Так, саме так.
- 0 Поддержать автора
-
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:18)
а вот такой вопрос назрел из любопытства: после выхода из академа семестр на контракте, а потом перевели на бюджет? кого-то отчислили с бюджета и освободилось место?
Так, саме так.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:18)
До чого тут все це?
Я можу зрозуміти небажання працювати, але претензій з приводу того, що держава надає освіту в обмін на подальші податки я точно зрозуміти не можу.
Не отримання стипендії на бюджеті можливе за умови того, що студент не вчиться достатньо добре. Про інші причини я не чула. Це теж держава погана?
Я можу зрозуміти небажання працювати, але претензій з приводу того, що держава надає освіту в обмін на подальші податки я точно зрозуміти не можу.
Не отримання стипендії на бюджеті можливе за умови того, що студент не вчиться достатньо добре. Про інші причини я не чула. Це теж держава погана?
Все, Ви праві. На цьому покінчимо наш діалог, ібо в нас різні точки зору і свою я змінювати не готова. Дякую.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
doc
Имя: Ann Группа: VIP пользователь Сообщений: 2892 Регистрация: 08.01.2011 Заходил(а): 01.05.2017 |
doc
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:20)
Ви навіть не намагаєтесь мене зрозуміти. Так склалося, що моє життя трошки по-іншому склалося, аніж гадалося. Коли я вступала, то мене влаштовували ці умови. Зараз в мене є малеча, і я шукаю більш прийнятний для себе варінт, аніж 3 роки на мінімалці. І прошу лише допомогти у цьому питанні на рівні законів або власного досвіду. Не більше. Тому розглагольствованія на тему, як треба було, то вже не актуально. Зараз все вже так як і є, а не як треба було.
та чому ж...я Вас зрозуміла..а тема не приватне ОП,тому хто тут хоче,той і як Ви там написали "розглагольствовує".
п.с.Ви,мабуть не тільки мене тут мали на увазі,так?
![/cool](/theme/default/images/smiles//cool.gif)
1.Детская одежда из Венгрии http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4448/
2.ТЕКСТИЛЬ ДЛЯ ДОМА ТМ "КОНДОР".ОТЛИЧНОЕ КАЧЕСТВО ПО ОЧЕНЬ ПРИЯТНЫМ ЦЕНАМ!СП http://www.spclub.mk.ua/sp/dom/4382/
3.Модная и качественная женская и мужская одежда GRAND.UA в моем беспроцентном сп http://www.spclub.com.ua/sp/bez/4446/
2.ТЕКСТИЛЬ ДЛЯ ДОМА ТМ "КОНДОР".ОТЛИЧНОЕ КАЧЕСТВО ПО ОЧЕНЬ ПРИЯТНЫМ ЦЕНАМ!СП http://www.spclub.mk.ua/sp/dom/4382/
3.Модная и качественная женская и мужская одежда GRAND.UA в моем беспроцентном сп http://www.spclub.com.ua/sp/bez/4446/
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:24)
та чому ж...я Вас зрозуміла..а тема не приватне ОП,тому хто тут хоче,той і як Ви там написали "розглагольствовує".
п.с.Ви,мабуть не тільки мене тут мали на увазі,так?![/cool](/theme/default/images/smiles//cool.gif)
п.с.Ви,мабуть не тільки мене тут мали на увазі,так?
![/cool](/theme/default/images/smiles//cool.gif)
Я лише написала, що це не актуально. А там пишіть, що хочете, аби по темі. Я ж ніякої заборони не висловлювала, так?
Цей пост був відповіддю на Ваш.
doc
Имя: Ann Группа: VIP пользователь Сообщений: 2892 Регистрация: 08.01.2011 Заходил(а): 01.05.2017 |
doc
VIP пользователь
07 November 2013
Мені здається ШумелКа мішь Вам вже все пояснила,якщо не хочете дебатів і надалі ображати людей,які з Вами тут спілкуються і намагаються донести до Вас те,чого можливо Ви не знали за якихось обставин...то закривайте тему ,щоб "не разглогольствували "тут всі,кому нема чого робити...дуже гарно з Вашого боку
![/t2609](/theme/default/images/smiles//t2609.gif)
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:27)
надалі ображати людей,які з Вами тут спілкуються і намагаються донести до Вас те,чого можливо Ви не знали за якихось обставин...о закривайте тему ,щоб "не разглогольствували "тут всі,кому нема чого робити...дуже гарно з Вашого боку![/t2609](/theme/default/images/smiles//t2609.gif)
Вечер перестает быть томным...Де і кого я образила, розкажіть? Чи Вам не сподобалось слово разглогольствували?
