• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Прививки (часть 1)

furius   
Silver   
16 марта 2009 313215 4659

Aleksa_12

Заходил(а): 30.11.2014
Місто: Радомышль
Aleksa_12
Пользователь
   18 сентября 2012
Укрепляем сами иммунитет, а если уже что-то совсем страшное, то можно и прививку.
Бархат

Бархат

Заходил(а): 18.12.2020
Місто: Николаев
Район: Ленинский
Телефон: 066-927-62-65
Бархат
Активный пользователь
   19 сентября 2012
Девочки, такой вопросик.
Позвонили из поликлиники, пригласили на прививку. До этого мы прививались всегда инфанриксом (сами покупали). сейчас медсестра предложила АКДС отечественную. вот и думаю-может не прививаться отечественной, а опять купить инфанрикс? меня что-то смущает отечественная АКДС...........
:)
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   19 сентября 2012
Я б наполягала на інфанріксі.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   19 сентября 2012
Цитата: #160 alisa 19 сентября 2012, 17:26
Я б наполягала на інфанріксі.

у них все равно бесплатного инфанрикса нет . наверное все таки будем на Николаевской, платной вакциной делать.
Кошка

Кошка

Заходил(а): 31.08.2018
Кошка
Активный пользователь
   19 сентября 2012
Цитата: #160 Бархат 19 сентября 2012, 17:17
Девочки, такой вопросик.
Позвонили из поликлиники, пригласили на прививку. До этого мы прививались всегда инфанриксом (сами покупали). сейчас медсестра предложила АКДС отечественную. вот и думаю-может не прививаться отечественной, а опять купить инфанрикс? меня что-то смущает отечественная АКДС...........

вчера только ходили делать с дочкиной подружкой) отечественного производства прививку. У нас, тьфу-тьфу, температура только 37.0, а у подружки полный набор: кашель, температура 38.8. Но я думаю, что основная причина не от прививки, предпосылки были, а прививка усогубила. В поликлинике наш врач посоветовала капли от аллергии, говорит что от этой прививки сейчас детей косит через один.
Вообщем, если иммунитет сильный, то можно и нашу, а если нет, то инфанрикс!
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   19 сентября 2012
Цитата: #160 Кошка 19 сентября 2012, 17:53

вчера только ходили делать с дочкиной подружкой) отечественного производства прививку. У нас, тьфу-тьфу, температура только 37.0, а у подружки полный набор: кашель, температура 38.8. Но я думаю, что основная причина не от прививки, предпосылки были, а прививка усогубила. В поликлинике наш врач посоветовала капли от аллергии, говорит что от этой прививки сейчас детей косит через один.
Вообщем, если иммунитет сильный, то можно и нашу, а если нет, то инфанрикс!

да с иммунитетом все хорошо (ттт), но все же рисковать как-то не хочется. тем более все предыдущие вакцины покупали, и эту, последнюю, уже купим. Спасибо!
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   19 сентября 2012

Якщо нема і не буде, то краще купити. Ну або почекати. Я б не робила АКДС.
Навіть якщо буде просто набряк і температура все одно нерви і неприємно.
Але справа Ваша.
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   19 сентября 2012
Цитата: #160 alisa 19 сентября 2012, 18:03

Якщо нема і не буде, то краще купити. Ну або почекати. Я б не робила АКДС.
Навіть якщо буде просто набряк і температура все одно нерви і неприємно.
Але справа Ваша.

ждать не будем бесплатную.
действительно не хочу нервничать из-за прививки. тем более что инф. уже проверен нами.
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   21 сентября 2012
Девочки, еще вопросик: ребенку сделали пробу Манту в школе, при том, что мама принесла медсестре справку , что Манту уже сделали в поликлинике. на вопросы мамы медсестре, медсестра хами и грубит. что делать? к кому обратиться с жалобой?

мама Дина

Заходил(а): 15.06.2018
мама Дина
Пользователь
   21 сентября 2012
Цитата: #160 Бархат 21 сентября 2012, 00:55
Девочки, еще вопросик: ребенку сделали пробу Манту в школе, при том, что мама принесла медсестре справку , что Манту уже сделали в поликлинике. на вопросы мамы медсестре, медсестра хами и грубит. что делать? к кому обратиться с жалобой?

