- 0 Поддержать автора
-
cat
Семья:
cat
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1065 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 28.03.2013 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ |
cat
VIP пользователь
28 December 2011 Цитата: #945 Beretta 20 April 2011, 23:02я делаю еще проще
покупаю буженинную булочку, или шею (тогда жирнее получается). На 2 кг где-то полстакана соли. Обсыпаю мясо, кладу в глубокую миску и ставлю часа на 2 в холодильник. Можно и на больше. Потом сливаю жидкость, чуть струшиваю соль. Обсыпаю немного перцем. Шпигую чесноком. Заматываю крепко ниткой. В рукав для запекания или в пакет для запекания и всё. В духовку часа на 2-2,5. Потом можно рукав снять, чтобы корочка была. а можно и не снимать. С морковкой дольше нужно тушить.
Я делала уже несколько раз по этому рецепту, правда не шпигую чесноком и без морковки, просто не люблю, получается очень вкусно и мяско сочное!
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные |
Вера1690
VIP пользователь
18 July 2013
Сьогодні робила таку буженину.
Ну як таку))) м'ясо купувала вчора зранку, то маринувалося воно добу всього. За вікном та в квартирі спека, то пекла у пакеті, у пароварці мульті, доки варився суп, а ми були на гульках. Суп тушкувався 3години, ще 2 стояв на підігріві, бо ранкова кава довга
Дуже-дуже-дуже смачне м'яско. Може воно приготувалося і значно раніше, хто-знає, та було гаряче і ароматне, мммм...
Ну як таку))) м'ясо купувала вчора зранку, то маринувалося воно добу всього. За вікном та в квартирі спека, то пекла у пакеті, у пароварці мульті, доки варився суп, а ми були на гульках. Суп тушкувався 3години, ще 2 стояв на підігріві, бо ранкова кава довга
Дуже-дуже-дуже смачне м'яско. Може воно приготувалося і значно раніше, хто-знає, та було гаряче і ароматне, мммм...
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
vestigial
Семья:
vestigial
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
18 July 2013
Ми робимо індичу "буженину".
Купую індиче бедро (можна два). Вирізаю кістку (на бульон буде). Маленьким ножем надрізаю, пхаю в кожен розріз часник, духмяний перець. Внутрішню поверхню (там де кістку видалила) натираю сіллю, чи сумішшю солі зі сванською сіллю. Ззовні - залишаю шкіру, і суміш сіль+сванська сіль.
Варіант: глазур/соус мед+лимон+товчена смородина.
В фольгу, і забути в духовці на годину.
Купую індиче бедро (можна два). Вирізаю кістку (на бульон буде). Маленьким ножем надрізаю, пхаю в кожен розріз часник, духмяний перець. Внутрішню поверхню (там де кістку видалила) натираю сіллю, чи сумішшю солі зі сванською сіллю. Ззовні - залишаю шкіру, і суміш сіль+сванська сіль.
Варіант: глазур/соус мед+лимон+товчена смородина.
В фольгу, і забути в духовці на годину.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Dyusha
Семья:
Dyusha
Имя: Надежда Группа: Новичок Сообщений: 21 Регистрация: 18.04.2011 Заходил(а): 18.02.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв |
Dyusha
Новичок
19 July 2013 Цитата: Ссылка (18 Июль 2013 23:36)
Ми робимо індичу "буженину".
Купую індиче бедро (можна два). Вирізаю кістку (на бульон буде). Маленьким ножем надрізаю, пхаю в кожен розріз часник, духмяний перець. Внутрішню поверхню (там де кістку видалила) натираю сіллю, чи сумішшю солі зі сванською сіллю. Ззовні - залишаю шкіру, і суміш сіль+сванська сіль.
Варіант: глазур/соус мед+лимон+товчена смородина.
В фольгу, і забути в духовці на годину.
А скажіть, будь ласка, де ви купаєте сванську сіль. Знаю, що дуже смачна річ, але не бачила її у нас у продажу в супермаркетахКупую індиче бедро (можна два). Вирізаю кістку (на бульон буде). Маленьким ножем надрізаю, пхаю в кожен розріз часник, духмяний перець. Внутрішню поверхню (там де кістку видалила) натираю сіллю, чи сумішшю солі зі сванською сіллю. Ззовні - залишаю шкіру, і суміш сіль+сванська сіль.
Варіант: глазур/соус мед+лимон+товчена смородина.
В фольгу, і забути в духовці на годину.
Анюта_80
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Город: Николаев |
Анюта_80
VIP пользователь
19 July 2013 Цитата: Ссылка (18 Июль 2013 15:38)
Сьогодні робила таку буженину.
