• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

Что у вас сегодня случилось плохого?

mysya   
VIP пользователь   
01 April 2011 381672 4332
Zemy

Zemy

Заходил(а): 12.04.2017
Район: Ленинский - ЮТЗ
Zemy
VIP пользователь
   02 December 2012
Цитата: #7179 Аннушка 02 December 2012, 16:29
Купила сегодня в СП литр оливкового масла.
Уже на пороге в квартиру чуть ударила пакет (когда ставила) - банка разбилась, масло разлила..

вытерла как могла и пошла домой.. расстроилась..

Муж выходил, подскользнулся в этом месте, еле удержался.
Нужно перемывать

Вспомнили классика, посмеялись
Да уж... Аннушка масло разлила...
Здесь был Зяма... А теперь ищите меня здесь https://zemychat.wordpress.com/
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2012
Цитата: #7179 Zemy 02 December 2012, 16:56
Да уж... Аннушка масло разлила...
моя перша думка, буква в букву
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   03 December 2012
В нас не сьогодні, ще в п'ятницю, але читаю тему про маршрутки і не втримаюсь. Отже, в п'ятницю чоловік завз малого на тренування і їхав на роботу. З роботою не склалося, бо його в праву задню частину машини вдарив маршрутний автобус: крило, обидві двері (задня помітно, передня трохи), колесо порвало просто, слава Богу машину втримав і його несло по пустій дорозі після удару. Водій маршрутки - молодесенький хлопчина, який вже далеко не вперше у аваріях, інспектор вітався з ним майже цитаттою "шо, опять?!". Крім того, що в чоловіка стрибнув тиск і серце якось нервово стукало, що це дверь, за якою зазвичай сидить Саня, що пів дня в нас було вирвано з розкладу, ми ще й на гроші попадаємо. Так, за висновком ДАІ, до чоловіка претензій немає, але франшизу по договіру страхування сплатити маємо, колесо не підпадає під страховку, а гуму ми купуємо дуже якісну, отже ще близько 2 тисяч на рівному місці, сьогодня почнуться покатеньки страхова-сервіс-страхова, це ще принаймні один робочий день переколотаний. Катаємся обоє, бо машина записана на мене, договір на мене, отже мій підпис чи присутність і підпис потрібні, та і взагалі підтримати чоловіка треба. Під час всих цих подій він ще й, нахиляючись щось там роздивитись, виронив окуляри і наступив на них :( Теж не в плюс гроші, і оправа не 5 копійок коштує, я вже мовчу, як зручно цілими днями працювати з паперами, залишившись без окулярів.
Ось, пожалілася і поїхала в страхову :)
З.І. Не їздіть у маршрутках стоячи. Той красень в'їхав в нашу машину, бо почав маневр, не дивлячись по дзеркалах, ще він задивився на таксіста, який йому моргав, бо думав, що той вітається, а той намагався його увагу до дороги привернути, бо бачив, що зараз станеться.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   03 December 2012
ох, Аля.. и досталось же

В таких случаях  нужно радоваться тому, что никто физически не пострадал.
Всё здоровы и это главное!

asperka

Заходил(а): 31.07.2019
asperka
VIP пользователь
   03 December 2012
Аля, слава Богу, что с мужем все в порядке и ребенка в машине не было! Побыстрее вам всем разрулить эту ситуацию и забыть о ней.
Скидка 10 долларов на первый заказ на IHerb код JMZ126
free_ket

free_ket

Заходил(а): 06.06.2018
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0633двадцатьдва9367
free_ket
Silver
   03 December 2012
Цитата: #7179 Аннушка 02 December 2012, 16:29
Купила сегодня в СП литр оливкового масла.
Уже на пороге в квартиру чуть ударила пакет (когда ставила) - банка разбилась, масло разлила..

вытерла как могла и пошла домой.. расстроилась..

