- 0 Поддержать автора
-
Ларчик
Семья:
Ларчик
Имя: Лариса Группа: Активный пользователь Сообщений: 650 Регистрация: 08.01.2011 Заходил(а): 20.06.2017 |
Ларчик
Активный пользователь
13 July 2012
У меня ребёнок, вообще, молоко не пьёт. Тем более домашнее. Кашу на завтрак ест овсянку, на магазином молоке. Хотя в садике, часто пил на полдник молоко, я даже в шоке была.
А на завтрак ребёнку чередую: овсянка+бутик с маслом и мёдом+чай; гренки+чай; омлет+хлеб с маслом+чай; сырники со сметанкой (очень любит)
Нам уже 6 лет конечно.
А на завтрак ребёнку чередую: овсянка+бутик с маслом и мёдом+чай; гренки+чай; омлет+хлеб с маслом+чай; сырники со сметанкой (очень любит)
Нам уже 6 лет конечно.
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
![](/files/upload/1004000/1004796/32x32/aw-4.gif.jpg)
![](/files/upload/1004000/1004799/32x32/aw-7.gif.jpg)
Вера1690
VIP пользователь
13 July 2012 Цитата: #9107 Zol_otko 13 July 2012, 15:10Щоб не порпатись в інших темах,раз ми заговорили за молоко,то спитаю тут![]()
Ви як купуєте молоко (і магазинне і домашнє),ви його кип"ятите? чи сирим кладете в холодильник і вживаєте по мірі необхідності,або поки не зіпсується?На скільки менше вітамінів у кип"яченому молоці,ніж в не кип"яченому?І скільки часу ви зберігаєте молоко?
купую різне, зазвичай домашнє (в нас на риночку, коло дому, продають молоко із свіжими лабораторними висновками, бо працює лобораторія і через дорогу на стихійний ринок я за ним не ходжу, хоч там і на гривню дешевше). Кип'ячу обов'язково любе, вживаєм в каші поки не зкисне, після на млинці, або іншу випічку іде. зберігаю некип'яченим в холодильнику. Можливо вітамінів у вареному молоці і меньше, але все інше в ньому, при нагріванні не руйнується(молочні білки,жир,цукор,макро- та мікроелементи).
доречі, магазинне іще на заводі закип'ятили,нормалізували та по пакетах розлили...
то на рахунок кип'ятіння, я особисто, не бачу варіантів- або робити це самій, або вживати те, що на виробництві з усіх корів області в одну ємність злили, перемішали та нагріли
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Zol_otko
Семья:
Zol_otko
Имя: Оля Группа: VIP пользователь Сообщений: 2329 Регистрация: 27.09.2010 Заходил(а): 06.09.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224 |
Zol_otko
VIP пользователь
13 July 2012 Цитата: #9107 Вера1690 13 July 2012, 16:57
купую різне, зазвичай домашнє (в нас на риночку, коло дому, продають молоко із свіжими лабораторними висновками, бо працює лобораторія і через дорогу на стихійний ринок я за ним не ходжу, хоч там і на гривню дешевше). Кип'ячу обов'язково любе, вживаєм в каші поки не зкисне, після на млинці, або іншу випічку іде. зберігаю некип'яченим в холодильнику. Можливо вітамінів у вареному молоці і меньше, але все інше в ньому, при нагріванні не руйнується(молочні білки,жир,цукор,макро- та мікроелементи).
доречі, магазинне іще на заводі закип'ятили,нормалізували та по пакетах розлили...
то на рахунок кип'ятіння, я особисто, не бачу варіантів- або робити це самій, або вживати те, що на виробництві з усіх корів області в одну ємність злили, перемішали та нагріли
Щось я заплуталась))))) Будь яке кип"ятиш і зберігаєш в холодильнику?
А на заводі хіба його кип"ятять? Здається його тільки до 80 градусів нагрівають і все. У мене запитання,якщо всі люди кип"ятять молоко,то як же ж ті,що купують домашнє молоко?вони ж кричать,що парне,з-під корови корисне,а кип"ятінням виходить все вбивається?Бо я роками малій даю кип"ячене молоко (любе),от і думаю,а чи приношу я їй користь тим молоком?
