• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Всякие новости

Китиха   
Модератор   
29 ноября 2011 133815 1403
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Місто: Николаев
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 jozh 04 июля 2013, 15:52
Як завжди, дайте мені готове рішення? Я там вище величезний пост написала, що не у конкретному лідері справа, а мені знову за рибу гроші...
Якщо хочеться заміж за Прекрасного Принца, спочатку треба щось у собі змінити, щоб ті Принци у чергу вишикувалися. А якщо у тій черзі півтора бомжа-п'янички, то заяви про достойного лідера дещо не в тему. У такій ситуації головний принцип - міняти владу до тих пір, поки вона не влаштовує. Просто щоб це стало нормою, щоб не думали чиновники та депутати, що цього достатньо - вилізти у царьки, і після того можна заспокоїтися. Навіть якщо через місяць після виборів доведеться червоніти, все одно міняти треба. Заставив червоніти - більше шансу не матимеш. Поступово бомжі-п'янички почнуть перемежуватися простими роботягами-вантажниками, які знають норму алкоголю, а там колись і до Принців справа дійде. Не те щоб дуже швидко, але дійде. Головне - не погоджуватися на поточний варіант чоловіка-урода, бо "вони всі однакові". І таки щось робити і самим, а не лише чекати достойних лідерів.
Наталья, вы классический представитель оппозиции... куча текста и основное составляющее - вода. Вам задали конкретный вопрос - за кого голосовать для того чтобы свергнуть банду. А вы опять про то, что всех нужно менять... да что ж такое то. Не будет перевыборов каждый год. Снимайте розовые очки, давайте смотреть на реалии трезво, без иллюзий. У нас эта политическая **дница началась в 2004 году, спасибо, блин, помаранчевым, вот с этих пор 2 банды, не побоюсь этого слова, тусуются то те у власти, то эти... просвета не видно. Выбора нет. Потому что бабули говорят - спасибо яныку! И ставят галочки за скамейки, а вы говорите - только не янык!!И ставите галочки то напротив Юща, то напротив Юли, потом напротив Яценюка, потом за Тягнибока и т.д. А я смотрю на всё это и говорю - да ну вас на фиг, я вообще больше на выборы ходить не буду, а если и пойду, то против всех проголосую. Всё, тупик! ПрЫнц не приехал, или еще не родился, не имеет значения, а эти бандюки друг друга подсиживают. Класс. 
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Китиха 04 июля 2013, 16:02
Я хочу, щоб країною керували професійні державники з високим рівнем довіри народу.
А я хочу патріотично налаштованих професійних економістів при владі. Які б впорядкували податкову систему, дали змогу розвиватися бізнесу (як малому, так і великому, з національним та іноземним капіталом). Бо, на мою думку, тільки так країна зможе розвиватись, коли держава не сує ніс у бізнес, дає змогу йому розквітати. А зараз держава лише чинить перепони бюрократією, податками та корупцією.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Лёличка

Лёличка

Заходил(а): 03.04.2023
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0672825428
Лёличка
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 jozh 04 июля 2013, 16:00
Ви конкретно зараз можете стартувати цю революцію? Ні? То це просто слова. Тобто фактично нуль, пусто. Говорити ми всі вміємо, як би воно було добре, якби хтось інший щось зробив. Конкретика є на Ваші "страной должен управлять народ"? Як саме це повинно бути реалізовано, які реальні дії мають бути зроблені, ким, які ресурси при цьому мають бути задіяні, і де їх взяти? Гарними лозунгами і ПР махала перед виборами, про покращення все сьогодні. І? З'їли покращення, ще не знудило?
Вы знаете, далеко ходить за идеями не нужно, возьмите стратегию революции 1917 года, уверена что 80% населения поддержит такой переворот. С ресурсами сложнее, но всегда можно найти "однодумцев" за пределами страны, которые профинансируют партию. Условия финансирования  - это другой вопрос, я не политик и оперировать какими-то цифрами на данный момент не могу. А не политик, потому что для того, чтобы стать депутатом в районе с меня в 2006 г. потребовали пару тысяч долларов... На этом моя партийная жизнь закончилась.

