jozh VIP пользователь
20 December 2012
Цитата: #8551 Китиха 20 December 2012, 18:16
про всиновлених. Ви цей вихід (в тім числі) мали на увазі?
Исследование, проведённое Институтом Уильямса из Калифорнийского
университета в Лос-Анджелесе показало, что однополые пары намного чаще
гетеросексуалов выражают намерение усыновлять детей более старшего
возраста, инвалидов, страдающих различными заболеваниями или других
детей, с усыновлением которых возникают трудности.
Хотя главной остается проблема, что несмотря на большое желание
гомосексуальных семей усыновлять «трудных» детей, они все равно остаются
в детских домах из-за предрассудков и юридических препон
Чи в нас всі діти вже всиновлені? Чи геї-лесбіянки монстри за визначенням?
Поверніться на кілька сторінок назад - там я вже відповідала на це запитання. Тезисно повторюсь: між дитбудинком та одностатевою парою (якщо буде саме такий вибір, і більше ніякого) я вибрала б для дитини одностатеву пару. Але на сьогоднішній день в нас дозволено всиновлювати одиноким особам (тобто можливість всиновити одностатевій парі й так є - просто на одного з партнерів оформили, і все) - та дітей чомусь ще є в дитбудинках. То, може, справа дещо в іншому?
Щодо того дослідження дуже хотілося б знати деталі. Бо мені здається, що це їх бажання пов'язане більше з тим, що вони готові до більших варіантів, бо в них є обмеження до всиновлення. Приблизно те ж саме, що в нас іноземці більш готові до всиновлення хворих дітей, а ДБСТ більш готові до прийому старших дітей та сиблінгів. Бо "здорових маленьких дітей без братів та сестер" розбирають саме наші сім'ї на всиновлення. Будь у них вибір - я думаю, статистика практично не відрізнялась би, більшість вибирала б стандартну "здорову одну маленьку дитину".
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.