• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Продаж квартири з прописаними дітьми

Beretta   
Gold   
15 August 2012 13236 78
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012

Акція від власника: діти- бонусом))))
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 Orchid 15 August 2012, 19:58

Акція від власника: діти- бонусом))))

Нуачо, кішки оно завжди повертаються у старий будинок, навіть якщо хазяї десь далеко переїдуть та заберуть їх з собою.
Може, діти теж так, до дому прив'язуються?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Район: Центральный
Синий бублик
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 jozh 15 August 2012, 19:58

Дуже цікаво... А хто сказав, що без його згоди не можна? Нотаріус чи десь інакше? І чи не пояснили, бува, на основі чого така заборона?

меня в николаевском аэропорту мурыжили 2 часа. с нотариальным разрешением на вывоз детей. они в итоге позвонили папе(ну я набрала, как они проверили, что это именно он?) и спросили лично-разрешает ли он нам ехать О_о
diasnk

diasnk

Заходил(а): 21.04.2022
diasnk
Активный пользователь
   15 August 2012
в паспортном столе начальник паспортного стола потребовала пока отец не придет и не напишет заявление детей ни выпишут и не пропишут.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 Синий бублик 15 August 2012, 20:01

меня в николаевском аэропорту мурыжили 2 часа. с нотариальным разрешением на вывоз детей. они в итоге позвонили папе(ну я набрала, как они проверили, что это именно он?) и спросили лично-разрешает ли он нам ехать О_о

Ні, ну то геть інше. Якщо перепрописувати за кордон, то згода батька звісно потрібна, а якщо так, в однієї країні... то раніш не потрібно було.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 Синий бублик 15 August 2012, 20:01

Вивіз за межі країни чи просто переліт між містами? Про перше в курсі, а якщо мова йде про перевезення дітей в рамках країни, то теж дурня якась виходить.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
annapocelyeva

annapocelyeva

Заходил(а): 22.06.2018
Район: Заводской - Намыв
annapocelyeva
Активный пользователь
   15 August 2012
нам тоже сказали что первая проблема в покупки квартиры ето прописаные дети. вот так.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 diasnk 15 August 2012, 20:02
в паспортном столе начальник паспортного стола потребовала пока отец не придет и не напишет заявление детей ни выпишут и не пропишут.

А Ви часом у неї не поцікавились, на основі чого вона має право висувати таку вимогу?
Я чим далі, тим більше впевнююсь, що це завжди треба робити, коли якусь чергову вимогу почуєш... бо люблять вони зі стелі свої вимоги брати...

Якось мені ліньки зараз закони переривати, тим паче, я щось навіть не маю уявлення, де саме це таке може бути записано... В Сімейному кодексі, чи в Житловому?
diasnk

diasnk

Заходил(а): 21.04.2022
diasnk
Активный пользователь
   15 August 2012
не знаю интересоваться времени не было мне надо было срочно прописаться и детей прописать, поэтому я привела мужа и он написал что не против.
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 jozh 15 August 2012, 20:08

Вивіз за межі країни чи просто переліт між містами? Про перше в курсі, а якщо мова йде про перевезення дітей в рамках країни, то теж дурня якась виходить.

в москву летели. да я же не против этого разрешения. но оно у меня было. с голографиями и печатями. я была вынуждена 2 часа сидеть на пятачке 2 на 3 метра, потому что багаж уже проверили. а с паспортами заминка. они мне еще указывали, что туда детям бегать нельзя и сюда нельзя. и я даже поругаться с ними не могу, потому что самолет через час, я в аэропорту одна с тремя детьми и они могут придумать любую байду на свое усмотрение. как всегда -у нас все через анус... пустили меня в зал ожидания за 5 минут до отправления самолета со словами "ну вы же понимаете, нам надо было проверить". и аэропорт-это одна из инстанций. в паспортном столе куда более извращенные садисты сидят
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 Синий бублик 15 August 2012, 20:19

в москву летели. да я же не против этого разрешения. но оно у меня было. с голографиями и печатями. я была вынуждена 2 часа сидеть на пятачке 2 на 3 метра, потому что багаж уже проверили. а с паспортами заминка. они мне еще указывали, что туда детям бегать нельзя и сюда нельзя. и я даже поругаться с ними не могу, потому что самолет через час, я в аэропорту одна с тремя детьми и они могут придумать любую байду на свое усмотрение. как всегда -у нас все через анус... пустили меня в зал ожидания за 5 минут до отправления самолета со словами "ну вы же понимаете, нам надо было проверить". и аэропорт-это одна из инстанций. в паспортном столе куда более извращенные садисты сидят

А з якого дива тоді вони причепилися до тебе?
Та ще й дзвінок цей, абсолютно безглуздий. Так дійсно можна було набрати хоч сусіда дядю Петю, у них що там, розпізнавалка по голосу є?
А якби тато в цей час не зміг відповісти на дзвінок, тоді що, так би й не випустили? Ох...
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 jozh 15 August 2012, 20:25

А з якого дива тоді вони причепилися до тебе?
Та ще й дзвінок цей, абсолютно безглуздий. Так дійсно можна було набрати хоч сусіда дядю Петю, у них що там, розпізнавалка по голосу є?
А якби тато в цей час не зміг відповісти на дзвінок, тоді що, так би й не випустили? Ох...

