- 0 Поддержать автора
-
Euphoria
Семья:
Euphoria
Имя: Виктория Группа: Активный пользователь Сообщений: 430 Регистрация: 01.10.2012 Заходил(а): 16.08.2015 |
Euphoria
Активный пользователь
18 January 2013 Цитата: #10227 Alena_syper 18 January 2013, 21:55не ну это я сейчас уже поняла!!!! По этому и автору поста советую забить)))
извините. ступила. хотела сделать цитату на слова автора, а сделала на последнее сообщение.
Аноним
Имя: ВНИМАНИЕ! Этот профайл используется для всех Анонимов Группа: Профиль используется для всех Анонимов Сообщений: 5688 Регистрация: 01.10.2009 Заходил(а): 02.01.2025 |
Аноним
Профиль используется для всех Анонимов
18 January 2013
Приєднаюсь до багатьох, що не забивайте голову дурницями. Але й таке скажу, що без усіх без винятку моііх попередніх стосунків не було б того щастя, що маю зараз. Тому треба насолоджуватись будь- яким етапом свого життя і не робити ставку, що завтра йдете заміж, або розлучаєтесь. Всьому свій час, а кожна людина в нашому житті нас чомусь вчить, весь досвід спілкування та стосунків - безцінний, тим більше відчуття закоханності. Незважайте не на що, але й не робіть дурниць, обгрунтовуйте своі рішення, щоб не жалкувати із-за своєі поведінки, а все інше по життю стане на своі місця. Доречі, мені теж зовсім інше пророкували, але ж ні , все навпаки, але то для мене краще :)
ПС. Вибачте, планшет двокрапку не хоче вибирати над і ((((
Просматривают эту тему:
Ответить в теме:
"Судьба или нет?"
Forum