Цитата: Ссылка (21 Октябрь 2013 22:39)
вкусности может и дойдут, все же не жара. и это хороший вариант. и алкоголь был бы кстати, но его, думаю, не пропустят(
вот я боюсь укрпочтой как-то.тут по украине через раз доходит. а если через россию , так вообще.
еще и за укрпочту 300 грн О_о я слегка офигела ))) почему с америки так дешево тогда везти?))) может какие-то перевозчики есть.. или как. ладно уж цена, но что б дошло в сохранности ж
Вкусности я имела в виду, что просто свистнут из посылки. Как и фирменный алкоголь - его тоже любят, перцовки-настойки-бальзамы всякие. Но это лучше подходить и уточнять непосредственно на укрпочте - что пропустят. Есть такой пункт:
"У міжнародних поштових відправленнях забороняється пересилати: вогнепальну зброю і боєприпаси до неї, холодну зброю та інші предмети, спеціально призначені для нападу та оборони (кастети, стилети, балончики з рідиною паралітичної дії тощо), вибухові, легкозаймисті або інші небезпечні речовини, військове спорядження, якщо інше не передбачено законодавством; наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги і прекурсори, включені Комітетом з контролю за наркотиками при МОЗ до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, що підлягають спеціальному контролю відповідно до законодавства, та радіоактивні речовини; предмети непристойного та аморального змісту;дозволи на право носіння зброї, трудові книжки, військові квитки, паспорти та інші документи, що посвідчують особу; товари, експорт, яких здійснюється з порушенням прав інтелектуальної власності; предмети, які становлять національне, історичне або культурне надбання українського народу, що визначається відповідно до законів України; насіння і посадковий матеріал;харчові продукти тваринного походження без термічної обробки; живих тварин, крім бджіл, п'явок, гусениць тутового шовкопряда, паразитів та винищувачів шкідливих комах, призначених для дослідження цих комах, якими обмінюються офіційно визначені установи; предмети, ввезення яких заборонено до країн, визначених у Керівництві з приймання міжнародних поштових відправлень."
Вот тут http://services.ukrposhta.com/bannedgoods/ можно ввести название страны и узнать, чего туда никак не ввезти.
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:
Мы победим.