• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 99869 1728
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 11:16

Могу за себя ответить. Собиралась голосовать за ФЗ, однако после их объединения с блоком Тимошенко отдавать голос, по факту, за последнюю в том числе мне противно. Большая часть остального - марионеточные партийки, впихивающие либо откровенный секонд-хенд (типа партии Кличко, проталкивающей бывших министров Ющенко и Кравчука - спасибо, этого уже наелись), либо те, которые после выборов сразу примкнут к ПР. Коммунистов и социалистов как вариант даже не рассматриваю. Среди альтернативы - только "зеленые", которые сами по себе достаточно мутные, или "против всех". Как отметили выше, не за зеленых же...

Обсуждать, что это кому персонально даст, кроме меня и возможности для ПР не использовать вчистую мой бюллетень, желания тоже нет, извините.

Якщо чесно, я взагалі не вірю, що ці голосування хтось буде сумлінно підраховувати. Намалюють так, як захочуть. Але, повторюсь, не спрощувати ж їм життя через це?

Та й взагалі, якщо вже заглиблюватися в це питання, в мене є великий скепсис щодо демократії як такої. Ідея наче гарна і піднесена, але на практиці виграють ті, хто більше гречки неграмотним бабусям-пенсіонеркам дасть. І як би той процент більш розумних людей із штанців не вистрибував, нічого він не зробить - бо закон природи такий, що розумніших людей завжди менше.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Китиха 23 August 2012, 11:19

Ви таки погано знаєте українську. Читати потрібно - зелені, оксамитові, салатові

Нічого не знаю - як написали у списку, так і читаю!
А якого вони там відтінку насправді, мене не колише.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Китиха 23 August 2012, 11:21

Тобто фактично Ви віддаєте свій голос пропорційними частинами кожному переможцю, тобто Проти всіх= за всіх

Це єдине, що мене стримує від голосування проти всіх або взагалі не піти на вибори.
Якби можна було поставити щось типу "Проти Партії Регіонів" - не сумнівалася б взагалі.
А так - з якоїсь точки зору, вважаю, все одно, за кого голосувати, аби не за регіоналів. Хоч за тих же зелених чи партію пенсіонерів. А за "Батьківщину" - тут хоч якісь шанси є, що таки виграють не регіонали, от і вся моя логіка. Не сказала б, що я у захваті від Юлі, але всяко краще, ніж те недолуге, що зараз при владі.
PANY

PANY

Заходил(а): 19.06.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0992045571
PANY
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 moonsun 23 August 2012, 11:23

"Фронт Змін" не приєднався до ВО "Батьківщина". Зараз спробую пояснити, що сталося, і нічого не забути
1) За новим законом у виборах не мають права брати участь блоки, виключно партії. Отже блоком об'єднана опозиція на вибори піти не може. Повторювати звичайний шлях пострадянських держав, у тому числі України, і йти на вибори декількома силами, відбираючи одне в одного голоси, наможна - це провал. Зараз взагалі не маємо часу на експерименти, бо дограємось до обрання Президента парламентом, а це нам буде Росія з Бєлорусією в однім флаконі.
2) "Фронт Змін" дуже швидко розвивається, але проста математика показує, що "Батьківщина" старша, в неї є сформований електорат, і якщо б ФЗ стали мірятися товщиою амбіцій і вимагати від опозиції йти виключно під фезешними прапорами, то це був би пафос, непрофесіоналізи і зрада тих, хто повірив, що ця партія дійсно за народ, а не за власні амбіції. Тому було прийнято політично розумне рішення йти під прапорами "Батьківщини". Не скажу, що в середині партії це пройшло легко, але або ми малеча, яка впаде на підлогу з голосінням "не хочу, не буду", або ми дорослі люди, які розуміють, що не завжди є можливість робити все виключно як хочеться, часто-густо треба враховувати реалії, які не вдасться змінити до часу Х.
3) Тільки в юних державах партій така купа, всі розвинені давно прийшли до вибору з двох-трьох основних сил, в яких співпрацюють люди з дещо різними уподобаннями поглядами, манерою роботи, але вони об'єднані одніює загальною ідеєю, їхні погляди ґрунтуються на одних засадах, отже нічого страшного не відбувається, наш політикум просто дорослішає
4) Після премоги на виборах формується більшість, всі, хто технічно призупинив членство в партіях, повертаються під рідні прапори, формуючи фракції в Верховній Раді, але залишаючись у більшості, що дає можливість відібрати важелі влади у антинародного режиму.
5) Чисто моральний момент. Коли Ю. Тимошенко за ґратами, намагатися зібрати її послідовників під іншим прапором... це не по-людські

