домашнего текстиля http://instagram.com/1000cozythings
Свадебные и подарочные букеты http://vk.com/bluebell_flowers
OLEA
Семья:
OLEA
Имя: OLEA Группа: Активный пользователь Сообщений: 474 Регистрация: 01.12.2012 Заходил(а): 04.12.2017 |
OLEA
Активный пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:11)
А если просто попить во время делов кровоостанавливающие и всё..........
А мой девиз - ЛЕТАТЬ, ЛЮБИТЬ! И пусть стирает INDEZIT, пусть жарит-парит MULINEX, а мне - ЦВЕТЫ, СТИХИ и СЕКС!
Алёшка
Имя: Алёна Группа: Активный пользователь Сообщений: 295 Регистрация: 09.08.2010 Заходил(а): 18.08.2016 |
Алёшка
Активный пользователь
04 June 2014
А якщо піти іншим шляхом і не використовувати гормони? Менструальну капу не розглядаєш, як варіант? В мене теж дуже обільні виділення, та капа справляється. А в Італії все гаразд із громадськими туалетами.
Навіть на останнім рубежі
Промінь віри в нас ще не погас,
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас.
Нам свою всемилість покажи
Правдою повсюди й повсякчас,
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас.
NATALI1404
Семья:
NATALI1404
Имя: Наталья Группа: VIP пользователь Сообщений: 1761 Регистрация: 17.04.2012 Заходил(а): 19.05.2017 |
NATALI1404
VIP пользователь
04 June 2014
Як на мене,то тампони,чашки там всілякі краще ніж сумнівні пігулки. Здоров"я-безцінне, я так думаю.
Я хочу правді бути вічним другом
І ворогом одвічним злу.
І ворогом одвічним злу.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:14)
Лиличка, неужели нельзя за весь месяц потерпеть 5 дней? ради удовольствия в 5 дней рисковать здоровьем? а потом придет жопа с гормональным фоном и ты можешь поправиться, собьется цикл овуляции, и при желании заиметь второго у тя будет миллион тщетных попыток... неужели поездка в Италию того стоит?
Санні, я наче головою і розумію, що треба перетерпіти, але ж я перший раз за кордон їду, та ще й куди!Море, Ліньяно, Бібіоне...Ну гріх же не скупатися...А я з отакою маячнею. Зі всього місяця в Германіі я саме на тиждень їду в Італію, а там з тижня 5 днів "справи". Ну блін, це ж халепа, коли я ще побачу "заграніцу"...
Morkovka
Семья:
Morkovka
Имя: Анютка Группа: VIP пользователь Сообщений: 3314 Регистрация: 18.03.2011 Заходил(а): 12.08.2021 |
Morkovka
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:08)
Ну блін, я не думаю, що упаковка протизаплідних угробить мені гормональний фон. Дві підряд-вірю. Я от і шукаю якийсь безпечний спосіб, а точніше графік прийому. Справа в тому, що доза гормону значення не має, так як виконувати свою пряму функцію таблетки не будуть(ну протизаплідну, ви зрозуміли),тому можна і ті, в яких поменше всього цього. І так, справді, до врача мені ніколи. Принаймні не в червні.
Лиль, упаковка не угробит, угробить может безпрерывный рием 2 упаковок и отстрочка месячных. Мне один раз пришлось пить 2 подряд из-за пропуска, что бы сберечь противозачаточный эффект. Это была жесть. Как писала Мунсан, бесконечный ПМС, я ощущала скачущий гормональный фон и под конец приема второй упаковки было такое ощущение, что в животе у меня эндометри 10 слоев и матка лопнет просто. Вес я начала набирать именно после приема гормональных таблеток, по-тихонечку так, а после родов теперь имею результат:) Я грешу именно на таблетки:)
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:16)
А якщо піти іншим шляхом і не використовувати гормони? Менструальну капу не розглядаєш, як варіант? В мене теж дуже обільні виділення, та капа справляється. А в Італії все гаразд із громадськими туалетами.
Хех, зараз скажу смішну штуку, але мені цю капу психологічний бар,єр не дає використовувати. Вважаю, що все, що видає мій організм-має виходити наружу, а не плескатися там в мені. Ну це вже в відповідну тему)
Хоча, може і спробую, а що, чим чорт не шуткує)
Turbulent Bell
Награды:
Turbulent Bell
Имя: Фасоль Группа: VIP пользователь Сообщений: 2015 Регистрация: 01.09.2011 Заходил(а): 28.07.2019 |
Turbulent Bell
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:13)
Печально такое наплевательское отношение к своему здоровью. Могу только на юношеский максимализм списать и пожать плечами. Если бы Вы хотя бы принимали какие-то таблетки определенный срок и просто продлили цикл, но вот так внезапно принять ударную дозу гормонов.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:20)
Лиль, упаковка не угробит, угробить может безпрерывный рием 2 упаковок и отстрочка месячных. Мне один раз пришлось пить 2 подряд из-за пропуска, что бы сберечь противозачаточный эффект. Это была жесть. Как писала Мунсан, бесконечный ПМС, я ощущала скачущий гормональный фон и под конец приема второй упаковки было такое ощущение, что в животе у меня эндометри 10 слоев и матка лопнет просто. Вес я начала набирать именно после приема гормональных таблеток, по-тихонечку так, а после родов теперь имею результат:) Я грешу именно на таблетки:)
Ань, не лякай мене, я все це розумію, тому і пишу, що може однією упаковкою скорегувати?Ну почати пити її посеред циклу, а не в перший день місячних...
