- (10) Поддержать автора
-
Евгешка
Семья:
Евгешка
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
30 November 2013
думаю на мамском форуме много народу не наберётся...
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
annakoroleva
Семья:
annakoroleva
Имя: Анна Группа: Активный пользователь Сообщений: 473 Регистрация: 14.11.2010 Заходил(а): 23.12.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 0636428019 |
annakoroleva
Активный пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:43)
Я прийду. Хто збирає?
я запитала у координаторів,які залишилися в Миколаэві
anzhevita
Семья:
anzhevita
Имя: Таня Группа: VIP пользователь Сообщений: 1059 Регистрация: 07.10.2012 Заходил(а): 02.10.2018 |
anzhevita
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:13)
Яка тонка душевна організація в беркутівців.
А якби їм реальних терористів показали, то вони, що? Обпісялись би зі страху, мабуть.
А якби їм реальних терористів показали, то вони, що? Обпісялись би зі страху, мабуть.
можно как угодно оттеснять митингующих,но добивать дубинками и ногами людей,которые лежат на земле-это верх скотства
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |

Китиха
Модератор
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:48)
я запитала у координаторів,які залишилися в Миколаэві
Демальянс? Ні, не подумайте, мені все одно йти. Просто, щоб знати.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |

Китиха
Модератор
30 November 2013 Цитата: Евгешка (30 Ноябрь 2013 20:48)
думаю на мамском форуме много народу не наберётся...
Зрозуміло. Просто як сказав один чоловік - я прийшов просто для того, щоб було на одну людину більше
annakoroleva
Семья:
annakoroleva
Имя: Анна Группа: Активный пользователь Сообщений: 473 Регистрация: 14.11.2010 Заходил(а): 23.12.2016 |
annakoroleva
Активный пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:50)
Демальянс? Ні, не подумайте, мені все
одно йти. Просто, щоб знати.
так,вони! я не входжу в їх організацію,але знайшла вихід вконтакте,щоб знати точно
Мята
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
30 November 2013
Нашлось на просторах, информация неподтвержденная
За неповністю перевіреною інформацією з оперативних джерел стало відомо, що 36 солдатів однієї з військових частин київської області захопили військову частину і тримають оборону таким чином підтримуючи народ.
Читаю комент из Львова:
У ЛЬвові все нормально!! Львівський омон перевдягнувся у простих людей і стоїть замість охорони
За неповністю перевіреною інформацією з оперативних джерел стало відомо, що 36 солдатів однієї з військових частин київської області захопили військову частину і тримають оборону таким чином підтримуючи народ.
Читаю комент из Львова:
У ЛЬвові все нормально!! Львівський омон перевдягнувся у простих людей і стоїть замість охорони
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
asperka
Имя: asperka Группа: VIP пользователь Сообщений: 1169 Регистрация: 12.01.2010 Заходил(а): 31.07.2019 |
asperka
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:44)
Человека 4 уже собралось идти? Или больше?
Я иду. наверное, муж пойдет, папа мой собрался тоже идти. :)))
Скидка 10 долларов на первый заказ на IHerb код JMZ126
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013
Я тоже так думаю: не важно с кем идти! а просто прийти!!!потому что это твоя личная позиция!
Мята
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
30 November 2013
ТО, что я чувствую, написал другой человек:
Originally posted by СсылкаСсылка at Ссылка
Від люті і від безнадії хочеться закричати.
Боротися я, і такі ж, як я матері, що сидять вдома з дітьми не підуть. Не сміємо.
Все що можемо - берегти майбутнє нашої країни - дітей.
Але я можу гніватися. Я гніваюсь так, що кров закипає. Здається вигризла б зубами всю нечисть.
Я проклинаю всіх, хто цієї ночі підняв руку на невинних людей. Проклинаю тих, хто віддав такі накази. Проклинаю президента, в якого полова в голові, замість мозку. Вірю, що відплата буде в кожного.
І ти, Україно рідненька, гнівайся! Проклинай їх, не терпи. Розійдись земле під їхніми ногами, сховай їх, щоб діти наші про це ніколи не згадали. Бо нічого немає гіршого за гнів рідної матері.
Молюсь за вас, хлопці і дівчата. Молюсь до сліз. Дякую, що ви є, що маєте сміливість і відвагу. Можу тільки вірити у вас. І ти, Україно рідненька, молись! Захисти їх від усього. Бо немає нічого сильнішого за материнську молитву...
Боротися я, і такі ж, як я матері, що сидять вдома з дітьми не підуть. Не сміємо.
Але я можу гніватися. Я гніваюсь так, що кров закипає. Здається вигризла б зубами всю нечисть.
Я проклинаю всіх, хто цієї ночі підняв руку на невинних людей. Проклинаю тих, хто віддав такі накази. Проклинаю президента, в якого полова в голові, замість мозку. Вірю, що відплата буде в кожного.
І ти, Україно рідненька, гнівайся! Проклинай їх, не терпи. Розійдись земле під їхніми ногами, сховай їх, щоб діти наші про це ніколи не згадали. Бо нічого немає гіршого за гнів рідної матері.
Молюсь за вас, хлопці і дівчата. Молюсь до сліз. Дякую, що ви є, що маєте сміливість і відвагу. Можу тільки вірити у вас. І ти, Україно рідненька, молись! Захисти їх від усього. Бо немає нічого сильнішого за материнську молитву...
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013
На 12 часов? на Площади Ленина?
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |

