• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Прививки (часть 1)

furius   
Silver   
16 марта 2009 313239 4659
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Місто: Николаев
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   16 июля 2012

Медвідвід не дають при гемангіомах- причин немає, але ми теж не робили, доки лікувалися. Буває таке, що вакцинація може спровокувати зростання гемангіоми. Ще й досі медики не можуть з"ясувати причин утворення пухлин різного походження, тому, краще перестрахуватися. Це ж наша держава одні кажуть: "не можна", а інші: "а в нас план"(((

Автору- домовляйтесь з дільничним педіатром, щоб дав вам медвідвід з якоїсь іншої причини.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   16 июля 2012

Це приватна клініка- Інститут дермакосметології О.Богомолець, окрім них ні в кого немає такого обладнання, проте медвідвід дати не в їх компетенції. Повторююсь: бо це Файна Юкрайна(( В більш розвинутих країнах таке обладнення є в держ. закладах, вони вже й роблять висновки, чи є небезпека вакцинації під час лікування на цьому обладнанні і від цієї хвороби...
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   16 июля 2012

Я не стикалась із цим питанням в сфері отримання медвідводу, але навіть у приватного стоматолога є власна печатка і його підпису для ЖК достатньо. Тому я була впевнена, що в них є ліцензія і право видавати довідки. Не ЛКК, мабуть, але все-таки якійсь документ він може видати з яким можна йти на ЛКК.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   16 июля 2012
Цитата: #160 alisa 16 июля 2012, 14:21

Я не стикалась із цим питанням в сфері отримання медвідводу, але навіть у приватного стоматолога є власна печатка і його підпису для ЖК достатньо. Тому я була впевнена, що в них є ліцензія і право видавати довідки. Не ЛКК, мабуть, але все-таки якійсь документ він може видати з яким можна йти на ЛКК.

В них є ліцензія, але ті проблеми, якими вони займаються, не є причинами для медвідводу. Вони можуть лише попередити, що МОЖЛИВО це спричинить зростання... а можливо і ні Але хто захоче виявляти це шляхом експеременту над своєю дитиною? Зі мною в пологовому лежала дівчина з дуже поганим зором, їй був показаний кесарів розтин, але вона сирота і по документам проходила, як пільгова- безкоштовно. Так от її доктор (жінка) вмовляла на самостійні пологи, бо, казала, ще не факт, що вона осліпне.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   16 июля 2012

Звичайно, експерименти ставити на своїй дитині ніхто не хоче.

Прямо так і казала? Мені здається, що це все-таки перебільшення - такими словами нікого не вмовиш.

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   16 июля 2012
Цитата: #160 alisa 16 июля 2012, 14:53

Прямо так і казала? Мені здається, що це все-таки перебільшення - такими словами нікого не вмовиш.

Не прямо так, це я в двох словах)) Але я сама чула цю розмову... Розмова була в такому напрямку: "Може спробуєш сама родити? Для дитини так краще, не потрапляє наркоз... Розрізати ми завжди встигнемо, якщо щось піде не так. Багато хто народжує і з більш складними проблемами." Ну і в такому сенсі... Але, якщо в картці чорним по білому написано "Кесарів розтин!", навіщо взагалі ці балачки?

Ирусичка

Заходил(а): 04.09.2019
Район: Заводской - Намыв
Ирусичка
Активный пользователь
   16 июля 2012
Цитата: #160 alisa 16 июля 2012, 14:53

Давайте вы не будете умничать, в Инрернете я читала что нельзя делать прививки при гемангиомах. И если у вас не было такой проблемы с ребенком, как у меня у дочки не пол лица можно сказать эта гадость, то это хорошо. Я даже бы и самому заклятому врагу такого не пожелала бы.................
Я скрываю то, что действительно мне дорого....
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   16 июля 2012

Давайте Ви не будете розповідати, що мені робити, а що ні.

