• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 99868 1728
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 15:09

Вы фамилии хотите, что ли? ;) По мажоритарным посмотрю (у меня и округ сменился, а остальных я еще не всех "в лицо" знаю), но только не за мажоритарщиков от ПР, сколько бы листовок на подъезды они не повесили. Раз в пятилетку к выборам поставить лавочки на детской площадке, выкрасив их в расово верный цвет, - на мой взгляд, недостаточная причина, чтобы считаться депутатом от округа.

Оно-то да. Однако хорошее правило аналитики говорит, что большинство информации, по которой делаются выводы, находится в открытых источниках. Программы - замечательный тому пример. Столько анекдотов вычитаваешь порой - куда там "Аншлагу")))

Можна і прізвища))) Имя, сест'ра, имя!

До речі, я достеменно знаю, що деякі мажоритарники йдуть як безпартійні, але під приглядом єдино вірної партії
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   23 August 2012
Щодо "проти всіх", такі є дрібнички. "Проти всіх" означає "проти кожного, хто балотується", а не "ні за кого". Це така філологічна дрібничка, але мені здається вона дуже важливою.
Існують різні технології вкидання гоосів. Найбільше можна вкинути 10% бюлетеней від тих, що не були використані на перевагу якогось учасника. Голосуючи "проти всіх" виборець фактично віддає свій голос для маніпуляторів. Це просто технології і статистика
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 14:57

эээ... Я чего-то не понимаю? Я ставила галочку напротив "против всех", при чем тут ПР?

Там вище пояснювали - по суті, галочка "проти всіх" - це рівномірний розподіл Вашого голосу між всіма іншими. Тобто, регіоналам теж трошечки дістанется, отаке.
До того ж, якщо на секундочку уявити, що жоден кандидат не набере потрібної кількості голосів (чи на вибори не підуть масово, чи проголосують проти всіх - не має значення), то це означає перевибори - тобто продовження владарювання існуючих осіб (і знову ж таки, виходить, голос за існуючу владу) плюс ще викидання купи грошей на нові вибори плюс фактично те саме, тільки затягування агонії. І знову ж таки виходить, при всьому багатстві вибору іншої альтернативи немає - ми вимушені проголосувати хоч за когось. За найкращого з найгірших, або за того, що викликає менше відрази, або за менше зло - це вже як кому формулювання більше подобається. Воно-то не дуже приємно віддавати свій голос "за", якщо не відчуваєш 100% згоду з якимось кандидатом, але то вже так, дійсно філологічні дрібниці.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   23 August 2012
Проголосовала ВО "Батьківщина" , какой еще может быть вариант. Единственная наша хоть призрачная, но надежда ))
На прошлых парламентских голосовала за РУХ, но так понимаю они объединились с Батьківщиной.

Пы сы - кстати, очень много знакомых отказались от намерения голосовать за ФЗ именно из за их объединения с БЮТ. Не любят у нас Юлю все таки, как бы ПР не издевалась над народом, а за Юлю все равно не проголосуют ((((
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 belolapik 23 August 2012, 17:41
Проголосовала ВО "Батьківщина" , какой еще может быть вариант. Единственная наша хоть призрачная, но надежда ))
На прошлых парламентских голосовала за РУХ, но так понимаю они объединились с Батьківщиной.

Пы сы - кстати, очень много знакомых отказались от намерения голосовать за ФЗ именно из за их объединения с БЮТ. Не любят у нас Юлю все таки, как бы ПР не издевалась над народом, а за Юлю все равно не проголосуют ((((

Не розумію я цієї позиції.
Тобто буду мучитись, страждати, згоден на ПР, але тільки не Юля??? Яка, до речі, взагалі зараз ув'язнена, тож по сути партія зараз без неї. Але привид Юлі лякає більше, ніж нинішнє пакращання??
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 jozh 23 August 2012, 16:04

Там вище пояснювали - по суті, галочка "проти всіх" - це рівномірний розподіл Вашого голосу між всіма іншими. Тобто, регіоналам теж трошечки дістанется, отаке.
До того ж, якщо на секундочку уявити, що жоден кандидат не набере потрібної кількості голосів (чи на вибори не підуть масово, чи проголосують проти всіх - не має значення), то це означає перевибори - тобто продовження владарювання існуючих осіб (і знову ж таки, виходить, голос за існуючу владу) плюс ще викидання купи грошей на нові вибори плюс фактично те саме, тільки затягування агонії. І знову ж таки виходить, при всьому багатстві вибору іншої альтернативи немає - ми вимушені проголосувати хоч за когось. За найкращого з найгірших, або за того, що викликає менше відрази, або за менше зло - це вже як кому формулювання більше подобається. Воно-то не дуже приємно віддавати свій голос "за", якщо не відчуваєш 100% згоду з якимось кандидатом, але то вже так, дійсно філологічні дрібниці.

