- 0 Поддержать автора
-
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |

Цитата: #10568 Morkovka 05 March 2013, 21:411. Кем работает Ваш муж?
2. Будет ли муж присутствовать на родах?
3. Где предпочитаете покупать одежду себе и своей семье?
![]()
Зараз він прораб=) Будують, ремонтують тощо. Звертайтеся при потребі)))
2. Будет ли муж присутствовать на родах?
Якщо все складеться з роботою, то, звичайно! Він був присутній на перших пологах від початку і до кінця. І був дуже радий цьому)
3. Где предпочитаете покупать одежду себе и своей семье?
Останнім часом практично все куплено по інтернету. Принаймні собі і синові в основному замовляю у закордонних каталогах. Чоловік не дуже любить, що б я йому без нього вибирала, тому йому замовляю рідко.

Замовляємо Англію і Америку разом

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Zol_otko
Имя: Оля Группа: VIP пользователь Сообщений: 2329 Регистрация: 27.09.2010 Заходил(а): 06.09.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224 |
Пиу-Пиу
Имя: М&M's Группа: VIP пользователь Сообщений: 1846 Регистрация: 01.12.2012 Заходил(а): 15.10.2013 |
Цитата: #10568 Сумерки 05 March 2013, 21:41то є так)))
із задоволенням обміняю на стейк, чи на вареники з сиром, чи на шматок чізкейку, чи на...так, треба зупинитись)
Какое кафе в городе можешь назвать любимым?
И когда мы с тобой туда пойдём?
Расскажи, есть ли в твоей жизни поступок, о котором ты жалеешь?
Встречалась ли ты с известными личностями? Со звёздами? Если да, то с кем?
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |

Цитата: #10568 Zol_otko 06 March 2013, 07:44Вікуся! насамперед хочу щиро порадуватись за тебе ( що намічається дівчинка)!!!!!! здоров'я тобі і малечі,сказати,що підтримую ім'я Соломія ( не відступай)!!!!! і взагалі ти дуже проста і позитивна людина,люблю таких і ціную!!! Старший вже знає про малечу в пузі,? яка реакція? ти тепер осядеш в Миколаєві?скільки у тебе справжніх друзів? (подруг)?
Золотко моє)))) Дякую тобі за теплі слова)))
Від імені я думаю не відступлю=))) Хіба що вигадаю щось нове, але Соломія дуже припало мені до душі...
Тобі я теж бажаю здоров*я! ти вже майже на фінішній прямій))))

Старший вже знає про малечу в пузі,? яка реакція?
Знає, але цілком ще не розуміє)) Каже, що скоро у нього буде сестричка і чомусь назвати її хоче Ігорем

ти тепер осядеш в Миколаєві?
Я вже не загадую наперед. Я зрозуміла, що варто нам наскладати якіхось планів, то життя вирішує голосно над нами посміятись)))
зараз, так складаються обставини, я буду тут.
Миколаїв завжди залишиться моїм рідним і улюбленим містом. Але в Іллічівську мені дуже сподобалось.. Бо все ж таки жити біля самого моря це прекрасно!
скільки у тебе справжніх друзів? (подруг)?
Їх небагато і всі вони зі шкільних часів. Загалом одні дівчата, лише один хлопець, який став хрещеним мого сина))) Ця дружба перевірена роками, огнем, водою і мідними трубами, як то кажуть)))
Є декілька людей, яких не знаю, чи можна назвати друзями, але ми підтримуємо стосунки, приходимо один одному за порадами...
З роками якось важче зближатися з людьми стало, не знаю чому.

