- (2) Поддержать автора
-
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |

На сайті вони 7 баксів за упаковку (50 шт)

Замовляємо Англію і Америку разом

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |

Чим корисні ПНЖК?
- омега 3 грають важливу роль у формуванні дитячого організму
- допомагають боротися з алергією
- зміцнюють імунітет
- необхідні для мозку і зору
- сприяють збільшенню концентрації уваги і поліпшенню пам'яті.
Вітамін D в складі риб'ячого жиру для дітей необхідний для нормального всмоктування кальцію і фосфору в кишечнику , що беруть участь у формуванні кісткової тканини у дитини.
Вітамін Е у формі альфа - токоферолацетат надає загальнозміцнюючу і антиоксидантну дію.
Безсумнівно, що риб'ячий жир є досить корисним для дитячого організму харчовим продуктом! Однак переконати дитину випити неприємний на смак продукт, яким, на жаль, є риб'ячий жир, дуже складно, якщо не сказати неможливо.
Який же вихід?
Iherb пропонує безліч варіантів риб'ячого жиру саме в дитячому дозуванні та в такій формі, що діти залюбки будуть його приймати!
Ось всі варіанти дитячої Омега-3 Ссылка
Розглянемо деякі
Lemon Flavor, 90 Softgels 18,36 $
Ссылка

Animal Parade Omega 3/6/9 Junior - это специально разработанная добавка для детей, которая содержит полный спектр незаменимых и второстепенных ненасыщенных жирных кислот из высококачественного рыбьего жира и масла огуречника, льна и оливкового масла первого отжима. Обладая отличным лимонным вкусом, продукция Animal Parade Omega 3/6/9 Junior оптимально поддерживает рост организма ребенка с помощью высококачественных жирных кислот омега-3, омега-6 и омега-9.
Animal Parade Omega 3/6/9 Junior соответствует строжайшим стандартам чистоты.
Рекомендации по применению
В качестве диетической добавки для детей, употреблять по две жевательные таблетки в день. Приятный лимонный вкус.
Garden of Life, Oceans Kids, DHA Chewables, Age 3 And Older, Berry Lime, 120 Chewable Softgels 12.94$
Ссылка

Nordic Naturals, Nordic Omega-3 Jellies, Yummy Tutti Frutti, 300 mg, 36 Jellies 21.21$
Ссылка
Ці, як на мене, найсмачніші)) Апельсиновий смак, натуральні компоненти, мармеладки не гумові - легко жувати найменшим. Абсолютно відсутній рибний присмак. Повноцінна цукерка загалом.

Нагадаю, що у кожного товару на IHerb ви можете знайти російськомовні відгуки!

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
asamart
Имя: анна Группа: Новичок Сообщений: 3 Регистрация: 06.01.2013 Заходил(а): 30.01.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (093) 144-86-60 |
Это прекрасные добавки для детей.
А как же быть малышам?
Мозг ребенка более чем в два раза в размерах в течение первых лет жизни. DHA является основным строительным блоком мозговой ткани. Адекватное потребление DHA является жизненно необходимым для развития мозга, и остается необходимой на протяжении всей жизни для поддержания здоровья мозга.
При беременности мы принимали на ранних сроках фолиевую кислоту для лучшего развития косного мозга у малыша, так почему же сейчас не помочь организму и дать лучшее?!!!
У меня сыночку 5 месяцев и врач при наступлении зимы посоветовал принимать витамин D в связи с дефицитом солнечного света и для профилактики, для лучшего развития. Покупать в аптеке я ничего не хотела , поэтому нашла и заказала на IHerb прекрасную добавку для МЛАДЕНЦЕВ (желательно проконсультироваться с врачом при употреблении детками до 6 месяцев)
Nordic Naturals, Baby's DHA with Vitamin D3, 2 fl oz (60 ml) $13.56 110 грн.
СсылкаДобавка изготовлена из 100% масла печенки арктической трески. Baby's DHA включает в себя здоровые уровни витаминов А и D.
· Способствует развитию мозга и визуальной разработки
· Поддержка обучения и языковых способностей
· Здоровое развитие нервной системы Доступные с мерной пипеткой для удобного использования . Baby's DHA может быть легко добавлены в детское питание или другую еду.
Есть еще такая же добавка для младенцев только вегетарианская их морских водолослей:
Nordic Naturals, Baby's DHA, Vegetarian, 1 fl oz (30 ml)
Ссылка правда она меньше по обьему и дороже $25.46 – 208 грн.
такие же добавки и для деток побольше с клубничным вкусом в большей ёмкости
Nordic
Naturals, Children's DHA, Strawberry, 4 fl oz (119 ml) $13.56 110 грн.
Ссылка
Жду не дождусь посылки чтоб показать реальные фото)))Здоровья Вам и Вашим деткам!
Сумерки

