• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Всякие новости

Китиха   
Модератор   
29 ноября 2011 133804 1403
Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Місто: Николаев
Лілічка
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Алина Патрекеевна 04 июля 2013, 15:10
http://namiv.mk.ua/index.php/96-na-namyve-voditel-marshrutki-poluchil-ognestrelnoe-ranenie Сегодня, около 14.00, на Намыве, на конечной 56-го маршрута, водитель Александр Рахмадулин получил пулевое ранение. По словам очевидцев, маршрутчик сидел за рулем Форд-Транзит, когда к нему подъехал легковой автомобиль "Хонда", зеленого цвета. Водитель "Хонды" обвинил Рахмадулина в том, что из-за него он поцарапал свой автомобиль, открыл водительскую дверь форда и выстрелил Александру в ногу. После чего сел в свой автомобиль и уехал. Пострадавший с пулевым ранением госпитализирован в БСМП, на месте преступления работает следственная группа.
Офігеть, це мій сусід!!
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Китиха 04 июля 2013, 15:07
опозиція повинна була їх постріляти?

Конкретно представители оппозиционных сил активно развивали деятельность.
Или как получается... член пр гуляет с малолетками - позор всей партии, а за своих членов  партия оппозиции не несет ответственности? Я считаю, что сказал а, говори и б

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 15:14
А как было?
Конкретно меня там не было, возможно я не правильно описала ситуацию, но те кто ходили на это собрание поделились  такими впечатлениями.
Если я что то не правильно поняла, то приношу извинения. 
Возможно вербовали в другую партию?
було - мамочки погомоніли в скайпі, зійшлися троє і розійшлися

У Фронта змін була спроба організувати жіноче крило партії, але щось заглохло. Але ні сайт мама, ні ті мамочки, що намагалися утворити суспільну організацію, туди ніякого відношення не мали.

А ОБС вже об"єднала ці два рухи.
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 jozh 04 июля 2013, 15:14
Саме так говорять ті, кому вигідно, щоб ПР і далі залишались при владі, а народ і далі залишався бидлом. "Всі однакові" та інші подібні тезиси. А отже, нічого змінювати не треба, бо немає сенсу, треба сидіти і гнити далі. Сидіть. Гнийте. Раз Вас це влаштовує. Найелементарнійший принцип, що треба звільняти будь-якого працівника, який не справляється зі своїми обов'язками, що треба гнати будь-кого, що вже себе заплямував, і давати шанс комусь іншому, і що це єдиний спосіб взагалі змінити життя на краще, - цей принцип не доходить досі до тих 10-15%, що й досі готові голосувати за ПР.
Звідкіля той лідер візьметься, та ще й зразу з усіх сторін прекрасний і чудовий, коли сам народ такий, що сидить у болоті та чекає, поки прискаче на коні Прекрасний Принц з'явиться герой і всіх врятує, один за всіх? Не з'явиться, і не надійтеся. Давно вже пора зрозуміти, що ніхто нас не врятує, крім нас самих.
ГДЕ НОВЫЕ ЛЮДИ???? Кто из оппозиции еще не был у власти? Они все перетусовываются по 34 раза и итог всегда один. Свергнем одну банду и придет другая! Самый яркий пример - придет оппозиция - продадут Зарю, сразу же! Самизнаетекто тут как тут.... выжидает. И какая народу разница кто это сделал эта банда или другая....друг друга стоят
Гнить будем до тех пор, пока до людей не дойдет, что всех их гнать поганой метлой нужно! Я вижу только один выход - голосовать против всех! А выбирать из худшего лучшее надоело.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 15:11
На митинг пойти не могу. Но я и не требую ни от кого и ничего. Я всего лишь сказала, что флаги "Свобода" там не уместны.
Можливо, прапори й недоречні. Але саме "Свобода", якщо я нічого не переплутала і якщо вірити новинам, активізувала та організувала подачу заяв від жителів про всі минулі неправомірні дії міліціонерів. І саме вони активізували нову хвилю протесту, яка йде зараз. Та й взагалі просто там присутні, підтримуючи морально, фізично та інформаційно жителів Врадіївки.
А що зробили Ви? Посиділи на форумі та полили багнюки на тих, хто щось робить, хай навіть і з купою помилок?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 15:24
ГДЕ НОВЫЕ ЛЮДИ???? Кто из оппозиции еще не был у власти? Они все перетусовываются по 34 раза и итог всегда один. Свергнем одну банду и придет другая! Самый яркий пример - придет оппозиция - продадут Зарю, сразу же! Самизнаетекто тут как тут.... выжидает. И какая народу разница кто это сделал эта банда или другая....друг друга стоят
Гнить будем до тех пор, пока до людей не дойдет, что всех их гнать поганой метлой нужно! Я вижу только один выход - голосовать против всех! А выбирать из худшего лучшее надоело.
Саме така позиція - бальзам на душу Партії Регіонів. Продовжуйте й далі. Тільки потім не плачтеся, що життя погане. Самі собі його таким робите, а не якась там опозиція чи не опозиція.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
NATALI1404

