- 0 Поддержать автора
-
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный |
Сумерки
VIP пользователь
21 March 2013 Цитата: #2337 photomorgana 21 March 2013, 22:36а у нас любая выпечка с вишней,особенно монастырская изба!!!шашлык и все,что связанно с грилем,мангалом,огнем и жаром :)))и сало,в любом виде,должно быть всегда в холодильнике (на случай голодовки ;))))
це ви не про мого чоловіка?
Ізба його улюблений торт, і м*ясо у будь-якому вигляді))) І все це запити компотом! О)))
Ізба його улюблений торт, і м*ясо у будь-якому вигляді))) І все це запити компотом! О)))
Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
photomorgana
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1333 Регистрация: 28.11.2010 Заходил(а): 21.03.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0637185706 |
photomorgana
VIP пользователь
21 March 2013 Цитата: #2337 Сумерки 21 March 2013, 22:38це ви не про мого чоловіка?
Ізба його улюблений торт, і м*ясо у будь-якому вигляді))) І все це запити компотом! О)))
ну мужчины они и есть мужчины...как говорится поменьше заморочек :)))
Ulyanka76
Имя: Ульяна Группа: Новичок Сообщений: 10 Регистрация: 27.03.2013 Заходил(а): 27.03.2013 |
Город: Житомир |
Ulyanka76
Новичок
27 March 2013
vestigial
Семья:
vestigial
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
27 March 2013
1. Піца. Але тільки домашня, щоб я і тісто зробила, і розкачала тонесенько... З улюблених комбінацій: "мисливські" ковбаски+солоні огірки+пепероні+маслини+щось ще копчене, курка+соус манговий+солодкий перець+пепероні.
2. Голубці. Добре їсть з пекінської капусти.
3. Деруни! О, деруни це пісня. Менш, ніж два кіло картоплі пускати на це - смішно
4. Солянка збірна (мінімум 3-4 сорти мняса)
5. Курка кунг-пао, сицуанська свинина, свинина у кисло-солодкому соусі (з ананасами), різні там морепродукти по-кантонському чи у пекінському стилі. Взагалі, китайську кухню любить
6. Креольський суп (томатний, з лососем+креветками+мідіями, з овочами)
7. Сир "дор блю".
8. Шашлик як ідеальне смажене мнясо. Але дуже вибагливий до шашлику!
2. Голубці. Добре їсть з пекінської капусти.
3. Деруни! О, деруни це пісня. Менш, ніж два кіло картоплі пускати на це - смішно
4. Солянка збірна (мінімум 3-4 сорти мняса)
5. Курка кунг-пао, сицуанська свинина, свинина у кисло-солодкому соусі (з ананасами), різні там морепродукти по-кантонському чи у пекінському стилі. Взагалі, китайську кухню любить
6. Креольський суп (томатний, з лососем+креветками+мідіями, з овочами)
7. Сир "дор блю".
8. Шашлик як ідеальне смажене мнясо. Але дуже вибагливий до шашлику!
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Sunny-mammy
Семья:
Sunny-mammy
Имя: Mary Группа: Ведущий конкурсов Сообщений: 4588 Регистрация: 24.05.2011 Заходил(а): 11.09.2019 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ |
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
27 March 2013 Цитата: #2337 vestigial 27 March 2013, 17:261. Піца. Але тільки домашня, щоб я і тісто зробила, і розкачала тонесенько... З улюблених комбінацій: "мисливські" ковбаски+солоні огірки+пепероні+маслини+щось ще копчене, курка+соус манговий+солодкий перець+пепероні.
2. Голубці. Добре їсть з пекінської капусти.
3. Деруни! О, деруни це пісня. Менш, ніж два кіло картоплі пускати на це - смішно
4. Солянка збірна (мінімум 3-4 сорти мняса)
5. Курка кунг-пао, сицуанська свинина, свинина у кисло-солодкому соусі (з ананасами), різні там морепродукти по-кантонському чи у пекінському стилі. Взагалі, китайську кухню любить
6. Креольський суп (томатний, з лососем+креветками+мідіями, з овочами)
7. Сир "дор блю".