![](/theme/default/images/smiles/42.gif)
Серцем і душею з ними.......!
kis`unya
Семья:
Награды:
kis`unya
Имя: Алла Группа: VIP пользователь Сообщений: 3482 Регистрация: 16.11.2010 Заходил(а): 29.01.2019 |
![](/files/upload/1004000/1004914/32x32/aw-12.png.jpg)
kis`unya
VIP пользователь
13 July 2012 как выше Вера написала,что там много чего полезного остается и после кипячения,я не советчик,но тоже кипятила бы обязательно домашнее.а магазинное нет,все таки оно пастеризуется,а некоторое и поддается ультрапастеризации,хотя когда готовишь молочную кашу оно все равно в итоге кипятится
![](/theme/default/images/smiles/26.gif)
по теме мы еще не большие,но едим молочные кашки манка,овсянка,творожки,скоро будем понемножку блинчики,сырники,оладушки
пока рацион невелик
чтобы сохранить ангельский характер,нужно иметь дьявольское терпение...
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
![](/files/upload/1004000/1004799/32x32/aw-7.gif.jpg)
Вера1690
VIP пользователь
13 July 2012 Цитата: #9107 Zol_otko 13 July 2012, 21:22
Щось я заплуталась))))) Будь яке кип"ятиш і зберігаєш в холодильнику?
А на заводі хіба його кип"ятять? Здається його тільки до 80 градусів нагрівають і все. У мене запитання,якщо всі люди кип"ятять молоко,то як же ж ті,що купують домашнє молоко?вони ж кричать,що парне,з-під корови корисне,а кип"ятінням виходить все вбивається?Бо я роками малій даю кип"ячене молоко (любе),от і думаю,а чи приношу я їй користь тим молоком?![]()
ага,будь яке кип'ячу перед вживанням та зберігаю в холодильнику. Отака я вже... То пастеризоване не кип'ятять, а стерилізоване та ультра-пастеризоване- це кип'ячене молоко. Парне зпід корови воно перші хвилин 15, і більш корисне не за рахунок якихто чарівних вітамінів, а за рахунок антитіл, та ферментів, які протягом невеликого часу руйнуються і без нагрівання.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Beretta
Семья:
Награды:
Beretta
Имя: Beretta Группа: Gold Сообщений: 5268 Регистрация: 12.03.2010 Заходил(а): 01.02.2018 |
![](/files/upload/1004000/1004919/32x32/aw-11.gif.jpg)
Beretta
Gold
13 July 2012
Вівсяна каша на воді без цукру, солі і масла, але з сезонними фруктами, або з джемом, горіхами чи замороженими ягодами - це завжди у фаворі. Моє улюблене блюдо до сніданку)))
або млинці, сирники, ледачі вареники, запіканка
або омлет, яйця-пашот, смажені яйця. зазвичай додаю овочі (цибуля, перець, помідор)
або манка чи гречка
або щось закрутити у лаваш і сказати, що це турецька кухня, або італійська, або сама вигадала))))))
раніше для мене сніданок був - чашка зеленого чаю...тепер маю поїсти, бо сил не буде.
чай мала та чоловік не п"ють. Компот в нас розходиться літрами...
або млинці, сирники, ледачі вареники, запіканка
або омлет, яйця-пашот, смажені яйця. зазвичай додаю овочі (цибуля, перець, помідор)
або манка чи гречка
або щось закрутити у лаваш і сказати, що це турецька кухня, або італійська, або сама вигадала))))))
раніше для мене сніданок був - чашка зеленого чаю...тепер маю поїсти, бо сил не буде.
чай мала та чоловік не п"ють. Компот в нас розходиться літрами...
tatyana-koro
Семья:
tatyana-koro
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 362 Регистрация: 16.11.2010 Заходил(а): 13.09.2024 |
tatyana-koro
Активный пользователь
14 July 2012
как-то ни у кого не увидела творог со сметаной))мы любим) младшеькому 1,4 годика-каждое утро творожок с бананом или ягодками(делаю из детского кефира ежевечерне-на утро) а мы- домашний с рынка.
Irinaskar
Имя: Irina Группа: Новичок Сообщений: 27 Регистрация: 11.09.2011 Заходил(а): 23.01.2018 |
Irinaskar
Новичок
17 July 2012
мой всегда чай с хлебом и маслом. Хлеб у нас домашний из хлебопечки, на молоке. Каши и прочее утром не ест УЖЕ, так как повзрослел (скоро целых 4 года будет
). Все остальные вкусности типа творога и фруктов и пр. - это уже в течении дня, во время "перекусонов". Иногда блины делаю или оладьи.
