Перевізники все ще працюють по всьому світу, тому ще не така вже й проблема.
Щодо теми - в кожного свої виходи із ситуації. Я завжди любила працювати і робота відповідала мені взаємністю - я працювала з другого курсу універу і була впевнена, що до півроку дитини вийду в офіс. Але пройшло 4 роки і особливих проблем на грунті ""хочу в люди" в мене нема. Зараз надумала собі ходити в басейн і спокійно ходжу - чим не ""люди"? Можна піти другу освіту отримувати, можна на курси різні ходити. Словом, варіантів ""людей" просто безліч.
Я особисто зараз вже впевнена, що дуже велика кількість жінок працює виключно заради грошей, самореалізація, ""люди" і так далі взагалі ні до чого. Не думаєте ж ви, що людина йде працювати реалізатором в "позвонішку" заради будування кар"єри. Такі жінки були б щасливі сидіти вдома.
До чого це я. А, до того, що насправді кожен сам вирішує, що йому важливе. Але встигнути і за дітьми, і за домом, і на роботі, і за собою - просто неможливо. Чимось доведеться пожертвувати. І, як на мене, то краще не собою і не дітьми.
До речі, зараз діє державна програма безкоштовного отримання другої вищої освіти для людей від 45 років. Може комусь цікаво - звертатись в службу зайнятості. Вибір навчального закладу та спеціальності лишається за людиною. ""Безкоштовність" в тому, що фонд видає сертифікат на певну суму, яким оплачується контракт. Якось так. Думаю, кого зацікавить, той вже дізнається собі детальніше.