8. Шашлик як ідеальне смажене мнясо. Але дуже вибагливий до шашлику!
А как вы из пекинской делаете? Они не развариваются? Они такие тоненькие...)
По-моему, кому-то пора открывать авторскую тему о китайской кухне. С подробными рецептами и адресами, где все купить)
А у моего макароны в любом виде и картошка жареная. К мясу неравнодушен только если шашлык. А так - есть - хорошо, нет - ладно.
Еще жареные караси.
По-моему, кому-то пора открывать авторскую тему о китайской кухне. С подробными рецептами и адресами, где все купить)
А у моего макароны в любом виде и картошка жареная. К мясу неравнодушен только если шашлык. А так - есть - хорошо, нет - ладно.
Еще жареные караси.
t.me/zhgoogl
vestigial
Семья:
vestigial
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
28 March 2013 Цитата: #2337 Sunny-mammy 27 March 2013, 17:39А как вы из пекинской делаете? Они не развариваются? Они такие тоненькие...)
По-моему, кому-то пора открывать авторскую тему о китайской кухне. С подробными рецептами и адресами, где все купить)
Ось рецепт для голубців з пекінки. Нічого складного, і не розварюються - беремо великий качан, зовнішнє листя - на голубці, внутрішнє - в салат чи суп. Ссылка. Товсті місця можна обережно підрізати, як ми робимо з звичайною капустою.
Нічого складного і страшного в китайській кухні нема. Мої знання про неї - з книжки Кена Хом "Chinese cookery" (вона в мене паперова), зі "свят живота" що ми влаштовували собі в китайських ресторанах в Одесі ("Пекінська качка", "Юн" та невелике бістро біля Привозу, "Юн" з них найкраще), і багацько інтернету. В США китайська кухня досить популярна, і я не здивуюсь, якщо ви теж почнете частувати чоловіків смачненьким. Продукти купляти тут нескладно, навіть "спеціалітети" як їх звуть німці.
1. Темний соєвий соус. На відміну від звичайного, густіший, інтенсивніший на смак, трохи навіть солодший. Варіанти: в корейців на Центральному Ринку, чи Таврія-В (тайського виробництва, але класний)
2. Вустричний соус. Ідеальний до яловичини, морепродуктів, риби. Бачила в "Маленькій Італії", у Таврії-В (тайського виробництва), у Сіті-Центрі на 3 поверсі. Найдешевший варіант - Таврія
3. Хойсінський соус. Взагалі-то у Європі він називаєтья "вустерський", в супермаркетах він є - виробництва Kikkoman
4. Sesame oil - кунжутна олія. "Маленька Італія", наприклад! Я брала колись на Привозі, у китайців. Треба брати потроху, вона запахуща!
5. Кухарське вино, чи там рисове вино. Замінюється хересом "Масандра" ("стандартна" заміна, майже нічого не псує)
Що купити набагато складніше і дорожче:
- бобові пасти, пасту чілі. Мене колись врятували поїздки в Одесу на Привоз
- дуже свіжу морську рибу. Якщо ви подивитесь рецепти південно-китайської кухні, різні там креветки та гребінці, зрозумієте, чому я їх рідко роблю. Вони повинні бути свіжі, заморожені втрачають смак та текстуру.
- мені складно було з 5-spice -в цю суміш йде сицуанський перець, якого в нас нема. Але можна замінити
- Добрячий вок - це просто потрібно щоб пощастило. Мені трохи не пощастило, наш вок - це такий слонопотам на 8 кілограмів, його мити - просто жах.... Краще брати не дуже великий.