Однако, таких как я своим решением идти под прапором Батькивщины, они отвернули. Ведь поставив галочку , я в том числе и проведу людей по списку, которых как-то и не собиралась видеть в раде, я уже не говорю о полит. программах и тд, ну например типа жены Луценко))))

А вот как по списку в таком случае идут люди, через одного Батькивщина/ФЗ или первых 50человек одни, следущие другие, про первую 10 я не говорю, там все теже лица((((
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 PANY 23 August 2012, 11:34

Однако, таких как я своим решением идти под прапором Батькивщины, они отвернули. Ведь поставив галочку , я в том числе и проведу людей по списку, которых как-то и не собиралась видеть в раде, я уже не говорю о полит. программах и тд, ну например типа жены Луценко))))

А вот как по списку в таком случае идут люди, через одного Батькивщина/ФЗ или первых 50человек одни, следущие другие, про первую 10 я не говорю, там все теже лица((((

Альтернативне рішення шукали-шукали і не знайшли...
Як би ви поставилися до опозиції, яка чубиться між собою, коли із державою ось таке роблять? Чи можна назвати фахівцями тих, хто ігнорує реальну загрозу загальнодержавного масштабу заради красивезного персонального шляху у політиці.
Яценюк не заплямував репутацію під час післяреволюційного безладу, будує партію, як це роблять у всьому світі, а не на зразок компартії срср, як практично вся решта партій в Україні, але він не романтик в рожевих окулярах - він амбіційний прагматичний політик, який розуміє, коли треба стиснути зуби і робити, як треба, а не як хочеться. Повірте, тим, хто вступив в партію, а не просто спостерігає ззовні, ця звістка була взагалі як камінь на душу, але не має зараз Україна часу на повільні танці, на очікування, зараз ситуація потребує ургентного лікування, а не амбуляторного нагляду
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 ленька84 23 August 2012, 10:58

Я тоже сильно расстроилась, Что "Фронт змин" к Юле примкнули. Хотела за них голосовать, но скорее всего за них таки и проголосую.
Ой, вместо Батькивщины ткнула в Свободовцев.

гадаю це саме провидіння вашою рукою діяло

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   23 August 2012
Так графи "Проти всіх" не буде ? Ви б виправили в першому пості, щоб читачі вже якось вибирали с того що є, а то графа проти всіх у нас на форумі набере 80%, до ворожки не ходи
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   23 August 2012
Дівчата, які ПРОТИ ВСІХ. От просто цікаво. А хто, на вашу думку, повинен з'явитися, як себе показати, щоб ви в нього повірили? Я нарахувала в списку 8 партій, про які не знаю геть нічого. Може, вони оті і є - хороші і потрібні? Чи ви знаєте про них щось погане?
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   23 August 2012
Ще питання до ПРОТИ ВСІХ - а за мажоритарників будете голосувати? За яким принципом?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Китиха 23 August 2012, 14:26
Дівчата, які ПРОТИ ВСІХ. От просто цікаво. А хто, на вашу думку, повинен з'явитися, як себе показати, щоб ви в нього повірили? Я нарахувала в списку 8 партій, про які не знаю геть нічого. Може, вони оті і є - хороші і потрібні? Чи ви знаєте про них щось погане?

Я не противсіх, але відповім.
Ймовірність 99,99%, що ці нові партії - технічні, щоб розмазати голоси.
Просто тому, що нормальні нові партії не з'являються акурат перед виборами, аж ніяк до того себе не проявивши. Хоч десь, хоч якось, хоч скромні та не дуже вдалі, але спроби щось зробити до того, повинні були бути.

Робити щось хороше і реальне ще задовго до виборів - це основний показник.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Одначе, як знаково.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   23 August 2012
Цитата: #9313 jozh 23 August 2012, 14:29

Я не противсіх, але відповім.
Ймовірність 99,99%, що ці нові партії - технічні, щоб розмазати голоси.
Просто тому, що нормальні нові партії не з'являються акурат перед виборами, аж ніяк до того себе не проявивши. Хоч десь, хоч якось, хоч скромні та не дуже вдалі, але спроби щось зробити до того, повинні були бути.

Робити щось хороше і реальне ще задовго до виборів - це основний показник.

