• (3) Поддержать автора
  • Поделиться

Подработка во время декрета

Кукла   
Активный пользователь   
24 April 2009 89063 611

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   25 February 2013
Нашла новые цифры 500 и более у.е.можно заработать дома за компьютером.Ссылка Правда ли это?Просто не знаю - куда кидаться: или искать работу где-то или дома сидеть и работать.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   25 February 2013
Цитата: #37 "Ольга" 25 February 2013, 23:48
Нашла новые цифры 500 и более у.е.можно заработать дома за компьютером.http://best-of-news.ru/2229-mnogo-li-deneg-prinosit-rabota-na-kompyutere-doma.html Правда ли это?Просто не знаю - куда кидаться: или искать работу где-то или дома сидеть и работать.
Правда, можна і 500, і навіть більше. Тільки чи готові Ви витрачати стільки часу на написання текстів? Тим паче, що в перший рік на такий рівень заробітку вийти буде складно. 
Писати не так вже й легко, як може здатись на перший погляд. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   25 February 2013
То есть,целыми днями буду писать?
То,что нелегко я знаю...вот пробовала придумать тему и развить(сама для себя пробно),так в голове что-то крутится-вертится,а в красивые и чёткие мыли не складывается и получается как-то сумбурно....пока придумаешь как правильно и красиво написать одно - забываешь про другое.....
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 February 2013
Цитата: #37 "Ольга" 25 February 2013, 23:57
То есть,целыми днями буду писать?
Ну скільки будете писати, стільки і будете заробляти. 
Для нормального заробітку треба писати не менше 15-20 тис. зн. в день. Це десь 6-9 сторінок тексту. 

"Ольга"

"Ольга"
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 alisa 26 February 2013, 00:01
Для нормального заробітку треба писати не менше 15-20 тис. зн. в день. Це десь 6-9 сторінок тексту. 
:wacko: так ещё же и уникальность должна быть?да?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 February 2013
Цитата: #37 "Ольга" 26 February 2013, 00:05
Це ніяк не пов"язано із кількістю знаків. Повинна бути грамотність та зв"язність тексту в першу чергу.
А унікальність.... Ну якщо я пишу сама, то ясна справа, що текст унікальний :))) 
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 "Ольга" 26 February 2013, 00:05
Конечно. И уникальность, и грамотность, и "поменьше воды". Могу сказать, что для примерно такого заработка это действительно целыми днями писать - как для новичка. Примерно 8-9 страниц в день - т.е. считайте, что как минимум 8-9 часов, практически полноценный рабочий день, не отвлекаясь на пошастать в инете, пойти обед готовить и т.д. Этого часто не понимают, когда думают, что фриланс - так, что там делать, сесть написать статейку-другую. Для проверки возьмите готовый материал примерно такого размера и попробуйте перепечатать страниц 9-10 готового текста. Увидите, сколько времени это у вас займет. И соответственно сделайте прикидку на то, что этот текст у вас еще не придуман. Дальше полазайте по биржам, посмотрите темы и потренируйтесь для себя, на готовых темах - просто для того, чтобы четко представлять себе, сколько времени у вас будет это съедать. В ненапряг за статейку и платить будут соответственно - на булавки ) Для того, чтобы это был заработок, нужно собирать портфолио, поначалу соглашаться на менее денежные заказы, нарабатывать скорость письма. И понимать, что это далеко не легко - сесть и выдать хороший материал. Регулярно, качественно и в сроки. И без ущерба для нервов )))
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 February 2013
Цитата: #37 Ioanna 26 February 2013, 00:22
 И понимать, что это далеко не легко - сесть и выдать хороший материал. Регулярно, качественно и в сроки. И без ущерба для нервов )))
Отож, буває як заклинить письменницькі здібності і нема настрою писати. А треба. 
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 alisa 26 February 2013, 00:01
а нормальний заробіток - це скільки?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 February 2013
Цитата: #37 mamatanya 26 February 2013, 04:51
а нормальний заробіток - це скільки?
Ну це такий, при якому постає питання - а чи знайдеться для мене в Миколаєві інша робота за більші гроші.
Хоча, тут я все-таки більше орієнтувалась на задану Ольгою конкретну цифру в 500 доларів. Ну от на 500 доларів треба писати десь 15-20 тис. щодня. Але, зрозуміло, далеко не за найнижчими розцінками. 

mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 alisa 26 February 2013, 07:47
Ну це такий, при якому постає питання - а чи знайдеться для мене в Миколаєві інша робота за більші гроші.
Хоча, тут я все-таки більше орієнтувалась на задану Ольгою конкретну цифру в 500 доларів. Ну от на 500 доларів треба писати десь 15-20 тис. щодня. Але, зрозуміло, далеко не за найнижчими розцінками. 