Ну як таку))) м'ясо купувала вчора зранку, то маринувалося воно добу всього. За вікном та в квартирі спека, то пекла у пакеті, у пароварці мульті, доки варився суп, а ми були на гульках. Суп тушкувався 3години, ще 2 стояв на підігріві, бо ранкова кава довга
Дуже-дуже-дуже смачне м'яско. Може воно приготувалося і значно раніше, хто-знає, та було гаряче і ароматне, мммм...
Ну як таку))) м'ясо купувала вчора зранку, то маринувалося воно добу всього. За вікном та в квартирі спека, то пекла у пакеті, у пароварці мульті, доки варився суп, а ми були на гульках. Суп тушкувався 3години, ще 2 стояв на підігріві, бо ранкова кава довга
Дуже-дуже-дуже смачне м'яско. Може воно приготувалося і значно раніше, хто-знає, та було гаряче і ароматне, мммм...
снизу варился суп, а на решетке тушили мясо? (Орион, если не ошибаюсь?)
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные |
Вера1690
VIP пользователь
19 July 2013 Цитата: Ссылка (19 Июль 2013 16:37)
так.
У пакеті для запікання.
Ці пакети в мене як додаткова каструля, я усе у них готую, аби двічі мультю не ганяти
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Анюта_80
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Город: Николаев |
Анюта_80
VIP пользователь
19 July 2013 Цитата: Ссылка (19 Июль 2013 16:39)
Цитата: Ссылка (19 Июль 2013 16:37)
так.
У пакеті для запікання.
Ці пакети в мене як додаткова каструля, я усе у них готую, аби двічі мультю не ганяти
я тушу мясо в мульте. но на режиме тушение.
А если одним куском - все никак не решусь засунуть...
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
vestigial
Семья:
vestigial
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
19 July 2013 Цитата: Ссылка (19 Июль 2013 09:56)
Цитата: Ссылка (18 Июль 2013 23:36)
Ми робимо індичу "буженину".
Купую індиче бедро (можна два). Вирізаю кістку (на бульон буде). Маленьким ножем надрізаю, пхаю в кожен розріз часник, духмяний перець. Внутрішню поверхню (там де кістку видалила) натираю сіллю, чи сумішшю солі зі сванською сіллю. Ззовні - залишаю шкіру, і суміш сіль+сванська сіль.
Варіант: глазур/соус мед+лимон+товчена смородина.
В фольгу, і забути в духовці на годину.
А скажіть, будь ласка, де ви купаєте сванську сіль. Знаю, що дуже смачна річ, але не бачила її у нас у продажу в супермаркетахКупую індиче бедро (можна два). Вирізаю кістку (на бульон буде). Маленьким ножем надрізаю, пхаю в кожен розріз часник, духмяний перець. Внутрішню поверхню (там де кістку видалила) натираю сіллю, чи сумішшю солі зі сванською сіллю. Ззовні - залишаю шкіру, і суміш сіль+сванська сіль.
Варіант: глазур/соус мед+лимон+товчена смородина.
В фольгу, і забути в духовці на годину.
На Центральному Ринку, там де овочi пiд дахом, бiля узбецьких сухофруктiв, такий собi дядько з рiзними спецiями - не минете, пахне так, що НЕ знайти проблема
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Dyusha
Семья:
Dyusha
Имя: Надежда Группа: Новичок Сообщений: 21 Регистрация: 18.04.2011 Заходил(а): 18.02.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв |
Dyusha
Новичок
19 July 2013 Цитата: Ссылка (19 Июль 2013 18:00)
На Центральному Ринку, там де овочi пiд дахом, бiля узбецьких сухофруктiв, такий собi дядько з рiзними спецiями - не минете, пахне так, що НЕ знайти проблема
дякую
Анжела Пасий
Семья:
Анжела Пасий
Имя: Анжела Группа: Gold Сообщений: 2887 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 21.06.2020 |
Город: Николаев Район: Ленинский |
Анжела Пасий
Gold
19 July 2013 А если одним куском - все никак не решусь засунуть...
А я запросто и без всяких пакетов и в самой кастрюле, не на поддоне, буженина получается обалденная, и в горячем и в холодном виде.
Просто кладу замаринованный кусок мяса кило на 2 в мультю и включаю жарку на 15 минут со всх сторон, а потом тушение на 2,5-3 часа. Последний раз не обжаривала, и так нормально получилось.
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные |
Вера1690
VIP пользователь
20 July 2013 Цитата: Ссылка (19 Июль 2013 16:54)
т.е. если суп не варить. просто на поддон - пароварки?
я тушу мясо в мульте. но на режиме тушение.А если одним куском - все никак не решусь засунуть...
просто я заразом усе готую, окремо кожну страву виготовлювати- не така я гарна господиня, якби окремо то так, у каструлі б запекла, без фольги та пакетів
нормально буде все
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Просматривают эту тему:
Forum