-
- (3) Поддержать автора
-
anna123
Имя: anna123 Группа: Активный пользователь Сообщений: 414 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 25.02.2016 |
anna123
Активный пользователь
14 February 2014 АЛЕКС26
Имя: АЛЕКС Группа: Активный пользователь Сообщений: 638 Регистрация: 12.02.2010 Заходил(а): 06.08.2015 |
АЛЕКС26
Активный пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 11:42)
И большое заблуждение, что если люди не поддерживают Майдан, то автоматически поддерживают власть(президента, ПР и т.д.)
ну, это не заблуждение, это - из практики. непротивление этой власту уже дает ей огромную поддержку) ну, проще говоря, тут поднималась тема"уютное гамно"? вроде так, точно не помню)
moonsun
Награды:
moonsun
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
Девочки, вот у меня такой вопрос.Янукович не подписал соглашение с ЕС, чем вызвал бурное возмущение со стороны части граждан Украины. Это вылилось с начала в массовые акции протестов в лице студентов, а далее уже, в следствии определенных обстоятельств, и в акцию протеста всех слоев населения.
На майдан вышли выразить свое негодование уже не только студенты, а учителя, врачи, профессора и т.д. Одним словом НАРОД восстал против "преступной власти".
Тогда почему "рупором" от НАРОДА со сцены вещают ПОЛИТИКИ?
Парубий Андрей - Народный депутат Украины VII созыва (Батькивщина)
Ильенко Андрей - Народный депутат Украины VII созыва (Свобода)
Руслана Лыжичко - Народный депутат Украины V созыва от блока "Наша Украина"
На майдан вышли выразить свое негодование уже не только студенты, а учителя, врачи, профессора и т.д. Одним словом НАРОД восстал против "преступной власти".
Тогда почему "рупором" от НАРОДА со сцены вещают ПОЛИТИКИ?
Парубий Андрей - Народный депутат Украины VII созыва (Батькивщина)
Ильенко Андрей - Народный депутат Украины VII созыва (Свобода)
Руслана Лыжичко - Народный депутат Украины V созыва от блока "Наша Украина"
Вакарчук Святослав - Народный депутат Верховной Рады Украины 6-го созыва от блока «Наша Украина - Народная Самооборона»
Потом на главную сцену страны подтянулись, которым "больно за Украину" - Кличко, Яценюк, Тягнибок, Порошенко, иностранные "гости" и т.д.
Неужели, на многотысячном(!) митинги не нашлось людей, который смогли бы выйти на сцену и стать этим "рупором" от народа к власти - ЧЕЛОВЕК ИЗ НАРОДА?
Если бы со сцены Майдана вещали ставленники из народа, то Майдан поддержало большее количество граждан Украины.ИМХО
И большое заблуждение, что если люди не поддерживают Майдан, то автоматически поддерживают власть(президента, ПР и т.д.)
Потом на главную сцену страны подтянулись, которым "больно за Украину" - Кличко, Яценюк, Тягнибок, Порошенко, иностранные "гости" и т.д.
Неужели, на многотысячном(!) митинги не нашлось людей, который смогли бы выйти на сцену и стать этим "рупором" от народа к власти - ЧЕЛОВЕК ИЗ НАРОДА?
Если бы со сцены Майдана вещали ставленники из народа, то Майдан поддержало большее количество граждан Украины.ИМХО
Ідея (маніпулятивна технологія) "людини з народу" здається красивою романтикам-теоретикам, але вигадана вона технологами-політологами. Базується технологія на двох факторах: бажання пересічного громадянина бачити "свого, друга, рівню" на сцені і скептичне і недовірдиве ставлення до будь-якої публічної особи; за рахунок першого вноситься ідея пошуку незаангажоваого чистого і лучистого, за рахунок другого будь-хто оголошується не тим, кого шукали.
Насправді практичному політику треба орієнтуватися в законах, іменах, міжнародних договорах держави, дипломатичних подробицях, щоб "не наробити". Традиційно виникає питання "а ти хто такий" до будь-кого, хто з'являється на сцені. До політиків у тому числі.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
anna123
Имя: anna123 Группа: Активный пользователь Сообщений: 414 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 25.02.2016 |
anna123
Активный пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 11:50)
те кто поддерживает ПР -антимайдановцы ,поддерживают её только за деньги ,которые им платят ,как только перестанут платить ,то они просто будут сидеть дома
а как можно поддерживать нынешнюю власть ,которая РАЗВОРОВАЛА всю страну?кто то ,кроме ПР за это???тогда молчу,говорить тогда просто не о чем.