Нічого складного і страшного в китайській кухні нема. Мої знання про неї - з книжки Кена Хом "Chinese cookery" (вона в мене паперова), зі "свят живота" що ми влаштовували собі в китайських ресторанах в Одесі ("Пекінська качка", "Юн" та невелике бістро біля Привозу, "Юн" з них найкраще), і багацько інтернету. В США китайська кухня досить популярна, і я не здивуюсь, якщо ви теж почнете частувати чоловіків смачненьким. Продукти купляти тут нескладно, навіть "спеціалітети" як їх звуть німці.
1. Темний соєвий соус. На відміну від звичайного, густіший, інтенсивніший на смак, трохи навіть солодший. Варіанти: в корейців на Центральному Ринку, чи Таврія-В (тайського виробництва, але класний)
2. Вустричний соус. Ідеальний до яловичини, морепродуктів, риби. Бачила в "Маленькій Італії", у Таврії-В (тайського виробництва), у Сіті-Центрі на 3 поверсі. Найдешевший варіант - Таврія
3. Хойсінський соус. Взагалі-то у Європі він називаєтья "вустерський", в супермаркетах він є - виробництва Kikkoman
4. Sesame oil - кунжутна олія. "Маленька Італія", наприклад! Я брала колись на Привозі, у китайців. Треба брати потроху, вона запахуща!
5. Кухарське вино, чи там рисове вино. Замінюється хересом "Масандра" ("стандартна" заміна, майже нічого не псує)
Що купити набагато складніше і дорожче:
- бобові пасти, пасту чілі. Мене колись врятували поїздки в Одесу на Привоз
- дуже свіжу морську рибу. Якщо ви подивитесь рецепти південно-китайської кухні, різні там креветки та гребінці, зрозумієте, чому я їх рідко роблю. Вони повинні бути свіжі, заморожені втрачають смак та текстуру.
- мені складно було з 5-spice -в цю суміш йде сицуанський перець, якого в нас нема. Але можна замінити
- Добрячий вок - це просто потрібно щоб пощастило. Мені трохи не пощастило, наш вок - це такий слонопотам на 8 кілограмів, його мити - просто жах.... Краще брати не дуже великий.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
Elza1988
Семья:
Награды:
Elza1988
Имя: Ельза Группа: VIP пользователь Сообщений: 1317 Регистрация: 12.12.2011 Заходил(а): 26.06.2018 |
Город: Николаев Телефон: 0633795635 |
Elza1988
VIP пользователь
15 April 2013
макароны с сосисками и майонезом, и запить это пивом) просто, быстро, бюджетно) Плохо только, что не полезно))
Необов*язково боротись із темрявою. Достатньо бути світлом.
Люба (Косы)
Семья:
Люба (Косы)
Имя: Любовь Группа: Активный пользователь Сообщений: 213 Регистрация: 23.02.2011 Заходил(а): 19.02.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный |
Люба (Косы)
Активный пользователь
15 April 2013
Я вам скажу что любимое блюдо моего мужа - это КЕТЧУП!!!!
Который он называет КЕПЧУК)) Так говорила его бабушка) Этим кепчуком заправляется вся еда. Даже, если там уже есть подлива. Я борюсь... Это ж фигня, постоянно кетчупом всё мазать...
Который он называет КЕПЧУК)) Так говорила его бабушка) Этим кепчуком заправляется вся еда. Даже, если там уже есть подлива. Я борюсь... Это ж фигня, постоянно кетчупом всё мазать...
Татьяна Анатольевна
Семья:
Татьяна Анатольевна
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 302 Регистрация: 03.03.2013 Заходил(а): 02.12.2019 |
Город: Николаев Телефон: 0664712256 |
Татьяна Анатольевна
Активный пользователь
31 August 2013
мясо говорит давай. а если там каша какаето,сразу вопрос -что я птичка тебе?мясо давай)))))))
Слава Україні!!!
