• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 358858 10098
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:13)
Яка тонка душевна організація в беркутівців.
А якби їм реальних терористів показали, то вони, що обпісялись би зі страху.

Продовження трилогії про президента з яйцем...
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
В твітері пишуть: "Нашолся Ялінкович - він обурений і засуджує".
Ой, та невже насмілився вилізти з бомбосховища?

Додано.

Президент Віктор Янукович обурений силовим розгоном мирного мітингу на Майдані Незалежності, який відбувся о четвертій ранку 30 листопада. Про це йдеться у його зверненні до українського народу, розміщеному на офіційному сайті. "Я глибоко обурений тими подіями, які відбулися вночі на Майдані Незалежності. Я засуджую дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей", - заявив Янукович.

Обурений він, ти ба.

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:24)
В твітері пишуть: "Нашолся Ялінкович - він обурений і засуджує".Ой, та невже насмілився вилізти з бомбосховища?

кого засуджує- себе?

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:25)
кого засуджує- себе?

Спіч-райтер ще не придумав
Евгешка

Евгешка

Заходил(а): 10.04.2018
Район: Заводской - Лески
Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
МВД Украины опровергло сообщения о гибели девушки после разгона Евромайдана

http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:25)
кого засуджує- себе?

Та як Ви могли подумати - він же лялечка така, завжди ні при справах.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Президент Виктор Янукович выступил с обращением к украинскому народу, в котором он заявил, что глубоко возмущен теми событиями, которые произошли в ночь на Майдане Независимости. Он также пообещал, что те, кто спровоцировали конфликт на Майдане, - будут наказаны.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Ну як завжди, знов бояре фігню спороли, зараз цар, суворий, але справедливий, порядок наведе
Евгешка

Евгешка

Евгешка
Активный пользователь
   30 November 2013
Я глубоко возмущен теми событиями, которые произошли ночью на Майдане Независимости. Я осуждаю действия, которые привели к силовому противостоянию и страданий людей. Несколько дней назад я перед всей страной заявил о поддержке гражданских ненасильственных акций. Те, кто не услышали слова Конституции и Президента и своими решениями и действиями спровоцировали конфликт на Майдане, - будут наказаны. Я требую от Генеральной прокуратуры Украины срочно предоставить мне и украинскому обществу результаты немедленного и объективного расследования для надлежащего наказания виновных. Я подтверждаю - мы едины в выборе нашего общего европейского будущего. Вчера завершился Вильнюсский саммит, который показал - у нас с европейскими коллегами есть общее понимание проблем, существующих и есть общее желание работать над их преодолением. Сегодня нам нужна совместная работа над программой мероприятий, сделает экономику Украины менее уязвимой, защитит рабочие места, зарплаты, пенсии и в перспективе позволит их повышать. Именно об этом я говорил в Вильнюсе. Уверяю со всей ответственностью: все усилия власти направлены на преодоление кризисных процессов, укрепление экономики Украины, улучшение жизни людей. Я призываю каждого из вас присоединиться к этой ответственной задаче. Каждый должен приложить максимальные усилия к укреплению нашего государства и объединения общества. Убежден, именно такой подход позволит нам достичь желаемых целей и не допускать больше конфликтов и противостояния в обществе. Верю в вашу мудрость и готовность к совместной работе ради нашего европейского будущего.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Он также пообещал, что те, кто спровоцировали конфликт на Майдане, - будут наказаны.

Хто б сумнівався

До реєстру вже внесено інформацію за фактом вчинення злочинів з хуліганства, опору співробітникам міліції (Коряк)

От він недолугий. Ситуацію можна було б розрулити нормально. Щось у президента чи з мізками, чи з інстинктом самозбереження
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:27)
Он также пообещал, что те, кто спровоцировали конфликт на Майдане, - будут наказаны.

Щось дуже двосмислено звучить. Особливо після натяків на злих мітінгувальників, які кидали стаканчики в добрих беркутівців.
dina_barta

dina_barta

Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 18:56)
Символічно
Замість Сергія Льовочкіна адміністрацію президента очолить Віталій Захарченко - міністр внутрішніх справ

Генадій Москаль:

Мені, генерал-лейтенанту міліції, котрий віддав служінню в МВС 36 років, гірко й соромно за події, що відбулися вночі на Майдані Незалежності. Я 10 разів переглядав кадри брутального розгону мирного зібрання і був шокований, що найактивнішим учасником цієї звірячої акції з боку міліції став “Беркут” Криму. Я впізнав багатьох із цих бійців по обличчях. Крім того, активну участь у побитті мітингувальників узяв “Беркут” із Дніпропетровської та Луганської областей (я теж працював у цих регіонах, тому знаю багатьох працівників МВС особисто). Мені вдалося дізнатися, що загалом у розгоні майдану брали участь спецпідрозділи “Беркуту” з усіх регіонів України крім трьох західних областей — Закарпатської, Івано-Франківської та Тернопільської. Наказ про відкомандирування “Беркуту” до Києва дало МВС. Те, що начальник Київського главку міліції Коряк бере відповідальність за розгон мітингу на себе, просто невдала спроба прикрити начальство — він, згідно з нормативно-правовими актами МВС, може керувати тільки київським, а не прикомандированим з інших регіонів “Беркутом”. Ці підрозділи йому не підкоряються. Таке право має тільки міністр МВС або його заступники, тому саме на них лежить уся відповідальність за теперішні події.

anzhevita

anzhevita

Заходил(а): 02.10.2018
Телефон: 0509429054,0675951326
anzhevita
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:40)
Щось я заплуталася. За попередніми даними, беркутівці були кримські. При чому тут начальник в Києві? Чи київський беркут все-таки брав участь?

Он сказал,что брали участие подразделения из Киева,из Чернигова,Сум,а из Крыма никого не было.
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   30 November 2013
1 грудня 12.00 площа Леніна збираэмось
anzhevita

anzhevita

Заходил(а): 02.10.2018
Телефон: 0509429054,0675951326
anzhevita
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 19:43)
Народний депутат Давид Жванія сьогодні написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів.

пойдут перекаршиваться в цвета ЕС.Запахло-таки жареным.Поэтому никому из них и нет веры-все они ризноколерови!Куда ветер подует,туда и летят,одуванчики хреновы!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:35)
Мені вдалося дізнатися, що загалом у розгоні майдану брали участь спецпідрозділи “Беркуту” з усіх регіонів України крім трьох західних областей — Закарпатської, Івано-Франківської та Тернопільської.

А як же Львовська область? Щось дуже сумнівно, що вони брали участь, враховуючи інші дані.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:35)
Те, що начальник Київського главку міліції Коряк бере відповідальність за розгон мітингу на себе, просто невдала спроба прикрити начальство

Так це ж по поняттям, забули хто при владі, чи що? Взяти всю провину на себе, щоб срок дали, не як угрупованню, а свої люди на зоні все організують та з общаку гріти будуть...
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:37)
1 грудня 12.00 площа Леніна збираэмось

Я прийду. Хто збирає?

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 20:10)
Так, він ще казав, що не витримали нерви у бєркута, бо в них кидали "банки с горошком, стаканчики и файеры". Можна щось тупіше вигадати?

Я это услышала и у меня чуть нервный припадок смеха не случился! особенно пластиковые стаканчики нанесли тяжёлые увечья громилам в защитной униформе.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
Человека 4 уже собралось идти? Или больше?
Просматривают эту тему:

Forum