Заранее всем спасибо!
Стикались з цією проблемою, мама більше року не знала, що робити, бо усі варіанти від дешевих до дорогих шампунів та самолікування були марними, товщина волоса була кращою, а проблема випадіння не проходила. Вона випадково знайшла спеціаліста, але оскільки живе не в украаїні, порадити його вам не можу. На слух процедура може прозвучати знайомо, бо у нас часто таким спекулюють, - комп"ютерна діагностика та дорогі процедури. Але, на щастя, виявився не лохотрон, після процедур та користування вдома ефекту вистачило на рік, повністю проблема не повернулась, але мама каже, що відчуває бажання продовжувати користуватись хоча б вдома тими шампунями та бальзамами, але бажано хотіла б ще раз курс. Ті засоби були італійської фірми O'Rising, в Україні, як виявилось, вони теж є, щодо цін не знаю. Ніхто трихолога не зміг порадити, тому записала маму в салон Для Тебя, відгук зможу залишити після 20 червня, коли мама після прийому повернеться. Прийом коштує 200грн. У чоловіка проблеми з лупою та шкірою голови, але він на себе витрачати грощі не хоче(((.
Тобто проблема лікується, але і решта засобів, що я чула, теж недешеві, тому тут залежатиме від фінансової можливості та бажання витратити на себе якусь суму грошей, якщо це можливо. Як буде щось конкретніше - відпишусь, або ви "постукайте" 20 ввечері))