На счет ПР и их лозунгов, да мы съели, но перед этим мы и от Ющенко съели не меньше. И вообще-то я за ПР не голосовала...

Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите©

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 onp2008 04 июля 2013, 15:57
тепер мені зрозуміла Ваша позиція і такий підхід подобається - підтримую, а то я все лідера достойного шукала...
Зараз така ситуація в країні, що будь-якого потенційного достойного лідера з'їдять раніше, ніж він хоч якось оформиться та хоч якоїсь сили набуде. /26
Яскравий приклад з Корнацьким - він хоч і не тягне на повноцінного достойного лідера, але трошечки ближче до цього образу, ніж основна маса інших (бо як мінімум підняв своє село практично з руїн), і що? Від купи помиїв на нього та підставних карних справ до прямих озброєних нападів та гидких підлянок начебто-опозиціонера Соколова, ось і має. А електорат тільки з цікавістю дивиться, випливе чи не випливе, достойний чи не достойний? Якщо зуміє вистояти - о, молодець чувак, дай-но я за нього проголосую! А ні - фууууу, він такий же самий, як і усі. /m13123  Сидячи при цьому з попкорном перед монітором.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 16:09
Наталья, вы классический представитель оппозиции... куча текста и основное составляющее - вода.
А Ви, отже, класичний представник електорату, що голосує за провладну партію заради гречки (чи лавочки, несуттєво) або за принципом "інші ще гірші" чи "а Юля воровка"?
Я все сказала, розумний зрозуміє, а розжовувати очевидне тим 10-15% прихильникам регіоналів я не намірена. Бо це все одно, що битися головою об стіну, тобто безглузно абсолютно.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Сумерки 04 июля 2013, 16:09
А я хочу патріотично налаштованих професійних економістів при владі. Які б впорядкували податкову систему, дали змогу розвиватися бізнесу (як малому, так і великому, з національним та іноземним капіталом). Бо, на мою думку, тільки так країна зможе розвиватись, коли держава не сує ніс у бізнес, дає змогу йому розквітати. А зараз держава лише чинить перепони бюрократією, податками та корупцією.
ще перепостю. Є методи, потрібна лише політична воля

Механизм: революционное изменение налоговой парадигмы – налоги должны собираться не с доходов, а с расходов! Благодаря этому возможна полная отмена НДС, налога на прибыль и единого налога на малый бизнес, то есть предприниматели полностью освобождаются от налогов, связанных с получением дохода. Вместо упраздненных налогов вводится налог на покупку в размере 2,5-4%, который уплачивает потребитель.

Посредством такой схемы мы смогли бы провести налоговую реформу, смысл которой состоит в создании мирового прецедента – страны с самой простой и прозрачной налоговой системой, в которой в принципе отсутствуют налоги на предпринимательский доход.

Вместо этого вводится одинаковый для всех налог на покупку, как фиксированный или дифференцированный (для подакцизных товаров) процент от стоимости покупки. При этом предприниматель выводится из налоговой системы в ее традиционном понимании, а налоговые проверки как таковые полностью отсутствуют. Бизнес вне системы налогообложения и «социальных взносов». Беспрецедентные условия для развития предпринимательства. Что может быть лучше?

Уверен, что при правильной постановке цели и выборе адекватных средств Украина вполне могла бы продемонстрировать миру новое экономическое чудо.
http://inpress.ua/ru/economics/11797-ukraina-poluchila-istoricheskiy-shans-stremitelnogo-ekonomicheskogo-vzleta-aleksandr-kendyukhov