Да ее убить мало. А как это они без письменного согласия сделали?
Бархат

Бархат

Бархат
Активный пользователь
   21 сентября 2012
Цитата: #160 мама Дина 21 сентября 2012, 01:05

Да ее убить мало. А как это они без письменного согласия сделали?

даже и не знаю.... удивляет, как они сделали при наличии справки о сделанной пробе Манту?!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 сентября 2012
Цитата: #160 Бархат 21 сентября 2012, 00:55

Може, до директора спочатку підійти?
Також зразу подумайте, як довести у випадку чого, бо медсестра може піти у несознанку. Правда, я навіть не уявляю, як це довести.

Будь-ласка, поділіться потім, як у Вас все складеться, бо теоретично мені теж може пригодитися. Я дала письмову відмову на Манту, а моїй дочці медсестра вже грузила, мовляв, мама у минулому році давала згоду, значить, у цьому році робимо Манту обов'язково... Те, що згоду треба брати окремо кожного разу, не має значення, виходить? Не кажучи вже про те, що у минулому році дитини ще в цій школі не було взагалі, і я аж ніяк не могла надати ту згоду... Боюсь, як би не зробили те Манту без моєї згоди, поки що наструнчила дітей, як себе вести у випадку чого, але ж з них станеться і руки скрутити.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 сентября 2012

Що Ви таке пишете?
Не псуйте собі карму подібними дурницями.

Звернутись до директора за поясненнями. Бажано в письмовому вигляді, щоб зареєстрували звернення. Нехай він чи вона розбирається із медсестрою.
Любимочка

Любимочка

Заходил(а): 08.12.2012
Любимочка
Новичок
   21 сентября 2012
Цитата: #160 Бархат 19 сентября 2012, 17:17
Девочки, такой вопросик.

Были вчера на Рюмина, делали анализ крови, лаборант сказала приехать через час за результатом. Приезжаем через час, она говорит сейчас я вам форму заполню, а то не успела, т.к. детей много на скорой поступает. Я спрашиваю, а по какой причине, ответ - прививки. А мы как раз собираемся делать первую АКДС
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 сентября 2012

А лаборант там взагалі яким боком? Ладно лікарі, медсестри.
Любимочка

Любимочка

Заходил(а): 08.12.2012
Любимочка
Новичок
   21 сентября 2012
Цитата: #160 alisa 21 сентября 2012, 08:31

А лаборант там взагалі яким боком? Ладно лікарі, медсестри.

Ну наверное кровь брала на анализ, это лаборатория реанимации
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 сентября 2012
В нас завжди лаборанти, санітарки, вахтери знають всі діагнози краще за лікарів і завжди в курсі ситуації. Особливість країни така.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 сентября 2012
Цитата: #160 alisa 21 сентября 2012, 08:54
В нас завжди лаборанти, санітарки, вахтери знають всі діагнози краще за лікарів і завжди в курсі ситуації. Особливість країни така.

А лікарі ніколи прямо не скажуть, що справа у щепленні. Особливість країни така.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   21 сентября 2012

А чого їм казати, коли лаборанти вже всі діагнози вже поставили та громадськості доклали.

А про приватність про лікарську таємницю хтось колись чув? Ой, далеко нам ще до цивілізованого світу, там таких бравих інформаторів швидко просять з речами на вихід.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 сентября 2012
Цитата: #160 alisa 21 сентября 2012, 09:17

А чого їм казати, коли лаборанти вже всі діагнози вже поставили та громадськості доклали.

А про приватність про лікарську таємницю хтось колись чув? Ой, далеко нам ще до цивілізованого світу, там таких бравих інформаторів швидко просять з речами на вихід.

Ай-ай-ай, яке горе, громадськість взнала, що не все так безпечно і прекрасно у питанні зі щепленням.
Тільки не треба мені доводити, що воно так і є, безпечно і прекрасно. Якби у нас сумлінно збирали статистику ускладнень, як то воно робиться у цивілізованому світі, то довіри до лікарів у цьому питанні було б більше. А так - якщо спокійно брешуть в одному, то чому б не брехати й у іншому? Хіба мало випадків аж до переписування медичної карточки? А Ви мені кажете вірити лише офіційній прилизаній інформації? Не смішіть людей.
Просматривают эту тему:

Forum