• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 358929 10098
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013
Ви не подумайте,я не за владу,я їх ненавежду всім серцем, вони тварюки,яких ще світ не бачив, але і опозиція мені надії та віри не надаэ,тільки народ.

dimasveta

Заходил(а): 18.12.2018
Телефон: 0671424448, 0950552806
dimasveta
Активный пользователь
   01 December 2013
оппозиция ,при помощи социально активных граждан,опять решила в "президенство" податься!---

спекулируют народным гневом!
не удивлюсь если выяснится ,что они всю эту катавасию с жестоким разгоном Майдана и заварили-специально! почему то ведь их там не было,ни одного!

v-lenka

Заходил(а): 02.02.2018
v-lenka
Пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 00:01)

После разгрома Евромайдана фонд Джорджа Сороса в Украине прекращает

сотрудничество с властью

Жаль ,что эта ЗАРАЗА совсем из Украины не "смылась",а всего то с властью сотрудничать отказывается!
Я люблю свой родной город - Николаев!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   01 December 2013
Я про це запитувала, з'ясовувала з ранку і потім протягом дня. На майдані щоночі залишалися чергові - волонтери-студенти, які слідкували за роботою апаратури, роздавали їжу та напої тощо, в нас, в Миколаєві, робили так же. Депутати та інші активісти приїжджають-від'їжджають, чергові нічні теж змінювалися, вдень десь відпочивали, відігрівалися. Цю карту "де ж ви всі були вночі" спробували розігрувати з самого ранку, але не пішло, бо людей занадто обурив факт побиття. Весь день депутати носилися по райвідділках і лікарнях, їм не до коментів в мережі було здебільшого. Провокатори цим користуються, і граючи на емоціях, підігрівають настрій "де ж вони були". Не ведіться на це, не працюйте на власні сумніви. Мобільний зв'язок глушився, багатьом просто не змогли фізично повідомити. Депутати з ефіра Шустера зірвалися і поїхали на майдан, бо їм прийшли смски про бійку, оту вечірню невеличку бійку владнали, здавалося б, все заспокоїлося, і вони поїхали додому, публічні люди, зрозуміло, мають йти попереду паровозу, але за 8 діб протистояння виснаження дається взнаки, вони теж люди, їм потрібно хоча б пару годин відпочити.
Навіть наших місцевих я сьогодні ловила телефоном до самого вечора. Кого не встигла схопити зранку, весь день не дістати було. Тільки ввечорі стали відповідати на дзвінки. І це тут, осторонь центру подій. Уявіть, яке навантаження відповідальності, кількість питань, які треба контролювати чи хоча б відстежувати, на очільниках опозиції. Я не намагаюся зробити з них героїв, але і антигероїв з них не варто робити, тим більше зараз.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Ссылка

Святослав Вакарчук заспівав з 10 000 українців на Майдані
Завтра пообіцяв бути на Майдані о 12.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   01 December 2013
от, щойно дописала, а тут і темник, розісланий ригівським спікерам, в мережу виклали: Ссылка

Отже, якщо ви щось слухаєте/читаєте, де саме ці тези мусолять, це провокація, джинса, відробляння грошей чи боргів. Наплюйте та видаліть з закладок той ресурс. Інформаційні війни - ХХІ сторіччя :)

Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

v-lenka

Заходил(а): 02.02.2018
v-lenka
Пользователь
   01 December 2013
все ОНИ "тупо" рвутся к власти!!! ЛЮБОЙ ЦЕНОЙ!

