- 0 Поддержать автора
-
Ну и как вам бесплатный проезд в маршрутках?
VIP пользователь
21 September 2012
10212
123
Анюта_80
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 12:49а по поводу бесплатного проезда: ездили 2 раза в субботу - никто даже не закинулся о бесплатности, заплатили и поехали. правда ещё 2 раза ездили бесплатно, хотя пытались оплатить.
Мне кажется так, как наши маршрутчики сбивают деньги - льготчиков разве что не посылают прямым текстом и врут, что уже занято льготное место, то им можно было бы полтора дня и повозить людей бесплатно...
ну это лично мое мнение.
ну так бесплатно по задумке было с 14:00.. в пятницу и с 14:00 в субботу
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Besty
Имя: Besty Группа: Активный пользователь Сообщений: 614 Регистрация: 02.03.2010 Заходил(а): 19.09.2018 |
Besty
Активный пользователь
24 September 2012 никогда не видела...но я редко маршрутками езжу, может они и есть.
и что они по всем основным улицам ездят?
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 12:49а по поводу бесплатного проезда: ездили 2 раза в субботу - никто даже не закинулся о бесплатности, заплатили и поехали. правда ещё 2 раза ездили бесплатно, хотя пытались оплатить.
Мне кажется так, как наши маршрутчики сбивают деньги - льготчиков разве что не посылают прямым текстом и врут, что уже занято льготное место, то им можно было бы полтора дня и повозить людей бесплатно...
ну это лично мое мнение.
Я зараз зі своєю власною думкою прийду на ваше робоче місце і попрошу обслужити мене добу безкоштовно. Чому ні?
mysya
Семья:
mysya
Имя: Анастасия Группа: VIP пользователь Сообщений: 1897 Регистрация: 26.07.2010 Заходил(а): 23.01.2018 |
mysya
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #9450 Китиха 24 September 2012, 12:40мій кум тримає маршрутку на маршруті якоїсь фірми. Він просто відповився виходити в п"ятницю і суботу на безкоштовний проїзд. Це в його випадку = винести гроші з дому на бензин, де в нього діти
а это я считаю нормальным. а вот бесплатный проезд это бред. значит на концерт поглазеть мы хотим!!! БЕСПЛАТНО всё таки ,но вот даже за проезд заплатить возможности нет???? тогда дома сидеть надо. я когда иду гулять я всегда рассачитываю на то что и на такси прийдётся ехать(хоть и редко это бывает)!!!!
Цветочек
Имя: Цветочек Группа: VIP пользователь Сообщений: 2103 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 07.04.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0501555563 0633760434 |
Цветочек
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 12:47Не, точно не октябрьское такси.
Может просто так совпало, что у всех были такие условия из знакомых, может уже поменялось все.
но тогда если такое и у маршщрутчиков, то это вообще беспредел - общественный транспорт весь заполнен частниками, которые диктуют условия?
а государство в состоянии обеспечить общественным транспортом что бы было меньше частников?
Besty
Имя: Besty Группа: Активный пользователь Сообщений: 614 Регистрация: 02.03.2010 Заходил(а): 19.09.2018 |
Besty
Активный пользователь
24 September 2012 я, на щастя, не працюю у сфері послуг.
але коли працювала, то могла і в вихідні працювати і без ніяких подвійних оплат, а просто за простим розрахунком, що качаєш права=не працюєш
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
24 September 2012 Цікаво, а чи так Ви б реагували, якби Вам на роботі сказали - два дні працюємо безкоштовно, з подвійним навантаженням і принесіть гроші за канцтовари, оплату комуналки, охорони та оренди за ці два дні.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 12:55
я, на щастя, не працюю у сфері послуг.
але коли працювала, то могла і в вихідні працювати і без ніяких подвійних оплат, а просто за простим розрахунком, що качаєш права=не працюєш
Це порушення КЗпП, яким, на жаль, нікого не здивуєш. Але це як раз ті ринкові відносини, що я писала - вам було вигідно працювати навіть за таких умов, ви погоджувались, стало нецікаво - звільнились. От і маршрутчики - "звільнились".