Це так. Але впевнена, що ці партії мало голосів розмажуть, бо за них мало проголосують і 5% вони не наберуть і близько. А от інші проекти, які якраз сують в очі - оце запросто. Таким проектом був Тігіпко зі своєю Сильною Україною - наче альтернатива, і голоси при місці. МДХП (переклад ИМХО))))
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Китиха 23 August 2012, 14:26

Ну смотрите, Яценюк мне лично симпатичен. ФЗ достаточно действует в нашем городе (одни юридические консультации чего стоят), чтобы доверие было. Но в данном случае я не буду голосовать за них исключительно из антипатии к Тимошенко с присными. От остальных партий не видно никаких действий, кроме расходов на бигборды. О какой нужности идет тогда речь? Это по поводу "показать себя".
По партиям - я стараюсь найти достаточно информации про них и прочитать предвыборные программы про всех, чтобы сделать определенные выводы. По тем, которые присутствуют в списке, выводы я для себя сделала...

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 14:38

Ну смотрите, Яценюк мне лично симпатичен. ФЗ достаточно действует в нашем городе (одни юридические консультации чего стоят), чтобы доверие было. Но в данном случае я не буду голосовать за них исключительно из антипатии к Тимошенко с присными. От остальных партий не видно никаких действий, кроме расходов на бигборды. О какой нужности идет тогда речь? Это по поводу "показать себя".
По партиям - я стараюсь найти достаточно информации про них и прочитать предвыборные программы про всех, чтобы сделать определенные выводы. По тем, которые присутствуют в списке, выводы я для себя сделала...

Щодо Вас я так і думала. Просто, на жаль, ті противсіх, яких я знаю, проти просто так, без аргументів, за завдаючи собі клопоту хоч листівки прочитати

А щодо мажоритарників що відповісте?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Китиха 23 August 2012, 14:38

Це так. Але впевнена, що ці партії мало голосів розмажуть, бо за них мало проголосують і 5% вони не наберуть і близько. А от інші проекти, які якраз сують в очі - оце запросто. Таким проектом був Тігіпко зі своєю Сильною Україною - наче альтернатива, і голоси при місці. МДХП (переклад ИМХО))))

Я вже в курсі. Сама на нього повелася, до сих пір соромно.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012

Минулі рази я так і робила. А тепер впевнена, що передвиборчі програми можна написати дуже чудові, але це ще нічого не означає. Максимум, що можуть стати аргументом проти, якщо та програма ну взагалі ні в які ворота не лізе. Тобто як первинний фільтр нормально, але не більше.
oksi

oksi

Заходил(а): 24.07.2022
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0635949898
oksi
VIP пользователь
   23 August 2012
Проголосовала за ВО "Батьківщина" , даже не ожидала, что столько много голосов за них.
Все под одним небом живём, но горизонт у всех разный...
Все орфографические ошибки в моих ответах - исключительная вина моего безграмотного компьютера. Откуда он берет такие буквы и почему пропускает другие, я не знаю.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012

Не вважайте за докопування.
Але для Вас дійсно та антипатія до Тимошенко є сильнішою, ніж антипатія до Партії Регіонів? Настільки, що Ви готові віддати свою частку голосу саме регіоналам?
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 jozh 23 August 2012, 14:49

Не вважайте за докопування.
Але для Вас дійсно та антипатія до Тимошенко є сильнішою, ніж антипатія до Партії Регіонів? Настільки, що Ви готові віддати свою частку голосу саме регіоналам?

эээ... Я чего-то не понимаю? Я ставила галочку напротив "против всех", при чем тут ПР?

Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Китиха 23 August 2012, 14:41

Щодо Вас я так і думала. Просто, на жаль, ті противсіх, яких я знаю, проти просто так, без аргументів, за завдаючи собі клопоту хоч листівки прочитати

А щодо мажоритарників що відповісте?

Вы фамилии хотите, что ли? ;) По мажоритарным посмотрю (у меня и округ сменился, а остальных я еще не всех "в лицо" знаю), но только не за мажоритарщиков от ПР, сколько бы листовок на подъезды они не повесили. Раз в пятилетку к выборам поставить лавочки на детской площадке, выкрасив их в расово верный цвет, - на мой взгляд, недостаточная причина, чтобы считаться депутатом от округа.

Оно-то да. Однако хорошее правило аналитики говорит, что большинство информации, по которой делаются выводы, находится в открытых источниках. Программы - замечательный тому пример. Столько анекдотов вычитаваешь порой - куда там "Аншлагу")))

Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Просматривают эту тему:

Forum