jozh VIP пользователь
02 April 2013
Цитата: #3695 Сумерки 02 April 2013, 11:49
Але звідкись витягли оце
ПРИВОДИ ДЛЯ ВИЛУЧЕННЯ ДІТЕЙ ІЗ СІМ'Ї
Читала, що це дійсно притягли за вуха в одну купу. Тобто, описані факти просто були в тих сім'ях, звідки вилучили дітей. Ну ось, наприклад, забирають дітей з якоїсь дуже неблагополучної сім'ї, і треба ж скласти акт - і в тому акті й написано: "іграшки на підлозі" і т.д. Повидирали ці окремі факти як окремі причини, і в один список - вийшла гарна страшилка.
Хоча загалом в європейських країнах дійсно маразму вистачає в цьому питання, але я думаю, у нас (у всякому випадку на сьогоднішній день) все нормально. У нас офіційна позиція держави на підтримку сім'ї, і в першу чергу кровної. Реалізація, як завжди, підкачала, і в багатьох випадках замість дійсно підтримати сім'ю її таки остаточно розвалюють, але ж не на рівному місці ці сумнівні історії. Наприклад, пам'ятаю один з прикладів: жінка-одиначка, в неї чи то 9, чи то 10 дітей. Не п'є, ситуація з розряду "бідненько, але чистенько", жінка не працює (очевидно, бо це нереально), живуть на дитячі гроші... Те-се, дітей спочатку забрали, але потім відстояли. Так, тут дійсно підтримати треба, а не забирати. Але!! Сам факт, що жінка-одиначка зуміла таку купу дітей народити, вже досить сумнівний. Тобто, всі такі "страшильні" історії - це коли сім'я потрапляє на межу між нормою і вже не нормою, от і виходить, що служби опіки в якихось ситуаціях дарма забирають дітей, хоча можна було підтримати, а в якихось інших ситуаціях - навпаки, довго чешуться, аж поки діти вже не постраждають.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.