УНИЗИТЕЛЬНО БЫТЬ ПЕШКАМИ, В ЧЬЕЙ ТО ,ХИТРО "ПРИПРЯТАННОЙ" ИГРЕ!
Я люблю свой родной город - Николаев!
annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 00:30)
Я про це запитувала, з'ясовувала з ранку і потім протягом дня. На майдані щоночі залишалися чергові - волонтери-студенти, які слідкували за роботою апаратури, роздавали їжу та напої тощо, в нас, в Миколаєві, робили так же. Депутати та інші активісти приїжджають-від'їжджають, чергові нічні теж змінювалися, вдень десь відпочивали, відігрівалися. Цю карту "де ж ви всі були вночі" спробували розігрувати з самого ранку, але не пішло, бо людей занадто обурив факт побиття. Весь день депутати носилися по райвідділках і лікарнях, їм не до коментів в мережі було здебільшого. Провокатори цим користуються, і граючи на емоціях, підігрівають настрій "де ж вони були". Не ведіться на це, не працюйте на власні сумніви. Мобільний зв'язок глушився, багатьом просто не змогли фізично повідомити. Депутати з ефіра Шустера зірвалися і поїхали на майдан, бо їм прийшли смски про бійку, оту вечірню невеличку бійку владнали, здавалося б, все заспокоїлося, і вони поїхали додому, публічні люди, зрозуміло, мають йти попереду паровозу, але за 8 діб протистояння виснаження дається взнаки, вони теж люди, їм потрібно хоча б пару годин відпочити.Навіть наших місцевих я сьогодні ловила телефоном до самого вечора. Кого не встигла схопити зранку, весь день не дістати було. Тільки ввечорі стали відповідати на дзвінки. І це тут, осторонь центру подій. Уявіть, яке навантаження відповідальності, кількість питань, які треба контролювати чи хоча б відстежувати, на очільниках опозиції. Я не намагаюся зробити з них героїв, але і антигероїв з них не варто робити, тим більше зараз.

ні в якому разі я не роблю з них антигероїв, мені дуже боляче за всіх тих людей,які опинилися за 10 хвилин в пеклі,і

тільки тому,що я опозиції довіряла,я вважала,що вони будуть там ну хоть хтось. Змінювати один ожного чи не знаю,но хтось там мав бути.просто для підтримки, все ж таки вони залишили там дуже молу кількість людей і повині буди прорахувати,що таке може статися.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 00:27)
Жаль ,что эта ЗАРАЗА совсем из Украины не "смылась",а всего то с властью сотрудничать отказывается!

Вам він, мабуть, чимось особисто не догодив. Співчуваю.
Kori

Kori

Заходил(а): 26.04.2024
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   01 December 2013
Блин, девочки, за что бороться на майданах собираетесь? Ну почему у нас народ снова не за, а вопреки? Наши любимые оппозиционеры ща как всегда себе за счет людей и в ооочень удобный момент попытаются дорожку розами выстлать))) Уже были у власти, показали нам то, что нифига не могут как и нынешние уроды. Одно бла бла бла. Аля, интересная позиция. Значит на майдане во время стычки не было ни одного политика потому как им отдыхать нужно, а как насчет людей? Им не нужно? Раз оппозиционеры такие хорошие, почему не дежурят посменно както? Ума не хватает? А может не случайно никого не было? как всегда используют наше безграмотное стадо как пушечное мясо. За что боремся? Что такое ассоциация с ЕС? Даже если бы этот документ подписали, мы все равно были бы от Европы как Луна от Солнца. Что конкретно нам давал этот документ? Людям палку кинули, а они ломанулись. Нашим же только повод дай. Фу! Мерзко и противно смотреть и на власть, и на оппозицию. Ужасно все это.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013
Зараз я прочитала коментарі людей і вони дійсно підтвержують,що опозиція була в той час га майдані.беру свої слова назад,якщо можна видалити мої два попередні пости.. все таки надія э.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 00:50)
Зараз я прочитала коментарі людей і вони дійсно підтвержують,що опозиція була в той час га майдані.беру свої слова назад,якщо можна видалити мої два попередні пости.. все таки надія э.

Працювала у мережі і одним вухом слухала Громадське телебачення, на жаль, неуважно, прогавила прізвище депутата, який був запрошений на інтерв"ю і на подібні питання називав прізвища депутатів як народних, так і обласної та місцевої ради від опозиції, які були присутні пад час штурму на Мадані.
annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013
Я дуже боюсь,що після рішення суду беркут знлву почне розганяти людей. Вчора вони свідомо калічили людей,тому сьогодні я навіть не знаю чого чекати.

Ходить інформація,що дівчина померла в лікарні після розгону майдана.
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 01:03)
Я дуже боюсь,що після рішення суду беркут знлву почне розганяти людей. Вчора вони свідомо калічили людей,тому сьогодні я навіть не знаю чого чекати.
Ходить інформація,що дівчина померла в лікарні після розгону майдана.

