• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

нужно повзрослеть.С чего начать?

DIZZY   
VIP пользователь   
19 January 2013 14839 146
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
Район: Ленинский
DIZZY
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 23 January 2013, 09:39
вот-вот и муж говорит, что полнит тебя жилетка ((

выставляю две фотки, без жилетки я обычная, повседневная

а жилеточку и каблучки хотела носить гулять( не в сад или парк с дочей))
тебе очень хорошо)

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

Sunny-mammy

Sunny-mammy

Заходил(а): 11.09.2019
Район: Ленинский - ЮТЗ
Sunny-mammy
Ведущий конкурсов
   23 January 2013
Ссылка, классная жилеточка!! Вам очень идет и ничего не полнит!
t.me/zhgoogl
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Sunny-mammy 23 January 2013, 11:39
Olivia Alpi, классная жилеточка!! Вам очень идет и ничего не полнит!

согласна

Елка

Елка

Заходил(а): 22.12.2015
Телефон: 0956820907
Елка
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Beretta 22 January 2013, 23:53
В мене теж є питаннячко. Як поєднувати речі? Весь мій одяг простий, мені треба просто сукня, або джинси і кофта, або спідниця і блузка. Я не вмію носити жилетки, майку під кофту, гетри під шорти і таке інше. Мені здається, що таку капусту можна ліпити маючи 42 розмір, а мені кожний шар надає об"єму. Хоча дууууже подобається. 

Хочеться изюму))) 
Вот и мне "изюму" хочется. Но ношу простую одежду, а еще хочется хочется украшений, браслетиков и поясов, но как-то не складывается ...
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Sunny-mammy 23 January 2013, 01:25
Мама, видимо, за границей живет?)) Моя после 3х лет в Испании приехала обратно и тоже носит розовые бриджи и отлично выглядит)) И ей тоже 53))

Просто не хочется, чтоб отношение родителей передавалось их детям, а от детей моей рыбке...)) Ну то уже офф)
так, закордоном. Мені здається, що тому поколінню, що виросло у РСР, де вважалось, щ 40 років  це вже старість, закордоння дуже корисне саме в сенсі демократичності одягу. Не те, щоб вони незважали на відповідність одягу та віку, але все ж таки легше до цього ставляться, особливо до кольорів..
Так, ще вчора після твого поста собі подумалось, що мабуть треба робити окремі класи для дітей, батьки яких яскравіше за інших. Бо ти права, діти вони жорстокі, навіть якщо дівчатам подобаються якскраві кольори, але іх мама вдягається і поводиться по іншому, вони все одно можуть виплескувати цю заздрість на дитину... Теж вибачаюсь за офф, але вважаю це деякою проблемою, якщо брати на увазі посередню школу..
Допоможемо українським військовим!
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 23 January 2013, 09:39
вот-вот и муж говорит, что полнит тебя жилетка ((

выставляю две фотки, без жилетки я обычная, повседневная

а жилеточку и каблучки хотела носить гулять( не в сад или парк с дочей))
При всій великій повазі до чоловіків.. Ось мій розбирається в одязі, дуже цінує якість, але в нього все залежить від настрою. Наприклад позаминулого року з"явились у мене штані, довжина типу капрі, але називають такі "піратськими штанями", джинсові, круті, фірмові.. Покупала без нього, як частіше буває, бо це вже окрема тема. Показую штані, він каже, що прикольні і йому подобаються. Зносила все літо. Минулого року приходить чомусь знову літо, дістаю штані. А він мене питає, де я таке страхіття викопала .
То може з твоєю жилеткою таке, не в той настрій.. Якщо подобається, можна носити, а для зберігання нейтралітету можна носити, коли без чоловіка кудись ідеш (якщо таке буває).
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 mamatanya 23 January 2013, 08:28

а я реально не знаю, ЧТО я хочу (((

хочу измениться, хочу новый гардероб (ну старый я сносила практически, так что по любому надо), но я не знаю ЧТО! то мне хочется, что-то яркое, как Sunny-mammy описала, то хипповско-боховское этническое, то спортивное. классическое женское точно не хочется. я так в студенческие времена ходила, и как раз в этом девочкой-припевочкой выглядела. хотя сейчас тоже за подростка принимают стоит только без детей на улице показаться ))))) чего делать - не знаю

Щось мені за описом здалося, що тобі б кежул стиль підійшов, бо воно все таке зручне, на межі спортивного і жіночного, може бути яскравим і асиметричним... 
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 DIZZY 23 January 2013, 09:06
вот мы и подошли в еще одной проблеме моей!Неумение носить бижутерию и украшения вообще.
Мне очень нравиться все это дело на других,но сама я ношу только обручалку и серьги...
с браслетами все сложно-ооочень тонкая кисть и в 95%случаев они слетают...
про шарфы согласна(только учусь их носить и не всегда понимаю пасуе он сюда или нет,но по крайней мере они есть и они в ходу)