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Лёличка
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3942 Регистрация: 14.02.2010 Заходил(а): 03.04.2023 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 0672825428 |
Самый яркий момент в жизни (свадьба и рождение ребёнка не считается)?
Страна или место, в котором мечтаете побывать?
Что бы изменили в своей жизни на данном этапе?
Я отвечаю за то, что говорю, но не отвечаю за то, что вы слышите©
Пиу-Пиу
Имя: М&M's Группа: VIP пользователь Сообщений: 1846 Регистрация: 01.12.2012 Заходил(а): 15.10.2013 |

MaTi
Имя: MaTi Группа: VIP пользователь Сообщений: 4334 Регистрация: 23.02.2011 Заходил(а): 18.12.2018 |

Lady Sun
Имя: Анна Группа: Активный пользователь Сообщений: 312 Регистрация: 03.07.2012 Заходил(а): 29.05.2016 |
2. Говорят, что в жизни нужно попробывать всё. Есть ли вещи, которые вы никогда не попробуете?
3. У Вас есть личный рецепт успеха? Расскажите о нем?!
4. На какой вопрос вам хотелось бы самому ответить, но вам его никогда не задают?

5. Какие мечты детства вы воплатили в жизнь?
6. Что для Вас главное в жизни?
7. Критика. Как вы относитесь к ней, в свой адрасс?
8. Вы поймали золотую рибку. Какие 3 желания вы загадаете?

9. Мотивируете ли вы себя? Если да, то каким образом?
10. Если бы у вас был волшебный телефон, сняв трубку которого вы услышите бога, что бы вы сказали в первую очередь или спросили?
Сумерки

Цитата: #10568 Пиу-Пиу 06 March 2013, 08:09Тогда следующий вопрос))
Дейлі - там дуже смачно готують, особливо салат "Цезар")))
Грифель - за затишний інтер'єр))
Я завжди готова)))
Жаліти ... Немає напевно такого. Навіщо жаліти, повернути вже все одно не можна. Іноді думаю, що можна було вчинити по-іншому, але значить так судилося.
Завжди дотримуюся принципу - краще зробити, ніж шкодувати про те, що не зробив.
десь у 2006 році ми з подругами відпочивали у Залізному порту і по вечорах любили ходити до кабака з живою музикою. там познайомилися з хлопцем, що співав. Голос у нього був неймовірний. Поки відпочивали, зустрічалися з ним там і разом пили пиво)))
А ось нещодавно листаю старі фотки, бачу цього хлопця з кабака і розумію, що він - це Віктор Романченко)))

Sunny-mammy
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Дай определение счастью тремя словами. Муж, дети, здоровье не катит)))
Человек, которым ты восхищаешься и почему.
Ты сладкоежка?
Что считаешь своим призванием?
Сумерки

Цитата: #10568 Лёличка 06 March 2013, 11:41Поступок, за который вам стыдно?
Блін, нічого конкретно не згадаю..але щось мабуть таки є)))

Часто мені буває соромно за свою нестриманність. В реальному житті я дуже емоційно можу реагувати на якісь слова чи дії інших людей, можу наговорити зайвого. Але це геть не зі злоби чи образи, просто такий темперамент.

Близькі друзі знають мене, то вже не звертають уваги))
А ще я дуже не люблю жаліти, тож якщо вам потрібні саркастичні коментарі - то це до мене))) Добре, що друзі з цього приводу не ображаються, навпаки - я їм настрій підіймаю)))
От тількі мама цього не дуже розуміє)))

Самий-самий, я сподіваюсь, ще попереду)))
З ранніх років можу виділити гру у команді КВК))))
А так кожна подія в житті накладає якийсь відбиток. І перше зізнання у коханні, і перша самостійна подорож із друзями, перше весілля у компанії, перша сессія..
Індія, Таїланд, Куба, Італія.. і ще якийсь віддалений острів у океані...)))
Якби мала змогу, то попередила тих, хто зарано пішов з цього світу, що в той день і в той час їм не треба туди йти/їхати....

Сумерки

Цитата: #10568 Пиу-Пиу 06 March 2013, 11:53Не планувала змінити нік на Сутінки?

Але якщо вирішу змінити, то геть на щось інше.