Муж выходил, подскользнулся в этом месте, еле удержался.
Нужно перемывать

Вспомнили классика, посмеялись
я как то в детстве - вернее в юности разлила трехлитровую банку масла на кухне.... ух я и намучилась тогда отмывая все это .... Но вспоминаю сейчас со смехом.... как вспомню как скользила*)) как падала и как хваталась за все что можно .... аж в хохот валит. Хотя тогда было не до смеха *)))))

надеюсь все же получится все вымыть .... что бы ни кто не пострадал 

Порой, у самых веселых людей, самая грустная душа.

Заказы по каталогам Германии

birtanem

Заходил(а): 28.01.2020
Район: Заводской - Лески
birtanem
VIP пользователь
   03 December 2012
Алечка, слава Богу, что все так. Пусть это будут самые большие и самые неприятные переживания в жизни. Машину можно сделать, очки и подавно. Главное здоровье!!!!
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   03 December 2012
То, звісно, по-перше пораділи, що всі живі-здорові, і дитини не було в машині. А рахувати все одно треба, гроші ж ніхто не відміняв :). Ми з тих, в кого машинки завжди намиті, напольоровані, не б'ємо їх на дорогах і т.д. А тут з-за одного дурня, вартість машини одразу впала на кілька тисяч справжніх грошей, а як подивишся на "тушкашу", аж серце крається. Ех... ось така фігня, малята :) Поїхали ми рахувати в страхову...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Крокозябра

Крокозябра

Заходил(а): 16.02.2015
Район: Заводской - Лески
Крокозябра
VIP пользователь
   03 December 2012
Цитата: #7179 moonsun 03 December 2012, 10:06
В нас не сьогодні, ще в п'ятницю, але читаю тему про маршрутки і не втримаюсь. Отже, в п'ятницю чоловік завз малого на тренування і їхав на роботу. З роботою не склалося, бо його в праву задню частину машини вдарив маршрутний автобус: крило, обидві двері (задня помітно, передня трохи), колесо порвало просто, слава Богу машину втримав і його несло по пустій дорозі після удару. Водій маршрутки - молодесенький хлопчина, який вже далеко не вперше у аваріях, інспектор вітався з ним майже цитаттою "шо, опять?!". Крім того, що в чоловіка стрибнув тиск і серце якось нервово стукало, що це дверь, за якою зазвичай сидить Саня, що пів дня в нас було вирвано з розкладу, ми ще й на гроші попадаємо. Так, за висновком ДАІ, до чоловіка претензій немає, але франшизу по договіру страхування сплатити маємо, колесо не підпадає під страховку, а гуму ми купуємо дуже якісну, отже ще близько 2 тисяч на рівному місці, сьогодня почнуться покатеньки страхова-сервіс-страхова, це ще принаймні один робочий день переколотаний. Катаємся обоє, бо машина записана на мене, договір на мене, отже мій підпис чи присутність і підпис потрібні, та і взагалі підтримати чоловіка треба. Під час всих цих подій він ще й, нахиляючись щось там роздивитись, виронив окуляри і наступив на них :( Теж не в плюс гроші, і оправа не 5 копійок коштує, я вже мовчу, як зручно цілими днями працювати з паперами, залишившись без окулярів.
Ось, пожалілася і поїхала в страхову :)
З.І. Не їздіть у маршрутках стоячи. Той красень в'їхав в нашу машину, бо почав маневр, не дивлячись по дзеркалах, ще він задивився на таксіста, який йому моргав, бо думав, що той вітається, а той намагався його увагу до дороги привернути, бо бачив, що зараз станеться.

Читаю і згадую, як в нас колись на ЦР маршрутчик мало не в"їхав, він, бачте, гроші  за проїзд збирав і нас зліва не помітив...До зіткнення з правими задніми дверцятами 1-2 см залишалось, лише миттєва реакція мого чоловіка врятувала.  А ми якраз на море їхали, на задньому сидінні Яся з подругою сиділи. Я думала, посивію... І чоловік ледве заспокоївся, за раз майже пів-пачки цигарок скурив.