Вот вы правильно же говорите ))) Т.е., если чуть-чуть достанется ПР, точно такое же чуть-чуть достанется ОО, КПУ и т.д. )))

У меня есть принцип по жизни. Между большим злом и меньшим злом ты выбираешь все равно - зло. Злом оно от этого быть не перестает. Я в этом случае предпочитаю не выбирать вообще.

На ПР я тем самым - не соглашаюсь. Но и к попаданию сторонников Юли своими руками в парламент тоже быть причастной не согласна. Ни под каким соусом и видом "необходимых партийных" с кем бы то ни было объединений.

Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   23 August 2012

Так само голосували і на минулих президентських виборах.
Я ще не визначилась за кого голосувати. Але точно не Батьківщина і не ПР.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   23 August 2012

Голосуйте за бандеровців.
У мене таке відчуття, що і у вас десь кулемет закопано )))

(я там бува законів не порушую, агітувати вже можна?)
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 alisa 23 August 2012, 18:43

Голосуйте за бандеровців.
У мене таке відчуття, що і у вас десь кулемет закопано )))

(я там бува законів не порушую, агітувати вже можна?)

маю досить гарні навички зі стрільби з АК=)

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 18:38

Вот вы правильно же говорите ))) Т.е., если чуть-чуть достанется ПР, точно такое же чуть-чуть достанется ОО, КПУ и т.д. )))

У меня есть принцип по жизни. Между большим злом и меньшим злом ты выбираешь все равно - зло. Злом оно от этого быть не перестает. Я в этом случае предпочитаю не выбирать вообще.

На ПР я тем самым - не соглашаюсь. Но и к попаданию сторонников Юли своими руками в парламент тоже быть причастной не согласна. Ни под каким соусом и видом "необходимых партийных" с кем бы то ни было объединений.

Ой, щось ми зараз взагалі в філософські дебрі заберемося.
Я вважаю, що поняття "не вибирати" не існує взагалі. Тобто начебто не вибираючи нічого, людина все одно щось вибирає - наприклад, вибирає перекласти вибір на когось іншого або на щось інше. По аналогії - якщо людина не хоче йти ні направо, ні наліво, ні вверх і т.д., тобто в жодному з напрямків, і начебто нікуди не йде і нічого не вибирає... але насправді вона вибирає стояти на місці, тобто знаходитись саме у даній точці простору, а не в якійсь іншій точці. Так само і з цими парламентськими виборами - ставлячи галочку "проти всіх" чи не йдучи на вибори, і начебто нікого не вибираючи, людина вибирає нинішню владу. От лише у своїй свідомості вона буде вважати, що це не так, от і вся різниця. Ми завжди вибираємо щось, обов'язково, причому кожної миті.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   23 August 2012

Та ну, АК - це щось якось не те.
Максим - наше все!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 18:38

Ну то хоч за зелених проголосуйте, чи що, все ж краще буде.
Ймовірність виграшу в них близька до нуля, зате хоч у дрібничці, та не дасте переваги регіоналам.

Ой, щось я так часто про тих зелених кажу, що зараз мене точно запідозрять, що я їх агент.

І ще така думка. От якби від Вашого голосу залежав результат на 100%, Ви б теж голосували проти всіх? З врахуванням того, що результат 100% проти всіх означає перевибори та продовження терміну дії нинішньої влади.
Ioanna, мені вже трохи незручно, наче я до Вас причепилася, але я не стільки з Вами особисто сперечаюся, скільки просто намагаюсь прояснити всім, хто це читає, таку позицію щодо "проти всіх". Бо й сама дозріла до того, що це неконструктивна позиція, не так давно.
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 alisa 23 August 2012, 19:02

Та ну, АК - це щось якось не те.
Максим - наше все!

якось стріляла з "мухи", але всього один раз

alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   23 August 2012

Ну гаразд, приходьте завтра в Матвіївський ліс, буде майстер-клас з партизанського мистецтва.

Олениха

Заходил(а): 18.03.2016
Олениха
Новичок
   23 August 2012
Цитата: #9313 jozh 23 August 2012, 19:02

Ймовірність виграшу в них близька до нуля, зате хоч у дрібничці, та не дасте переваги регіоналам.

Ой, щось я так часто про тих зелених кажу, що зараз мене точно запідозрять, що я їх агент.

