- 0 Поддержать автора
-
В Миколаєві стартує акція «Гуманітарний кошик».
Активный пользователь
11 July 2014
1480
6
З понеділка в Миколаєві стартує акція «Гуманітарний кошик».
В супермаркетах Миколаєва встановлять спеціальні візки, до яких всі небайдужі миколаївці зможуть покласти найнеобхідніші речі для тих, хто зараз перебуває в зоні АТО.
Шукаємо волонтерів!
Головне завдання волонтерів - долучати до акції покупців, слідкувати за товарами у візках та вчасно повідомляти диспетчерів про забір товарів.
Саме від активістів та волонтерів залежатиме результат акції!
Кого интересует - пишите, дам номер координатора.
В супермаркетах Миколаєва встановлять спеціальні візки, до яких всі небайдужі миколаївці зможуть покласти найнеобхідніші речі для тих, хто зараз перебуває в зоні АТО.
Шукаємо волонтерів!
Головне завдання волонтерів - долучати до акції покупців, слідкувати за товарами у візках та вчасно повідомляти диспетчерів про забір товарів.
Саме від активістів та волонтерів залежатиме результат акції!
Кого интересует - пишите, дам номер координатора.
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
15 July 2014
В акції беруть участь 9 супермаркетів – вся мережа магазинів «Таврия В», «Деликатес» («Южный Буг»), «Амстор» та «Край».
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
free_ket
Семья:
Награды:
free_ket
Имя: Катерина Группа: Silver Сообщений: 7771 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 06.06.2018 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 0633двадцатьдва9367 |
free_ket
Silver
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 11:03)
В акції беруть участь 9 супермаркетів – вся мережа магазинів «Таврия В», «Деликатес» («Южный Буг»), «Амстор» та «Край».
а есть гарантия того что это все дойдет адресатам ?
а то получится как с красным крестом
Порой, у самых веселых людей, самая грустная душа.
Заказы по каталогам Германии
Zemy
Семья:
Награды:
Zemy
Имя: Зяма Группа: VIP пользователь Сообщений: 12755 Регистрация: 03.01.2011 Заходил(а): 12.04.2017 |
Zemy
VIP пользователь
15 July 2014 Цитата: Ссылка (15 Июль 2014 12:05)
а есть гарантия того что это все дойдет адресатам ?
и меня интересует, кто сортирует, кто отправляет, куда?
Здесь был Зяма...
А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
15 July 2014
я не організатор, але бачу акцію підтримує миколаїваська ода, якщо щє й вони крадуть гуманітарку, то взагалі капець. я сподіваюсь що хоч у звільнені міста доїде
не знаю як було з хрестом, але мною відправлені особисті посилки щє не дійшли, одна вже днів 10 як відправлена. А щє на колону з гуманітаркою можуть напасти, що вже було неодноразово(( тому чи доїде до адресатів в ато, то гарантій, мабуть, немає, але ж сам все одно не повезеш
не знаю як було з хрестом, але мною відправлені особисті посилки щє не дійшли, одна вже днів 10 як відправлена. А щє на колону з гуманітаркою можуть напасти, що вже було неодноразово(( тому чи доїде до адресатів в ато, то гарантій, мабуть, немає, але ж сам все одно не повезеш
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Просматривают эту тему:
Forum