• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

нужно повзрослеть.С чего начать?

DIZZY   
VIP пользователь   
19 January 2013 14901 146

liya

Заходил(а): 16.09.2015
Район: Центральный
liya
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 jozh 21 January 2013, 11:59
То Вам такий стиліст трапився...
Вона тестові проби (наприклад, з тканинами різних кольорів) з Вами проводила, чи так, на око визначала кольоротип?
Та ладно. Откуда вы знаете, какой стилист мне попался? Все мы тесты проводили, но в жизни не все, как в книге). 
А "бледная моль" - это ж не обзывание, это для быстроты объяснения. Я хорошо к себе отношусь, но нужно отдать должное - яркие волосы и кожа - это не про лето). И про кислотные не согласна в теории - а на практике нужно смотреть, конечно. Фактически любой основной цвет существует как в теплых, так и в холодных оттенках. Но кислотный мне сложно представить размытым - тогда он уже не кислотный). 
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 liya 21 January 2013, 14:22
И про кислотные не согласна в теории - а на практике нужно смотреть, конечно. Фактически любой основной цвет существует как в теплых, так и в холодных оттенках. Но кислотный мне сложно представить размытым - тогда он уже не кислотный). 
Може, я не зовсім правильно розумію суть "кислотності", - мала на увазі оті відтінки салатового, наприклад, коли аж ріже око яскравість, але при цьому такі тони теж можуть бути неконтрастними, розмитими, напівтонами. Щось десь приблизно як таке:

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
Район: Ленинский
DIZZY
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 moonsun 21 January 2013, 12:19
Отже, відкривай таємницю, в чому тобі зручно, в чому геть незручно, які речі найзвичніщі (від яких найважче відійти, і вони зберігають студентську хвилю попри всі намагання), що не вмієш або не намагалася носити. Які сумочки подобаються - великі/малі, шкіряні/текстильні, яскраві/чорні. Фоти в студію - ти при параді, ти щоденна. Що з осанкою - її треба ховати/виправляти, чи все ок. Здебільшого пішки/в транспорті/за кермом. Гардероб для домашньої дружини-мами, для офісного працівника, для підприємця чи... безліч варіантів, а треба знати, під який стиль життя і поведінки підбираєш обгортку.
Открываю)
Удобно:Джинсы(наше все),но хочу перейти на темную классику,что б и под балетки и под каблук...
в платьях хорошо себя чувствую...и летом даже ношу,а вот в холодное время ода нет...покопалась в памяти...подумала почему-а не под что...одна куртка дутая короткая,вторая длинная под пояс,но какая то простая совсем(в маазин выйти),шубы(мех я очень люблю да простят меня ЗЗ) одна лиса старенькая но любимая по попу,другая короткая под пояс(возможно туда пойдет карандаш,нужно попробовать-у меня такой нет),а та что длинная,теплая,когда в ней комфортно,нужно одевать шапку,какую ума не приложу...так и висит уже 5 лет(((((не выгулянная

НЕУДОБНО:миниюбки(хоть фигура и позволяет,но чувствую себя некомфортно),высокий каблук (7-8 см -потолок),вещи длинной от колена до косточки(если это не макси платье),очень раздражает при хотьбе...

это так сказать самые яркие плюсы и минусы...
сумки люблю или очень маленькие,или большие...средние не воспринимаю.

очень люблю замшу и лаковую кожу...уж не знаю модно это сейчас или нет...если простая кожа,то грубой выделки

Я,как минимум,еще один год буду в декрете...выходить на работу мне некуда,так что это дело может затянуться.Гардероб нужен домохозяйский,но чтоб было ву чем выйти в гости,например...на встречу...но при этом что б было удобно,при необходимости взять ребенка на руки,наклониться и т.д

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Заходил(а): 21.09.2017
Телефон: 0932371607
Olivia Alpi
Активный пользователь
   21 January 2013
Вот ходила с малой в парк, и начитавшись темки этой, разглядывала мамочек)))Почему-то одна мамочка ( двойняшек девочек годков 4-5), хоть она и была одета по-спортивному выделялась и выглядела очень женственной и ухоженной.
 Описываю: Сиреневая курточка до попы с густым белым мехом, штаны широкие спортивные светло-серые, заправлены в дутики сиреневые тоже(adidas вроде бы, может и курточка тоже).Так вот, нифига по описанию и цвету не понятно как всё было гармонично и шло ей)))) Курточка такого фасона, что видно силуэт и груди и талии, штанишки, хоть и широкие, но подчеркивают и бёдра и попу. Вот не выглядела она пацанкой и всё тут)))) Акценты расставлены правильно. Кстати, было видно что у девушки пшеничные волосы и светлое лицо, но курточка сиреневая хорошо смотрелась( это я про ваших бледных молей и оттенки начиталась), правда белый мех очень выгодно обрамлял лицо. Так что и спортивно и в широких штанах можно выглядеть не пацанкой))
vestigial