NATALI1404

Заходил(а): 19.05.2017
Телефон: 0633372770
NATALI1404
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Алина Патрекеевна 04 июля 2013, 15:10
http://namiv.mk.ua/index.php/96-na-namyve-voditel-marshrutki-poluchil-ognestrelnoe-ranenie Сегодня, около 14.00, на Намыве, на конечной 56-го маршрута, водитель Александр Рахмадулин получил пулевое ранение. По словам очевидцев, маршрутчик сидел за рулем Форд-Транзит, когда к нему подъехал легковой автомобиль "Хонда", зеленого цвета. Водитель "Хонды" обвинил Рахмадулина в том, что из-за него он поцарапал свой автомобиль, открыл водительскую дверь форда и выстрелил Александру в ногу. После чего сел в свой автомобиль и уехал. Пострадавший с пулевым ранением госпитализирован в БСМП, на месте преступления работает следственная группа.
Так что же тогда получается?Каждому нужно носить огнестрельное и палить налево-направо?Как бы там не было,но стрелять!!!И сейчас выяснится ,что водитель Хонды "чей-то" сват,брат,крестник.Ужас,нельзя на улицу уже и днём выйти!
Я  хочу  правді  бути  вічним  другом
І  ворогом  одвічним  злу. 
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   04 июля 2013
Тягнибок не був при владі))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 15:18

Или как получается... член пр гуляет с малолетками - позор всей партии, а за своих членов  партия оппозиции не несет ответственности? Я считаю, что сказал а, говори и б

Та ні, якраз виходить навпаки - хто при владі, той може творити що завгодно, народ стерпить. А от щоб люди проголосували за нового, йому треба бути незаплямованим чистим ангелом, при цьому одночасно сильним і мужнім, розумним і приємним, і взагалі ідеалом у всьому. Простий варіант хоч трошечки кращого за існуючу владу не проканає, ні, та ви що? Помічник депутата, якого спіймали ще тільки на зустрічі з малоліткою, перекреслить все, навіть якщо провладна партія масово повипускає на волю засуджених педофілів. І Юля, звісно, злодійка страшна, і то неважливо, що найнята ПР аудиторська фірма не знайшла навіть до чого причепитися, а суд з приводу газу був суцільним фарсом, але все одно, одна нещасна Юля страшніша за ПР з усіма її неприкритими грабуваннями. І Корнацький, який начебто десь там щось з окремими актами на землю невірно зробив, звісно гірший за Круглова та його шайку, які вважають за нормальним приїхати комбайнами збирати чужий врожай, залазити озброєними на територію агрофірми, та стріляти в селян, які вийдуть захистити свої права. Хто б сумнівався, звісно, не ангели, а отже, хай сидять чорти-регіонали і далі, нормальний підхід!

Знаєте, що це мені нагадує? Страждає заміжня жінка від постійних побоїв п'яниці-чоловіка, але розводитися не збирається, бо чи то сама пропаде, чи то "всі чоловіки однакові". Так і хочеться сказати, як у тому анекдоті, якщо третій чоловік б'є морду, то може, справа у морді?

