- 0 Поддержать автора
-
Юлия1002
Родина:
Юлия1002
Имя: Юля Группа: Новичок Сообщений: 29 Регистрация: 17.09.2010 Заходил(а): 04.03.2017 |
Місто: Николаев Район: Ленинский - Старый Водопой Телефон: 556996 |
Юлия1002
Новичок
23 августа 2012
,- да нет никакой пропаганды!
Зря Вы так это воспринимаете.
Попробуйте понять, это родное, привычное, это часть тебя. представьте что у вас захотят отнять украинский язык! Никто не толкает на баррикады за русский язык, мы думаем на нём, говорими и пишем. И мы,- граждане Украины!
Зря Вы так это воспринимаете.
Попробуйте понять, это родное, привычное, это часть тебя. представьте что у вас захотят отнять украинский язык! Никто не толкает на баррикады за русский язык, мы думаем на нём, говорими и пишем. И мы,- граждане Украины!
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Місто: Николаев Район: Центральный |
alisa
мати-єхидна
23 августа 2012 Як можна називати себе громадянином країни і не знати її культури, її мови, не знати та не поважати її літературної спадщини???
В мене ніхто і ніколи не зможе відняти мою мову, бо вона не в законі, вона в мені. Але як громадянин, як патріот, я опікуюсь її збереженням в своїй державі, її розвитком, її правами.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Юлия1002
Родина:
Юлия1002
Имя: Юля Группа: Новичок Сообщений: 29 Регистрация: 17.09.2010 Заходил(а): 04.03.2017 |
Юлия1002
Новичок
23 августа 2012 А причём тут Россия с её Законами в отношении общественных организаций??? Кому и какой плевок??? Россия пусть живёт себе своей жизнью сама, лично мне фиолетово что они там у себя принимают. Мне важно что принимают здесь!
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
23 августа 2012 Ви мабуть не дуже уважно читали...
Там справа не в законі щодо громадських організацій, там питання про конкретну громадську організацію.
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 августа 2012 Та я бачу, що можна, питання в іншому - навіщо?
Навіщо називати себе громадянином держави, мови якої не знаєш, культуру якої зневажаєш?
Юлия1002
Родина:
Юлия1002
Юлия1002
Новичок
23 августа 2012
В Швейцарии 3 языка! У них сложилось так...
Думаю, каждый должен иметь право говорить/читать/писать и думать на том языке, на котором хочет, а государственный знать.
Доброй ночи!
Думаю, каждый должен иметь право говорить/читать/писать и думать на том языке, на котором хочет, а государственный знать.
Доброй ночи!
Юлия1002
Родина:
Юлия1002
Юлия1002
Новичок
23 августа 2012
В Швейцарии 3 языка! У них сложилось так...
Доброй ночи!
Доброй ночи!
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 августа 2012 Все у Ваших руках!
Це мабуть тому, що швейцарської мови просто не існує.
А так дійсно, в них три мови, яка їм різниця. Хоч 10, питання то не принципове, власної мови нема.
з.і. Бідні, бідні Швейцарія та Канада, ох і тріпають їх у подібних темах, а головне - геть даремно, бо нічого спільного ситуація ж не має...
Китиха
Родина:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Місто: Николаев Район: Центральный Телефон: 0675978483 |
Китиха
Модератор
23 августа 2012 Цитата: #9310 Юлия1002 23 августа 2012, 23:18
А причём тут Россия с её Законами в отношении общественных организаций??? Кому и какой плевок??? Россия пусть живёт себе своей жизнью сама, лично мне фиолетово что они там у себя принимают. Мне важно что принимают здесь!
Україна робить російську мову регіональною, щоб росіянам на її території було зручно.
Росія з її законами ліквідувала суспільну організацію українців. Я розумію, що Вам до цього байдуже, бо громадянка України Ви лише за паспортом випадково (я так зрозуміла з вашого Так сложилось)
Плюнь в глаза - Божа роса.
Китиха
Родина:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Місто: Николаев Район: Центральный Телефон: 0675978483 |
Китиха
Модератор
23 августа 2012 Цитата: #9310 Юлия1002 23 августа 2012, 23:29В Швейцарии 3 языка! У них сложилось так...
Доброй ночи!
Так у цьому всі згодні. До чого тут закон?
dina_barta
Родина:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Місто: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
23 августа 2012 Не забувайте, що рейтинги найкращих для життя міст України завжди очолюють західноукраїнські міста. А там враховується все: інфраструктура (садочки, школи, рівень забезпечення медичними послугами тощо), рівень злочинності, екологія... Якось вони кошти знайшли і вулиці перейменувати, і життя налагодити, а в нас повна ж... проте російська - регіональна, яка потребує в цьому статусі купу грошей. А їх на вивіз сміття не вистачає. Повезло, що День міста незабаром, а то б і далі потопали у цій "красі". Я вже про злочинність і інше мовчу.
Та ні, то му що ви живете в Україні. І будете вчити, бо ніхто не відміняв.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
Місто: Николаев |
jozh
VIP пользователь
23 августа 2012
Щось у мене вже дежавю.