Бо Москва, то вже закордон.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 jozh 15 August 2012, 19:50

Звідкіля це така інформація?
Виписувала-прописувала свою дитину не раз, і ніхто за того батька навіть не запитав, не кажучи вже про його дозвіл.
Хіба що за останні кілька років щось змінилося... Тут дійсно не встигаєш відслідковувати всі зміни, кожен день якийсь "сюрприз".

у нас при выписке ребёнка требовали присутствия нас-родителей и заявление писали и я и муж.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 jozh 15 August 2012, 19:50

Звідкіля це така інформація?
Виписувала-прописувала свою дитину не раз, і ніхто за того батька навіть не запитав, не кажучи вже про його дозвіл.
Хіба що за останні кілька років щось змінилося... Тут дійсно не встигаєш відслідковувати всі зміни, кожен день якийсь "сюрприз".

у нас при выписке ребёнка требовали присутствия нас-родителей и заявление писали и я и муж.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 Orchid 15 August 2012, 20:36

Бо Москва, то вже закордон.

Що закордон, я розумію. Питання не щодо Москви, а щодо їх вимог при наявності дозволу.
Дикий Ёж

Дикий Ёж

Заходил(а): 30.07.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: ---
Дикий Ёж
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 Beretta 15 August 2012, 19:27
Дівчата, мене цікавить таке питання. Нам треба прописати дітей у квартиру. Проблема в тому, що є варіант з її продажем. Мене лякають, що якщо прописати туди, то потім начебто багато мороки з її продажем. Що за морока і чи дійсно вона є? Хтось має досвід?
Є одна квартира, в якій прописаний батько, і вигідніше було б туди прописати.
Є інша квартира, в якій прописана мати. Туди можна теж прописати, але платити більше доведеться.

У меня дети были прописаны в квартире, при продаже выписали как обычно, прописали в новую квартиру. Это если дети собственники - могут возникнуть проблемы. В нашей квартире они собственниками не являлись, поэтому проблем с выпиской не было.
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   15 August 2012
Цитата: #9265 Orchid 15 August 2012, 19:47
Повторююсь:
Раніш, було таке законодавство, що неповнолітні, були автоматично власниками нерухомого майна батьків. Тоді треба було придбати житло з негіршими умовами та перепрописати туди за згодою опікунської ради. Зараз, діти не є власниками нерухомості, якщо батьки це не позначили у техпаспорті, чи немає такого рішення суду. Ви просто йдете у паспортний стіл та виписуєте дитину з цієї адреси на адресу "рідненької-рідненької бабусі, яка дуже любить і чекає на онуків")))

все це так, але нотаріус вимагає справку від опікунськоі ради під час заключення договору купівлі-продіжу, навіть якщо діти не є власниками житла, що продається
Дикий Ёж

Дикий Ёж

Заходил(а): 30.07.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: ---
Дикий Ёж
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 "Ольга" 15 August 2012, 20:43

В октябре 2011 выписывалась с детьми из продаваемой квартиры, стандартно заполнила бланки в паспортном столе на себя и детей, никакого присутствия мужа и тем более его разрешения не требовалось.
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   15 August 2012
Цитата: #9265 onp2008 15 August 2012, 20:55

все це так, але нотаріус вимагає справку від опікунськоі ради під час заключення договору купівлі-продіжу, навіть якщо діти не є власниками житла, що продається

Це якщо там діти прописані? То виписати їх, та й годі.
Синий бублик

Синий бублик

Синий бублик
VIP пользователь
   15 August 2012
а мне еще женщина таможенник говорит-у вас есть связь с отцом детей? дайте нам его номер. номера его у меня нет, но я его устроила на работу к знакомому, звоню этому знакомому, диалог в присутствии таможни-Сережа. знаешь телефон М?-да он рядом сидит-дай ему трубку, тут таможня хочет с ним поговорить. и я отдаю трубку. вообще цирк какой-то.
а больше всего мне было страшно,что у меня гривен с собой нет, взятку дать нечем, пока я позвоню и кто-то приедет забрать меня из аэропорта-куча времени пройдет. в общем, веселое было начало поездки.
Просматривают эту тему:

Forum