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
![](/files/upload/1004000/1004796/32x32/aw-4.gif.jpg)
jozh
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:27)
Мені здається ШумелКа мішь Вам вже все пояснила,якщо не хочете дебатів і надалі ображати людей,які з Вами тут спілкуються і намагаються донести до Вас те,чого можливо Ви не знали за якихось обставин...о закривайте тему ,щоб "не разглогольствували "тут всі,кому нема чого робити...дуже гарно з Вашого боку![/t2609](/theme/default/images/smiles//t2609.gif)
Мені одній здається, що ТС запитувала про одне, а деякі прийшли повчити її життю геть про інше, та ще й ображаються, що ТС пояснює, що це не має відношення до її запитання?
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
![](/files/upload/1004000/1004919/32x32/aw-11.gif.jpg)
![](/files/upload/1004000/1004804/32x32/aw-13.gif.jpg)
dina_barta
VIP пользователь
07 November 2013
Лілю, у вказаних законах я, як і йож, побачила те, що між работодавцем та вузом має бути укладений договір і відпрацьовувати треба саме за направленням, а не "підіть пошукайте собі роботу в держустанові та нам зателефонуйте відзвітуватися". Твоє "направлень нам не дають, бо їх елементарно немає" скасовує питання.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:30)
Мені одній здається, що ТС запитувала про одне, а деякі прийшли повчити її життю геть про інше, та ще й ображаються, що ТС пояснює, що це не має відношення до її запитання? ![/t2609](/theme/default/images/smiles//t2609.gif)
Дякую, Наталю, я вже була подумала про те, що може в мене не все в порядку з висловлюванням моїх думок. Ан-нє, таки в порядку, раз Ви зрозуміли про що я.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:31)
Лілю, у вказаних законах я, як і йож, побачила те, що між работодавцем та вузом має бути укладений договір і відпрацьовувати треба саме за направленням, а не "підіть пошукайте собі роботу в держустанові та нам зателефонуйте відзвітуватися". Твоє "направлень нам не дають, бо їх елементарно немає" скасовує питання.
ВНЗ ссилається на те, що направлень нема, але це не змінює того, що працювати треба. Але, дякую, роздрукую ось ці всі закони і буду їми апелювати в разі тиску. Та все ж, сподіваюсь, що я не підпадаю під це відпрацювання.
doc
doc
VIP пользователь
07 November 2013 Так,не сподобалось
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:34)
ВНЗ ссилається на те, що направлень нема, але це не змінює того, що працювати треба.
Ну треба. І Ви не відмовляєтеся відпрацювати (допустімо таку вихідну ситуацію, відкинемо для простоти все інше), мовляв, давайте направлення, відпрацюю. Але Ви не зобов'язані виконувати ЗА навчальний заклад їх частину угоди, виконувати їх роботу. Тобто, якщо направлень немає, це не Ви будете нести за це якусь відповідальність, а ВНЗ. На будь-які закиди ввічливо цікавтесь, де про це написано, що саме Ви зобов'язані шукати роботу без направлення. А у Вашому випадку поцікавтеся, яким боком взагалі має відношення те зобов'язання відпрацювати до Вашої спеціальності. Дійте ввічливо, і строго в рамках закону, і все вийде добре.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
doc
doc
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:30)
Мені одній здається, що ТС запитувала про одне, а деякі прийшли повчити її життю геть про інше, та ще й ображаються, що ТС пояснює, що це не має відношення до її запитання? ![/t2609](/theme/default/images/smiles//t2609.gif)
які образи,просто непогано було би слова підбирати,та то таке...флуд припиняю
![/5c8adf6cb0c5907d5ac3305e22646e77](/theme/default/images/smiles//5c8adf6cb0c5907d5ac3305e22646e77.gif)
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Ну а я тут до чого?