а как можно поддерживать нынешнюю власть ,которая РАЗВОРОВАЛА всю страну?кто то ,кроме ПР за это???тогда молчу,говорить тогда просто не о чем.
Вы поставили знак равенства между "поддерживает ПР" и "антимайдановцы", напрасно. ИМХО.
Это в большей части, не являться истиной!
Я не сторонница ПР, но я против всего того, что сейчас называется "Евромайдан", мне не нравятся разрушительные методы майдана.
Мне никто не платит деньги, за что я здесь пишу.
dinarij
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 22.06.2018 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0503942221 |
dinarij
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 11:55)
Депутати - це народні обранці. Цілком природно, що вони представляють інтереси народа, саме цим мають займатися політики.Ідея (маніпулятивна технологія) "людини з народу" здається красивою романтикам-теоретикам, але вигадана вона технологами-політологами. Базується технологія на двох факторах: бажання пересічного громадянина бачити "свого, друга, рівню" на сцені і скептичне і недовірдиве ставлення до будь-якої публічної особи; за рахунок першого вноситься ідея пошуку незаангажоваого чистого і лучистого, за рахунок другого будь-хто оголошується не тим, кого шукали.
Насправді практичному політику треба орієнтуватися в законах, іменах, міжнародних договорах держави, дипломатичних подробицях, щоб "не наробити". Традиційно виникає питання "а ти хто такий" до будь-кого, хто з'являється на сцені. До політиків у тому числі.
коли я особисто була на майдані, на сцену виходили різні люди. зрозуміло, що більшим попитом користується відео з людьми пізнаванними, тобто це більше політики, артисти та інші публічні люди.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
dinarij
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 22.06.2018 |
dinarij
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:00)
Вы поставили знак равенства между "поддерживает ПР" и "антимайдановцы", напрасно. ИМХО.
Я не сторонница ПР, но я против всего того, что сейчас называется "Евромайдан", мне не нравятся разрушительные методы майдана.
а що саме ви не підтримуєте у методах влади? чому? що думаєте потрібно робити, щоб це усунути?
може ми дійсно погано зрозуміли вашу позицію.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
Ленусик123
Имя: Ленусик123 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2917 Регистрация: 18.03.2012 Заходил(а): 26.10.2017 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 095 791 79 04 |
Ленусик123
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:00)
что именно Вы имеете ввиду ( разрушительные методы майдана)???кроме покалеченных и убитых людей нынешними властями ,лично я ничего главней НЕ ВИЖУ,а Вам дороже тротуарная плитка на Грушевского???Кстати её заново отреставрирует Порошенко,а вот ЖИЗНИ кто вернёт???ПР ??????????????
dinarij
dinarij
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 10:32)
И да,Сталин- это великий из великих!Который отстроил ту страну,плодами которой все до сих пор пользуются.А что сделали укр. независимые правители?Разворовали и разрушили!
можливо ви православна людина і вважаєте прощення своїм обов'язком. розумію, що це дуже делікатна річ. але ви ідейна людина і маєте мотиви.
хочу зрозуміти - якщо ви простили жахливі дії цього правителя щодо народу та церкви, чому не вистачає в серці прощення і для інших?
це лише через діда, що був на Западній Україні? у вашій родині ніхто не постраждав внаслідок тоталітарного режиму (табори, голодомор і т.п.)?
anna123
anna123
Активный пользователь
14 February 2014 -
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
зараз в країні протистояння народ-влада. тому виникає питання, якщо ви не на стороні Майдану (народ) і проти влади (президента і пр) що ж чи кого тоді підтримуєте?
велике прохання: про закони і конституції не пишіть, бо з боку влади там вже порушено все, що можна, а з боку протистувальтників це вимушений крок у відповідь..
anna123
anna123
Активный пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:04)
а що саме ви не підтримуєте у методах влади? чому? що думаєте потрібно робити, щоб це усунути?
Не выполнение обещаний. В частности:
Ссылка
dinarij
dinarij
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:24)
Согласна, тут с Вами.
А скажите, пожалуйста, соответствует ли "квалификация" Русланы Лыжичко , всем этим требованиям.
Есть ли у нее право призывать людей со сцены к революции?
Ознакомится с биографией Лыжичко можно тут:
Ссылка
Законы Руслана изучала во Львовской консерватории им.М.Лысенко ?
А скажите, пожалуйста, соответствует ли "квалификация" Русланы Лыжичко , всем этим требованиям.
