• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Хочу взять машину в кредит!

marinelka   
VIP пользователь   
03 August 2010 9909 100
Бархат

Бархат

Заходил(а): 18.12.2020
Район: Ленинский
Телефон: 066-927-62-65
Бархат
Активный пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 15:32

Дівчинка в банку працює. Банк платить їй зарплатню і відсотки. Так само як дівчаткам що сидять в супермаркетах побутової техніки. Ви ж не закликаєте купувати холодильник в самому банку?

Я написала що страхова платить всім, але знову ж таки - при цьому усе одно страхування обов"язкове і це не умова салону, навіть якщо страхова не платить салону менше з клієнта вона не бере.
Просто приклад - ГО, що в салоні, що в страховій вартість буде однакова, але якщо в салоні то страхова сплатить салону, із своїх прибутків.

А ГО и будет так стоить. Просто если Вы прийдёте в саму СК, не от салона, и начнёте торговаться-Вам сделают скидку. А в салоне-нет. В каждой страховке заложенно 30% комиссионного вознаграждения тому, кто привёл клиента. А либо за Вас их отдадут в автосалон, либо Вы себе напрямую выбьете скидку в СК-личное дело каждого, но тогда автосалон не при делах получается. Вам приятно, а СК уже сами с салоном разбираться будут.
:)
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 15:32

Дівчинка в банку працює. Банк платить їй зарплатню і відсотки. Так само як дівчаткам що сидять в супермаркетах побутової техніки. Ви ж не закликаєте купувати холодильник в самому банку?

Я написала що страхова платить всім, але знову ж таки - при цьому усе одно страхування обов"язкове і це не умова салону, навіть якщо страхова не платить салону менше з клієнта вона не бере.
Просто приклад - ГО, що в салоні, що в страховій вартість буде однакова, але якщо в салоні то страхова сплатить салону, із своїх прибутків.

Мне кажется, Вы неверно поняли. Девочка из банка сидит в салоне не просто так - имелось в виду, что идет оплата салону, а не зарплата девочке

Не равняйте ГО и КАСКО - это совсем разные вещи. Если стоимость автогражданки определена МТБ и везде она одинакова, то КАСКО - практически личное дело каждой СК)))
Если страховая не платит салонубанку - она ОДНОЗНАЧНО берет меньше с клиента за КАСКО.
marinelka

marinelka

Заходил(а): 31.08.2016
Район: Корабельный - Октябрьское
marinelka
VIP пользователь
   03 August 2010

Спасибо! Над этим даже не подумала.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010

Вы так и не ответили - оплата фиксированная или по количеству направленных клиентов?
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

Салон взагалі не продає страховки. продає людина від страхової яка сидить в салоні.

Все, я більше писати не буду, я так розумію в салоні працювала одна я з усіх, а всі краще знають що і як в салоні. Ще раз кажу - перша задача салону - продати авто, а допомога в оформлені кредиту - не для заробітку, а для продажу.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

кому? дівчині-співробітниці банку? якщо сидить дівчинка - не знаю скільки і як вона заробляє. Думає що все-таки її зарплатня залежить від кількості клієнтів.

Якщо ж такий договір підписують безпосередньо із салоном, що рідкість - як домовляться, але логічно, звичайно що від клієнтів - бо сенс тоді? можна нічого не робити і отримувати гроші.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010

alisa, с Вами по поводу отношений банк-салон практически никто и не спорит, Вам виднее, поскольку опыт есть! А вот утверждения насчет того, что если СК не платит салону (я бы написала: банку), то с клиента она меньше не берет - не соответствует действительности. Все откаты заложены в страховой платеж. Пример с автогражданкой не подходит, т.к. сумма ГО везде одинакова, а КАСКО - творчество каждой отдельно взятой СК.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 15:45

кому? дівчині-співробітниці банку? якщо сидить дівчинка - не знаю скільки і як вона заробляє. Думає що все-таки її зарплатня залежить від кількості клієнтів.

Якщо ж такий договір підписують безпосередньо із салоном, що рідкість - як домовляться, але логічно, звичайно що від клієнтів - бо сенс тоді? можна нічого не робити і отримувати гроші.

