- 0 Поддержать автора
-
Iselt
Имя: Marinka Группа: Активный пользователь Сообщений: 513 Регистрация: 12.07.2012 Заходил(а): 24.05.2020 |
Iselt
Активный пользователь
23 May 2013
Есть такие ВУЗы, у которых все хорошо в этом плане, и Могилянка это один из них) Я Вас понимаю)
https://vk.com/te_hanga_pai
Iselt
Имя: Marinka Группа: Активный пользователь Сообщений: 513 Регистрация: 12.07.2012 Заходил(а): 24.05.2020 |
Iselt
Активный пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 antonio 23 May 2013, 19:14мы всей группой в этом случае пошли к директору - вопрос решен был - мы сдавали сами на "открытом экзамене"
безвыходных ситуаций не бывает, не стоит оправдывать свою глупость.
К директору? в ВУЗах есть директора???
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
23 May 2013 Цитата: #11033 Iselt 23 May 2013, 19:19Есть такие ВУЗы, у которых все хорошо в этом плане, и Могилянка это один из них) Я Вас понимаю)
Та ні, я знаю і про інші ВНЗ, де більша частина групи платила, а люди не платили принципово, а здавали. І нічого, відучились, отримали дипломи.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:14Це ж Ваш вибір, ніхто Вас не силує. Візьміть академ. відпуску. Дадуть без проблем. Мені і без дитини дали.
А хотіли б Ви, щоб у Вашої дитини був педіатр, якому було тяжко вчитись, то він купував заліки? Або, наприклад, вчитель, якому теж було тяжко вчитись.
Але я не педіатром буду. Простим собі таким інформатиком.До того ж, працювати по спеціальності не збираюсь.
А академку я вже брала. По вагітності. Ще один рік мене б взагалі вибив із колії.
До речі, я не купую все підряд. Профільні предмети, точно.
А академку я вже брала. По вагітності. Ще один рік мене б взагалі вибив із колії.
До речі, я не купую все підряд. Профільні предмети, точно.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
23 May 2013 Цитата: #11033 Iselt 23 May 2013, 19:20К директору? в ВУЗах есть директора???
У ВНЗ є ректор, проректор з навчальної роботи, декан, завідувач кафедрою - звернутись є до кого при бажанні.
MaTi
Имя: MaTi Группа: VIP пользователь Сообщений: 4334 Регистрация: 23.02.2011 Заходил(а): 18.12.2018 |
MaTi
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:21Та ні, я знаю і про інші ВНЗ, де більша частина групи платила, а люди не платили принципово, а здавали. І нічого, відучились, отримали дипломи.
У нас максимум человек 10 платили, остальные действительно учились, не так уж это и невозможно:) (Киевский национальный авиационный университет)
П.С. Но все мы были без детей, не знаю, каково оно, учиться с ребёнком на руках.
П.С. Но все мы были без детей, не знаю, каково оно, учиться с ребёнком на руках.
Iselt
Iselt
Активный пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:21Та ні, я знаю і про інші ВНЗ, де більша частина групи платила, а люди не платили принципово, а здавали. І нічого, відучились, отримали дипломи.
можно принципиально не платить, и не сдавать сессию... Я не говорю, что везде прям за все платят, но иногда сталкиваешься с неприятными людьми... Меня всегда радовали преподаватели, которые не брали! Так, это люди со стажем, мозгами... а берут в осн. молодые преподы, но их тоже можно легко поставить "на место".
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 May 2013 Цитата: #11033 Лілічка 23 May 2013, 19:22Але я не педіатром буду. Простим собі таким інформатиком.До того ж, працювати по спеціальності не збираюсь.
Ну, ми знову вертаємось до питання "чому ми так погано живемо"
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 May 2013 Цитата: #11033 MaTi 23 May 2013, 19:23У нас максимум человек 10 платили, остальные действительно учились, не так уж это и невозможно:) (Киевский национальный авиационный университет)
Нашого знайомого батько там викладає :)))
І в Шевченко можна не платити, і в ХАІ, і де завгодно. Якщо в голові щось є, то які проблеми :)
І в Шевченко можна не платити, і в ХАІ, і де завгодно. Якщо в голові щось є, то які проблеми :)
Iselt
Iselt
Активный пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:22У ВНЗ є ректор, проректор з навчальної роботи, декан, завідувач кафедрою - звернутись є до кого при бажанні.
Директор обычно в ПТУ.
Я знаю кто есть в ВУЗах, все друг друга крышуют... Но, если уж собраться или осмелиться написать заявление, то все будет нормальненько.)
Я знаю кто есть в ВУЗах, все друг друга крышуют... Но, если уж собраться или осмелиться написать заявление, то все будет нормальненько.)