vestigial

Заходил(а): 13.12.2021
Район: Заводской
Телефон: (068)267-15-48
vestigial
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 DIZZY 20 January 2013, 23:09
http://new-skin.ru/25-veshhey-bazovogo-garderoba-ot-evelinyi-hromchenko/
про базовый гардероб Э.Хромченко
"Есть еще одна психологическая ловушка: ну да, не самые красивые, зато удобно. Ну что это такое, скажите мне, пожалуйста? Кто Вас полюбит, если Вы сами до такой степени не любите себя?"
Тобто, якщо я люблю свої ноги та своє здоров'я, купую зручне взуття, яке меня ніг не скалічить,  і не лечу сторчака купувати нові "актуальні" шпильки, то я себе не люблю? Вона як, зовсім того? чи просто курка глямурна?  Поради від такої "експертки" я б слухала ОСТАННІМИ!
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся. 2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
DIZZY

DIZZY

DIZZY
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 vestigial 21 January 2013, 17:19
"Есть еще одна психологическая ловушка: ну да, не самые красивые, зато удобно. Ну что это такое, скажите мне, пожалуйста? Кто Вас полюбит, если Вы сами до такой степени не любите себя?"
Тобто, якщо я люблю свої ноги та своє здоров'я, купую зручне взуття, яке меня ніг не скалічить,  і не лечу сторчака купувати нові "актуальні" шпильки, то я себе не люблю? Вона як, зовсім того? чи просто курка глямурна?  Поради від такої "експертки" я б слухала ОСТАННІМИ!
ну смотря,как этот совет воспринимать...я просто по ыфизиологическим причинам не могу носить шпильки(нет подьема и очень некомфортно ходить-больно)...но я считаю(хоть пока так делаю редко),что каблук носить нужно,пусть не очень высокий.Всегда можно найти,что то под себя...я ж не говорю неукоснительно следовать ее советам).

Блокноты ручной работы

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 vestigial 21 January 2013, 17:19
Не погоджусь. Серед модного і актуального досить зручного і "ходібельного" взуття. Шпильки тільки в нашій провінції таскають завжди і всюди. Між спортивним взуттям і шпилькам розташована неймовірна каількість варіантів, що виглядає жіночно, елегантно, звабливо, і при цьому не ламає ноги. Ну ти мене знаєш, якщо щось моємо комфорту заважає, то триватиме це геть недовго, але ж і вдягаюсь я не в спортивний костюм і кеди.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 21 January 2013, 16:33
Вот ходила с малой в парк, и начитавшись темки этой, разглядывала мамочек)))Почему-то одна мамочка ( двойняшек девочек годков 4-5), хоть она и была одета по-спортивному выделялась и выглядела очень женственной и ухоженной.
 Описываю: Сиреневая курточка до попы с густым белым мехом, штаны широкие спортивные светло-серые, заправлены в дутики сиреневые тоже(adidas вроде бы, может и курточка тоже).Так вот, нифига по описанию и цвету не понятно как всё было гармонично и шло ей)))) Курточка такого фасона, что видно силуэт и груди и талии, штанишки, хоть и широкие, но подчеркивают и бёдра и попу. Вот не выглядела она пацанкой и всё тут)))) Акценты расставлены правильно. Кстати, было видно что у девушки пшеничные волосы и светлое лицо, но курточка сиреневая хорошо смотрелась( это я про ваших бледных молей и оттенки начиталась), правда белый мех очень выгодно обрамлял лицо. Так что и спортивно и в широких штанах можно выглядеть не пацанкой))
Сиреневе і сіре - чудове поєднання, біле до обличчя, і воно стає яскравим, а не сперечається з кольором куртки. Широкі брюки, і спортивні, і не спортивні - це смачно, стильно і зручно одночасно, просто те широке буває різне. Ті джинси, що я згадувала, "починають не заважати і не відчуватись" одразу від поясу, а ті, що жінку прикрашають, підкреслюють талію, попу, стегна, а потім вже не заважають :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   21 January 2013
Цитата: #10232 DIZZY 21 January 2013, 15:57
Открываю)
Удобно:Джинсы(наше все),но хочу перейти на темную классику,что б и под балетки и под каблук...
в платьях хорошо себя чувствую...и летом даже ношу,а вот в холодное время ода нет...покопалась в памяти...подумала почему-а не под что...одна куртка дутая короткая,вторая длинная под пояс,но какая то простая совсем(в маазин выйти),шубы(мех я очень люблю да простят меня ЗЗ) одна лиса старенькая но любимая по попу,другая короткая под пояс(возможно туда пойдет карандаш,нужно попробовать-у меня такой нет),а та что длинная,теплая,когда в ней комфортно,нужно одевать шапку,какую ума не приложу...так и висит уже 5 лет(((((не выгулянная

