• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

Украшение тортиков своими руками

lenchik   
VIP пользователь   
14 June 2009 154154 1383
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   10 February 2011
Цитата: #467 Афалина 10 February 2011, 15:51
Надо в холодильник поставить или на балкон.Если еще холодно будет
Но только не при комнатной температуре!

дякую ost-67:
Серцем і душею з ними.......!
Karisha

Karisha

Имя: Карина
Группа: Активный пользователь
Сообщений: 912
Регистрация: 10.06.2010
Заходил(а): 11.05.2018
Город: Николаев
Район: Заводской - Лески
Karisha
Активный пользователь
   10 February 2011
А на Центральном рынке продают бусины и всякие украшения для тортиков?
lenchik

lenchik

Имя: Лена
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 1865
Регистрация: 22.10.2009
Заходил(а): 20.04.2020
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 0677378664
lenchik
VIP пользователь
   10 February 2011

Да, на проходе как идти к рыбному павильёну, с правой стороны, женщина со специями, у неё есть.
Lylyshka

Lylyshka

Имя: Юлия
Группа: Новичок
Сообщений: 41
Регистрация: 29.08.2010
Заходил(а): 05.12.2017
Город: Николаев
Район: Ленинский
Lylyshka
Новичок
   10 February 2011
Цитата: #467 Zol_otko 10 February 2011, 15:29
Народ,а підкажіть будь-ласка,якщо зробити на торт масляний крем,зверху на нього мастику,то потім його де треба зберігати?мені треба,щоб він ніч постояв,то в холодильник класти чи в кімнаті тримати,а то щось я чула,що вони деколи течуть чи то топляться? як робити?


Сделайте торт и поставьте на ночь в холодильник без украшения, а утром украсьте мастикой. Так будет лучше!

Афалина

Имя: Афалина
Группа: Активный пользователь
Сообщений: 796
Регистрация: 07.11.2009
Заходил(а): 18.03.2013
Город:
Район: Ленинский - ЮТЗ
Афалина
Активный пользователь
   16 February 2011
Цитата: #467 Lylyshka 10 February 2011, 23:13


Сделайте торт и поставьте на ночь в холодильник без украшения, а утром украсьте мастикой. Так будет лучше!

Спорный вопрос)))
ничего плохого в холодильнике ни с одним мои мастичным тортом не случилось)
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   16 February 2011
Отже,звітую! надивилась,начиталась і вирішила попробувати перший раз.ангелок і цифра куплені,все інше моє.ось що вийшло.
загалом виробами з мастіки задоволена,а от саме її розкатування і натягування на торт мене вбило! страшенно важко!вона постійно прилипає до стола(хоча і посипаний крохмалом) і рветься від того.верх ще вийшов нічого,а от боковини довелось доштуковувати.вигляд торта всі оцінили,але засмутило те,що при розрізанні мастіка сильно раниться,відлипає від боковин.плюс кольори не сильно насичені,бо боялась забагато барвника дати.
загалом я вважаю як для першого разу,то нічого,але незнаю чи ще дозрію.може ще хтось якісь рекомендації чи підказки дасть,то ще попробую




Серцем і душею з ними.......!
Ruslik

Ruslik

Имя: Руслана
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 3930
Регистрация: 23.10.2009
Заходил(а): 19.02.2020
Город: Николаев
Район: Центральный - Варваровка
Телефон: (380) 994-92-95
Ruslik
VIP пользователь
   16 February 2011

Как для первого раза, то отлично вышло! С каждым разом все лучше и лучше будет. И цвета нормальные, я лично не люблю слишком насыщенные, чем меньше красителя, тем лучше.
А что за торт под мастикой?
"- Вы любите Кафку? Да, особенно грефневую!"
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   16 February 2011
Цитата: #467 Ruslik 16 February 2011, 15:30

Как для первого раза, то отлично вышло! С каждым разом все лучше и лучше будет. И цвета нормальные, я лично не люблю слишком насыщенные, чем меньше красителя, тем лучше.
А что за торт под мастикой?