![](/theme/default/images/smiles/ura.gif)
elo4ka
Семья:
elo4ka
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1537 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.10.2019 |
elo4ka
VIP пользователь
17 July 2012
У нас завтраки разнообразием не блещут: творог - старшему со сметаной и вареньеи или медом, младший есть сладкие ванильные творожки, либо овсянка на воде с вареньем-медом-изюмом-сгущенкой, раз в неделю манка на молоке. Если есть - сырники-оладушки-блинчики с медом или сметаной. Ну и час с печеньем или бутербродом с маслом, младший вообще предпочитает воду.
В жизни всегда есть место для радости.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
17 July 2012 Цитата: #9107 Конфетти 17 July 2012, 15:39для нас самый правильный завтрак - зерновая каша )))
Уважно читала всю тему, поки люди писали ці дні. Дивлюся, майже для всіх каша - це основне.
![](/theme/default/images/smiles/smile.gif)
Вчора спробувала поекспериментувати з вівсянкою, яку я загалом терпіти не можу, і діти також... А нічогенько вийшло, я навіть здивувалася.
![](/theme/default/images/smiles/142.gif)
![](/theme/default/images/smiles/biggrin.gif)
Дітям теж сподобалась, просят надалі ще готувати, і різні види пробувати.
Так що в мене виникло питання - от всі пишуть про каші, мається на увазі молочна каша, чи щось інше? Я знаю і люблю, наприклад, солодку рисову кашу з ізюмом (шкода, вранці не приготуєш, бо довго чекати). Знаю рідкі молочні каши, практично з будь-якою крупою. Але чомусь якраз вони в нас вранці погано йдуть, все йде до того, що я їх з ранкового раціону виключу, залишуться на вечір (ввечері з задоволенням їдять всі). Просто зварити кашу з сіллю - мене не зрозуміють, вимагатимуть якогось доповнення до неї.
![](/theme/default/images/smiles/bh.gif)
Так які саме каші хто готує?
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
elo4ka
Семья:
elo4ka
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1537 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.10.2019 |
elo4ka
VIP пользователь
17 July 2012 Цитата: #9107 jozh 17 July 2012, 16:28
Уважно читала всю тему, поки люди писали ці дні. Дивлюся, майже для всіх каша - це основне.
Вчора спробувала поекспериментувати з вівсянкою, яку я загалом терпіти не можу, і діти також... А нічогенько вийшло, я навіть здивувалася.Я звикла, що вівсяна каша - це щось таке склизьке та сопливе, у мене вона ніколи нічого, крім відрази, не викликала. А тут я зготувала її на воді, з грушами и таку тверденьку, розсипчату. Та ще й з медом, пішла на раз!!!
inner:
Так що в мене виникло питання - от всі пишуть про каші, мається на увазі молочна каша, чи щось інше? Я знаю і люблю, наприклад, солодку рисову кашу з ізюмом (шкода, вранці не приготуєш, бо довго чекати). Знаю рідкі молочні каши, практично з будь-якою крупою. Але чомусь якраз вони в нас вранці погано йдуть, все йде до того, що я їх з ранкового раціону виключу, залишуться на вечір (ввечері з задоволенням їдять всі). Просто зварити кашу з сіллю - мене не зрозуміють, вимагатимуть якогось доповнення до неї.![]()
У меня дети маленькие, я варю хлопья Нордик, овсяные на завтрак на воде без соли, добавляю мед, варенье, изюм, недавно младший распробовал сгущенку. Все остальные виды и смеси у нас обычно на ужин. Овсянку варю не жидкую.
В жизни всегда есть место для радости.
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
![](/files/upload/1004000/1004804/32x32/aw-13.gif.jpg)
mamatanya
VIP пользователь
17 July 2012
я майже завжди готую кашу на воді з цукром.
ще люблю додавати різні прянощі або мед.
фрукти ніколи не кладу - не люблю.
![](/theme/default/images/smiles/42.gif)
фрукти ніколи не кладу - не люблю.
Nonconformist
Семья:
Nonconformist
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 2790 Регистрация: 27.08.2009 Заходил(а): 04.09.2021 |
Nonconformist
VIP пользователь
17 July 2012
тоже беру нордик. или овсянку, или 4 злака. заливаю кипятком. не варю. молоко с кашами (да и вообще с чем-либо не даю по возможности).