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Лёличка 04 июля 2013, 16:09
Вы знаете, далеко ходить за идеями не нужно, возьмите стратегию революции 1917 года, уверена что 80% населения поддержит такой переворот. С ресурсами сложнее, но всегда можно найти "однодумцев" за пределами страны, которые профинансируют партию. Условия финансирования  - это другой вопрос, я не политик и апперировать какими-то цыфрами на данный момент не могу.
Це знову "хай хтось інший зробить". Воно теоретично і абстрактно завжди легко. А реально? Хоча б броньовик є, куди залізти можна покричати на штурм Зимнього? "Однодумці" за межами країни, звісно, профінансують революцію, хто б сумнівався, от лише аби потім не дивуватися, що країна чомусь знову не наша, а отих "однодумців" з інших країн.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   04 июля 2013
і ось
http://hronpokr.org/

До речі, шукають однодумців-революціонерів
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 jozh 04 июля 2013, 16:15
А Ви, отже, класичний представник електорату, що голосує за провладну партію заради гречки (чи лавочки, несуттєво) або за принципом "інші ще гірші" чи "а Юля воровка"?
Я все сказала, розумний зрозуміє, а розжовувати очевидне тим 10-15% прихильникам регіоналів я не намірена. Бо це все одно, що битися головою об стіну, тобто безглузно абсолютно.
А чего то вы решили, что я электорат Пр?) У меня муж на гречку зарабатывает, спасибо, пусть подавятся.(:

Вы же опять видите только то, что сами себе нарисовали и расставили штампы. Я не голосую за власть ПР, я больше скажу, я их ненавижу всеми фибрами своей души. Мне они омерзительны! Мне противно читать новости, мне мерзко думать о том, что мой голос помог этим "малиновым пиджакам" возглавить мою страну. 
Мне уже не 18, когда я заработала на выборах свои первых 300-400$ и была предельно счастлива. Я сейчас хочу делать осознанный выбор, не вопреки, а ПОТОМУ ЧТО! И если вам претит моя позиция, то этот диалог лишен смысла. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Китиха 04 июля 2013, 16:18
Механизм: революционное изменение налоговой парадигмы – налоги должны собираться не с доходов, а с расходов! Благодаря этому возможна полная отмена НДС, налога на прибыль и единого налога на малый бизнес, то есть предприниматели полностью освобождаются от налогов, связанных с получением дохода. Вместо упраздненных налогов вводится налог на покупку в размере 2,5-4%, который уплачивает потребитель.
Ті ж яйця, вигляд збоку. /m13123  Яка різниця, як це називається формально, якщо все одно при будь-якій фінансовій операції доведеться державі віддати частину вартості товару/послуги? /t2609 Хіба що спрощення оподаткування в позитиві, але потім знову почнеться по дрібничкам - то на хліб звільнили, то на ювелірку підвищили, і через кілька років матимемо ідентичне нинішньому.
Якщо вже обговорювати ідеальну систему оподаткування, то я б брала єдиний диференційований податок на нерухомість (будь-яку - від землі до будь-яких капітальних будівель), і жодних виключень, і більше нічого абсолютно. Я б могла детально пояснити і довести всі нюанси, але це окрема велика тема, тут точно не хочеться засмічувати.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 16:22
А чего то вы решили, что я электорат Пр?) 
Та елементарно - голосування "проти всіх" та неявка на вибори є підтримкою діючої влади. Діюча влада на сьогодні - Партія Регіонів. Звідси й висновок. До того ж, графу "проти всіх" вже виключено. Так що мусіте визначитися однозначно, за кого Ви. Якщо Вам не подобається вся опозиція скопом, отже, Ви за ПР, іншого варіанту немає.
Це не я придумала, ну механізм такий у законі про вибори. /0d7383b5d73c8368e62c57b3e1d76d8b Всі претензії до Верховної Ради. /tongue
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Китиха 04 июля 2013, 16:18
ще перепостю. Є методи, потрібна лише політична воля

Посредством такой схемы мы смогли бы провести налоговую реформу, смысл которой состоит в создании мирового прецедента – страны с самой простой и прозрачной налоговой системой, в которой в принципе отсутствуют налоги на предпринимательский доход.