Да нет, мы же обсуждаем ситуацию, когда сотрудник салона выполняет функции девочки из банка oka: Если оплата по офиц.договору зависит от кол-ва направленных в банк сотрудником салона клиентов - то это очень похоже на откат
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

Салон не диктує клієнту де і на яких умовах страхуватись - це робить тільки банк. Те ж саме і з оплатою - салон може взагалі нічого не отримувати від того що допоможе клієнту визначитись з банком. Якщо страхова каже - по цій програмі ми грошей не платимо, то все одно салон буде працювати з цим банком.

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

в нас вже відрядну (сдельную) оплату праці відмінили?
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 15:55

Салон не диктує клієнту де і на яких умовах страхуватись - це робить тільки банк. Те ж саме і з оплатою - салон може взагалі нічого не отримувати від того що допоможе клієнту визначитись з банком. Якщо страхова каже - по цій програмі ми грошей не платимо, то все одно салон буде працювати з цим банком.

Я поэтому всю дорогу и уточняю: СК платит банку. Причин, по которым СК платила бы салону, я не вижу. А Вы пишете: если СК не платит салону, то страховой платеж не будет меньше. Значит СК платит по каким-то причинам и салону кроме банка))) СК к салону имеет более отдаленное отношение (если вообще имеет) по сравнению с банком.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 15:56

в нас вже відрядну (сдельную) оплату праці відмінили?

А в чем тогда суть отката?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

СК платить усім, крім клієнта у випадку страхового випадку. Отака це безглузда структура в цьому ланцюжку.

А відношення СК має до автосалону, представники СК сидять в салонах так само як представники банків.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 16:04

СК платить усім, крім клієнта у випадку страхового випадку. Отака це безглузда структура в цьому ланцюжку.

А відношення СК має до автосалону, представники СК сидять в салонах так само як представники банків.

Поэтому надо искать свою СК по рекомендациям, а еще лучше - по знакомствам.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

???
не зрозуміла Ваше питання.
В моєму розумінні "откат" - це щось напівлегальне, ну наприклад - директор СК приходить до директора салону і каже - а страхуйте Ви всі машини через мене, будеш мати 2 % від загальної суми. І салон просуває тільки цю страхову. А в нашій ситуації салон ніяк не впливає на вибір страхової - це робить банк.
А якщо всі СК платять то яка різниця салону де клієнт оформить кредит?

Взагалі банк диктує умови усім - і салону, і клієнту, і страховій. Банк вирішує чи буде він працювати із салоном, чи буде кредитувати клієнта, більш того банк може підняти відсоткову ставку якщо клієнт застрахує авто не в "їх" страховій, може взагалі відмовити в видачі якщо їх не буде влаштовувати салон або страхова. А салон продасть машину в будь-якому випадку - неважливо чи платить банк чи ні, чи є він в салоні, чи платить щось страхова. От і все.
А то склалось враження що салони це посередники між банком та клієнтом.
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 15:45

Салон взагалі не продає страховки. продає людина від страхової яка сидить в салоні.

Все, я більше писати не буду, я так розумію в салоні працювала одна я з усіх, а всі краще знають що і як в салоні. Ще раз кажу - перша задача салону - продати авто, а допомога в оформлені кредиту - не для заробітку, а для продажу.

Я понимаю, что Вы работали в салоне. Просто иногда эти факты (а так в основном всегда) до работников и не доходят. Их решают между собой директора. У меня информация тоже из первых рук. Это хорошо, что основная цель-продать авто. Остальное-идёт выше.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   03 August 2010

Опять 25))) Причем здесь салон-СК, если речь о

Поэтому так: банкир приходит к владельцу автосалона и предлагает всех, кто хочет купить машину в кредит, направлять в его банк. И салон продвигает именно этот банк как надежного и финансово выгодного партнера. За деньги, конечно. Эти деньги можно оформить и как за информационную помощь. Но мне кажется, что это откат
А цепочка банк-СК и СК-салон - это уже другой вопрос. Обсуждалось салон-банк.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

Ну Ви ж не знаєте ким я працювала - це раз, а по-друге - шило в мішку не сховати.

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   03 August 2010

В нинішній ситуації салони телефонують банкам і просять працювати з ними. Зараз салонів більше ніж банків які кредитують.
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   03 August 2010
Цитата: #3805 alisa 03 August 2010, 16:17

Ну Ви ж не знаєте ким я працювала - це раз, а по-друге - шило в мішку не сховати.

Короче-у каждого своя правда! oka:
Просматривают эту тему:

Forum