а уже утром малая решает с чем будет есть : сухофрукты, мед..
а уже утром малая решает с чем будет есть : сухофрукты, мед..
Curly
Семья:
Curly
Имя: Лена Группа: Silver Сообщений: 1483 Регистрация: 13.12.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Curly
Silver
17 July 2012
А у меня мелкая на завтрак только молоко пьет и может кусочек хлеба или печенька скушать ![](/theme/default/images/smiles/sad.gif)
Кашу на завтрак только лет до 3х ела, а теперь ни в какую, она вообще у меня в еде конформистка страшная, ничего нового и подозрительного пробовать не хочет! А я сама овсянку ела с пол года на завтрак, а теперь давлюсь ей, никак не идет...
![](/theme/default/images/smiles/sad.gif)
Кашу на завтрак только лет до 3х ела, а теперь ни в какую, она вообще у меня в еде конформистка страшная, ничего нового и подозрительного пробовать не хочет! А я сама овсянку ела с пол года на завтрак, а теперь давлюсь ей, никак не идет...
— С чего вы взяли, что я сумасшедшая? — спросила Алиса.
— Это должно быть так, — сказал Кот, — иначе ты бы сюда не попала.
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |
![](/files/upload/1006000/1006742/32x32/avtor.png.jpg)
Нява Малика
VIP пользователь
17 July 2012 Цитата: #9107 jozh 17 July 2012, 16:28
Вчора спробувала поекспериментувати з вівсянкою, яку я загалом терпіти не можу, і діти також... А нічогенько вийшло, я навіть здивувалася.Я звикла, що вівсяна каша - це щось таке склизьке та сопливе, у мене вона ніколи нічого, крім відрази, не викликала. А тут я зготувала її на воді, з грушами и таку тверденьку, розсипчату. Та ще й з медом, пішла на раз!!!
inner:
Так що в мене виникло питання - от всі пишуть про каші, мається на увазі молочна каша, чи щось інше? Я знаю і люблю, наприклад, солодку рисову кашу з ізюмом (шкода, вранці не приготуєш, бо довго чекати). Знаю рідкі молочні каши, практично з будь-якою крупою. Але чомусь якраз вони в нас вранці погано йдуть, все йде до того, що я їх з ранкового раціону виключу, залишуться на вечір (ввечері з задоволенням їдять всі). Просто зварити кашу з сіллю - мене не зрозуміють, вимагатимуть якогось доповнення до неї.![]()
Каши с мясом.
Гречка - самая любимая. Поджарить или припустить лук, добавить фарш, или мелко порезанное мясо курицы, или что угодно из мяса (главное - мелкими кусочками). Перемешать с кашей и сливочным маслом. Кстати, дети поймут даже если гречка будет пустая и с солью :-)
То же самое с арнауткой или пшеничной кашей. Особенно хороши со свининой. Но их стараюсь делать редко из-за проблем с весом у члена семьи.
Еще - куриная печенка с корицей.
Рис. Самый любимый вариант к рису - чесночная курица с перцем в сметанном соусе. Еще - тушеные куриные крылья или курица кхо. Там соус хорошо с нейтральным вкусом риса сочетается. Еще - запеченая скумбрия или рыбные консервы в масле.
Перловка с грибами (ну это не для детей, но я люблю). В идеале бы с белыми и т.д., но вешенки с шампиньонами тоже сойдут.
Хотелось бы еще киноа попробовать. Но это уже экзотика и подозреваю недешевая.
Молочные каши муж вообще не ест. Я - равнодушна и не воспринимаю в качестве завтрака. Дети молочные каши в саду едят, еще дома иногда для них манку делаю и овсяные хлопья с молоком (но это экспресс-вариант на перед сном).
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
Sunny-mammy
Семья:
Sunny-mammy
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
18 July 2012 Цитата: #9107 Нява Малика 17 July 2012, 22:22
Каши с мясом.
Гречка - самая любимая. Поджарить или припустить лук, добавить фарш, или мелко порезанное мясо курицы, или что угодно из мяса (главное - мелкими кусочками). Перемешать с кашей и сливочным маслом. Кстати, дети поймут даже если гречка будет пустая и с солью :-)
То же самое с арнауткой или пшеничной кашей. Особенно хороши со свининой. Но их стараюсь делать редко из-за проблем с весом у члена семьи.
Еще - куриная печенка с корицей.