ДІЄТИЧНІ БАТОНЧИКИ
Живильні батончики Atkins - це продукція, яка підійде кожному, хто стежить за власною вагою і намагається дотримуватися дієтичного харчування. Так як в кожному батончикe міститься всього один грама цукру, два грами вуглеводів і сто тридцять калорій. Саме такий склад не зробить вплив на вашу фігуру, а також, не підвищить вміст цукру в крові.
Так що батончики є низькокалорійним і в теж час дуже смачним десертом. Крім цього, їх можна використовувати в якості заміни прийому їжі, легкого сніданку, закуски між прийомами їжі, а також вживати ласощі під час різких нападів голоду .
Найцікавіше, компанія Atkins не приховує від своїх споживачів, що окрім натуральних інгредієнтів застосовується також штучні замінники, але при цьому повністю і цілком виключається нанесення шкоди здоров'ю людини. Необхідно відзначити, що батончики містять сою, молоко і арахіс, тому їх можуть вживати всі, крім тих людей, які схильні до алергічних реакцій .
Так що, вживаючи такі поживні батончики, ви можете смачно поласувати, не побоюючись набрати зайву вагу. А також, вживати такий десерт можуть навіть ті люди, які страждають від підвищеного рівня цукру в крові.
Ссылка

Сумерки

Смачненькі органічні цукерки та від цього ж виробника корисні та смачні
Ссылка
желейні ведмедики, 10 пакунків по 12-13 ведмедиків. З*ївши один маленький пакет ви отримаєте денну норму вітаміну ССсылка
Пишнє, повітрянє печиво з натуральним яблуком. В складі є вітамін Е, залізо та цинк.
Вітаміни
безфосфатні Ссылка і Ссылка
екологічний, безпечний та економічний засіб ля миття посуду з лимоном та алое Ссылка
безсульфатний шампунь з ромашкою Ссылка
Африканське чорне мило Ссылка

Сумерки

Ссылка
Цей миючий засіб вироблено згідно спеціальної програми від виробника Ecover's Diamond Model - продукт не наносить шкоди середовищу під час виробництва та після його викоростання (біорозчинний, не тестується на тваринах).
Приємний легкий лимонний аромат, алое вера надає шкірі рук м*якості - я реально геть не відчуваю сухості після миття посуду. Рослинні інгридієнти чудово відмивають жирний посуд - я чую як посуд скрипить, як в рекламі)))
Я вже готова співати йому оди. Залишилось перевірити його економічність - початок користування 1.12.13. Тепер не забути написати коли він закінчиться.

Felicity
Имя: Елена Группа: Gold Сообщений: 868 Регистрация: 12.10.2012 Заходил(а): 19.11.2016 |
Ссылка
Цей миючий засіб вироблено згідно спеціальної програми від виробника Ecover's Diamond Model - продукт не наносить шкоди середовищу під час виробництва та після його викоростання (біорозчинний, не тестується на тваринах).
Приємний легкий лимонний аромат, алое вера надає шкірі рук м*якості - я реально геть не відчуваю сухості після миття посуду. Рослинні інгридієнти чудово відмивають жирний посуд - я чую як посуд скрипить, як в рекламі)))
Я вже готова співати йому оди. Залишилось перевірити його економічність - початок користування 1.12.13. Тепер не забути написати коли він
закінчиться.
Вика ,я тож такой хочу заказать ,а сколько он стоит и сколько ждать?
Сумерки

Коштує він 4,34 дол, його вага 1,21 кг. я замовляла експрес доставкою, вийшло 4,34 + 1,21*5,5 дол=11 долларів приблизно.
Для експрес доставки треба зібрати замовлення вагою 9-10 кг, щоб вийшла така ціна.
Ви можете зробити замовлення самі та й отримати знижку на перше замовлення 10 долларів, якщо сумма буде більше 40 долларів. Та й обрати один з трьох способів доставки, щоб вийшло ще дешевше.
Я вам з радістю допоможу зробити замовлення самостійно.

oksi
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 3818 Регистрация: 20.01.2010 Заходил(а): 24.07.2022 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0635949898 |