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 May 2013 Цитата: #11033 Iselt 23 May 2013, 19:25Директор обычно в ПТУ.
Ой, в ПТУ там все сумно, навіть згадувати не хочу. У ВНЗ порядку набагато більше. Перевірено особисто.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:19А чому ж це ставлення не розповсюджується на універ?
Невже Ви думаєте, що працювати з дитиною буде легше, ніж вчитись?
На те, що дитина сильно прямо виросте, розраховувати не варто. В сестри вже школяр, а проблем купа - то на гурток, то до лікаря, то на змагання, то захворів. Так що з дітьми це історія до підліткового віку.
Тому, що дитина ще дуже мала. Школяр півдня в школі, а в інший час може побавити себе сам. А дворічна дитина,яка чіпляється тобі в ногу,коли йдеш на лекцію, і заливаючись сльозами просить ,щоб мама не йшла...То знаєте, не будь яке серце витримає.
Взагалі, ми відійшли від теми і перейшли на обговорювання ставлення до хабарів, життєвих позицій тощо.
Взагалі, ми відійшли від теми і перейшли на обговорювання ставлення до хабарів, життєвих позицій тощо.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:24Ну, ми знову вертаємось до питання "чому ми так погано живемо"
І чому ж ми всі так погано живемо? Бо я не буду працювати по спеціальності?
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 May 2013
Ми обговорюємо освіту.
Я кажу лише про те, що освіта не коштує скажених грошей, якщо в людини є клепка в голові.
Якщо ж клепки нема, то постає питання - а чи потрібна освіта взагалі?
Я кажу лише про те, що освіта не коштує скажених грошей, якщо в людини є клепка в голові.
@Цветочек@
Семья:
@Цветочек@
Имя: Tatyana Группа: VIP пользователь Сообщений: 5071 Регистрация: 07.11.2009 Заходил(а): 30.01.2018 |
@Цветочек@
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 Iselt 23 May 2013, 19:11Извиняюсь конечно, в каких годах вы учились, если не секрет...? и в каком ВУЗе? Есть такие преподаватели, которые даже не хотят говорить, а хотят больше денег... И самое неприятное, когда этих денег хотят от всей группы..., то есть - все поголовно двоечники? Еще убивает, когда денег хочет преподаватель, которому вот-вот 25 лет стукнуло... еще никто, ничто, а уже хочет заработать)) К сожалению, таких не увольняют, потому что, "Риба гниє з голови".
К счастью и я такого не познала... училась в Николаеве в ОНЮА с 2000 по 2003г., с 2003 по 2006 г. фактически в Одессе с разницой, что не мы ездили в Одессу, а Одесса к нам ездила, диплом писала и защищала в Одессе.
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 May 2013 Цитата: #11033 Лілічка 23 May 2013, 19:29І чому ж ми всі так погано живемо? Бо я не буду працювати по спеціальності?
Бо ставлення таке - мені можна порушити\дати хабар (потрібне підкреслити або дописати), бо в мене дитина\я не буду працювати\в мене викладач вимагає\(потрібне підкреслити або дописати), а інші повинні робити все правильно, а якщо вони порушують, то вони безвідповідальні\непрофесіонали\вбивці в білих халатах(потрібне підкреслити або дописати).
От і маємо - тотальний непрофесіоналізм, пофігізм і хабарництво....
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:29Ми обговорюємо освіту.
Будемо вважати, що в мене її нема. Бо часу не вистачає.
antonio
Семья:
Награды:
antonio
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1117 Регистрация: 16.08.2012 Заходил(а): 19.11.2020 |
antonio
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 Iselt 23 May 2013, 19:20К директору? в ВУЗах есть директора???
если это филиал, то есть. если сам вуз то ректор. что не знали?
и если я даже и ошиблась - суть можно понять
и если я даже и ошиблась - суть можно понять
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
23 May 2013 Цитата: #11033 alisa 23 May 2013, 19:32Бо ставлення таке - мені можна порушити\дати хабар (потрібне підкреслити або дописати), бо в мене дитина\я не буду працювати\в мене викладач вимагає\(потрібне підкреслити або дописати), а інші повинні робити все правильно, а якщо вони порушують, то вони безвідповідальні\непрофесіонали\вбивці в білих халатах(потрібне підкреслити або дописати).
Ну Вам мене не зрозуміти. Вибачте, але Ви не були в тій ситуації, в якій перебуваю я, тому Вашу оцінку моїм діям вважаю недоречною.
Дуже рада, що у Вас були й клепки, і час, і можливості. В мене, на жаль, не склалося.
Дуже рада, що у Вас були й клепки, і час, і можливості. В мене, на жаль, не склалося.
Просматривают эту тему:
Forum