по поводу туник...опять же придумала себе проблему(или она действительно есть...можно их носить с легинцами под короткую кож.куртку...меня чет смущает...может заморачиваюсь..
Як раз сьогодны облизувалась на такий браслет для маленького зап"ястка, але підібрала слину і далі пішла.. В мене теж худеньке, але на маленькі руки навіть легше біжутерію підібрати, якщо це не жорсткий метелевий обруч. Але дівчата праві, це десь близько 300грн., якщо якісне (саме на такий дивилась в бутіку), але є і дешевші, і виглядають не гірше. Мені на декілька років вистачає однієї речі, хоча ношу часто. Обираю такі універесаьні, щоб до більшості речей пасувало. У мене проблема з намистами, на інших дуже подобаються, а сама не можу дихати, тільки нещодавно мама подарувала прикольну прикрасу (вона знала, що я давно хотіла), але ще нікуди не вдягала. Ще дуже зручно браслети на резиночках.
Леггінси з туніками і курткою - чому б ні, можна спробувати. 
http://www.laredoute.se/Catalog/Browse/SelectCatalog.aspx?CategoryId=42737 - ось тут каталоги для натхнення, воно не еталон, що саме так треба вдягатись, але принаймні іноді дивлюсь, шукаючи натхнення (коли пахне депресивним чимось, щоб відволіктись). Іноді щось навіть дуже не подобається, а від обратного приходять думки, як скомбінувати вже існуючі речі.. 
Клікай на каталог, а потім листай, як справжній..
Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   23 January 2013
Питання цікавості - http://www.modnakasta.ua/campaign/tom-tailor-mexx-4/f/female/
Речі гарні, дівчата теж (окремо від одягу), а чому ж таке страхіття вкупі, що не хочеться жодної речі вдягнути????
То такий в них стиліст працює? Чи то хто такий кривий?
Olivia Alpi

Olivia Alpi

Заходил(а): 21.09.2017
Телефон: 0932371607
Olivia Alpi
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 16:09

То може з твоєю жилеткою таке, не в той настрій.. Якщо подобається, можна носити, а для зберігання нейтралітету можна носити, коли без чоловіка кудись ідеш (якщо таке буває).
ой, девочки, спасибо)))это первая такая женская вещь в моём гардеробе. видно муж не привык к такому моему виду. он и на каблучки мои фыркает, говорит, что удобство важнее. Буду значит жилетик на встречи с подруньками  носить, т.к. и самой он нравится))
Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 16:24

http://www.laredoute.se/Catalog/Browse/SelectCatalog.aspx?CategoryId=42737 - ось тут каталоги для натхнення, воно не еталон, що саме так треба вдягатись, але принаймні іноді дивлюсь, шукаючи натхнення (коли пахне депресивним чимось, щоб відволіктись). Іноді щось навіть дуже не подобається, а від обратного приходять думки, як скомбінувати вже існуючі речі.. 

да, вещички интересные! Ссылка, а вы оттуда не пробовали заказывать?
DIZZY

DIZZY

Заходил(а): 18.10.2021
DIZZY
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 23 January 2013, 18:44
ой, девочки, спасибо)))это первая такая женская вещь в моём гардеробе. видно муж не привык к такому моему виду. он и на каблучки мои фыркает, говорит, что удобство важнее. Буду значит жилетик на встречи с подруньками  носить, т.к. и самой он нравится))
тра ля ля,что б на встречу одела)
моему вообще пофиг,что ношу...и сам не сильно заморачивается...вот ща себя в порядок приведу и за него,родимого возьмусь)))

Блокноты ручной работы

http://dizzy-stuff.blogspot.com/

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 16:54
Питання цікавості - http://www.modnakasta.ua/campaign/tom-tailor-mexx-4/f/female/
Речі гарні, дівчата теж (окремо від одягу), а чому ж таке страхіття вкупі, що не хочеться жодної речі вдягнути????
То такий в них стиліст працює? Чи то хто такий кривий?
Там справа не в стилісті. Треба швидко відклацати купу фоток, всі речі, що в роботі, йдуть в продаж, отже їх неможна по 100 разів знімати-надягати. Дівчина надягла джинси, а потім по черзі купу майок, потім надягла юбку, і все, що хоч якимось боком блузка, відзняли, ну і т.д. конвейером.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   23 January 2013
Цитата: #10232 Olivia Alpi 23 January 2013, 18:51
да, вещички интересные! Alexandra, а вы оттуда не пробовали заказывать?
http://www.laredoute.ua/ - в нас теж таке є ;)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Alexandra