Все орфографические ошибки в моих ответах - исключительная вина моего безграмотного компьютера. Откуда он берет такие буквы и почему пропускает другие, я не знаю.
Shanaya
Имя: Ольга Группа: Активный пользователь Сообщений: 255 Регистрация: 27.10.2011 Заходил(а): 15.01.2018 |
Но у меня никаких предупреждающих надписей нет. А заказывать, чтобы потом посылку на границе развернули обратно, не хочется)
UPD Всё, отбой, теперь надпись появилась

Сумерки

Для здоров*я та краси

Вітаміни для дітлахів: Ссылка, Ссылка для дітей від 3х років, Ссылка з принцесами Дісней, Ссылка. Також серед товарів для дітей була така штука, Ссылка з соскою для спрощування прийому ліків від Ссылка

Вітаміни для дорослих: Ссылка, Ссылка для нормальної роботи серцево-судинної системи, Ссылка (сприяє травленню і виробленню жовчі у печінці, сприяє розщепленню холестерину. Покращує функцію жовчного міхура шляхом утворення таурахолату із жовчних кислот; таурахолат сприяє ефективнішому видаленню холестерину з жовчю. Таурин — це ключовий компонент жовчних кислот, і він відіграє значну роль у забезпеченні оптимальної роботи печінки, він необхідний для виведення токсичних хімічних речовин і продуктів обміну з організму), Ссылка айхерб дав у подарунок.
Також серед товарів: Ссылка, добавки для спортивного харчування Ссылка і Ссылка. Ссылка для очищення пор, Ссылка для збільшення об'єму губСсылка з гіалуроновою кислотою та ЕСсылка з насіння грейпфрута ( про нього розповідати треба окремо).
Корисні продукти та солодощі

Органічне ванільне печиво Ссылка, безперечний хіт Ссылка, органічні Ссылка, Мелене насіння Ссылка,
Для самих маленьких чудове Ссылка, та дитяче харчування Гербер: Ссылка та Ссылка.

RoccoBarocco
Имя: Rocco Группа: Активный пользователь Сообщений: 177 Регистрация: 05.10.2013 Заходил(а): 01.08.2018 |

svcom
Имя: Svetlana Группа: VIP пользователь Сообщений: 3259 Регистрация: 03.01.2011 Заходил(а): 15.04.2024 |
Город: Николаев Район: Ленинский Телефон: 0677664151, 0957664151, 0737664151 |

Лучик
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 7339 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 09.12.2017 |
витаминки именно этой марки брала не одну банку
Ссылка
Ссылка
Цинк малому кислым показался, кальций нравится обоим)), мультивитамин оба ребенка кушают))
При простудах усиливала витамины и травяные чай. Есть и на айхербе, но там состав:ромашка, липа, бузина и что-то еще кажется...все родное)

Ан_нА
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2413 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 02.12.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 066-382-80-53 |
Я заказала та й думаю йти на почту або ще почекати

Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/
Лучик
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 7339 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 09.12.2017 |

який спосіб доставки?
той, що відслідковується, за 2 тижні прийшов.
той шо без треку, майже місяць йшов.
експрес наче за тиждень був у нас.

Ан_нА
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2413 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 02.12.2017 |
той, що відслідковується, за 2 тижні прийшов.
той шо без треку, майже місяць йшов.
експрес наче за тиждень був у нас.
без трековий, чого питаю, тому що вони при заказі прийслали:
Your order: ХХХХХХХ has been shipped via International Airmail.
Estimated Delivery: October 06, 2014
питання: вони його мені 6 числа повинні прислати?
чи на цю дату орієнтуватись не треба?
дописане: заказ прийшов як і обяцяли 06.10.14 ))) за 2 тижні

Ан_нА
1. Вітаміни для дорослих по акції, заказати по цій ціні 2,95 долл, можливо 1 раз з аккаунта:
California Gold Nutrition, Daily Vits & Mins, 30 Tablets
http:// www.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Daily-Vits-Mins-30-Tablets/57116
вже закінчується банка, вітаміни сподобались, особливо за таку ціну!

2. Омега-3: Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 180 mg EPA/120 mg DHA, 100 Softgels - 4,95 долл
http:// www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-180-mg-EPA-120-mg-DHA-100-Softgels/37790
супер ціна, состав а також чудово пьється.

далі буде....

oksana
Имя: Оксана Группа: Активный пользователь Сообщений: 338 Регистрация: 11.08.2009 Заходил(а): 11.08.2021 |
Forum