НЕУДОБНО:миниюбки(хоть фигура и позволяет,но чувствую себя некомфортно),высокий каблук (7-8 см -потолок),вещи длинной от колена до косточки(если это не макси платье),очень раздражает при хотьбе...

это так сказать самые яркие плюсы и минусы...

очень люблю замшу и лаковую кожу...уж не знаю модно это сейчас или нет...если простая кожа,то грубой выделки

Я,как минимум,еще один год буду в декрете...выходить на работу мне некуда,так что это дело может затянуться.Гардероб нужен домохозяйский,но чтоб было ву чем выйти в гости,например...на встречу...но при этом что б было удобно,при необходимости взять ребенка на руки,наклониться и т.д
Можна і не відмовлятись від джинсів, поки що актуальні кольорові, з вишивкою і аплікацією, всілякі "пригламурені", при цьому вони залишаються зручними джинсами, проте вже і блузи, і звабливі маєчки, і якийсь підборчик туди легко заспіває.
другая короткая под пояс(возможно туда пойдет карандаш

ще спробуй теплумаксі "на запах". вдалі моделі не заважають ходити, теплі, і вигляд на сто мільйонів, бо сучасні тканини при складі 90% вовна можуть виглядати як шовково невагомі.
шапку,какую ума не приложу
міряла всілякі варіанти шапок-шарфів, хустин, капюшонів? обожнюю шляпи з широкими полями, але наші вітри... а за кермом незручно :( якщо витримаєш невидимку чи шляпну булавку, то тобі легше, я навіть обручі не можу носити, мені все "на мізки давить" :)
НЕУДОБНО:миниюбки
ще раз нагадаю про шорти і подовжені шорти і шорти-юбки. звикати до них зручно, коли під них надягаєш плотні колготки чи леггінси, а потім вже і 10-15 ден і мережива не лякають :) Міні, якщо воно неекстримальне міні дає такий простір для фантазії над симетрією і асиметрією, міксстайлу і звабливих нюансів, що просто жалко себе позбавляти такого інструменту :)
высокий каблук (7-8 см -потолок)
йдеш на 6pm, обираєш жіноче взуття, висота підбора до 3,5 дюймів, сортуєш від дорогих до дешевих і вишукуєш ідеї, які і зовнішньо подобаються, і зручні. Від дорогог, бо це дизайнерське взуття, тобто ті самі ідеї, яких ти зараз і шукаєш. Коли вже знаєш, що шукаєш, тоді вже легко вибирати в тій ціновій категорії, яка зараз влаштовує.
класичний tote - наше все :) досить місткий, проте не величезний, як і клатч носити можна з чим завгодно - від джинсів до шовкового мережива з пір'ям :)
уподобання по якості шкіри класичні, отже поза модою, просто продивись лукі, наприклад в нет-а-порте, обери, який з кольорів тобі заспіває і пасуватиме до решти одягу. З лаковою шкірою є свої складності у компоновці, але якщо вже душа забажала, то дівчина має право на свято :)

Підбираючи уніврсальний гардероб, маєш такий ризик: щоб точно вгадати, народ купує чорненьке, біленьке, бежевеньке і інше ніякеньке... потім дивляться на всю цю тоску і не носять. отже, обережніше з універсальними кольорами :)

DIZZY

DIZZY

DIZZY
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 moonsun 21 January 2013, 18:06
Підбираючи уніврсальний гардероб, маєш такий ризик: щоб точно вгадати, народ купує чорненьке, біленьке, бежевеньке і інше ніякеньке... потім дивляться на всю цю тоску і не носять. отже, обережніше з універсальними кольорами :)
Аля,спасибо за такие ценные советы!Наверное не рискуну взять через инет обувь пока,уж очень мне необходима удобная колодка,на глаз ее вряд ли определю...