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   04 июля 2013
Цитата: #7979 jozh 04 июля 2013, 15:28
Саме така позиція - бальзам на душу Партії Регіонів. Продовжуйте й далі. Тільки потім не плачтеся, що життя погане. Самі собі його таким робите, а не якась там опозиція чи не опозиція.
якщо Ви знаєте нового достойного лідера за якого можна проголосувати і не червоніти за цей вибір через місяць після виборів - поділіться інформацією
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   04 июля 2013
Не візьметься ніде той, за якого Ви схочете проголосувати, поки всю систему не буде зламано разом з корінням. З нашим менталитетом та моя хата з краю герой дуже швидко перевориться на деспота. Не працює у нас "чесно", працює тільки "боляче". Тому і відбувається те, що відбувається.

Примітка. Депутат обласної ради Бриченко став нардепом з розгромливою перевагою. Зараз будуть довибори на його звільнившийся мандат. Народна довіра йому настільки висока, що люди проголосують за того, кого він підтримає. Але бажаючих немає, бо тим, кому він пропонував свою підтримку, відразу бізнес щемили, з "намьоками". Виходячи з цього, героєм у нас може стати лише реінкарнація Робін Гуда чи Айвенго, яким діватися було нікуди.
Erika

Erika

Заходил(а): 18.03.2019
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0957923551
Erika
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 NATALI1404 04 июля 2013, 15:28
Так что же тогда получается?Каждому нужно носить огнестрельное и палить налево-направо?Как бы там не было,но стрелять!!!И сейчас выяснится ,что водитель Хонды "чей-то" сват,брат,крестник.Ужас,нельзя на улицу уже и днём выйти!
Вот и меня всю трясет! Буквально час назад от меня вышли мама с сестрой и моим ребенком,  и сели в маршрутку на конечной 56-го, пол часа раньше и они бы попали в эпицентр событий/blink/not_
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013

Нет, давайте называть вещи своими именами. Конкретно такое положение дел привело Пр к власти! Конкретно этот факт повлиял на крах политической карьеры Юща. Такой поддержки электората как у Ющенко и оранжевых не было ни у кого! И они всё прошлёпали. Они отдали Украину в руки донецких, своей безграмотностью, своим скудоумием, скупердяйством и не умением организовать работу государства. И это не бальзам. Это факт! 

И вообще я всё это вот к чему. Собираете митинги - хоть трусами своими машите там, а когда люди вышли сами на улицу, то вы к этому никакого отношения не имеете. Это всё что я хотела сказать.
Лёличка

Лёличка

Заходил(а): 03.04.2023
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0672825428
Лёличка
VIP пользователь
   04 июля 2013
Почему бальзам на душу? Я поддерживаю именно такую позицию, что давно пора устроить революцию в этом государстве и полностью поменять всю власть. Пусть звучит "дико", но пора снова раскулачивать наших олигархов, а страной должен управлять народ, а не кучка ожиревших и обнаглевших маразматиков.

И да, вы вот говорите, что оппозиция хоть что-то делает во Врадиевке. Так они же тоже это делают не по доброте душевной, мысли у них меркантильные - попиариться! Почему никто не обсуждает, что Порошенко лично приехал в больницу к Ирине, предложил денежную помощь? Зато имена "свободовцев" в каждой статье всплывает... Не правда ли, что было бы намного красивее и правильнее обойтись без флагов, без лозунгов "оппозиция - форева" (утрирую)? Можно оказывать помощь не так "пафосно"!
Я не в коем случае не за ПР, не за оппозицию. Но в данном случае их пиар не уместен. Не нужно на чужих костях вешать себе очередные звёзды на погоны. Ведь и глав врач, которая всё-таки относится к оппозиционным силам, пыталась укрыть деяния преступников. Это их люди, которые такие же сволочи! Прийди к власти оппозиция, эти бы люди стояли у руля и творили такой же беспредел... Не зависит нутро человека от его принадлежности к партии.

И не оппозиция подняла восстание людей! Это тоже не их заслуга! В пятницу/субботу я была во Врадиевке и настроение людей чувствовалось, все уже понимали, что терпение лопнуло! И без помощи оппозиции всё это приобрело бы такие масштабы! Телевидение и пресса уже в субботу знали об этом случае.