Я Вам написала із самого початку: є законні підстави - добивайтесь свого, нема - є інші шляхи і всі про них прекрасно знають.
Тобто законних підстав нема. Інтернет для ЛКК - це не аргумент. До того ж, навіть там з цього приводу різні думки.
Які в такому випадку варіанти? Або купувати довідку про щеплення (чого я б категорично не радила, але дитина Ваша і справа теж Ваша), або купувати медвідвод. Або няня і ніякого садочку.

Сумно і дивно - для чого їм зайві проблеми. Тим паче, що пологи можуть затягнутись, а кесарів розтин - до години часу і всі вільні.
Але я не лікар, мені, мабуть, не зрозуміти.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   16 июля 2012
Цитата: #160 alisa 16 июля 2012, 15:27

Давайте Ви не будете розповідати, що мені робити, а що ні.

Я Вам написала із самого початку: є законні підстави - добивайтесь свого, нема - є інші шляхи і всі про них прекрасно знають.
Тобто законних підстав нема. Інтернет для ЛКК - це не аргумент. До того ж, навіть там з цього приводу різні думки.
Які в такому випадку варіанти? Або купувати довідку про щеплення (чого я б категорично не радила, але дитина Ваша і справа теж Ваша), або купувати медвідвод. Або няня і ніякого садочку.

Сумно і дивно - для чого їм зайві проблеми. Тим паче, що пологи можуть затягнутись, а кесарів розтин - до години часу і всі вільні.
Але я не лікар, мені, мабуть, не зрозуміти.

Які причини, я не можу з усією впевненістю сказати. Пологи- то такий процес, що не потребує такої напруги і часового ковиряння во внутрішніх органах, як кесарів розтин)))) Пологи можна покинути на дежурного лікаря з акушеркою, а кесарів розтин, то заплановано, хірург, реаніматолог, операційні сестри, операційну подготувати. Можливо і фінансова частина немаловажна, наркоз, одноразові аксесуари (нитки, голки, леза, катетери і таке інше), реанімація, антибіотики, знеболювання і ще може щось забула... Дитина не одразу з матір"ю, треба наблюдати, кормити... Перебування самої матері в пологовому будинку довше.
А можливо це моя фантазія))) Але якісь причини ж були
Юля_Мося

Юля_Мося

Заходил(а): 11.07.2018
Телефон: 0938711609
Юля_Мося
Активный пользователь
   26 июля 2012
Сегодня укололи Приорикс-ИПВ (третья! вакцинация АКДС и полиомиелит), к вечеру небольшая температура и припухлость в месте инъекции, но больше беспокоит то,что прихрамывает, больно ему щас на ножку вставать. Мамочки, у кого то была такая реакция и как долго прошло? Правда, что третья акдс обычно всегда хуже переносится первых двух?
Vitalinka

Vitalinka

Заходил(а): 25.07.2018
Vitalinka
VIP пользователь
   26 июля 2012
Цитата: #160 Юля_Мося 26 июля 2012, 19:48
Сегодня укололи Приорикс-ИПВ (третья! вакцинация АКДС и полиомиелит), к вечеру небольшая температура и припухлость в месте инъекции, но больше беспокоит то,что прихрамывает, больно ему щас на ножку вставать. Мамочки, у кого то была такая реакция и как долго прошло? Правда, что третья акдс обычно всегда хуже переносится первых двух?

у нас все 3 без реакции
может вашему укололи не туда-как обычный укол , и у вздрослых бывает, мне раз так сделали, я неделю на ногу стать не могла(((
Vitalinka

Vitalinka

Заходил(а): 25.07.2018
Vitalinka
VIP пользователь
   26 июля 2012
девочки, у мя вопрос.
мы сейчас перешли на Садовую, нам 1,10, 2 геп. сделаны, сказали надо 3й, но насколько я знаю все 3 до года должны были быть сделаны???а то в 3ем смысла нет(((медсестра сказала-платно, хотите делайте, хотите -нет, но не в этом дело, а надо ли?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   26 июля 2012