Ссылка
то ви кажете, що прості люди мають виходити, то лише кваліфіковані спеціалісти.
ви особисто кого хочете бачити на сцені? декілька прізвищ сучасників, якщо вам не складно.
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
onp2008
Рукодельница
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 11:37)
Анно, я знов нагадаю про свої питання, бо якось вони губляться і в нас не виходить конструктивного діалогу. Я питала, чи помітили ви якісь інші правопорушення (порушення законів та посадових інструкцій) з боку ВВ і "беркута", крім розбитої камери Інтера; і чи був хтось з них покараний за скоєння правопорушень?
схоже це питання приречене "губитися"...
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 11:44)
Спасибо!
Вопрос к Ссылка, Ссылка, Ссылка и Ссылка.
Конкретно ваши мысли по поводу этого выступления? Верите? Не расходятся ли слова с действиями?
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:38)
схоже це питання приречене "губитися"...
и ещё вопрос про интеллигенцию пропущен)))
onp2008
onp2008
Рукодельница
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:42)
сподіваєшся, що буде відповідь?
максимум: протестувальникам треба припинити безлад, розійтися додому і чекати законних виборів, бо влада зробила все, що обіцяла
moonsun
Награды:
moonsun
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 12:24)
Депутаты, которые сейчас, представляют интересы народа, во многом не оправдывают ожидания своих избирателей.
Обещали одно, а в реальности не выполняют обещанного.
Мне тут Ссылка давала статейку почитать. Процентирую, основную мысль:
+100
Согласна, тут с Вами.
Ссылка
Обещали одно, а в реальности не выполняют обещанного.
Мне тут Ссылка давала статейку почитать. Процентирую, основную мысль:
Цитата:
Украине нужны новые лидеры, не замешанные в коррупции, и, даст Бог, новый режим не станет рядиться в старые одежды.
+100
Цитата:
практичному політику треба орієнтуватися в законах, іменах, міжнародних договорах держави, дипломатичних подробицях
Согласна, тут с Вами.
Ссылка
Я вже багато разів питала про факти щодо непрофесійності і корумпованості лідерів опозиційних партій, відповідей не отримала. Мені легше ,я готова і далі голосувати за тих опозиціонерів, за яких голосувала раніше. Я доросла дівчинка, свого лицаря в ясних шатах вже знайшла, тому не сублімую це бажання в політиків. Руслана не є лідером Майдану, вона волонтер Майдану, і підкреслювала це неодноразово. Про своє депутатство вона теж пояснювала і відповідала на питання. В ніч спроби розгону Майдану вона не тільки багор показувала, це тривало кілька секунд, більшість часу вона закликала до миру і спокою, закликала тих, хто стояв навпроти покидьків, що пішли проти свого народу, не застосовувати силу, не проливати кров. Так, ті, хто стояли очі-в-очі з наволоччю в формі, казали що від того "мир і спокій, тиша і спокій" нудило і в той момент хотілося вимкнути звук, але це стримувало, це висмикувало з адреналінової пожежі.
Наскільки я розумію, ви не були на Майдані. Той, хто не був всередені, тільки обережненько і перелякано пробіг повз намети і барикади чи взагалі просто читає інтернети і дивиться телебачення, не може оцінити майдан, бо він його не знає, не може оцінити поведінку людей на майдані - бо він її не бачив. Невже це не наочно?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
14 February 2014 И да,Сталин- это великий из великих!Который отстроил ту страну,плодами которой все до сих пор пользуются.А что сделали укр. независимые правители?Разворовали и разрушили!
Великий з надвеличніших тиранів та вбивць мається на увазі?
За часів його перебування на керівних постах держави та за часи правління відбулися голодомор, жорстокі репресії, знищення народів, друга світова та велика вітчизняна війни. Щось у мене це ніяк не в"яжеться з поняттям "отстроил страну".
Де, в якому підручнику спливають якісь нові, невідомі досі факти про Сталіна?
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
14 February 2014 Цитата: Ссылка (14 Февраль 2014 11:18)
Кто вчера слышал выступление президента на заседании относительно подготовки к празднованию 200-летия Шевченко?(не могу найти видео с "трогательной речью") Никого не смущает эта показуха? Эти слова, которые никак не соответствуют действительности?
я чула. Казав прийшов час об"єднатися і домовитися народу з народом в середині країни.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
anna123
anna123
Активный пользователь
14 February 2014 -
Просматривают эту тему:
Forum