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите©

Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Orchid 04 июля 2013, 15:37
Тягнибок не був при владі))
Ну как сказать, он "бывалый народник". Народный депутат Украины третьего (СсылкаСсылка) и четвёртого (СсылкаСсылка) созывов.
Возле кормушечки крутился)))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 onp2008 04 июля 2013, 15:43
якщо Ви знаєте нового достойного лідера за якого можна проголосувати і не червоніти за цей вибір через місяць після виборів - поділіться інформацією
Як завжди, дайте мені готове рішення? Я там вище величезний пост написала, що не у конкретному лідері справа, а мені знову за рибу гроші...
Якщо хочеться заміж за Прекрасного Принца, спочатку треба щось у собі змінити, щоб ті Принци у чергу вишикувалися. А якщо у тій черзі півтора бомжа-п'янички, то заяви про достойного лідера дещо не в тему. У такій ситуації головний принцип - міняти владу до тих пір, поки вона не влаштовує. Просто щоб це стало нормою, щоб не думали чиновники та депутати, що цього достатньо - вилізти у царьки, і після того можна заспокоїтися. Навіть якщо через місяць після виборів доведеться червоніти, все одно міняти треба. Заставив червоніти - більше шансу не матимеш. Поступово бомжі-п'янички почнуть перемежуватися простими роботягами-вантажниками, які знають норму алкоголю, а там колись і до Принців справа дійде. Не те щоб дуже швидко, але дійде. Головне - не погоджуватися на поточний варіант чоловіка-урода, бо "вони всі однакові". І таки щось робити і самим, а не лише чекати достойних лідерів.

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   04 июля 2013
тепер мені зрозуміла Ваша позиція і такий підхід подобається - підтримую, а то я все лідера достойного шукала...
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Лёличка 04 июля 2013, 15:49
Почему бальзам на душу? Я поддерживаю именно такую позицию, что давно пора устроить революцию в этом государстве и полностью поменять всю власть. Пусть звучит "дико", но пора снова раскулачивать наших олигархов, а страной должен управлять народ, а не кучка ожиревших и обнаглевших маразматиков.
Ви конкретно зараз можете стартувати цю революцію? Ні? То це просто слова. Тобто фактично нуль, пусто. Говорити ми всі вміємо, як би воно було добре, якби хтось інший щось зробив. Конкретика є на Ваші "страной должен управлять народ"? Як саме це повинно бути реалізовано, які реальні дії мають бути зроблені, ким, які ресурси при цьому мають бути задіяні, і де їх взяти? Гарними лозунгами і ПР махала перед виборами, про покращення все сьогодні. І? З'їли покращення, ще не знудило?
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Лёличка 04 июля 2013, 15:49
а страной должен управлять народ,
Ой, якось не хочеться. Народ накерує... Багато хто з народу може власним бізнесом успішно керувати, а то країною? Народ - це хто конкретно? Я хочу, щоб країною керували професійні державники з високим рівнем довіри народу. І існував дієвий і швидкий механізм їх зміни на випадок зажертості
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   04 июля 2013
Перепостю ще тут, як вже пішла така п"янка

ЕПІЛОГ
Ми не стали народом-завойовником, але це наше нещастя, а не достоїнство. Перестаньмо цим хвалитися. 
Перестаньмо скиглити і канючити.
Перестаньмо творити історію упосліджених рабів, творити культуру злиднів.
Жіноче уособлення Франції – діва-лицар Жанна Д’Арк, що розбила англійців. А в нас Роксоляна – що лягла під султана. Роксоляна – це печальний символ нашої України, котра лягала під кожного, хто приходив на її землю, і змушувала закохуватися в своє розкішне тіло.
На яких ідеалах ми виховуємо своїх дітей? Козак Голота, козак Мамай, Роксоляна, безліч козацьких полковників та гетьманів, які чубилися невідомо за що, Грушевський з Винниченком, яких на гарматний постріл не можна  було підпускати до влади, отаман Махно, невдаха Симон Петлюра... Аби тільки не Святослав, не Володимир, не Ярослав, не князь Микола Острозький, не Микола Міхновський, не Петро Скоропадський... Я вже мовчу про Ярему Вишневецького.
Пошли ж нам, Господи, не Мойсея, а Піночета!

Юрій ВИННИЧУК. Малоросійський мазохізм

Ссылка
Просматривают эту тему:

Forum