На данный момент информация о смерти девушки опровергнута, но это официальная информация, сами понимаете. Ссылка
Ищите первоисточники. Не читайте новости, которые перекручиваются в ту сторону, в которую это будет выгодно какой-то стороне.
Вот ссылка на онлайн-трасляцию с Михайловской площади. Пока работает: Ссылка
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 01:10)
На данный момент информация о смерти девушки опровергнута, но это официальная информация, сами понимаете. Ссылка
Ищите первоисточники. Не читайте новости, которые перекручиваются в ту сторону, в которую это будет выгодно какой-то стороне.
Вот ссылка на онлайн-трасляцию с Михайловской площади. Пока работает: Ссылка

Написано,що зараз цю новину сповістили людям на площі
annakoroleva

annakoroleva

annakoroleva
Активный пользователь
   01 December 2013
Я просто думаю,що якщо не дай Боже,це правда,то я думаю треба брати автомати і стриляти тих собак,які віддавали накази,і які виконували
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 00:49)
За что боремся? Что такое ассоциация с ЕС? Даже если бы этот документ подписали, мы все равно были бы от Европы как Луна от Солнца. Что конкретно нам давал этот документ?

Олю, я писала, потім Аля, тепер знову я. Країна в такому стані, що всі заклики самотужки, тримаючи європейські цінності в голові, побудувати тут щось пристойне виглядають по-дитячому наївними. Економіка не спроможна ні на що без зовнішнього стимулювання тощо. Країна обирає. Тиждень тому обирала європейський напрямок, а на порозі саміту наш керманич змотався на зустріч зі старшим братом і різко Колян видав постанову про зупинення підготовки угоди. Яник ще примудрився поциганіти грошей у європейців, називаючи такі цифри, що ті зробили круглі очі і попросили обгрунтування, якого не дочекались, бо не може ж він відверто їм сказати, що покладе в свою кишеню, соромиться. Зараз на місцевих рівнях (сесії облради, що відбулася позавчора, наприклад) цілком серйозно ПР висуває (з подачі керівництва, звичайно, самі вони пукнути бояться) ідею пожвавлення дружби з РФ та вступу у ТС. Ось і обирай - РФ з її "а шо такого?" щодо розгону мирних демонстрантів і запроторення незгодних у тюрьми, повного нівелювання прав та свободи волевиявлення громадян або ЄС з їхнім, наприклад, Європейським судом, який вже у держави Україна відсудив за позовами звичайних українців міліони євро. Мені здається, вони у разі підписання угоди вже будуть у праві питати відверто і безпосередньо, навіщо презику надсучасний гелікоптер і золотий унітаз, якщо дві третини мешканців країни за межею бідності. Путін в нього про такі дурниці питати не буде, це очевидно, правда? Та справа насправді не в цьому. Справа в тому, що цинічно побито дітей, цинічно ліпляться якісь відмазки та пишуться від імені гаранта засудження і обіцянки суворо покарати винних. Країна обертається на диктатуру. 30.11 зібралися наші місцеві ригі на совковий форум і висловили підтримку зовнішньополітичному курсу президента. Проти цього влаштовуються майдани.
На рівні матусь, щоб було зрозуміло: за законами України всі мами у відпустці по догляду за дитиною до 3 років мають отримувати прожитковий мінімум - це близько 1000 грн, а натомість отримують 130. Всі - Конституційний суд, Міністерство юстиції відповідають: так, прожитковий мінімум. А суд пише: ні, 130 гривень. В РФ такі суди, кишенькові. В ЄС - ні. Обираючи вектор, налаштовуємося на краще, а не тупо ниємо "ми самі можемо, прямо ось зараз і почнемо, нам ніхто не потрібний з їхніми угодами ("найкращі" представники ще щось про одностатеві шлюби та дітей на органи підвивають)", інші ладні піти у ТС. Ті, хто на майдані, обирають Європу.
Ioanna

Ioanna

Заходил(а): 02.08.2018
Ioanna
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 01:23)
Мені здається, вони у разі підписання угоди вже будуть у праві питати відверто і безпосередньо, навіщо презику надсучасний гелікоптер і золотий унітаз, якщо дві третини мешканців країни за межею бідності.