alisa
мати-єхидна
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:56)
Читаю комент из Львова:
Сказати чесно, за Львів я б і не переживала - якось мені слабко віриться, що в них там є прихильники таежних союзів і т.п.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
"Ольга"
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013
Во Львове заявили, что "если что, то выйдет весь город!"
Евгешка
Семья:
Евгешка
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
30 November 2013
смотрю новости, слов нет, Тягнибок дождался своего звёздного часа
с кемп с кем, а сним в одном окопе не хочу быть
с кемп с кем, а сним в одном окопе не хочу быть
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
annakoroleva
Семья:
annakoroleva
annakoroleva
Активный пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:58)
ТО, что я чувствую, написал другой человек:
Від люті і від безнадії хочеться закричати.
До сліз.....я теж вчора лягала спати дуже пізно,і просила,Господи,тільки не бий людей.........
Мята
Мята
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 21:01)
Сказати чесно, за Львів я б і не переживала - якось мені слабко віриться, що в них там є прихильники таежних союзів і т.п.
Знаете, у когось зустріла сьогодні фразу - немає вже прихильників ЄС та Митного союзу, немає західняків та східняків, бідних та багатах, Україна розділилася на людей і нелюдів. І тільки так - є люди та нелюді.
Я знаю, що коли вже по всій Україні почнуться ммм, масові зміни, в Миколаєві також зобразять каяття та швиденько змінять вектор і колір, але до того вся надія на Львів, Тернопіль, Київ і т.д.
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |

dina_barta
VIP пользователь
30 November 2013
В продовження листівок 51 школи. Я, мабуть, знаю, хто тій бідолашній їх дав - пан Круглов!
Його також дуже хвилює проблема нетрадиційної орієнтації: "Одно из требований безвизового режима - это подписание Закона о нетрадиционных... А церковь наша православная как к этому отнесется? Сразу будет в стране конфликт".
Це майже все, що він вважав за потрібне сказати на совковому форумі сьогодні, куди зігнав бюджетників та держслужбовців. Про події на Майдані Незалежності - ані пари з вуст. В країні через це жодного конфлікту. Інша справа - легалізація одностатевих шлюбів.
Його також дуже хвилює проблема нетрадиційної орієнтації: "Одно из требований безвизового режима - это подписание Закона о нетрадиционных... А церковь наша православная как к этому отнесется? Сразу будет в стране конфликт".
Це майже все, що він вважав за потрібне сказати на совковому форумі сьогодні, куди зігнав бюджетників та держслужбовців. Про події на Майдані Незалежності - ані пари з вуст. В країні через це жодного конфлікту. Інша справа - легалізація одностатевих шлюбів.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха

Китиха
Модератор
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 21:15)
В країні через це жодного конфлікту. Інша справа - легалізація одностаттєвих шлюбів.
Що ж їх так хвилюють геї? Весілля заст. голови адміністрації президента заздрощами пройняло?
moonsun
Награды:
moonsun
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |

moonsun
VIP пользователь
30 November 2013
Так. Тарас Кремінь теж у фейсі написав, що завтра о 12 на центральній площі, на нашому майдані збір. Побачимося :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Просматривают эту тему:
Forum