Рис. Самый любимый вариант к рису - чесночная курица с перцем в сметанном соусе. Еще - тушеные куриные крылья или курица кхо. Там соус хорошо с нейтральным вкусом риса сочетается. Еще - запеченая скумбрия или рыбные консервы в масле.
Перловка с грибами (ну это не для детей, но я люблю). В идеале бы с белыми и т.д., но вешенки с шампиньонами тоже сойдут.
Хотелось бы еще киноа попробовать. Но это уже экзотика и подозреваю недешевая.
Молочные каши муж вообще не ест. Я - равнодушна и не воспринимаю в качестве завтрака. Дети молочные каши в саду едят, еще дома иногда для них манку делаю и овсяные хлопья с молоком (но это экспресс-вариант на перед сном).
А это вы всё с утра готовите или с вечера?
А ещё мне интересно такое. У кого через сколько времни после пробуждения появляется чувство голода?
Я, например, могу в себя впихнуть еду только часа через полтора. Но к этому времени я уже на работе. Для меня завтрак - это чашка очень сладкого чая с утра и может кусочек сыра.
t.me/zhgoogl
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
18 July 2012 Цитата: #9107 Sunny-mammy 18 July 2012, 09:52
А ещё мне интересно такое. У кого через сколько времни после пробуждения появляется чувство голода?
Я, например, могу в себя впихнуть еду только часа через полтора. Но к этому времени я уже на работе. Для меня завтрак - это чашка очень сладкого чая с утра и может кусочек сыра.
Коли як. От сьогодні ми всі чомусь прокинулися аж на початку десятої ранку, тож швидко розігріла вчорашній плов, бо їсти вже дуже хотілося всім.
![](/theme/default/images/smiles/101.gif)
Але, як правило, десь через півгодини після прокидання. Якщо сразу після сну випити трохи чистої води, та ще й зробити зарядку, то вже й апетит просинається. Хоча, важкої їжі зранку все одно не хочеться.
З іншого боку, якщо попереду робота чи навчання, то поснідати обов'зково, хоч трохи, хоч якийсь там бутерброд нещасний з маслом на крайній випадок.
Бо якщо обід близько хоча б дванадцятої, то півдня організм фактично на голодному пайку. Ні сил, ні бажання щось робити.
А ще потім ввечері доганяємо, нажираємося на ніч (бо ж за день зголодніли дуже), все це відкладається по бокам, всю ніч погано спимо, а на ранок знову їсти не хочеться, бо ще й вечеря не переварилася. Ось і замкнене коло.
![](/theme/default/images/smiles/53.gif)
В мене чоловік важив стабільно 100 кіло ще до цього літа. Десь весною я почала змінювати режим харчування - а саме, обов'язковий сніданок, і на вечерю обов'язково щось легеньке і не дуже багато. Заборонила всім на вечір нажиратися, практично виключила все жирне, мучне. Нажиратися дозволила на обід (близько 12-ї), тут ніяких обмежень немає, можна їсти скільки влізе і що завгодно.
Результат вже є, почуваємося всі добре, я схуднула з зимових 57 кг. до моїх нормальних 47, чоловік зі 100 до 97. Минулого літа, хоча була й та сама робота фізична, і окрім харчування, нічого не змінилося, - наша вага фактично залишалася зимовою. Так що я впевнена, вплинув саме режим харчування, тобто хороший сніданок та легка вечеря не пізніше 18-19 вечора.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |
![](/files/upload/1006000/1006742/32x32/avtor.png.jpg)
Нява Малика
VIP пользователь
18 July 2012 Цитата: #9107 Sunny-mammy 18 July 2012, 09:52
Обычно с утра. Мне нравится свежеприготовленное.
Почти сразу :-)
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
Sunny-mammy
Семья:
Sunny-mammy
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
18 July 2012 Цитата: #9107 Нява Малика 18 July 2012, 12:52
Обычно с утра. Мне нравится свежеприготовленное.
Почти сразу :-)
Офигеть...с утра у плиты)) Этого мне точно не понять и не осилить))
Офф. А вы работаете? Если да, то во сколько же надо встать? Я так думаю, что мне кусок в горло с утра не лезет, потому что я как представлю встать на час минимум раньше, то и охота есть пропадает
![](/theme/default/images/smiles/biggrin.gif)
t.me/zhgoogl
Просматривают эту тему:
Forum