Alexandra

Alexandra
Активный пользователь
   24 January 2013
Olivia Alpi, так, замовляю вже багато років..
Moonsun, в укр.версіі не знайшла такого каталогу, меньше асортимент, і ціни набагато вище. Користуюсь шведським варіантом, бо я ж за пересилку не плачу , часто замовляю з аутлету (ось вчора вони надіслали 30% знижку на увесь аутлет, де вже до того до 70% була знижка). Вони коли в Украіні з'явились, я теж спочатку зраділа, але ж ціни космічні, а якість як у всіх - є бренди майже бездоганні, а є і зовсім дешеві, плюс на дизайн вони за останні 9 років, що я замовляла, дуже збідніли.
 Якщо хтось знає ще якись посилання на такого плану каталог, з радістю подивлюся (окремо сфоткані речі на мене такого враження не справляють)
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 24 January 2013, 00:07
Olivia Alpi, так, замовляю вже багато років..
Moonsun, в укр.версіі не знайшла такого каталогу, меньше асортимент, і ціни набагато вище. Користуюсь шведським варіантом, бо я ж за пересилку не плачу , часто замовляю з аутлету (ось вчора вони надіслали 30% знижку на увесь аутлет, де вже до того до 70% була знижка). Вони коли в Украіні з'явились, я теж спочатку зраділа, але ж ціни космічні, а якість як у всіх - є бренди майже бездоганні, а є і зовсім дешеві, плюс на дизайн вони за останні 9 років, що я замовляла, дуже збідніли.
 Якщо хтось знає ще якись посилання на такого плану каталог, з радістю подивлюся (окремо сфоткані речі на мене такого враження не справляють)
А ну тоді зрозуміло, бо я в нього пару разів зайшла, не зрозуміла, в чому сенс, хоча обіцянок і реклами було просто вагон, і пішла собі далі. Це, виявляється, як завжди, для гондурасів окремий асортимент :)

Нюта28

Нюта28

Заходил(а): 19.11.2016
Нюта28
Активный пользователь
   24 January 2013

принимайте в свои ряды. 

только у меня еще хуже. я вечно хочу похудеть. что б новое что-то купить. и вечно это не выходит :( 

буду следить за вашими советами. Спасибо!!!

mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   24 January 2013
Цитата: #10232 Alexandra 23 January 2013, 16:12
Щось мені за описом здалося, що тобі б кежул стиль підійшов, бо воно все таке зручне, на межі спортивного і жіночного, може бути яскравим і асиметричним... 

так, кежуал - теж підходить

справа в тому, що мені сьогодні треба як папуга, завтра чорненьке-сіреньке, і щоб речей в шафі мало, і щоб всі між собою поєднувались у будь-якій комбінації. от щоб один раз все продумати, а потім найближчі десять років не думати про одяг взагалі! вдягнула те, що є, і як королева! так буває?

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   24 January 2013
Цитата: #10232 mamatanya 24 January 2013, 01:13

так, кежуал - теж підходить

справа в тому, що мені сьогодні треба як папуга, завтра чорненьке-сіреньке, і щоб речей в шафі мало, і щоб всі між собою поєднувались у будь-якій комбінації. от щоб один раз все продумати, а потім найближчі десять років не думати про одяг взагалі! вдягнула те, що є, і як королева! так буває?

да!да! тоже так бы не против)) только как так сделать что бы всё сочеталосьполучается, что веши в гардеробе нужно делить на цветовые решения( например, на основе бежевого или синего) и если я хочу новые штанишки, то нужно смотреть в палитру и выбирать один из сочитаемых цветов. А вот если мне захочется красненьких штанишек, то нужно заводить комплект одежды по новой палитре? получается что так.

Olivia Alpi

Olivia Alpi

Olivia Alpi
Активный пользователь
   24 January 2013
Советы по стилю от Виктории Бэкхем

1. Главное в облике – это силуэт (шляпка, солнечные очки, сумочка, туфли).

2. Покупай с умом – и вещи будут служить тебе долго. Нет ничего более дорогого, чем одноразовые наряды.

3. Никогда не выставляй напоказ все свои прелести. Так, если ты демонстрируешь всем свои ноги – например, в мини, - позаботься о том, чтобы верх был максимально закрыт.

4. Только джинсы можно носить в самых разных ситуациях и выглядеть при этом одинаково хорошо.

5. Начиная утром одеваться, ни в коем случае не хватайте первые попавшиеся под руку вещи, бездумно сочетая их друг с другом. Первое, что вы должны сделать – представьте себе весь наряд в целом.

6. Майки лучше покупать на размер больше - в противном случае они могут оказаться слишком короткими.

7. Юбки А-образного фасона намного лучше, чем мини, подчеркивают красоту ног.

8. Мы не вправе скупиться, когда речь заходит о том, чем мы пользуемся постоянно, например джинсами, сумочками и обувью.

9. Самой практичной моделью я бы назвала туфли цвета загара. Такие туфли не только зрительно удлиняют ноги но и превосходно сочетаются практически с любыми нарядами.

10. Никогда не покупайте обувь, которая вам мала, даже если эта пара приглянулась вам необычайно.

11. В выходные я обычно набрасываю поверх пижамы удобный халат, а волосы затягиваю в конский хвостик. Если у нас намечается семейный обед, я надеваю какие-нибудь симпатичные брючки и стильную рубашку.

12. Во время беременности я сама подгоняю под себя джинсы: беру обычную пару, вырезаю с боков V-образные отверстия, а затем вшиваю туда эластичную ткань.

Пункт 4 и 8 очень дельные советы))
пункт 12 в след. раз буду с пузиком попробую обязательно))
Просматривают эту тему:

Forum