Правда, ми в темі ці обговорювали кілька разів.
Точніше може переноситись важче, але може і нормально.
Ми дуже погано перенесли ревакцинацію.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   15 августа 2012
Непогана стаття на тему щеплення (в тому числі інформація щодо незаконності не приймати нещеплену дитину до дитсадка чи школи), і якраз про Миколаїв також йде мова:

Ссылка
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
uchilka

uchilka

Заходил(а): 15.02.2017
uchilka
VIP пользователь
   15 августа 2012
Цитата: #160 jozh 15 августа 2012, 14:16
Непогана стаття на тему щеплення (в тому числі інформація щодо незаконності не приймати нещеплену дитину до дитсадка чи школи), і якраз про Миколаїв також йде мова:

http://www.pn.mk.ua/articles/63758.html

так вроде и не отказывают, у нас на собрании в саду сказали, что примут без прививок со справкой о причине.
сказали только манту обязательно сделать
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   15 августа 2012
Цитата: #160 uchilka 15 августа 2012, 14:22

так вроде и не отказывают, у нас на собрании в саду сказали, что примут без прививок со справкой о причине.
сказали только манту обязательно сделать

Різні садочки та школи бувають, зараз це залежить від керівництва. Одні будуть керуватися Конституцією та законами, а інші - усними вказівками від СЕС. А батьки не завжди знають законні права своїх дітей.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Fibi

Заходил(а): 12.03.2018
Fibi
Новичок
   28 августа 2012
Здраствуйте девочки! Может я пишу не в той теме прошу не судите строго. Подскажите пожалуйста жительницы корабельного района - кто делал деткам прививку АКДС 3 ??? В нашей ужасной больнице, есть ли там вакцина и когда вы ее делали? В районе марта- августа? Кто то делал? Отпишитесь пожалуйста!!! Заранее очень Вам благодарна!!!!
gala kiss

gala kiss

Заходил(а): 06.12.2018
Район: Ленинский
Телефон: 066-808-38-98
gala kiss
VIP пользователь
   30 августа 2012
Недавно узнала, что наша поликлиника на Космонавтов тоже делает платные вакцины. Сейчас нам по плану нужно сделать инфарикс+ИПВ. Покупают вакцину в аптеке медицина для вас, они дают контейнер и в прививочном кабинете принимают без очереди. Если кто то делал в нашей поликлинике напишите, так ли это и как переноситься эта вакцина?
Или может лучше на Николаевскую сходить и сделать там эту вакцину?
семейный фотограф запись по телефону 066 808 38 98 http://galinakisel.com/
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   30 августа 2012
Цитата: #160 gala kiss 30 августа 2012, 10:43
Недавно узнала, что наша поликлиника на Космонавтов тоже делает платные вакцины. Сейчас нам по плану нужно сделать инфарикс+ИПВ. Покупают вакцину в аптеке медицина для вас, они дают контейнер и в прививочном кабинете принимают без очереди. Если кто то делал в нашей поликлинике напишите, так ли это и как переноситься эта вакцина?

я не знаю как на Космонавтов, я делала зимой детю прививку от гриппа. заказала в аптеке, приехала с термосом, забрала ее. вечер она полежала в холодильнике, утром пошли в ПК, педиатр осмотрел как обычно перед прививками, потом в прививочном укололи
svetlya4ok

svetlya4ok

Заходил(а): 08.02.2019
Район: Ленинский - ЮТЗ
svetlya4ok
Активный пользователь
   30 августа 2012
Цитата: #160 gala kiss 30 августа 2012, 10:43

По процедуре не скажу, у нас в поликлинике на Авангардной вакцину продают там же в аптеке, в контейнере. Инфанрикс мой ребенок перенес легче намного, чем предыдущие два пентаксима. Температуры не было вообще, местная реакция совсем незначительная была. Но все детки, наверное, по-разному переносят.
Просматривают эту тему:

Forum