Сумерки

Цитата: #10568 MaTi 06 March 2013, 12:06Что означает Ваш ник? (с известной Сагой ведь не связан?)
Ні, не пов'язаний зовсім. Цьому ніку вже багато років, фільмів однойменних ще в помині не було.
Я не пам'ятаю назви, але в одному фільмі побачила яхту під назвою "Сумерки", так нік і придумався)

Erika
Имя: Александра Группа: VIP пользователь Сообщений: 1465 Регистрация: 15.01.2011 Заходил(а): 18.03.2019 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 0957923551 |

Что-то хотела бы изменить в себе? Привычки, поведение, черту характера...?
Приятное времяпроведение - это..?
Сумерки

Цитата: #10568 Lady Sun 06 March 2013, 12:301. На что вам не хватает смелости?
2. Говорят, что в жизни нужно попробывать всё. Есть ли вещи, которые вы никогда не попробуете?
4. На какой вопрос вам хотелось бы самому ответить, но вам его никогда не задают?
10. Если бы у вас был волшебный телефон, сняв трубку которого вы услышите бога, что бы вы сказали в первую очередь или спросили?
Завжди не вистачає напевно сміливості вчасно сходити до стоматолого та здати звіти в податкову

І напевно таки не вистачить сміливості стрибнути з парашутом або щось типу цього

Ніколи не кажи ніколи)))
Він не особисто мій, але... Щоб чогось добитись самому - треба дуже багато працювати над собою, вдосконалювати свої знання та навички. Ніколи не можна на чомусь зупинятись, бо рух вперед це і є життя.
І це стосується як і роботи, так і сімейного життя))

важко.. треба подумати))
Та ви знаєте...ніякі))) людиною-невидимкою так і не стала, читати чужі думки не навчилась, літати не дано.. з цим все сумно)))

Звичайно, здоров'я близьких. І завжди залишатися людиною.
Перші хвилин 10 дуже засмучуюся, ще 5 хвилин ображаюся, потім починаю розбиратися чи була критика конструктивною.

назву чисто матеріальні бажання... без пафосу)
Дом у моря, в три поверхи) Знятися в кіно) Повечеряти з Вакарчуком)

У мене з цим зараз погано))) Ліньки робити майже все.
Чи є життя після смерті?

Сумерки

Цитата: #10568 Sunny-mammy 06 March 2013, 13:34Самый необычный подарок, который делали тебе и ты?
Ты сладкоежка?
Колись, людина, яка захотіла залишитись невідомою, прислала мені великий букет червоних троянд.
потім я дізналась, що вони аж з Москви приїхали)))
Тобто теж, без пафосу?))) ну тоді це...Відчувати кохання, заробляти багато гроршей, багато подорожувати.
Банально?))

Своїм колишнім директором. Він добра та світла людина=) Справедливий, чесний, веселий чоловік.
Ты сладкоежка?
О так...)))) Макфлурі, Твікс, Наполеон, Чізкейк, шоколадні цукерки, єклери...))))

Я як раз шукаю собі нове покликання)))

Сумерки

Цитата: #10568 Erika 06 March 2013, 13:53Любишь ли копаться в себе?
О так, особливо вночі, коли треба спати, я частенько копирсаюся в своїх тарганах)))
Хотіла би бути іноді більш рішучою. Менш ледачою

а ще талію трохи менше)))
Будь-яка подорож з родиною і друзями.

Континент-Тур
Имя: Юля, Лена Группа: Турагентство Сообщений: 1955 Регистрация: 18.01.2011 Заходил(а): 15.07.2016 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: (0512)47-02-35 |
Цитата: #10568 Сумерки 06 March 2013, 13:19
А ось нещодавно листаю старі фотки, бачу цього хлопця з кабака і розумію, що він - це Віктор Романченко)))

Подбирайте тур на kontinent-tour.com

Мы в контакте: http://vk.com/kontinent
Сумерки

Цитата: #10568 Континент-Тур 06 March 2013, 15:02Фото в студию!

Lady Sun
Имя: Анна Группа: Активный пользователь Сообщений: 312 Регистрация: 03.07.2012 Заходил(а): 29.05.2016 |
Цитата: #10568 Сумерки 06 March 2013, 14:30
назву чисто матеріальні бажання... без пафосу)
Дом у моря, в три поверхи) Знятися в кіно) Повечеряти з Вакарчуком)
Чи є життя після смерті?
Как бы изменилась ваша жизнь, если бы вы знали, что смерти нет?
Forum