• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

нужно повзрослеть.С чего начать?

DIZZY   
VIP пользователь   
19 January 2013 14882 146

Анюта_80

Заходил(а): 21.03.2017
Анюта_80
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 moonsun 22 January 2013, 20:33
а нормальні люди носять і не мерзнуть? :)
я очень люблю пальто...и хожу в них до самого-самого холодного..
в прошлом году до января :))

а сейчас пока только куртку (дитеныш маленький), да и обновить надо бы :)))
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Erika

Erika

Заходил(а): 18.03.2019
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0957923551
Erika
VIP пользователь
   22 January 2013

После сегодняшней погоды тоже захотелось пальто достать, но..под них нужно только каблук обувать (а я обычно только на прогулку с ребенком выхожу, палочки-камушки собирать), и шапки (или берета?) нет подходящей, не могу подобрать головного убора к пальто.

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Заходил(а): 21.09.2017
Район: Центральный
Телефон: 0932371607
Olivia Alpi
Активный пользователь
   22 January 2013
а если коротенькое пальтишко? мне кажется можно и под сапожки с плоской подошвой да, с шапульками я вообще не дружу, если холодно то максимум капюшон, в этом я не советчик
Beretta

Beretta

Заходил(а): 01.02.2018
Район: Ленинский
Телефон: 0990233710
Beretta
Gold
   22 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 22 January 2013, 20:42
Настён, а можно я твоей темой воспользуюсь? Недавно купила жилеточку, очень она мне понравилась, показала мужу, ему не понравилось, говорит БАБСКАЯ что действительно??
Крутяк жилетка. От мені подобаються такі речі... Але... на інших людях або у магазинах. Не уявляю такі речі у своєму гардеробі. 

В мене теж є питаннячко. Як поєднувати речі? Весь мій одяг простий, мені треба просто сукня, або джинси і кофта, або спідниця і блузка. Я не вмію носити жилетки, майку під кофту, гетри під шорти і таке інше. Мені здається, що таку капусту можна ліпити маючи 42 розмір, а мені кожний шар надає об"єму. Хоча дууууже подобається. 

Хочеться изюму))) 
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Таню, знаю один спосіб - змінити краіну на ту, де таке носять, дуже швидко звикаєш. Я тепер навіть коли прохолодно, можу дві футболки з коротким рукавом натягнути, а раніше б не ризикнула. З мамою в автобусі колись дівчина іздила (з ранку автобус раз на годину, тому майже одні і ті ж обличчя), то коли стало дуууже холодно, вона почала тепло вдягатись - дві футболки з коротким рукавом, але теплий шарф і варежкі
Допоможемо українським військовим!
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Olivia Alpi, а жилетка дуже модна, а от чи пасує вона вам з зад... цього ракурсу не видно 
Beretta

Beretta

Заходил(а): 01.02.2018
Телефон: 0990233710
Beretta
Gold
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 00:22
Таню, знаю один спосіб - змінити краіну на ту, де таке носять, дуже швидко звикаєш. Я тепер навіть коли прохолодно, можу дві футболки з коротким рукавом натягнути, а раніше б не ризикнула. З мамою в автобусі колись дівчина іздила (з ранку автобус раз на годину, тому майже одні і ті ж обличчя), то коли стало дуууже холодно, вона почала тепло вдягатись - дві футболки з коротким рукавом, але теплий шарф і варежкі
мені світить лише Африка))) тому, напевне, два купальники взимку))))))))))))) 

Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
DIZZY, ти мені сподобалась на фотці, бо я сама такий стиль люблю . Але трошки темнувато. А якщо додати браслет, або декілька, а на шию шарфик (ненавиджу із шовку, вони навіть віку додають) монокольоровий, або двокольоровий, він би і жіночності і свіжості твоєму класичному образу додав. Можна і варінт довгого ланцюжка ( біжутеріі) з об'ємною вісюлькою під шарфик, або є такі шарфики, що одразу з намистом поєднані. 
Щодо сірих кофтинок - іх теж добре реанімує той самий яскравий шарф або об'ємна біжутерія, одразу свіжіще вигляд. 
Щодо платячок moonsun корисно написала про А-образний сілует і сукні-тунічки, обожнюю такі, навіть зручніше за джинси, особливо зі зручними леггінсами. 
Про зручне взуття - нещодавно відкрила для себе варіант підборів з антишоковою системою, тобто вони поглинають удар при ходьбі, зручно як в кроссівках. В нашому місті знайшла (як не дивно) на Колосі довго ходила мимо вИвіски Rieker, бо не вірила, що там може бути справжнє взуття, але вже 3 пари взуття, навіть літнього, що з першоі хвилини без жодних незручностей і втомлених ніжок...Пофастаюсь, цієі зими я трохи пояскравішала - знайшла ботинки з майже малинового кольору замші, тепер я не така сумна 

Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Перечитала і зрозуміла, що ключове слово в моєму пості - зручно
Sunny-mammy

Sunny-mammy

Заходил(а): 11.09.2019
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   23 January 2013
А у меня другая проблемка - как бы мне ЗАХОТЕТЬ повзрослеть. У меня такое бывает периодами. В гардеробе полно нормальной одежды, но я люблю все яркое и немного странное)) 
Я ношу красные, оранжевые, желтые лосины, полосатые гетры, полосатые сумки, обувь в сердечко (носила, пока собака не сожрала)))
Иногда смотрю на себя со стороны и думаю....ну когда же во мне проснется желание нормально одеваться???
А иногда мне в кайф так выглядеть)
t.me/zhgoogl
Sunny-mammy

Sunny-mammy

Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   23 January 2013
Я вот просто думаю, что в этом году дочке в школу...я не хочу, чтоб другие родители крутили пальцем у виска при виде меня))))
t.me/zhgoogl
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Sunny-mummy, це не ви не дорослішаєте, це в нас місто таке консервативне, що ви в ньому почуваєтесь не 'як усі'. Я, наприклад, теж ношу білі колготки і леггінси , то іноді ловлю на собі погляди ніби то я дивна. А мама моя(живе в більш демократичному місці) вдягає в 53 роки малинові леггінси, що прекрасно пасують до сукні, і виглядає при цьому доросло і жіночно, до того ж вдягається так на роботу (держслужба). Головне почуватися комфортно 
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Тут така біда, що навіть якщо ви вдягатиметесь як усі 'нормальні люди' у сіреньке, але матимете яскраву особистість, що висловить свою думку на перших же батьківських зборах, то будете все одно виділятись, перевірено , всі мовчать 'як нормальні люди', а мені все треба дізнатись...
Sunny-mammy

Sunny-mammy

Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 01:06
Sunny-mummy, це не ви не дорослішаєте, це в нас місто таке консервативне, що ви в ньому почуваєтесь не 'як усі'. Я, наприклад, теж ношу білі колготки і леггінси , то іноді ловлю на собі погляди ніби то я дивна. А мама моя(живе в більш демократичному місці) вдягає в 53 роки малинові леггінси, що прекрасно пасують до сукні, і виглядає при цьому доросло і жіночно, до того ж вдягається так на роботу (держслужба). Головне почуватися комфортно 
Мама, видимо, за границей живет?)) Моя после 3х лет в Испании приехала обратно и тоже носит розовые бриджи и отлично выглядит)) И ей тоже 53))

Просто не хочется, чтоб отношение родителей передавалось их детям, а от детей моей рыбке...)) Ну то уже офф)
t.me/zhgoogl
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   23 January 2013

а я реально не знаю, ЧТО я хочу (((

хочу измениться, хочу новый гардероб (ну старый я сносила практически, так что по любому надо), но я не знаю ЧТО! то мне хочется, что-то яркое, как Sunny-mammy описала, то хипповско-боховское этническое, то спортивное. классическое женское точно не хочется. я так в студенческие времена ходила, и как раз в этом девочкой-припевочкой выглядела. хотя сейчас тоже за подростка принимают стоит только без детей на улице показаться ))))) чего делать - не знаю

DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
DIZZY
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 00:41
DIZZY, ти мені сподобалась на фотці, бо я сама такий стиль люблю . Але трошки темнувато. А якщо додати браслет, або декілька, а на шию шарфик (ненавиджу із шовку, вони навіть віку додають) монокольоровий, або двокольоровий, він би і жіночності і свіжості твоєму класичному образу додав. Можна і варінт довгого ланцюжка ( біжутеріі) з об'ємною вісюлькою під шарфик, або є такі шарфики, що одразу з намистом поєднані. 
Щодо сірих кофтинок - іх теж добре реанімує той самий яскравий шарф або об'ємна біжутерія, одразу свіжіще вигляд. 
Щодо платячок moonsun корисно написала про А-образний сілует і сукні-тунічки, обожнюю такі, навіть зручніше за джинси, особливо зі зручними леггінсами. 
Про зручне взуття - нещодавно відкрила для себе варіант підборів з антишоковою системою, тобто вони поглинають удар при ходьбі, зручно як в кроссівках. В нашому місті знайшла (як не дивно) на Колосі довго ходила мимо вИвіски Rieker, бо не вірила, що там може бути справжнє взуття, але вже 3 пари взуття, навіть літнього, що з першоі хвилини без жодних незручностей і втомлених ніжок...Пофастаюсь, цієі зими я трохи пояскравішала - знайшла ботинки з майже малинового кольору замші, тепер я не така сумна 

вот мы и подошли в еще одной проблеме моей!Неумение носить бижутерию и украшения вообще.
Мне очень нравиться все это дело на других,но сама я ношу только обручалку и серьги...
с браслетами все сложно-ооочень тонкая кисть и в 95%случаев они слетают...
про шарфы согласна(только учусь их носить и не всегда понимаю пасуе он сюда или нет,но по крайней мере они есть и они в ходу)

по поводу туник...опять же придумала себе проблему(или она действительно есть...можно их носить с легинцами под короткую кож.куртку...меня чет смущает...может заморачиваюсь..

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 00:25
Olivia Alpi, а жилетка дуже модна, а от чи пасує вона вам з зад... цього ракурсу не видно 
ракурс такой, потому что мужу именно это плетение не нравится))) сейчас поищу другой))
Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Beretta 22 January 2013, 23:53
Крутяк жилетка. От мені подобаються такі речі... Але... на інших людях або у магазинах. Не уявляю такі речі у своєму гардеробі. 

В мене теж є питаннячко. Як поєднувати речі? Весь мій одяг простий, мені треба просто сукня, або джинси і кофта, або спідниця і блузка. Я не вмію носити жилетки, майку під кофту, гетри під шорти і таке інше. Мені здається, що таку капусту можна ліпити маючи 42 розмір, а мені кожний шар надає об"єму. Хоча дууууже подобається. 

Хочеться изюму))) 
вот-вот и муж говорит, что полнит тебя жилетка ((

выставляю две фотки, без жилетки я обычная, повседневная

а жилеточку и каблучки хотела носить гулять( не в сад или парк с дочей))

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 DIZZY 23 January 2013, 09:06

с браслетами все сложно-ооочень тонкая кисть и в 95%случаев они слетают...

тонкая кисть это очень изящно и красиво! так можно показать свою хрупкость и беззащитность, женственность)  У меня тоже тоненькие руки, я всегда хожу к мастеру и под мою руку подгоняют мне браслеты( снимают пару звеньев и переставляют замочек). Ношу только по особым случаям , с ребёнком не удобно. И , если честно, часто на браслетики засматриваюсь люблю толстенькие с висюльками или из кожи, но даже самый захудалый из бижу стоит от 300, по-этому , заказываю мужу их себе на подарок, вот может на 8 марта появится новенький))
Erika

Erika

Заходил(а): 18.03.2019
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0957923551
Erika
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 22 January 2013, 22:00
а если коротенькое пальтишко? мне кажется можно и под сапожки с плоской подошвой да, с шапульками я вообще не дружу, если холодно то максимум капюшон, в этом я не советчик

вот у меня одно пальто коротенькое, но оно такого классического покроя с гофррованным воротником и низом, что обувь просится на каблук или я чего-то не понимаю в моде?

второе длинное (чуть ниже колен), с ним позволяю обуть что-то на низком (но чтоб никто не заметил - все перебежками, перебежками...)

Просматривают эту тему:

Forum