І ще така думка. От якби від Вашого голосу залежав результат на 100%, Ви б теж голосували проти всіх? З врахуванням того, що результат 100% проти всіх означає перевибори та продовження терміну дії нинішньої влади.
Ioanna, мені вже трохи незручно, наче я до Вас причепилася, але я не стільки з Вами особисто сперечаюся, скільки просто намагаюсь прояснити всім, хто це читає, таку позицію щодо "проти всіх". Бо й сама дозріла до того, що це неконструктивна позиція, не так давно.

Мандати рахують так - підраховують загальну кількість бюлетенів (без противсіх, їх підраховують, в протокол заносять і все по цьому). Підраховують скільки за кожну партію. За кожну партію ділять на загальну кількість і відкидають тих, хто набрав менше 5%. Кількість бюлетенів проходних пратій ділять на 225 = квота на 1 мандат. Кількість бюлетенів за конкретну партію ділять на квоту = кількість мандатів на партію.

Тих, хто противсіх, не прийшов на вибори, зіпсував бюлетень - взагалі не враховуються. Тобто (нехай гра слів) вони вибрали всіх оптом.
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 jozh 23 August 2012, 19:02

Знаете, ваше право считать свою собственную позицию какой угодно. Однако называть мою неконструктивной - это вы палочку-то перегнули... Не задумывались о том, что у каждого позиция - своя? Я выше ответила, что желания кому-то что-то доказывать по этой теме = ноль. Попросили объяснить позицию тех, кто нажал кнопку "против всех" - я объяснила лично свою. Однако это не означает автоматом желания ее перед кем-то отстаивать, равно как и не дает абсолютно никому права каким-либо образом эту позицию критиковать и называть неконструктивом. Это элементарное уважение (а в данном случае - ровно наоборот) позиции собеседника. От такого желание отвечать на какие-либо еще вопросы пропадает тем более вчистую. Посмотрю, сколько еще желающих придет сюда объяснить свой выбор (имею в виду тех, кто нажал ПР или против всех) при таком положении вещей. Зачем объяснять, когда это заведомо назовут неконструктивом...

Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Сумерки 23 August 2012, 19:12

якось стріляла з "мухи", але всього один раз

Дівчата, щось вас не туди завернуло.
Ми ж тут наче про демократичні вибори говоримо, а не про організацію народного опору.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 19:20

Знаете, ваше право считать свою собственную позицию какой угодно. Однако называть мою неконструктивной - это вы палочку-то перегнули... Не задумывались о том, что у каждого позиция - своя? Я выше ответила, что желания кому-то что-то доказывать по этой теме = ноль. Попросили объяснить позицию тех, кто нажал кнопку "против всех" - я объяснила лично свою. Однако это не означает автоматом желания ее перед кем-то отстаивать, равно как и не дает абсолютно никому права каким-либо образом эту позицию критиковать и называть неконструктивом. Это элементарное уважение (а в данном случае - ровно наоборот) позиции собеседника. От такого желание отвечать на какие-либо еще вопросы пропадает тем более вчистую. Посмотрю, сколько еще желающих придет сюда объяснить свой выбор (имею в виду тех, кто нажал ПР или против всех) при таком положении вещей. Зачем объяснять, когда это заведомо назовут неконструктивом...

Я не називала Вашу позицію неконструктивною. Я назвала свою минулу позицію неконструктивною, більше того, підкреслила, що це моя думка. Не ображайтеся, будь-ласка, якщо я невдало висловилася. Все, більше я до Вас не чіпляюся.
Ioanna

Ioanna

Ioanna
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 jozh 23 August 2012, 19:24

Я не називала Вашу позицію неконструктивною. Я назвала свою минулу позицію неконструктивною, більше того, підкреслила, що це моя думка. Не ображайтеся, будь-ласка, якщо я невдало висловилася. Все, більше я до Вас не чіпляюся.

Вашу цитату по-иному понять невозможно. Написано ровно то, что написано. От того, что дальше вы прибавляете личное имхо, смысл не меняется никоим образом. Равно как не меняется от того, кому именно была адресована цитата. Т.е. касается всех тех, кто жал кнопку "против всех" и нажмет ее в дальнейшем.
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 August 2012
Цитата: #9313 Ioanna 23 August 2012, 19:31

Вашу цитату по-иному понять невозможно. Написано ровно то, что написано. От того, что дальше вы прибавляете личное имхо, смысл не меняется никоим образом. Равно как не меняется от того, кому именно была адресована цитата. Т.е. касается всех тех, кто жал кнопку "против всех" и нажмет ее в дальнейшем.

Я не розумію. Вам що, просто посваритися хочеться? Чи через те, що Ви ображаєтеся, я повинна швиденько змінити свою думку про конструктивність позиції "проти всіх"?
Просматривают эту тему:

Forum