Може, маршрутчиків по конкурсу відбирають, типа, хто більше аварійних ситуацій створить, того і на маршрут поставлять?

А по твоїй ситуації - Аля, то чоловіка доля від більш серйозної проблеми  відвела, вважайте - відкупились. 

Kori

Kori

Заходил(а): 26.04.2024
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   03 December 2012
Да уж, маршрутчики еще те водилы. У меня вообще недавно страшная история приключилась. Ехали с малым из школы. Подходим к остановке, стоит маршрутка, мы начинаем в нее заходить. Малой первый, и слава Богу я держала сына за руку. Маршрутчик не посмотрев в зеркала, не закрывая двери, не включая поворот, начинает отъезжать от остановки. Я еле успела выдернуть малого из отъезжающей маршрутки. Я не знаю как это я умудрилась держать малого за руку, обычно он заходит сам. Мне даже страшно подумать о том, что было бы, если бы я не держала сына за руку. Люди в маршрутке начали кричать, водиле пофиг. Он так и не остановился, просто уехал. Хорошо я додумалась номер маршрутки записать.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   03 December 2012
Так, ми одразу янголові, що нас береже, дякували, що речі на себе забрали неприємності.
Я ж і не писала, бо розумію, що це найкращій з можливих варіантів. Все відбувалось на п'ятачку, де і зупинка, і магазини, і риночки, і все на одному кварталі, о 15 годині, отже те, що поки машину від удару несло, а порване колесо не давало зкеровувати напрямок, нікого не було з пішоходів і машин поруч, то просто чудо. Потім почитала чергову серію дебатів про те, хто має стояти в маршрутці, і пішла писати (ну і пожалітися наразі :)).
Водій пасажирського транспортного засобу порушив одразу кілька правил: він маневрував, не використовуючи світлові сигнали, він не дивидся у дзеркала, змінюючи напрямок, він почав повертати ліворуч в той час, коли дивився вперед, вдивляючись у машину, яка йому блимає фарами, тобто взагалі не бачив, куди він їде, він почав змінювати напрямок руху в той час, як інша автівка його об'їжджала, ну і там ще дрібнички. Добре, що в цей момент пасажирів не було в салоні, тільки ще двоє хлопців (чи то напарники, чи то ще хтось, але не пасажири), але є автоматичні дії, які водій має робити не замислюючись, - це саме дзеркала, поворотники, моніторинг простору навколо автівки перед маневруванням. Сила удару була достатньою, щоб відштовхнути кросовер, а потім одразу різке гальмування, тобто якщо б хтось там стояв, то летів би він аж до лобового скла, забираючи праворуч... Ввічливість має крокувати за законністю і здоровим глуздом, а не сперечатись з нею. Отже, по-перше правила, а вони вимагають, щоб пасажири сиділи, а потім вже ввічливо поступайтесь місцем біля віконця чи ближче до вихода, а самі пересаджуйтесь на меньш цікаве чи зручне. Чоловік був пристібнутий ременем безпеки, тому не втратив керування - він не тримався за кермо, поки машину несло, а ловив мить, коли колеса знов почнуть слухатись, це значно полегшило наслідки. Турбуйтесь про свою безпеку, а не про думку оточуючих про вашу вихованість.

Тяпа

Тяпа

Заходил(а): 07.05.2024
Телефон: 099 050 8599
Тяпа
Хранитель форума
   03 December 2012
Цитата: #7179 Kori 03 December 2012, 11:53
стоит маршрутка, мы начинаем в нее заходить. Малой первый, и слава Богу я держала сына за руку. Маршрутчик не посмотрев в зеркала, не закрывая двери, не включая поворот, начинает отъезжать от остановки. 
Я недавно убедилась, что в процессе входа-выхода нужно быть очень осторожными. Выходим с Вовкой из маршрутки - я первая вышла, он спускается за мной, а водитель уже дергает с места, на ходу закрывая двери. Он увидел, что кто-то вышел - и все, а на малого и внимания не обратил... Теперь стараемся  выходить плотненько.
Когда загоняют в угол, можно стать биссектрисой, опуститься до медианы, веря в то, что третьего не дано. А оно есть, и зовут её – высота. (с) А.Попов