Besty
Besty
Активный пользователь
24 September 2012 а чи Ви не перебільшуєте? прийшли ж не до маршрутчиків, а до автоперевізника. То автоперевізник і має платити зі своєї кишені
Анюта_80
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
24 September 2012
я поняла, что затея была, чтобы бизнесмены владельцы-фирм сделали городу подарок, а именно пол-дня обеспечить для людей бесплатный проезд.
т.е. надо было заправить за свой счет, оплатить водиле работу, и лишиться за эти 2 дня чистого заработка.
при этом город не перечислял за это владельцам-фирм ничего. ну и при этом кто не хочет дарить, и пытался сойти с маршрута, "объяснили" что будет с лицензией.
п.с. Alisa, чуть не соглашусь с Вами, если подарки должны быть делом добровольным",
то за льготников, по идее, бюджет, должен компенсировать. Другое, что я конечно на 100% не знаю, компенсируют ли проезд льготников или нет. Но то, что их очень часто не берут в маршрутки это точно.
т.е. надо было заправить за свой счет, оплатить водиле работу, и лишиться за эти 2 дня чистого заработка.
при этом город не перечислял за это владельцам-фирм ничего. ну и при этом кто не хочет дарить, и пытался сойти с маршрута, "объяснили" что будет с лицензией.
п.с. Alisa, чуть не соглашусь с Вами, если подарки должны быть делом добровольным",
то за льготников, по идее, бюджет, должен компенсировать. Другое, что я конечно на 100% не знаю, компенсируют ли проезд льготников или нет. Но то, что их очень часто не берут в маршрутки это точно.
Besty
Besty
Активный пользователь
24 September 2012 ага, як треба було попрацювати, так всі "звільнилися", а як набити кишені вночі того ж дня - так їх уже все задовольняє
те, що автоперевізники не компенсували ці дні - це друга проблема і інше питання як на мене.
з іншого боку - у автоперевізхника є і "свій" транспорт, не тільки часники, які на власних авто працюють.
Besty
Besty
Активный пользователь
24 September 2012 да, именно, я тоже так же поняла.
с другой стороны, если водитель частник, на своей машине, с заработком, который идет ему в карман, то кто ему будет компенсировать?
Цветочек
Имя: Цветочек Группа: VIP пользователь Сообщений: 2103 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 07.04.2017 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0501555563 0633760434 |
Цветочек
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #9450 Анюта_80 24 September 2012, 13:04я поняла, что затея была, чтобы бизнесмены владельцы-фирм сделали городу подарок, а именно пол-дня обеспечить для людей бесплатный проезд.
не знаю как сейчас,но раньше никто за льготников не компенсировал оплату,хотя это не оправдывает водителей,которые так нагло им отказывают.(в данном случае я имею ввиду именно стариков)
Анюта_80
Анюта_80
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 13:07
да, именно, я тоже так же поняла.
с другой стороны, если водитель частник, на своей машине, с заработком, который идет ему в карман, то кто ему будет компенсировать?
я думала у нас только фирмы перевозками занимаются, а частные лица ...
ну по той же логике: должен был сделать подарок любимому городу...
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
24 September 2012 Цитата: #9450 Анюта_80 24 September 2012, 13:04я поняла, что затея была, чтобы бизнесмены владельцы-фирм сделали городу подарок, а именно пол-дня обеспечить для людей бесплатный проезд.
Влада турбується за громадян, а тому встановила безкоштовний проїзд пільговикам та на День міста. За пільговиків фірма-перевізник має отримувати субвенцію з місцевого бюджету. А чи дійсно отримує, в якій сумі і коли - нікому не відомо. а бензин, зарплату, ліцензію та откат потрібно видати зараз. Маршрутчик, який вийшов на маршрут, наданий фірмою, заробляє гроші з пасажирів, з них віддає частину фірмі, купляє бензин, запчастини і т.д. Що лишається - несе додому. Коли та субвенція дійде до маршрутчика і чи дійде взагалі - велике питання.