вибачте, не помітила про 500 доларів))
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 February 2013
Цитата: #37 mamatanya 26 February 2013, 09:59
вибачте, не помітила про 500 доларів))
Та не, це дійсно цікаве питання - який заробіток вважати нормальним на копірайті.
Ясна справа, що 500 доларів не потішать, якщо на них треба працювати по 15 годин на добу кожен день. А з іншого боку - якщо працювати по 2-3 години в день, то і 200 доларів це дуже непогано. 
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   26 February 2013
Цитата: #37 alisa 26 February 2013, 10:24
Та не, це дійсно цікаве питання - який заробіток вважати нормальним на копірайті.
Ясна справа, що 500 доларів не потішать, якщо на них треба працювати по 15 годин на добу кожен день. А з іншого боку - якщо працювати по 2-3 години в день, то і 200 доларів це дуже непогано. 
Ще дивлячись для кого. Для пенсіонерки з Миколаєва це одне, для рекламщика з Москви - це геть інше. Хоча ти права -порівнювати потрібно з офф-лайн зарплатнею

Ще є малюнки, графіка, логотипи, слогани, фотографії, майстер класи, рецепти, постінг на форумах, пошук чи розміщення об"яв, розшифровка аудіозаписів чи навпаки наговорювання, редактування та коректура, переклади. контрольні-курсові-дипломи тощо
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 Китиха 26 February 2013, 10:30
Ще дивлячись для кого. Для пенсіонерки з Миколаєва це одне, для рекламщика з Москви - це геть інше. Хоча ти права -порівнювати потрібно з офф-лайн зарплатнею

Ще є малюнки, графіка, логотипи, слогани, фотографії, майстер класи, рецепти, постінг на форумах, пошук чи розміщення об"яв, розшифровка аудіозаписів чи навпаки наговорювання, редактування та коректура, переклади тощо
саме так. я статті не пишу, але я теж фрілансер, от і думаю собі, за які гроші варто триматись за свободу і улюблену справу, і на що взагалі зараз можна розраховувати, якщо шукати якусь постійну роботу.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 February 2013
Цитата: #37 Китиха 26 February 2013, 10:30

Ще є малюнки, графіка, логотипи, слогани, фотографії, майстер класи, рецепти, постінг на форумах, пошук чи розміщення об"яв, розшифровка аудіозаписів чи навпаки наговорювання, редактування та коректура, переклади тощо
Не, ну це ясно, але я зараз говорю саме за копірайт. Різна робота оплачується по різному. 
Якщо брати за середню зарплатню в Миколаєві 2 тис грн (я ж думаю в таких межах середня зарплатня нині ? ), то копірайт може стати реальною альтернативою роботі. 
Sunny-mammy

Sunny-mammy

Заходил(а): 11.09.2019
Район: Ленинский - ЮТЗ
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   26 February 2013
Еще я бы добавила, что надо быть готовым писать на любую тему. Ведь выискивая только художственную тематику, много не наработаешь. Лично для меня было тяжело начать писать про строительство. А темы игр для телефонов и компьютеров так и остались нетронутыми. Я не гнушалась и постингом, когда не находила для себя заказов, которые могу выполнить. Надо учитывать, что Вы потратите время на поиски информации.
Из собственного опыта - я поставила себе ценовую планку, ниже которой не опускалась. Я все-таки ценю свое время, и если нет заказов, то я лучше что-то сделаю по дому, чем буду за копейки горбатиться.
Плюс неплохо почитать как оформлять текст, структурировать, что такое ключевые слова и как их использовать.

Если хотите заниматься фрилансом, можно еще посмотреть вакансии контент-менеджера.
t.me/zhgoogl
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 Sunny-mammy 26 February 2013, 12:31
Еще я бы добавила, что надо быть готовым писать на любую тему. Ведь выискивая только художственную тематику, много не наработаешь.
Так, дійсно спеціаліст, який розбирається у відповідній тематиці, цінується вище, ніж "письменник на всі руки". Якщо це буде рівень шкільних творів, то і заробіток буде копійчаний. А якщо додаємо знання тематичної специфіки, вміння писати "продаючі" тексти, базове знання СЕО (на рівні розуміння, що таке ключові слова та як їх правильно використовувати в текстах), то заробіток може бути достойний. Як і в будь-якій сфері, власне. :)  Хороший спеціаліст ціниться, а "новачок-різноробочий" отримує копійки, якщо взагалі зуміє знайти роботу.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   26 February 2013
Повільно перейшли від підработки на час декрету до роботи як такої взагалі)))
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   26 February 2013
Цитата: #37 Китиха 26 February 2013, 13:02
Повільно перейшли від підработки на час декрету до роботи як такої взагалі)))
А яка по суті різниця? :rolleyes:
Для підробітки в декреті накладаються лише дві додаткові умови, а саме можливість працювати вдома та вільний графік (бо мала дитина ж не дасть працювати чітко за графіком). А все решта - звичайна робота як така, всі поради ті ж самі.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   26 February 2013
Для майстринь-фрілансерів
Ссылка
Просматривают эту тему:

Forum