¡иɯʎdʞ ин ʞɐʞ 'ɐнɔɐdʞǝdu qнεиЖ))

mysya

mysya

Заходил(а): 23.01.2018
Район: Заводской
Телефон: Лески. 2кп
mysya
VIP пользователь
   03 December 2012
Цитата: #7179 Тяпа 03 December 2012, 11:59
Я недавно убедилась, что в процессе входа-выхода нужно быть очень осторожными. Выходим с Вовкой из маршрутки - я первая вышла, он спускается за мной, а водитель уже дергает с места, на ходу закрывая двери. Он увидел, что кто-то вышел - и все, а на малого и внимания не обратил... Теперь стараемся  выходить плотненько.
вот так я ехала тоже в маршрутке,и на остановке выходит мамочка,а остаёться на ступеньках малышка года полтора,мама протягивает руки подымает ребёнка а в это время водитель закрывает дверь и отъезжает(дверь гармошка) какой был шок у меня и моего ребёнка,а вот про малышку вообще молчу. маме пришлось шагов 5 сделать боком пока водитель услышал что ему весь салон кричал и остановился. И слава Богу что мама не растерялась и удержала ребёнка так как ребёнок в это время был на весу. а людей полный салон. и почему водители столь не внимательны!((
/connie_43  /post-18
АНУЛЯ

АНУЛЯ

Заходил(а): 03.01.2019
АНУЛЯ
VIP пользователь
   03 December 2012
А у нас попугайчик умер, мы всей семьей плачем, так жалко его, брали совсем маленьким, чтобы очень ручной был, как дочка переживет - не представляю, все время слезы на глазах - это был ее питомец....
Наружный позитив просачивается внутрь, сдабривая темноту в душе солнечным светом.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2012
Цитата: #7179 Тяпа 03 December 2012, 11:59
так мене, дорослу велику вагітну тьотку водій не помітив, і котилася я проїжджій частині проспекту, що там вже школяра, він взагалі непомітний
дружина олігарха

Слава Україні!
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   03 December 2012

в мене вітром здуло панелі верхні на балконі (трималися на соплях)... тепер у шоці - ЩО РОБИТИ?

Ga_lina

Ga_lina

Заходил(а): 16.04.2016
Телефон: 0631379990 Центр. р-н. ост. Дзержинского
Ga_lina
Активный пользователь
   03 December 2012
Я сегодня приехала на работу, а там нет света . Все бы ничего, но я работаю детским аниматором с аппаратурой и микрофоном, без микрофона меня сегодня вообще было не слышно( Я была в ростовой кукле) Спасибо большое воспитателям, которые меня озвучивали!!!
www.pysenish.a5.ru
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   03 December 2012
Цитата: #7179 mackry85 03 December 2012, 13:13

в мене вітром здуло панелі верхні на балконі (трималися на соплях)... тепер у шоці - ЩО РОБИТИ?

радіти що нікого ними не прибило.

не зручно, мабуть, взимку балкон ремонтувати. 

дружина олігарха

Слава Україні!
Ga_lina

Ga_lina

Заходил(а): 16.04.2016
Телефон: 0631379990 Центр. р-н. ост. Дзержинского
Ga_lina
Активный пользователь
   03 December 2012
Только что кусок шифера с крыши на машину упало!!!! Машину, слава Богу, не разбило, но поцарапало. Машине полгода
www.pysenish.a5.ru
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   03 December 2012
девочки,так все страшно на улице? мы на танцы собрались, а папа с работы пишет,что нечего ходить сегодня
Просматривают эту тему:

Forum