- (2) Поддержать автора
-
Багато хто вже чув, бачив, хтось навіть пробував купувати товари з магазину IHerb
Ссылка
Для тих, хто не в темі, короткий опис
Одним з плюсів магазину є пряма доставка в Україну! Ви можете робити самостійні замовлення, обрати один з трьох запропонованих видів доставки і все це без посередників та додаткових відсотків.
Варто запитати у когось, хто вже замовляв код на знижку для першої покупки: це 5 долларів, або 10 долларів, якщо ваше замовлення на сумму більше 40 долларів.
Замовляємо Англію і Америку разом
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Для початку треба зареєструватись. реєстрація дуже проста. Обираємо російську мову. Вводимо свій мейл та пароль. Підписуємось на новини про знижки та акції=)
Далі гуляємо по магазинах. Обираємо товари, читаємо відгуки. Кладемо товари в кошик, або відправляємо в Лист бажань
Не забуваємо зайти в три цікаві розділи
та обрати собі безкоштовний примірник
Далі переходимо в кошик. Тут ви бачите всі обрані товари, їх загальну вартість та вагу. переконайтесь що вам зараховано знижку при першому самостійному замовленні по коду. Оберіть країну відправлення.
Трохи нижче, під вагою вказані способи доставки, умови для кожного виду та їх відповідна ціна. Якщо виплануєте скористатися найдешевим видом за 4 долари, то потрібно буде погратися з різними товарами, щоб вийти на відповідну вагу в 1812 граммів. Це як конструктор складати=))
Якщо все підправили і вас все влаштовує, переходимо до оформлення замовлення. Потрапляємо в розділ де потрібно ввести адресу доставки і поставити крапочку, що це також і ваша платіжна адреса.
Наступним кроком буде введення інформації по картці, якою ви будете розраховуватись. Це можна зробити будь-якою іменною картою, або відкрити спеціальну віртуальну доларову карту для розрахунків в інтернеті. Водимо номер, ваші Прізвище та Ім*я, термін дії та СВВ-код
Тиснемо "продовжити". ще раз перевіряємо все викладене на сторінці: товари, адресу доставки, дані по картці, введені коди знижки і підтверджуємо замовлення
ось і все.Далі слідкуємо за своєю поштовою скринькою.
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
ромашеня
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 5267 Регистрация: 26.10.2010 Заходил(а): 16.01.2018 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 0982443809,0931148764 |
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |
Чим допомогти?)) я он все розписала))))
Трошки пізніше ще викладу свої хвасти.
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
у тебе автоматичний перекладач є?
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
ромашеня
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 5267 Регистрация: 26.10.2010 Заходил(а): 16.01.2018 |
Є,только все равно них-ра не понимаю.Я видимо тормоз конкретный.
ромашеня
Сумерки
Там тепер і відгуки російськомовні! Тож обирати те, що цікавить геть не важко.
Artemida
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3260 Регистрация: 16.01.2011 Заходил(а): 23.02.2017 |
oksi
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 3818 Регистрация: 20.01.2010 Заходил(а): 24.07.2022 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0635949898 |
Я заказываю с этого сайта, но только доставка - DHL, приходит за неделю.
Все орфографические ошибки в моих ответах - исключительная вина моего безграмотного компьютера. Откуда он берет такие буквы и почему пропускает другие, я не знаю.
Сумерки
без трека4 доллари.
З треком 10 долларів.
Доставка кур*єром DHL - вже дорожче.
Я замовляю в довісок до інших своїх замовлень з гАмерики.
Artemida
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3260 Регистрация: 16.01.2011 Заходил(а): 23.02.2017 |
IIIaneLbka
Имя: Юлия Группа: VIP пользователь Сообщений: 1367 Регистрация: 13.02.2012 Заходил(а): 01.10.2015 |
как вкусненькое?))
Katerinka
Имя: Katerinka Группа: VIP пользователь Сообщений: 1311 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 30.01.2018 |
мне однажды все же вернули деньги. Но сначала нужно было проджать три месяца для обращения и после недели через три денежку вернули, правда на мой счет в магазине для повторной покупки)
Лучик
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 7339 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 09.12.2017 |
asamart
Имя: анна Группа: Новичок Сообщений: 3 Регистрация: 06.01.2013 Заходил(а): 30.01.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (093) 144-86-60 |
Ой а тількі но зібралась зробити такій самий детальний опис-помічник по цьому сайту, як Ви Вікторія мене випередили))))
Ну що ж тоді буду ділитися тоді новими своїми хвастами(коли приїдуть) та можливо робити обзори деякіх продуктів, якщо Ви не проти?
Я коли реествувалася то заповнювала латиницею(щоб не було питань або розбіжностей). Доречі у мене не іменна Приватбанківська картка Gold доларова так я пролсто написала своє І'мя та прізвище латиницею - і все пройшло нормально.
Сумерки
Ой а тількі но зібралась зробити такій самий детальний опис-помічник по цьому сайту, як Ви Вікторія мене випередили))))
Ну що ж тоді буду ділитися тоді новими своїми хвастами(коли приїдуть) та можливо робити обзори деякіх продуктів, якщо Ви не проти?
Я коли реествувалася то заповнювала латиницею(щоб не було питань або розбіжностей). Доречі у мене не іменна Приватбанківська картка Gold доларова так я пролсто написала своє І'мя та прізвище латиницею - і все пройшло нормально.
Там написано, що підійде і віртуальна - це за власним досвідом. Можливо і звичайна електрон підійде, треба пробувати.
А адресу російською писати раджу для того, щоб працівники Укрпошти змогли вірно прочитати адрес.
Звісно, викладайте хвасти))) Всім цікаво почитати відгуки, спробувати щось нове
Сумерки
Органічні льодяники Ссылка
50 шт в пачці, різні смаки : кавун, яблуко, манго, полуниця, чорниця, гранат. Без консервантів, штучних ароматизаторів, барвників та інших шкідливих речовин. Навіть цукру вони не містять, що теж великий плюс.Натуральність у всьому-від складу і смаку, до самої палички, яка зроблена з пресованого паперу.
Це мастхев! Закидаю в кожен кошик. Дуже смачні - особливо полуниця, кавун та чорниця. Інші теж смачні, але з кислинкою. Малий мій всі їсть на ура)) Відчуття наче їж тверде дитяче фруктове пюре, я з*їм одну цукерку і більше не хочу, бо наїлась)))
Іноді беру яблучні чіпси
Ссылка
Тільки яблука і кориця!
Відмінні яблучні чіпси. Не жорсткі, не в'язкі, натуральні смак і склад.
Овочеве печиво для малюків
Ссылка
Відмінне печиво для діток, у яких ріжуться зубки. Не кришаться, а м'яко розмокають. Овочеві, нагадують хлібці, тільки смачніше) по дві штучки в окремій упаковці, що дуже зручно.
Син вподобав, візьму і донечці, коли вводитиму прикорм.
Лучик
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 7339 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 09.12.2017 |
А как тебе на вкус печенько?
Тоже жду такое. Оно еще и в разделе "прорезывание зубов". Твердое?
Сумерки
А как тебе на вкус печенько?
Тоже жду такое. Оно еще и в разделе "прорезывание зубов". Твердое?
Не тверде, тане у роті.
Forum