Цитата: Ссылка (23 Октябрь 2014 23:47)
Девочки кто пользуется инетом от дикого сада и кто отКиевстара ,тут звонили, манили что деньги за пополнение инета можно сохранять и переводить на мобильный.Подскажите впечатления о качестве инета.Сейчас у нас дикий сад,80 гр платим .
Я користуюся Київстаром, підключили три роки тому, нарікань взагалі ніяких немає. До цього був ДС, не можу сказати, що зовсім все погано, але була проблема для іі вирішення викликала майстра, почекала його до вечора, ввечері близько 20 години зателефонував майстер і запропонував вирішити проблему в телефонному режимі. Проблему вирішили ,але через три дні така сама пісня. Як раз в цей час активно рекламували Київстар, викликала майстра, на слідуючий день все підключили (безкоштовно) і ось вже три роки все працює. Єдине, що поміняли старий роутер. Дикий сад ми теж залишили але бажання переключитися на нього поки що не виникало. Так і ще бонуси, дійсно вся сумма залишається у вас на рахунку і потім ви можете перевести їх на мобільний.
Просто поділилася своїм досвідом, а вам вирішувати.
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.