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013 Цитата: Ссылка (07 Ноябрь 2013 23:42)
Ну треба. І Ви не відмовляєтеся відпрацювати (допустімо таку вихідну ситуацію, відкинемо для простоти все інше), мовляв, давайте направлення, відпрацюю. Але Ви не зобов'язані виконувати ЗА навчальний заклад їх частину угоди, виконувати їх роботу. Тобто, якщо направлень немає, це не Ви будете нести за це якусь відповідальність, а ВНЗ. На будь-які закиди ввічливо цікавтесь, де про це написано, що саме Ви зобов'язані шукати роботу без направлення. А у Вашому випадку поцікавтеся, яким боком взагалі має відношення те зобов'язання відпрацювати до Вашої спеціальності. Дійте ввічливо, і строго в рамках закону, і все вийде добре.
Дякую-дякую.
![/65](/theme/default/images/smiles//65.gif)
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
07 November 2013
Шумелка-Мышь, jozh, Dina Barta, Ссылка, elena132, дякую за поради
![/65](/theme/default/images/smiles//65.gif)
kis`unya
Семья:
Награды:
kis`unya
Имя: Алла Группа: VIP пользователь Сообщений: 3482 Регистрация: 16.11.2010 Заходил(а): 29.01.2019 |
![](/files/upload/1004000/1004914/32x32/aw-12.png.jpg)
kis`unya
VIP пользователь
08 November 2013
Лиличка,всю тему не осилила.я магистратуру закончила.тоже парилась,ведь училась на бюджете,направление с хозяйства(я в аграрке училась)так и валяется где-то среди документов,я его даже не донесла,никому оно не надо,хотя потом поступила в аспирантуру и часто в универе бываю,а тебя точно трогать никто не будет![](/theme/default/images/smiles/smile.gif)
![](/theme/default/images/smiles/smile.gif)
чтобы сохранить ангельский характер,нужно иметь дьявольское терпение...
Ника
Имя: Ника Группа: VIP пользователь Сообщений: 1501 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 03.04.2019 |
Ника
VIP пользователь
08 November 2013
Я в педине училась, тоже говорили обязательно надо отработать (специалист), давали направление, но когда я пришла в школу там оказалось, что уже пришел человек тоже по распределению. Как это дали на 1 место 2 распределения не понятно. Пошла в гороно, там мне сказали адреса школ,где нужны учителя. В общем устроилась, но проработала мало. И чем это грозит? ) Из наших в школе почти никто не работал, хотя всем давали распределение.Как они там договаривались - не знаю.
Мы считаем других людей виновными в том, что они не принимают нашу систему ценностей или не соглашаются с ней.
Мы компенсируем свое чувство неполноценности, пытаясь представить себя правыми, а их — неправыми.
Заметьте, как часто мы обвиняем людей за то, что нам не нравится в нас самих.
Осуждая их поступки, мы, в сущности, говорим: «Я не нравлюсь себе, когда такое делаю, поэтому не могу допустить, чтобы подобное поведение сошло с рук тебе».
Мы стремимся порицать в окружающих именно те слабости и ошибки, в которых наиболее повинны сами, — это психологическая истина.
Мы компенсируем свое чувство неполноценности, пытаясь представить себя правыми, а их — неправыми.
Заметьте, как часто мы обвиняем людей за то, что нам не нравится в нас самих.
Осуждая их поступки, мы, в сущности, говорим: «Я не нравлюсь себе, когда такое делаю, поэтому не могу допустить, чтобы подобное поведение сошло с рук тебе».
Мы стремимся порицать в окружающих именно те слабости и ошибки, в которых наиболее повинны сами, — это психологическая истина.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
23 February 2014
І знову підіймаю тему. Дуже актуально. Виляти не буду, спитаю прямо, як обійти відпрацювання три роки?
V!SHENKA
Семья:
V!SHENKA
Имя: Оля Группа: VIP пользователь Сообщений: 2775 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 12.02.2020 |
Город: Николаев Район: Ленинский - Старый Водопой Телефон: Samsung Galaxy Win GT-I8552 |
V!SHENKA
VIP пользователь
23 February 2014 Цитата: Ссылка (23 Февраль 2014 11:29)
І знову підіймаю тему. Дуже актуально. Виляти не буду, спитаю прямо, як обійти відпрацювання три роки?
Найти отработку самой
Просматривают эту тему:
Forum