Великоповажні нові дописувачі, величезне прохання, перш ніж писати знову чергову дурницю (особливо в стилі "мы имеем право говорить на родном русском языке"), будь-ласка, прочитайте уважно всю цю тему (і, бажано, також сам текст закону)! Практично на всі ваші закиди та претензії вже неоднократно було дано детальні відповіді!
Великоповажні нові дописувачі, величезне прохання, перш ніж писати знову чергову дурницю (особливо в стилі "мы имеем право говорить на родном русском языке"), будь-ласка, прочитайте уважно всю цю тему (і, бажано, також сам текст закону)! Практично на всі ваші закиди та претензії вже неоднократно було дано детальні відповіді!
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
23 августа 2012 Цитата: #9310 dina_barta 23 августа 2012, 23:41
Не забувайте, що рейтинги найкращих для життя міст України завжди очолюють західноукраїнські міста. А там враховується все: інфраструктура (садочки, школи, рівень забезпечення медичними послугами тощо), рівень злочинності, екологія... Якось вони кошти знайшли і вулиці перейменувати, і життя налагодити, а в нас повна ж... проте російська - регіональна, яка потребує в цьому статусі купу грошей. А їх на вивіз сміття не вистачає. Повезло, що День міста незабаром, а то б і далі потопали у цій "красі". Я вже про злочинність і інше мовчу.
Не провокуйте мене, будь-ласка...
Бо після вивчення тих рейтингів, а також різноманітних статистик злочинності, дитячого сирітства, приросту населення, екології тощо (де та сама картинка - Захід добре або нормально, Схід в з-ці)... мені в очі кидається чомусь дивна кореляція якості життя, з одного боку, та мови, якою в основному розмовляє населення, з іншого боку... і явно не на користь російської мови... Наводить на роздуми...
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Beretta
Родина:
Награды:
Beretta
Имя: Beretta Группа: Gold Сообщений: 5268 Регистрация: 12.03.2010 Заходил(а): 01.02.2018 |
Місто: Район: Ленинский Телефон: 0990233710 |
Beretta
Gold
23 августа 2012
Щодо заходiв комунiстiв, та iх пiдрахункiв про 90 вiдсоткiв бажаючих, то вони за 100% прийняли кiлькiсть людей, що брали участь у "референдумi" у палатках. Скiльки людей ставили пiдпис, сто чи тисяча - невiдомо. А от 90 з них вiдсоткiв висловилися за прийняття регiональноi мови. То ж 90 чи 900 у пiвмiльйонному миколаэвi?
Офф: дiвчата, у айфонi э украiнська?))
Beretta
Родина:
Награды:
Beretta
Имя: Beretta Группа: Gold Сообщений: 5268 Регистрация: 12.03.2010 Заходил(а): 01.02.2018 |
Beretta
Gold
23 августа 2012
Щодо заходiв комунiстiв, та iх пiдрахункiв про 90 вiдсоткiв бажаючих, то вони за 100% прийняли кiлькiсть людей, що брали участь у "референдумi" у палатках. Скiльки людей ставили пiдпис, сто чи тисяча - невiдомо. А от 90 з них вiдсоткiв висловилися за прийняття регiональноi мови. То ж 90 чи 900 у пiвмiльйонному миколаэвi?
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 августа 2012 мабуть не, бо цей телефон в Україну легально не завозять, хіба не?
Beretta
Родина:
Награды:
Beretta
Beretta
Gold
24 августа 2012 Цитата: #9310 alisa 23 августа 2012, 23:58
мабуть не, бо цей телефон в Україну легально не завозять, хіба не?
((( не знаю. Яке неподобство вiд Стiва Джобса)))
innachka
Имя: Инна Группа: Новичок Сообщений: 23 Регистрация: 10.08.2012 Заходил(а): 14.09.2017 |
innachka
Новичок
24 августа 2012 Цитата: #9310 dina_barta 23 августа 2012, 23:41
Не забувайте, що рейтинги найкращих для життя міст України завжди очолюють західноукраїнські міста. А там враховується все: інфраструктура (садочки, школи, рівень забезпечення медичними послугами тощо), рівень злочинності, екологія... Якось вони кошти знайшли і вулиці перейменувати, і життя налагодити, а в нас повна ж... проте російська - регіональна, яка потребує в цьому статусі купу грошей. А їх на вивіз сміття не вистачає. Повезло, що День міста незабаром, а то б і далі потопали у цій "красі". Я вже про злочинність і інше мовчу.
Именно поэтому основная масса гастарбайтеров - выходцы с Западной Украины. Люди повально едут "на заробітки". Наверное, так всегда бывает: от хорошей жизни едут как можно дальше.
Меня искренне удивляет Ваша позиция. Живете в грязном, замызганном городе, с коррупционной властью. Украиноязычных притесняют как на государственном, так и на бытовом уровне. Тут все плохо. А в 20 часах езды на поезде есть Край, напоминающий Рай. С украинским на всех уровнях, с дет. садами, школами, медицинскими услугами. С большинством ВО"Свобода" в Горсовете. Там все хорошо.
Невольно возникает вопрос: Что Вы тут делаете???
Просматривают эту тему:
Новини
-
14 Сентября
-
10 Сентября
-
19 Июля
-
02 Июля
-
01 Июня