Про "чорненьке и биленьке")))как бы это банально не звучало,но это мои любимые цвета,и не потому,что универсальные,а потому,что я в них себя очень комфортно чувствую и, по возможности, разбовляю яркими акцентами...

вот еще один вопрос назрел.Что бы вы посоветовали иметь на такую погоду из верхней одежды?шубу сейчас не оденешь-жарко...в кожанной куртке-холодно...опять в короткой дутой хожу...((((((((((

Блокноты ручной работы

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 DIZZY 22 January 2013, 12:11
Что бы вы посоветовали иметь на такую погоду из верхней одежды?шубу сейчас не оденешь-жарко...в кожанной куртке-холодно...опять в короткой дутой хожу...((((((((((
Тулупчик :) В нас зараз температура італійської зими, отже щось таке тоненьке, з красивим, а не теплим воротом вдало працює саме в таку погоду.
Я обпіклася колись на італійському зимовому одязі - змерзла в Москві, як та мавпа, а іншого нічого з собою не було. Потім замислилиась, що страна, в якій справжніх холодів не буває, одяг шиє на відповідні зими. Отже, італійські і турецькі дублянки тепер ношу тільки у таку погоду як зараз, в холоди довгу шубу, є ще суто спортивний одяг для утілітарних цілей.

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   22 January 2013

Про "чорненьке и биленьке")))как бы это банально не звучало,но это мои любимые цвета,и не потому,что универсальные,а потому,что я в них себя очень комфортно чувствую и, по возможности, разбовляю яркими акцентами...

а я вот опять на людей заглядываюсь, и ещё не одна дамочка в одежде универсального цвета   не вызвала восхищения.т.е. как повседневная одежда - хорошо, не маркое, но даже на кофе с мужем выйти вечером хочется одется ярче)

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   22 January 2013

вот еще один вопрос назрел.Что бы вы посоветовали иметь на такую погоду из верхней одежды?шубу сейчас не оденешь-жарко...в кожанной куртке-холодно...опять в короткой дутой хожу...((((((((((
а пальто интересного кроя не нравятся?
DIZZY

DIZZY

DIZZY
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 22 January 2013, 20:24
не знаю,никогда не задумывалась...

Блокноты ручной работы

DIZZY

DIZZY

DIZZY
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 22 January 2013, 20:23
а я вот опять на людей заглядываюсь, и ещё не одна дамочка в одежде универсального цвета   не вызвала восхищения.т.е. как повседневная одежда - хорошо, не маркое, но даже на кофе с мужем выйти вечером хочется одется ярче)

Оль,я ж про базу...а яркие пятна никто не отменял)

Блокноты ручной работы

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 DIZZY 22 January 2013, 20:26
не знаю,никогда не задумывалась...
 а я вот , под твоим влиянием, сегодня нарыла пальтишко у себя ( купила и не носила, как-то не лежала душа, а теперь повзрослела, наверно), собираюсь носить)))
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 22 January 2013, 20:24
Це мій біль і образа :) В нас або вогко, або вітер пробиває будь що, крім шкіряного і хутряного одягу. Висять мої пальто поруч з плащами і нудьгують :( Чи то я така мерзля, а нормальні люди носять і не мерзнуть? :)

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   22 January 2013
Настён, а можно я твоей темой воспользуюсь? Недавно купила жилеточку, очень она мне понравилась, показала мужу, ему не понравилось, говорит БАБСКАЯ что действительно??

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 moonsun 22 January 2013, 20:33
Це мій біль і образа :) В нас або вогко, або вітер пробиває будь що, крім шкіряного і хутряного одягу. Висять мої пальто поруч з плащами і нудьгують :( Чи то я така мерзля, а нормальні люди носять і не мерзнуть? :)
для зимы конечно холодно, но вот на погодку как сегодня отлично )
DIZZY

DIZZY

DIZZY
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 22 January 2013, 20:42
Настён, а можно я твоей темой воспользуюсь? Недавно купила жилеточку, очень она мне понравилась, показала мужу, ему не понравилось, говорит БАБСКАЯ что действительно??
перед покажи)

Блокноты ручной работы

Просматривают эту тему:

Forum