Алина Патрекеевна
Имя: Алина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2105 Регистрация: 05.04.2011 Заходил(а): 07.08.2018 |
Город: Николаев Район: Заводской |
Алина Патрекеевна
VIP пользователь
31 August 2013
Все мужчины любят мяяясссоооо.....если не вегитареанец конечно)))) . АА вспомнила, мороженое.. Да без него ему тяжко и ещё перед сном очень любит кефирчик или молоко
AnGeLyTkO
Семья:
AnGeLyTkO
Имя: 1 Группа: Активный пользователь Сообщений: 541 Регистрация: 29.12.2010 Заходил(а): 04.09.2014 |
Город: Южа Район: Заводской - Намыв |
AnGeLyTkO
Активный пользователь
31 August 2013
мой сейчас облюбовал домашние хинкали и манты=)
Чем умнее человек, тем больше он находит оригинальных людей. Заурядные люди не находят разницы между людьми.
happy2look
Семья:
happy2look
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1159 Регистрация: 20.01.2012 Заходил(а): 21.10.2021 |
Город: Николаев Телефон: 0509990063 |
happy2look
VIP пользователь
31 August 2013 Цитата: Ссылка (15 Апрель 2013 21:09)
Я вам скажу что любимое блюдо моего мужа - это КЕТЧУП!!!! Который он называет КЕПЧУК)) Так говорила его бабушка) Этим кепчуком заправляется вся еда. Даже, если там уже есть подлива. Я борюсь... Это ж фигня, постоянно кетчупом всё мазать.
Николь
Имя: Николь Группа: VIP пользователь Сообщений: 2549 Регистрация: 06.05.2010 Заходил(а): 28.07.2017 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески |
Николь
VIP пользователь
31 August 2013 Цитата: Ссылка (31 Август 2013 19:25)
ахаха)))) без кетчупа нам жизнь не мила. "что это, гречечка?...аааа, диетично и полезно?...мяско ещё тогда положи... а кетчуп есть?" И херяк! - пол упаковки кетчупа на кашку. вот тебе диетично и полезно...
Девочки, если хотите, могу у мамы спросить рецепт домашнего кетчупа. Все таки он не так вреден, как магазинный.
І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко
Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика
Dashyta666
Семья:
Dashyta666
Имя: Даша Группа: Активный пользователь Сообщений: 176 Регистрация: 28.06.2011 Заходил(а): 09.05.2017 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 0636266692,0997366621 |
Dashyta666
Активный пользователь
31 August 2013
наш папа обожает оливье,но только так что бы он аж плавал в майонезе!!!)))
меняю
oksashka
Имя: ксения Группа: Новичок Сообщений: 9 Регистрация: 14.10.2013 Заходил(а): 08.10.2014 |
Город: Николаев |
oksashka
Новичок
15 October 2013
Мой муж без жареной картошки и без мяса в любом виде)) жить не может
Шаман
Имя: Александр Группа: Новичок Сообщений: 7 Регистрация: 09.04.2011 Заходил(а): 29.01.2020 |
Город: Район: Заводской - Лески |
Шаман
Новичок
15 October 2013
А мне что бы не приготовили.. главное ,что б не я
Чем горячее и сытнее, тем лучше!
Чем горячее и сытнее, тем лучше!
GOLISKO
Семья:
GOLISKO
Имя: Ирина Группа: Активный пользователь Сообщений: 184 Регистрация: 11.08.2012 Заходил(а): 12.02.2020 |
Город: Николаев Телефон: 068-272-35-26 |
GOLISKO
Активный пользователь
15 October 2013
Мясо любым способом жаренное, а верх искушения - утка с яблоками. Езе он у меня охотник поэтому любую дичь тоже любит. Традиция на Новый Год тушить зайчика.
IIIaneLbka
Семья:
IIIaneLbka
Имя: Юлия Группа: VIP пользователь Сообщений: 1367 Регистрация: 13.02.2012 Заходил(а): 01.10.2015 |
Город: Николаев |
IIIaneLbka
VIP пользователь
15 October 2013
жареная картошка и блинчики с мясом))
Просматривают эту тему:
Forum