Вместо этого вводится одинаковый для всех налог на покупку, как фиксированный или дифференцированный (для подакцизных товаров) процент от стоимости покупки. При этом предприниматель выводится из налоговой системы в ее традиционном понимании, а налоговые проверки как таковые полностью отсутствуют. Бизнес вне системы налогообложения и «социальных взносов». Беспрецедентные условия для развития предпринимательства. Что может быть лучше?

Уверен, что при правильной постановке цели и выборе адекватных средств Украина вполне могла бы продемонстрировать миру новое экономическое чудо.
http://inpress.ua/ru/economics/11797-ukraina-poluchila-istoricheskiy-shans-stremitelnogo-ekonomicheskogo-vzleta-aleksandr-kendyukhov

Я таку про таку систему вже чула, але не від нього.
Зацікавила мене податкова система 5.10, де 5% з продажів, які платить покупець, реалізую принцип «купуєш-платиш» і 10% соціальний податок, який платить одержувач заробітної плати.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Счастье

Счастье

Счастье
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 jozh 04 июля 2013, 16:29
Та елементарно - голосування "проти всіх" та неявка на вибори є підтримкою діючої влади. Діюча влада на сьогодні - Партія Регіонів. Звідси й висновок. До того ж, графу "проти всіх" вже виключено. Так що мусіте визначитися однозначно, за кого Ви. Якщо Вам не подобається вся опозиція скопом, отже, Ви за ПР, іншого варіанту немає.
Це не я придумала, ну механізм такий у законі про вибори. /0d7383b5d73c8368e62c57b3e1d76d8b Всі претензії до Верховної Ради. /tongue
Моё мнение - нас спасёт "против всех". Нет такой графы - нарисую им сирень. На данный момент для себя лично я альтернативы не вижу.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 16:50
Моё мнение - нас спасёт "против всех". Нет такой графы - нарисую им сирень. На данный момент для себя лично я альтернативы не вижу.
Ваша "сирень" додасть шансу Партії Регіонів. Попри всі Ваші ілюзії та гордість. Ну правила гри такі. /m1324 , і за цими правилами гри Ви таким чином підтримуєте Партії Регіонів. Як би Вам не хотілося б думати інакше.
Лёличка

Лёличка

Лёличка
VIP пользователь
   04 июля 2013
Изнасилование Ирины Крашковой и убийство 15-летней Алины во Врадиевке объединят в одно производство

Ссылка

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   04 июля 2013

Задержанные милиционеры-насильники сдали своих коллег и своё руководство с Николаевского УМВД » Нико … лаева, Расследования, Доска позора, Спорт, Творчество Николаевцев, Конкурсы, Николаевские Новости

Clipped from: Ссылка

Задержанные милиционеры-насильники сдали своих коллег и своё руководство с Николаевского УМВД

Автор: Ссылка от Ссылка

Как сообщал "Николаевский Обозреватель", задержанный Ссылка, мов если не "отмажите", всех за собой потяну!

И вот уже задержанные милиционеры-насильники Дмитрий Полищук и Евгений Дрыжак записали на телефон открытое обращение в Николаевские СМИ:

- Журналисты и политики! Не надо поднимать себе рейтинг на нашем деле!

- Мы были и при "помаранчевых" и при "бело-голубых"!

- Наша система прогнила уже давно!

- Мы обязаны возить дань в Николаевкое УМВД каждый месяц, а если и надо то нам дают одну ночь для сбора определённой суммы денег!

- Отдел внутренний безопасности ОВБ начало продавать собранные дела преступникам, то есть если оперативники БЭП собирают материал на фермера или другого бизнесмена, то они обязаны сообщить об этом представителю ОВБ, бывшему работнику БЭП, тот со своим руководством звонят бизнесмену и говорят цену, если тот соглашается то дело должны уничтожить, а если работники БЭП сопротивлялись, то их просто подставляли и выгоняли в лучшем случае, также ОВБ под себя "подмяло" всё.

- Разрешительная система это лакомый кусочек. Есть план. Со всех владельцев оружия под любым предлогом собирать деньги, то ли это отстрел гильз, то ружьё или пистолет был неправильно зарегистрирован и теперь надо отобрать и всё по новому "решить".