Ссылка
Не правда ли, по реакции все понятно без слов?
Оккупанты из космоса, роботы, бесы, орки,
Упыри ли, масоны…
Я выстою, невредим.
У меня еще с той Войны
записано на подкорке:

Мы победим.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 01:29)
Ссылка
Не правда ли, по реакции все понятно без слов?

Якщо над Наємом можна "пожартувати" та запропонувати "додумати самому", то такий базар не покатить з представниками європейських урядів та Європарламенту.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   01 December 2013
Цитата: Ссылка (01 Декабрь 2013 00:49)
Аля, интересная позиция. Значит на майдане во время стычки не было ни одного политика потому как им отдыхать нужно, а как насчет людей? Им не нужно? Раз оппозиционеры такие хорошие, почему не дежурят посменно както? Ума не хватает? А может не случайно никого не было? как всегда используют наше безграмотное стадо как пушечное мясо. За что боремся? Что такое ассоциация с ЕС? Даже если бы этот документ подписали, мы все равно были бы от Европы как Луна от Солнца. Что конкретно нам давал этот документ? Людям палку кинули, а они ломанулись. Нашим же только повод дай. Фу! Мерзко и противно смотреть и на власть, и на оппозицию. Ужасно все это.

Як це не було жодного?! Були і не один. І чергували, і так заїжджали. Я писала про лідерів опозиції, які не були присутні при розгоні. З минулої п'ятниці триває майдан, щодня вони там, з перевою на політ до Вільнюсу. Цілими днями вони працюють (так, стверджую, політична діяльність - це важка виснажлива робота. Ті, хто вважає, що мистецтво керувати - не робота, а розвага, пропоную самотужки організувати і провести щось, де задіяно хоча б 10 осіб, крок намбер ту, - де треба врахувати хоча 2 закони у недружньому середовищі), протягом тижня вонищодня на майданах, на зустрічах, виступають, відповідають, спілкуються, реагують.
Першу ніч на нашому майдані, в Миколаєві, опозиційні депутати мали чергувати, змінюючись кожні кілька годин, але ближче до півночі менти (не міліція, а саме ментяри) почали загострюватись, і протягом півгодини з'їхалися всі депутати, до ранку були там і в суді: билися з перевертнями в погонах, відбивали активістів, сперечалися в суді, намагалися суддю змусити почитати закони, намагалися примусити міліцію зробити щось з пачкою п'яних у дрова чинуш, які трясли ксівами і провокували на бійку майданівців. Це все після повного робочого дня. Зранку суботи - акції роковин Голодомора та дорога на Київ (половина депутатів в Миколаєві, половина - в автівках на телефонах, планшетах і т.д.), субота-вечір - знов майдан, неділя - з 12 майдан і до вечора, вночі треба чергувати. Ви рахуєте котра вже доба пішла?
Тепер уявіть це у Київській версії, де беркут - сотнями, люди - тисячами, дорога - не автівкою 500 км і майдан в джинсах, а літаком і саміт, рівень зустрічей і відповідальності за кожне слово. І далі, далі.
Так, я стверджую, що мають очільники опозиції через тиждень такого ритму хоча б по кілька годин відпочивати. І чергові по майдану мають відпочивати, і відпочивали по черзі. Після першої агресивної ночі все було досить спокійно, цілодобово на майданах була порівняно невелика кількість чергових, о 18 збиралася основна кількість мітингувальників, до десятої тривали акції, потім, згідно законодавства, ставало тихіше, більша кількість людей розходилася, залишалися чергові. Напад був зрадницький, його не чекали, за тиждень всі звикли до присутності беркутів, їх пригощали чаєм, з ними спілкувалися, від них не очікували агресії. На нашому майдані я вже навіть вітатися навчила кількох, щодня посміхаючись ним, вітаючись. Я спокійно стояла спиною до них, не очікуючи агресії. В Києві їхня присутність теж була вже звичною і безпечною, як здавалося.
Але, як це вже було в історії, "о 4 ранку, без оголошення війни..."

Просматривают эту тему:

Forum