А по темі прошу модераторів закрити тему. Я вже всьо паняла.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:22)
Печально такое наплевательское отношение к своему здоровью. Могу только на юношеский максимализм списать и пожать плечами. Если бы Вы хотя бы принимали какие-то таблетки определенный срок и просто продлили цикл, но вот так внезапно принять ударную дозу гормонов.
Тобто отак зразу прийняти упаковку протизаплідних, але почати прийом посеред циклу-це ударна доза гормону?Вибачте, Ви лікар?Чи просто не вчитуєтесь в те, про що я пишу?
Достатньо про юнашескій макімалізм. Підозрюю, що Ви і не психолог, а я, до речі, не в юнашескам возрастє. Це так, про всяк випадок.
gossip
Семья:
gossip
Имя: Мария Группа: VIP пользователь Сообщений: 1337 Регистрация: 21.09.2010 Заходил(а): 29.12.2019 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 066-два-822-760 |
gossip
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:01)
А чи можливо припустимо почати приймати таблетки першої упаковки просто посеред циклу?Тоді виходить, що остання таблетка, як раз припадає на день мого від,їзду.Тобто 13 липня в мене нормальні місячні, потім припустимо, 5 серпня(за 8 днів до наступних) числа я приймаю першу таблетку і закінчую 25. На наступний день підуть місячні?Так буде?Чи може мазати?
Не делайте так, точно вызовете мазню. А консультацию гинеколога он-лайн не искали? Мы Вам тут сейчас насоветуем )
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:28)
Не делайте так, точно вызовете мазню. А консультацию гинеколога он-лайн не искали? Мы Вам тут сейчас насоветуем )
Та ладна, я вже нічо не хочу. Буде собі якось. Дякую.
Turbulent Bell
Награды:
Turbulent Bell
Turbulent Bell
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:27)
Тобто отак зразу прийняти упаковку протизаплідних, але почати прийом посеред циклу-це ударна доза гормону?Вибачте, Ви лікар?Чи просто не вчитуєтесь в те, про що я пишу?
Достатньо про юнашескій макімалізм. Підозрюю, що Ви і не психолог, а я, до речі, не в юнашескам возрастє. Це так, про всяк випадок.
У вас в каждой строчке на форуме вызов, взгляд свысока, даже здесь Вы используете приказной тон. Это очень свойственно юношеской психике. Вам советуют единственно верный способ: сходить к врачу, но Вы же всегда все знаете сами и правы. Ну успехов и здоровья.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:31)
У вас в каждой строчке на форуме вызов, взгляд свысока, даже здесь Вы используете приказной тон. Это очень свойственно юношеской психике. Вам советуют единственно верный способ: сходить к врачу, но Вы же всегда все знаете сами и правы.
Мені не подобається, що в ході діалогу про використання протизаплідних таблеток Ви дозволяєте собі ставити діагнози мені і переходити на особисті якості. Чого я, в свою чергу, по відношенню до Вас собі не дозволяла. По-перше, це не етично, по-друге, порушує правила форуму. Тому я маю повне право припинити ці безглузді обвинувачення в мою сторону проханням не ставити мені діагнози. Якщо це визов і взгляд свисака-то вибачайте, я не можу Вам нічого пояснювати. Ви не розумієте елементарних речей.
Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:31)
Ну успехов и здоровья.
Turbulent Bell
Награды:
Turbulent Bell
Turbulent Bell
VIP пользователь
04 June 2014
И чего я так переживаю за чужих людей, действительно, пойду лучше посуду помою.
oksi
Семья:
Награды:
oksi
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 3818 Регистрация: 20.01.2010 Заходил(а): 24.07.2022 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0635949898 |
oksi
VIP пользователь
04 June 2014 Цитата: Ссылка (04 Июнь 2014 10:13)
Печально то что последствия непредсказуемые. Хотите - не боитесь весить как я 100 кг, то пробуйте. Я доэкспериментировалась, что сбила гормональный фонд в 28 лет, до сих пор ничего не могу изменить.
Все под одним небом живём, но горизонт у всех разный...
Все орфографические ошибки в моих ответах - исключительная вина моего безграмотного компьютера. Откуда он берет такие буквы и почему пропускает другие, я не знаю.
Все орфографические ошибки в моих ответах - исключительная вина моего безграмотного компьютера. Откуда он берет такие буквы и почему пропускает другие, я не знаю.
Просматривают эту тему:
Forum