- Участковые должны собирать дань с продавцов наркотиков и самогона каждый месяц, по этому за последние время в сёлах в несколько раз выросло количество торгующих «коноплёй» и самогоном.

- Заместитель начальника УМВД Украины в Николаевской области по кадрам Юрий Чернега, наладил систему получения денег за грамоты, звания ,медали, поощрения и получения новой должности.

- Заместитель начальника УМВД Украины в Николаевской области по общественной безопасности Анатолий Марчук наладил систему получения денег с райотделов. А именно участковые должны приносить собранную дань заместителю начальника по общественной безопасности РОВД, а те уже везут Марчуку, так же инспектора разрешительной системы везут начальнику разрешительной системы УМВД Украины в Николаевской области Владимиру Никоре, а тот уже Анатолию Марчуку.

Такая же схема у Юрия Чернеги, заместители начальников РОВД по кадрам так же собирают дань с работников милиции за грамоты, звания, должности, «очищения» личного дела и тому подобное.

- Следователи и оперативники уголовного розыска должны для показателя вешать дела на невинных людей которые не платят дань, а если дело не прибыльное, то на работягу или бомжа.

- Много фактов, что сами милиционеры сами курят коноплю и даже убивали людей, но всех заставляют молчать!

Главное цифры, цифры! В сёлах много людей, на которых можно всё повесить всё что хочешь. Следователь может такие «чудеса» нарисовать, а местная прокуратура нас всегда поддержит, потому что нам иногда попадаются их родственники. По этому прокуратура с нами никогда не ссориться.

Если требует общественность увольнять и наказывать нас, так увольнять надо всех исполнителей и заказчиков системы!

Напомним, что «Николаевский Обозреватель» Ссылка уволили.
Лёличка

Лёличка

Лёличка
VIP пользователь
   04 июля 2013
Замначальника Врадиевского РОВД лично избивал насильника Рябиненко, чтобы он не давал показания против капитана Дрижака

Ссылка

Лёличка

Лёличка

Лёличка
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Китиха 04 июля 2013, 17:11

Задержанные милиционеры-насильники сдали своих коллег и своё руководство с Николаевского УМВД » Нико … лаева, Расследования, Доска позора, Спорт, Творчество Николаевцев, Конкурсы, Николаевские Новости

Ребята точно своей смертью не умрут...

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 15:14
А как было?
Конкретно меня там не было, возможно я не правильно описала ситуацию, но те кто ходили на это собрание поделились  такими впечатлениями.
Если я что то не правильно поняла, то приношу извинения. 
Возможно вербовали в другую партию?
спочатку про собак. на нашу купу запитів прийшли штамповані відповіді про притулок, видатки і закони, ще було запрошення з'їздити подивитися, що там з притулку побудовано. я вирішила не передавати це на форум, бо і сама розумію, що хочеться відповісти на це запрошення, і куди кого послати. подальший розвиток цієї теми перервали, оскільки займатися чобачками, коли стріляють, ув'язнюють, відбирають бізнеси і т.д., часу не вистачило. знов-таки моя відповідальність, що я не педалювала цю тему, бо не бачила вільного часу та вільних людей. зазвичай повідомляю про зроблене, а не пояснюю, чому не зроблено, тому і не писала до ваших інтерпретацій.
щодо партій. десь паралельним курсом хтось з мамочек замріявся про партію. я відписалась з цього приводу, ще декілька практиків також написали, щоб пояснмти, що не все так легко. в мене в підписі ДО того вже стояло запрошення до бажаючих приєднатися до жіночого руху ФЗ. на таке зібрання і прийшло декілька матусь. якщо у офісі ФЗ в час, оголошений для зібрання партійців, мали зустрічатись матусі-ідеалістки, то я була не в курсі :-)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   04 июля 2013
Цитата: #7979 Счастье 04 июля 2013, 15:14
.
сорь, планшетка двоїть
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Просматривают эту тему:

Forum