- 0 Поддержать автора
-
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012
на ловца и зверь бежит
весь вечер (или ночь?) натыкаюсь в нете на веселый хенд-мейд

Галина Первая
Награды:
Галина Первая
Имя: Галинa Группа: VIP пользователь Сообщений: 1171 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 10.07.2021 |

Галина Первая
VIP пользователь
26 July 2012
Жах не в тому, що щось змінеться, - жах у тому, що все може залишитися так само...
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 Галина Первая 26 July 2012, 11:31
До ньго такі прикраси
http://2krota.ru/pictures/101354-ukrasheni...fotografiy.html
(ЗЗ не заходити)
не тільки ЗЗ, а й вагітним та людям із слабкою нервовою системою не раджу!
хоча, можливо, я просто не люблю пацюків

Галина Первая
Награды:
Галина Первая
Имя: Галинa Группа: VIP пользователь Сообщений: 1171 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 10.07.2021 |

Галина Первая
VIP пользователь
26 July 2012
Не знаю, в яку тему їх перемістити, вони мені дуже подобаються, просто млію від цього стилю...хочу собі (не дитяча іграшка)

Жах не в тому, що щось змінеться, - жах у тому, що все може залишитися так само...
Ioanna
Награды:
Ioanna
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |

Ioanna
VIP пользователь
26 July 2012
Эх. не смогла удержаться... Вы тут про одежду да про одежду. А у меня опять чуток всяко-разного.
- детская игрушка Чебурашечка
- Русалочка, как нетрудно заметить )))
- кулон "Пончик со сливками и клубникой"
- креативные сережки
Ну и напоследок - опять русалка. Простите, что не в полный рост:

Ну и напоследок - опять русалка. Простите, что не в полный рост:

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
mamatanya
Награды:
mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012 гарнюні

Ioanna, чебурашка и обе русалки - супер! ))))
а по серьезному, чем Вам последняя русалка не нравится? (ну остальные я примерно догадываюсь чем)
Ioanna
Награды:
Ioanna
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2877 Регистрация: 23.10.2010 Заходил(а): 02.08.2018 |

Ioanna
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 mamatanya 26 July 2012, 12:42
гарнюні![]()
![]()
![]()
Ioanna, чебурашка и обе русалки - супер! ))))
а по серьезному, чем Вам последняя русалка не нравится? (ну остальные я примерно догадываюсь чем)
Мне не нравится? Она мне очень, очень нравится! Примерно как эти куколки:

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

jozh
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 Ioanna 26 July 2012, 12:55
Мне не нравится? Она мне очень, очень нравится! Примерно как эти куколки:
А де ж пупочки у цих лялечок?

Так детально все виготовили, а пупочки забули. Непорядок!

Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mamatanya
Награды:
mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 jozh 26 July 2012, 12:59
А де ж пупочки у цих лялечок?![]()
Так детально все виготовили, а пупочки забули. Непорядок!![]()
ніякої деталізації там нема! це стилізація, а в стилізації підкреслюється тільки те, що майстер вважає головним, а все зайве не зображується взагалі ))
дівчина гарна, а з чоловіком трохи пропорції не вгадали
soft-dream
Семья:
soft-dream
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2500 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 11.06.2017 |
Город: Район: Центральный - Соляные Телефон: +380930723901 |
soft-dream
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 jozh 26 July 2012, 12:59
А де ж пупочки у цих лялечок?![]()
Так детально все виготовили, а пупочки забули. Непорядок!![]()
и на лице, по моему, только глаза...

mamatanya
Награды:
mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 soft-dream 26 July 2012, 13:08
и на лице, по моему, только глаза...![]()
це традиція )) вони ж тільди!
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

jozh
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 mamatanya 26 July 2012, 13:03
ніякої деталізації там нема! це стилізація, а в стилізації підкреслюється тільки те, що майстер вважає головним, а все зайве не зображується взагалі ))
дівчина гарна, а з чоловіком трохи пропорції не вгадали
Тоді нелогічний якийсь вибір вийшов - якщо прийняти за гіпотезу, що майстер вирішив підкреслити саме те, що... гм... кидається у очі, то якраз очі і ще коси тут зайві, а ось соски у чоловіка мали б бути.

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
soft-dream
Семья:
soft-dream
Имя: Алёна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2500 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 11.06.2017 |
Город: Район: Центральный - Соляные Телефон: +380930723901 |
soft-dream
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 mamatanya 26 July 2012, 13:10
це традиція )) вони ж тільди!

Vitalinka
Семья:
Vitalinka
Имя: Vitalinka Группа: VIP пользователь Сообщений: 1266 Регистрация: 30.04.2010 Заходил(а): 25.07.2018 |
Vitalinka
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 Галина Первая 26 July 2012, 11:31
До ньго такі прикраси
http://2krota.ru/pictures/101354-ukrasheni...fotografiy.html
(ЗЗ не заходити)
кошелек и гребень вообще пипец

а Запонки(((какой мужчина оденет такое?))еще типа и под брендовую ювелирку
mamatanya
Награды:
mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 jozh 26 July 2012, 13:11
Тоді нелогічний якийсь вибір вийшов - якщо прийняти за гіпотезу, що майстер вирішив підкреслити саме те, що... гм... кидається у очі, то якраз очі і ще коси тут зайві, а ось соски у чоловіка мали б бути.![]()
кидається у очі, що це чоловік и жінка і що вони не брат і сестра і не просто друзі

mamatanya
Награды:
mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 Ирина 26 July 2012, 13:42А женщина подмышки побрила?? У мужчины там бурная растительность![]()
у женщины в норме не такая густая растительность, чтоб выглядывать из под опущенных рук ))
кроме того, они все же не совсем дикари - косы у девушки и стрижка у молодого человека явно об этом свидетельствуют!
jozh
Награды:
jozh

jozh
VIP пользователь
26 July 2012 Цитата: #9213 mamatanya 26 July 2012, 13:30
кидається у очі, що це чоловік и жінка і що вони не брат і сестра і не просто друзітобто вибір вірний - волосся саме там, де воно підкреслює стать і репродуктивний вік. соски в чоловіка як і пупи ніякої ролі не грають, а ось молочні залози є - все вірно. а очі потрібні, щоб не залишилось просто "м"ясо", а були дві людини, дві особистості
![]()
Ну Ви так прямо принизили соски у чоловіка, аж за сильну стать образитися можна.

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Просматривают эту тему:
Forum