- 0 Поддержать автора
-
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
20 July 2012 Саме тому я і не даю поради починати війну, доки ще нічого не відомо. Написати заяву, вимагати подивитися доки... Звичайно, можна піти й таким шляхом, та чогось мені здається, що, якщо власник адекватна людина, можна вирішити все тихо і мирно. Столи можуть поставити поодаль, слідкувати, щоб клієнти не шуміли та інше.
А що вона (бабуся) може зробити? Я десь казала, що це добре, коли п"яні гнуть мати під вікном розпиваючі горілку і димлять цигарками??? Я розповідаю сьогоднішню дійсність. Навіщо радити літній людині починати війну, якщо це безглуздо? Тільки зашкодить здоров"ю. Я написала, що вплинути можливо можна буде через екологів і санстанцію, але тільки за фактом, тобто коли столи вже будуть стояти. До цього моменту, раджу підійти до власника і поговорити звичаними людськими словами. Я от, наприклад, не люблю коли мені погрожують ні з того ні з сього, набагато результативніше просто зі мною поговорити.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
20 July 2012 Цитата: #9141 Orchid 20 July 2012, 07:56
Саме тому я і не даю поради починати війну, доки ще нічого не відомо. Написати заяву, вимагати подивитися доки... Звичайно, можна піти й таким шляхом, та чогось мені здається, що, якщо власник адекватна людина, можна вирішити все тихо і мирно. Столи можуть поставити поодаль, слідкувати, щоб клієнти не шуміли та інше.
А що вона (бабуся) може зробити? Я десь казала, що це добре, коли п"яні гнуть мати під вікном розпиваючі горілку і димлять цигарками??? Я розповідаю сьогоднішню дійсність. Навіщо радити літній людині починати війну, якщо це безглуздо? Тільки зашкодить здоров"ю. Я написала, що вплинути можливо можна буде через екологів і санстанцію, але тільки за фактом, тобто коли столи вже будуть стояти. До цього моменту, раджу підійти до власника і поговорити звичаними людськими словами. Я от, наприклад, не люблю коли мені погрожують ні з того ні з сього, набагато результативніше просто зі мною поговорити.
Бабуся може і має право бути проінформованою, що буде робитися під її вікнами. Інформація від двірника та продавця - це якось не по-людські, Ви не вважаєте? На які санітарні та архитектурні норми вона може спиратися у цьому випадку - це вона може дізнатися? Навряд у когось буде позитивна реакція на генделик під вікнами - бабуся може дізнатися про проекти власника магазину не з третіх вуст і як вона може їх від себе відвести, а не чекати факту? Я не кажу про війну, я кажу про людське ставлення з обох боків і правові норми.
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
20 July 2012 Цитата: #9141 Китиха 20 July 2012, 09:19
Бабуся може і має право бути проінформованою, що буде робитися під її вікнами. Інформація від двірника та продавця - це якось не по-людські, Ви не вважаєте? На які санітарні та архитектурні норми вона може спиратися у цьому випадку - це вона може дізнатися? Навряд у когось буде позитивна реакція на генделик під вікнами - бабуся може дізнатися про проекти власника магазину не з третіх вуст і як вона може їх від себе відвести, а не чекати факту? Я не кажу про війну, я кажу про людське ставлення з обох боків і правові норми.
А що не так я писала? З самого початку я радила йти до власника і розмоляти, питати, домовлятися... але не лякати, не вимагати і так далі. Не розумію, чим ваша думка разюче відрізняється від моєї На які норми спиратися, бабуся може дізнатися в органах місцевих самоврядувань, а не вимагати звіту від власника.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
20 July 2012 Цитата: #9141 Orchid 20 July 2012, 10:02
А що не так я писала? З самого початку я радила йти до власника і розмоляти, питати, домовлятися... але не лякати, не вимагати і так далі. Не розумію, чим ваша думка разюче відрізняється від моєї На які норми спиратися, бабуся може дізнатися в органах місцевих самоврядувань, а не вимагати звіту від власника.
Я не думаю, що є якась дуже разюча різниця. Але я не дуже розумію, чому бабуся має йти домовлятися, якщо власник не вважає за потрібне це зробити зі свого боку. Ідея ж його. А сваритися і погрожувати не потрібно, це не ефективно.
Конфетти
Награды:
Конфетти
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10997 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 29.05.2024 |
Конфетти
VIP пользователь
20 July 2012 так и есть, несколько столов под стенами на территории,закрепленной за магазином, считается расширением торгового зала и не требует никаких дополнительных бумаг и разрешений
тут нужно договориться по-хорошему. удачи
Конфетти
Награды:
Конфетти
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10997 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 29.05.2024 |
Конфетти
VIP пользователь
20 July 2012 изначально Ваша бабушка и соседи давали разрешение на открытие магазина в жилом фонде ??? вот именно в тот момент все и решилось по поводу санитарных,экологических и прочих норм, увы
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
20 July 2012 Цитата: #9141 Конфетти 20 July 2012, 10:32
изначально Ваша бабушка и соседи давали разрешение на открытие магазина в жилом фонде ??? вот именно в тот момент все и решилось по поводу санитарных,экологических и прочих норм, увы
Наскільки я знаю, півметра чи метр від будівлі нічого не повинно бути. Сподіваюсь, ТС відпишеться, цікаво, що закон пише з цього приводу
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Orchid
VIP пользователь
20 July 2012 Бабуся не має йти домлвлятися, це її власне бажання- дізнатися про плани керівництва магазину. А якщо це високоповерхівка, власник має обійти всі квартири? Є робочій проект, є подписаний дозвіл. (Це, до речі, багато часу і купа грошей) Ми ж тут не обговорюємо всі неподобства з боку торгівельних точок, і я аж ніяк не захищаю того, хто саме в тому місці вирішив поставити столи, я взагалі ситуацію не знаю. Людина спитала поради, як бути саме в цій ситуації. Знаючи права та обов"язки власника продовольчого магазину, я порадила як розумніше вести себе в цій ситуації, щоб не прийшлося розачоровуватися. От і все
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
20 July 2012 А таке питання, просто цікаво - якщо я новий власник житла, то мій дозвіл не потрібен?
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
20 July 2012 Цитата: #9141 alisa 20 July 2012, 21:57
А таке питання, просто цікаво - якщо я новий власник житла, то мій дозвіл не потрібен?
Бачили очі, що купували
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
Orchid
VIP пользователь
21 July 2012 Цитата: #9141 alisa 20 July 2012, 22:49
А якщо в спадок?
Дарованому коневі в зуби не дивляться)) Жартую
Конфетти
Награды:
Конфетти
Конфетти
VIP пользователь
21 July 2012 дорога ложка к обеду. т.е. разрешение соседей нужно на "дату" документального оформления открытия нового магазина
Просматривают эту тему:
Forum