Там бісквіт на сметані,а для крему брала варену згущонку,масло,курагу,чорнослив і горіхи
Серцем і душею з ними.......!
alisa

alisa

Имя: alisa
Группа: мати-єхидна
Сообщений: 18417
Регистрация: 22.10.2009
Заходил(а): 15.07.2023
Город: Николаев
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   16 February 2011
як на мене то даремно ви взяли крохмаль. Я один раз спробувала на крохмалі розкатувати, бо пудра скінчилась - порногрфія вийшла, мастіка стає нееластична, погано розкочується, рветься. А щоб кольори були насиченими і класти менше фарбника можна мастіку фарбувати. Розводите фарбник у горілці і просто фарбуєте пензликом
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   17 February 2011
Цитата: #467 alisa 16 February 2011, 17:44
як на мене то даремно ви взяли крохмаль. Я один раз спробувала на крохмалі розкатувати, бо пудра скінчилась - порногрфія вийшла, мастіка стає нееластична, погано розкочується, рветься. А щоб кольори були насиченими і класти менше фарбника можна мастіку фарбувати. Розводите фарбник у горілці і просто фарбуєте пензликом

дякую,може й так фарбуватиму.якось попробую.
але ж як без крохмаля?воно прилипає,а з ним не так,хоча все одно 100% допомоги від нього нема((( то як ж тоді розкатати і відліпити від стола?
Серцем і душею з ними.......!
alisa

alisa

Имя: alisa
Группа: мати-єхидна
Сообщений: 18417
Регистрация: 22.10.2009
Заходил(а): 15.07.2023
Город: Николаев
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   17 February 2011

на цукровій пудрі розкочувати.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
svcom

svcom

Имя: Svetlana
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 3259
Регистрация: 03.01.2011
Заходил(а): 15.04.2024
Город: Николаев
Район: Ленинский
Телефон: 0677664151, 0957664151, 0737664151
svcom
VIP пользователь
   17 February 2011
Цитата: #467 Zol_otko 16 February 2011, 15:37

Там бісквіт на сметані,а для крему брала варену згущонку,масло,курагу,чорнослив і горіхи


А, как это бисквит на сметане???
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   17 February 2011
Цитата: #467 alisa 17 February 2011, 14:26

на цукровій пудрі розкочувати.

а не забагато пудри буде?
Серцем і душею з ними.......!
alisa

alisa

Имя: alisa
Группа: мати-єхидна
Сообщений: 18417
Регистрация: 22.10.2009
Заходил(а): 15.07.2023
Город: Николаев
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   17 February 2011

ну так її багато і треба. В мене на пачку зефірок з розкочуванням йде приблизно 600-800 грам пудри, не менше.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   21 February 2011
І ще таке щось робила на свій ДН.вигляд як завжди не дуже.а от середина- СМАКОТА!!!!!!!!!!


Серцем і душею з ними.......!
Deina

Deina

Имя: Ирина
Группа: Активный пользователь
Сообщений: 619
Регистрация: 18.10.2010
Заходил(а): 03.08.2016
Город: Николаев
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: 0933552788
Deina
Активный пользователь
   21 February 2011
Почитала я темку и решила тоже поробовать поработать с мастикой.
Вот такой тортик я сделала маме на ДР. Вышло бледновато, но я не использовала красители.
Я ожидала что с мастикой работать будет намного сложнее, но мне очень понравилось)
Ссылка
marina76

marina76

Имя: marina76
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 1540
Регистрация: 16.03.2010
Заходил(а): 19.06.2017
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 097-023-88-17
marina76
VIP пользователь
   21 February 2011

Очень здорово получилось. А я вот все никак не решусь повозится с мастикой. Мои не очень любят сладкое, а сама я столько не съем.
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   21 February 2011
Цитата: #467 Deina 21 February 2011, 13:19
Почитала я темку и решила тоже поробовать поработать с мастикой.
Вот такой тортик я сделала маме на ДР. Вышло бледновато, но я не использовала красители.
Я ожидала что с мастикой работать будет намного сложнее, но мне очень понравилось)

Прикольно.навпаки,так ніжненько,нічого зайвого!!!!
Серцем і душею з ними.......!

Афалина

Имя: Афалина
Группа: Активный пользователь
Сообщений: 796
Регистрация: 07.11.2009
Заходил(а): 18.03.2013
Город:
Район: Ленинский - ЮТЗ
Афалина
Активный пользователь
   23 February 2011
DeinaОчень мило!
Для первого раза отлично

Zol_otko сколько прошло времени между замешиванием мастики и раскатыванием?
Zol_otko

Zol_otko

Имя: Оля
Группа: VIP пользователь
Сообщений: 2329
Регистрация: 27.09.2010
Заходил(а): 06.09.2019
Город: Николаев
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   23 February 2011
Цитата: #467 Афалина 23 February 2011, 14:51
DeinaОчень мило!
Для первого раза отлично

Zol_otko сколько прошло времени между замешиванием мастики и раскатыванием?

поки розтопила,тоді замішала,тоді розкатувала(в холодильник не клала,якщо ви про це) і плюс вона чомусь дуже швидко вистила,і не була еластичною
Серцем і душею з ними.......!
Просматривают эту тему:

Forum