- 0 Поддержать автора
-
Зауважила,пару місяців тому,що в малої стало випадати волосся. Набагато більше,ніж зазвичай,аж пасмами,якщо по волоссю проводиш. Волосся сухувате,посічене,шкіра голови теж заліпляється за тиждень пластинками. Якраз в цей період вона пила вітаміни для дітей (курс 2 місяці),а ще перед тим лежала в лікарні,де пічкали уколами і крапельницями при бронхіті. Вітаміни пити закінчили,за порадою педіатра почала втирати реп"яхову олію,але поки результату немає.
Хочу спитати: від чого все-таки це випадіння може бути (від браку вітамінів точно ні,бо якраз тоді вона пила полівітамінний комплес),від нервів теж ні. Знаю,що якщо випадає волосся,значить неполадки в організмі. Що робити? може щось змінити в харчуванні?
Хочу спитати: від чого все-таки це випадіння може бути (від браку вітамінів точно ні,бо якраз тоді вона пила полівітамінний комплес),від нервів теж ні. Знаю,що якщо випадає волосся,значить неполадки в організмі. Що робити? може щось змінити в харчуванні?
Серцем і душею з ними.......!
Мурена
Семья:
Мурена
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Мурена
VIP пользователь
23 August 2012 Цитата: #9327 Zol_otko 23 August 2012, 11:18Зауважила,пару місяців тому,що в малої стало випадати волосся. Набагато більше,ніж зазвичай,аж пасмами,якщо по волоссю проводиш. Волосся сухувате,посічене,шкіра голови теж заліпляється за тиждень пластинками. Якраз в цей період вона пила вітаміни для дітей (курс 2 місяці),а ще перед тим лежала в лікарні,де пічкали уколами і крапельницями при бронхіті. Вітаміни пити закінчили,за порадою педіатра почала втирати реп"яхову олію,але поки результату немає.
в медцентре Белашова есть трихолог-сходите на консультацию
Анюта_80
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
23 August 2012 Цитата: #9327 Zol_otko 23 August 2012, 11:18Зауважила,пару місяців тому,що в малої стало випадати волосся. Набагато більше,ніж зазвичай,аж пасмами,якщо по волоссю проводиш. Волосся сухувате,посічене,шкіра голови теж заліпляється за тиждень пластинками. Якраз в цей період вона пила вітаміни для дітей (курс 2 місяці),а ще перед тим лежала в лікарні,де пічкали уколами і крапельницями при бронхіті. Вітаміни пити закінчили,за порадою педіатра почала втирати реп"яхову олію,але поки результату немає.
может, пересмотреть чем моете? у меня от некоторых шампуней такое было...
может, от воды, которую пьете...
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Flamingo
Имя: Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 18.09.2013 Заходил(а): 18.09.2013 |
Flamingo
Новичок
18 September 2013
Прискорити зростання волосся можна за допомогою старого народного засобу - цибульного соку. Потрібно натерти цибулю на дрібній тертці, віджати сік і втирати його в коріння волосся. Робити таку процедуру потрібно раз на тиждень. Треба пам'ятати, що від цибульного соку на волоссі залишається не дуже приємний запах.
Я ще додатково п'ю вітаміни на основі біотину "деакура"
Волосся росте по 3-4 см в міс після таких процедур)
Я ще додатково п'ю вітаміни на основі біотину "деакура"
Волосся росте по 3-4 см в міс після таких процедур)
enka
Имя: Елена Группа: Пользователь Сообщений: 75 Регистрация: 16.12.2011 Заходил(а): 24.05.2021 |
enka
Пользователь
18 September 2013
Надо сходить на компьютерную диагностику, чтобы выяснить причину. Все проблемы идут изнутри, а косметические средства надо применять после устранения причины.
Julia 12
Имя: Юлія Группа: Новичок Сообщений: 1 Регистрация: 23.02.2021 Заходил(а): 23.02.2021 |
Julia 12
Новичок
23 February 2021
У моєї племінниці теж випадало
волосся, по довжині ламалось , що
тільки не перепробували і різні шампуні і
маски, і народні засоби але добре що
вирішили таки звернутись за допомогою
до лікаря трихолога ( Мирослава
Новосільська нам допомогла). Вона
направила на аналізи, виявилось що
нестача вітамінів в організмі, прописана