А в день міста - взагалі ніяких субвенцій. Просто партія сказала нада!
Тобто влада робить подарунки за чужий рахунок. Це навіть ще цікавіше, ніж побудовані за кошти бюджета міста дитячі майданчики, куплені за рахунок держбюджету машини швидкої допомоги видавати за досягнення окремої партії, особисто Президента чи конкретного кандидата від єдино правильної партії.
Besty
Besty
Активный пользователь
24 September 2012
вот, что нашла:
Анюта_80
Анюта_80
VIP пользователь
24 September 2012 Цитата: #9450 Китиха 24 September 2012, 13:13
Влада турбується за громадян, а тому встановила безкоштовний проїзд пільговикам та на День міста. За пільговиків фірма-перевізник має отримувати субвенцію з місцевого бюджету. А чи дійсно отримує, в якій сумі і коли - нікому не відомо. а бензин, зарплату, ліцензію та откат потрібно видати зараз. Маршрутчик, який вийшов на маршрут, наданий фірмою, заробляє гроші з пасажирів, з них віддає частину фірмі, купляє бензин, запчастини і т.д. Що лишається - несе додому. Коли та субвенція дійде до маршрутчика і чи дійде взагалі - велике питання.
А в день міста - взагалі ніяких субвенцій. Просто партія сказала нада!
Тобто влада робить подарунки за чужий рахунок. Це навіть ще цікавіше, ніж побудовані за кошти бюджета міста дитячі майданчики, куплені за рахунок держбюджету машини швидкої допомоги видавати за досягнення окремої партії, особисто Президента чи конкретного кандидата від єдино правильної партії.
ну да... я о том же.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 13:06
ага, як треба було попрацювати, так всі "звільнилися", а як набити кишені вночі того ж дня - так їх уже все задовольняє
те, що автоперевізники не компенсували ці дні - це друга проблема і інше питання як на мене.
з іншого боку - у автоперевізхника є і "свій" транспорт, не тільки часники, які на власних авто працюють.
Перевізники - це приватний бізнес, бізнес, а не благодійна організація. Єдине, що можу запропонувати, всім, хто хоче зробити подарунок мешканцям міста, на наступне свято викупити хоч одну маршрутку, посадити в неї водія і нехай возить людей безкоштовно.
Тоді, може, потрібно було б спитати перевізників, а чи бажають вони робити такі подарунки? І чесно рекламувати - подарунок мешканцям зробило ПП "Таке-то", а не влада міста.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
24 September 2012 Цитата: #9450 Besty 24 September 2012, 13:16вот, что нашла:
Так. Водії не є найманими працівниками, а на договорі підряду, тобто самі собі хазяї, тільки повинні показувати машину, щоб була справною, водій тверезий і з документами та щоденно заплатити таксу
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
24 September 2012 А якщо автоперевізник не збирається цього робити? То що?
Дивні подарунки - ми тут вирішили, що ви повинні подарувати...
З чим не погодитесь? З тим що подарунки повинні бути добровільними?
Завтра до вас чи до вашого сусіда, чи до мене прийдуть і скажуть, що я повинна подарувати свою квартиру. То що? Це теж нормально?
А про пільговиків я взагалі не згадувала - то окрема сумна історія.
Чому винен?
Ви готові два дні попрацювати і ще пару сотень додати зверху для улюбленого міста?
Хтось хоче, хтось ні - але вимагати шантажем і називати це своїм досягненням і подарунком - це взагалі круто.
Яка на мене, то з самого початку було очевидно, що так воно і буде.
Не твоя вина – що ти батька свого син
Просматривают эту тему:
Forum